Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 zaměstnání/brigády nabídka/poptávka
 GameSport hleda redaktory
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

PHOBOSUS
Starting Member

2 Posts

Posted - 17/01/2006 :  02:24:30  Show Profile  Visit PHOBOSUS's Homepage  Send PHOBOSUS an ICQ Message Send PHOBOSUS a Private Message  Reply with Quote
Zdravím všechny
Jsem šéfredaktor magazínu GameSport a rád bych návštěvníkům tohoto fóra nabídl možnost vydělat si tím co je baví.
Vyberte si z nasledujíchích pozic.

Redaktor PC her:
Požadavky:


-Připojení k internetu.
-Přehled na poli PC her.
-Umění dobře psát.
-Chuť dělat tuto práci.

Co dělá: Redaktor herních rubrik má o něco více práce než jiní. Specializace redaktora je na novinky, preview a recenze. Preview zpracováváme z dema či beta verzí. Recenze pak z plných verzí her. Plné verze her dodává redaktorům až do domu Gamesport a jako odměnu za redaktorskou práci si redaktoři tyto hry již nechávají. Dále píší novinky. Materiály na novinky získáváme hlavně pomocí Gamesport PR služby, což je služba, která na mail redaktora automaticky rozesílá různé tiskové zprávy, oznámení o novinkách, exklusivní materiály a podobně. Z tohoto materiálu redaktor zpracuje článek. Většina zpráv je sice v českém jazyce, ale alespoň částečná znalost angličtiny nebo němčiny je výhodou.

Chcete to zkusit:
Pokud máte zájem, napište na redakce@gamesport.cz , kam pošlete ukázkový článek bez obrázků spolu s krátkým infem o Vás, a budete zkontaktováni. Na svém ukázkovém článku si dejte obzvláště záležet, protože podle něj budeme rozhodovat o Vašem přijetí či nepřijetí. Článek piště na libovolná témata recenze PC her.

Redaktor konzol:
Požadavky:


-Připojení k internetu.
-Přehled na poli konzolových her.
-Vlastnictví nějake herní konzole.
-Umění dobře psát.
-Chuť dělat tuto práci.

Co dělá: Redaktor herních rubrik má o něco více práce než jiní. Specializace redaktora je na preview a recenze. Preview zpracováváme z dema či beta verzí. Recenze pak z plných verzí her. Plné verze her dodává redaktorům až do domu Gamesport a jako odměnu za redaktorskou práci si redaktoři tyto hry již nechávají. Dále píší novinky. Materiály na novinky získáváme hlavně pomocí Gamesport PR služby, což je služba, která na mail redaktora automaticky rozesílá různé tiskové zprávy, oznámení o novinkách, exklusivní materiály a podobně. Z tohoto materiálu redaktor zpracuje článek. Většina zpráv je sice v českém jazyce, ale alespoň částečná znalost angličtiny nebo němčiny je výhodou.

Chcete to zkusit:
Pokud máte zájem, napište na redakce@gamesport.cz , kam pošlete ukázkový článek bez obrázků spolu s krátkým infem o Vás, a budete zkontaktováni. Na svém ukázkovém článku si dejte obzvláště záležet, protože podle něj budeme rozhodovat o Vašem přijetí či nepřijetí. Článek piště na libovolná témata recenze konzolových her.

Redaktor mobilních her:
Požadavky:


-Připojení k internetu.
-Vlastnictví mobilu podporůjící nove mobilní hry.
-Umění dobře psát.
-Chuť dělat tuto práci.

Co dělá: Redaktor herních rubrik má o něco více práce než jiní. Specializace redaktora je na novinky a recenze. Recenze zpracováváme z plných verzí her. Plné verze her dodává redaktorům až do domu Gamesport a jako odměnu za redaktorskou práci si redaktoři tyto hry již nechávají. Dále píší novinky. Materiály na novinky získáváme hlavně pomocí Gamesport PR služby, což je služba, která na mail redaktora automaticky rozesílá různé tiskové zprávy, oznámení o novinkách, exklusivní materiály a podobně. Z tohoto materiálu redaktor zpracuje článek. Většina zpráv je sice v českém jazyce, ale alespoň částečná znalost angličtiny nebo němčiny je výhodou.

