Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vanguard
 Vanguard General
 Diplomacie jako samostatná sféra
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

minuteman
Starting Member

9 Posts

Posted - 25/04/2007 :  10:46:41  Show Profile Send minuteman a Private Message  Reply with Quote
Vanguard jsem začal hrát v únoru na PvE Galenia, zkusil jsem nejprve adventuring (lvl20), posléze crafting (Outfitter lvl12) a nakonec diplomacii. Ze tří sfér, které Sigil inzeruje jako vzájemně samostatné a nezávislé, mě nejvíc oslovila právě diplomacie, přišla mi originální , je to povíce solo záležitost, což vyhovovalo i mým časovým možnostem. Mlácení či craft jsem si již zkusil v jiných hrách, ve VSOH mi nijak zvlášť neoslovily. Nuže, napřel jsem usilí právě tímto směrem a dnes jsem konzul (300+). Jenže tím jakoby veškerá zábava skončila dostal jsem se do fáze, kde kromě levelování kvůli dalším skillpointům již není co dělat.
1) Mám snad všechny dosažitelné karty.
2) Mám plnou banku writ facetů (nebo jak se jmenují ty diamanty z writů), které jsou mi na nic, protože jejich výměna za kameny do masek a masky samé ještě ve hře nejsou.
3) Nevím, kam už dávat vital informace, protože informanti je ještě nevyměňují. Banka je plná a vlastní dům patří do kategorie nedosažitelných snů.
4) Nemám žádné peníze, protože T3 itemy již nikdo na aukci skoro nekupuje, snad s výjímkou diplo. prstenů. Recepty pro craftery z entertain rozhovorů už lidé nechtějí ani zadarmo.
5) Řádný způsob, jak si vydělat nějaké podstatné peníze diplomacií nevidím. Dnes opět Aruspex slibuje další možnosti, jak si něco vydělat (http://www.vgtact.com/forums/showthread.php?t=3671), ale to podstatné - tedy slibovaný prodej zboží mezi městy přes vyvolané merchanty a další, pořád není (chybějící merchant station).
6) Jsem schopen během hodiny získat 5-6 buffů ve městech ze Civic Diplomacy, jenže ty jsou téměř k ničemu, pro jejich malý efekt, krátké trvání a omezený dosah.
7) Poté, co jsem dokončil questy vyžadující diplomacii 250+ (kterých je ve hře možná méně než deset), na další na mé úrovni (300+) nedosáhnu, protože vyžadují navíc presence 700+ u jedné, nebo presence 600+ u několika station zárověň. V mém případě, při tom nejlepším T3 vybavení, mám nejvyšší soldier presence 590+, tj. mám před sebou spoustu nudného grindu, mám-li se k těm questům dostat.

Stručně: Po necelých třech měsících hraní diplomacie jako samostatné sféry NEMÁM: peníze, rychlého mounta, dům, loď, přínos pro guildu a kromě výhledu na několik dnů či týdnů nudného skill a presence grindu ani co dalšího dělat. Díky SGO NEMÁM ani všechny skillpointy, které jsem získal, ani všechny předměty, které mi smazali bez náhrady.
Proto uvítám jakékoli nápady, konstruktivní postřehy, co dělám špatně atd. Díky. P.S.: Díky za trpělivost, že jste dočetli až sem.