Chcete to zkusit:
Pokud máte zájem, napište na redakce@gamesport.cz , kam pošlete ukázkový článek bez obrázků spolu s krátkým infem o Vás, a budete zkontaktováni. Na svém ukázkovém článku si dejte obzvláště záležet, protože podle něj budeme rozhodovat o Vašem přijetí či nepřijetí. Článek piště na libovolná témata recenze mobilních her.

Redaktor filmů:
Požadavky:


-Připojení k internetu.
-Přehled na poli filmů.
-Umění dobře psát.
-Chuť dělat tuto práci.
-Bydliště v Praze a okolí výhodou.

Co dělá: Redaktor sekce filmů by se měl orientovat ve filmech. Naše sekce kultury se bude zaměřovat hlavně na novinky a recenze. Novinky musí redaktor čerpat sám z tiskových materiálů, které mu doručí služba Gamespot PR a nebo z internetu. K recenzování filmů je nutno je vidět. Proto bude redaktor Gamesportem zván na různé promítání, na které bude mít Gamesportem sponzorovanou vstupenku, VIP pozvání nebo vstup na novinářský průkaz. Na tyto akce nám chodí oficiální pozvánky (3-8 týdně).

Chcete to zkusit:
Pokud máte zájem, ozvěte se na redakce@gamesport.cz , kam pošlete ukázkový článek bez obrázků spolu s krátkým infem o Vás, a budete zkontaktováni. Na svém ukázkovém článku si dejte obzvláště záležet, protože podle něj budeme rozhodovat o Vašem přijetí či nepřijetí. Článek pište na libovolná témata receze filmů.

Redaktor Hardware:
Požadavky:


-Připojení k internetu.
-Přehled na poli HW.
-Věk nad 18 let.
-Bezuhonost.
-Umění dobře psát.
-Chuť dělat tuto práci.

Co dělá: Naše HW se bude zaměřovat hlavně na novinky a recenze. Novinky musí redaktor čerpat sám z tiskových materiálů, které mu doručí služba Gamespot PR a nebo z internetu. Dále jsme schopni zajistit téměř jakýkoli kus HW na recenzi.

Chcete to zkusit:
Pokud máte zájem, ozvěte se na redakce@gamesport.cz , kam pošlete ukázkový článek bez obrázků spolu s krátkým infem o Vás, a budete zkontaktováni. Na svém ukázkovém článku si dejte obzvláště záležet, protože podle něj budeme rozhodovat o Vašem přijetí či nepřijetí. Článek pište na libovolná hardwarová témeta.

Redaktor Mobilních technologii:
Požadavky:


-Připojení k internetu.
-Přehled na poli mobilů.
-Věk nad 18 let.
-Umění dobře psát.
-Chuť dělat tuto práci.
-Bydliště v Českých Budějovicích a okolí výhodou.

Co dělá: Redaktor sekce Mobilních technologii by se měl orientovat ve mobilech. Tato sekce se bude zaměřovat hlavně na novinky a recenze nejnovějších mobilů a příslušenství. Novinky musí redaktor čerpat sám z tiskových materiálů, které mu doručí služba Gamespot PR a nebo z internetu. K recenzování mobilů a zařízení je nutno je otestovat. Proto bude redaktor Gamesportem zásoben vybranými mobily a příslušenstvím s voláním a souvysejícími službami zdarma. Tato zarízení se zapůjčují na dobu 14 dnů až 3 týdnů.

Chcete to zkusit:
Pokud máte zájem, ozvěte se na redakce@gamesport.cz, kam pošlete ukázkový článek bez obrázků spolu s krátkým infem o Vás, a budete zkontaktováni. Na svém ukázkovém článku si dejte obzvláště záležet, protože podle něj budeme rozhodovat o Vašem přijetí či nepřijetí. Článek pište na libovolná témata receze mobilů.

Redaktor Hot News
Požadavky:


-Připojení k internetu.
-Přehled na poli her či filmů.
-Chuť dělat tuto práci.

Co dělá: Redaktor Hot News vkládá nejnovější zpravy ze sledovaných oblastí. Má dobrý přehled na internetu a využívá ho k hledání zajímavých zpráv v oblasti našeho zájmu. Informace získává ale také z naší Gamesport PR služby, což je služba, která na mail redaktora automaticky rozesílá různé tiskové zprávy, oznámení o novinkách, exklusivní materiály a podobně. Z tohoto materiálu redaktor zpracuje Hot News která je automaticky ihned zveřejněna. Většina zpráv je sice v českém jazyce, ale alespoň částečná znalost angličtiny, němčiny nebo francouzštiny je výhodou. Toto místo je jako jediné ohodnoceno fixním měsíčním finančním ohodnocením.

Chcete to zkusit:
Pokud máte zájem, napište na redakce@gamesport.cz , kam pošlete krátké info o Vás, a budete zkontaktováni.

Administrátor češtin:
Požadavky:


-Dobré připojení k internetu pokud možno bez počítání dat.
-Přehled na poli češtin pro hry a programy.
-Jednatelské schopnosti pro kontakt s překladateli.
-Chuť dělat tuto práci.

Co dělá: Práce administrátora češtin není nijak náročná. Tento administrátor kontaktuje nové překladatele, kteří nám ještě pravidelně nepřispívají svými překlady, a činí jim nabídky ke zveřejnění jejich překladu u nás. Někteří překladatelé nám své češtiny poskytnou, a tehdy musí admin tyto češtiny vložit do našeho systému. Jiní je chtějí vložit sami, a tehdy je admin musí naučit zacházet s našim jednoduchým systémem.
Na závěr češtinu zkontroluje, a pokud je vše v pořádku, češtinu vydá.
Cestiny.gamesport.cz

Chcete to zkusit:
Pokud máte zájem, ozvěte se na redakce@gamesport.cz , kam pošlete krátké info o sobě, jméno a věk, druh připojení k internetu, a budete zkontaktováni.

Redaktor freeher
Požadavky:


-Dobré připojení k internetu pokud možno bez počítání dat.
-Přehled na poli her zdarma.
-Umění dobře psát.
-Chuť dělat tuto práci.

Co dělá: Tento redaktor hledá na internetu zajímavé hry, které si zahraje, a na základě dojmů z této hry napíše o ní krátkou recenzi. Poté hru uploaduje do našeho systému a je hotov.
Freehry.gamesport.cz

Chcete to zkusit:
Pokud máte zájem, ozvěte se na redakce@gamesport.cz , kam pošlete ukázkový článek bez obrázků spolu s krátkým infem o Vás, a budete zkontaktováni. Na svém ukázkovém článku si dejte obzvláště záležet, protože podle něj budeme rozhodovat o Vašem přijetí či nepřijetí. Článek piště na libovolná témata freeher.

Edited by - PHOBOSUS on 17/01/2006 02:25:27

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/01/2006 :  08:21:09  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
korektora na cestinu uz mate ? :) bo by byl potreba jak koukam na tenhle text

za priklad slovo "souvysejicimi" spojeni "ale alespon", podrobne radeji nezkoumat :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 26/07/2007 :  00:35:46  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Gamesport je fuj fuj fuj
kamos pro ne psal a mesice se snima tahal o penize.. jen sliby sliby a sliby.
a recenze pisou z warezu :-D

edit: a kurva.. ja myslkel ze ot je z 1/2007 ;]


First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Edited by - Rodier on 26/07/2007 00:36:12
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 26/07/2007 :  01:20:22  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
minimálně jednu výhodu mají, "nepracuje" u nich Rodier ... :)
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 26/07/2007 :  01:31:37  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
ne, rodier pracuje u gamepark.cz nejvetsi a nejnavstevovanejsiho cz herniho portalu :o)
moje newsky cte denne nekolik tisic hracu lamko :)


First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3721 Posts

Posted - 26/07/2007 :  14:15:11  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
hmm a ja si myslel ze nejvetsi je bonusweb v zavesu s doupetem a pak tiscali o gameparku jsem nikdy neslysel, vlastne nebyla to predtim lamezone kam chodili ti nejvic neschopni hraci co v csku netrefili ani vrata ?

lastfm
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 09/09/2007 :  23:23:19  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Jojo, a vsetci su stastny Niektore vytvory co napises su fakt pekne
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000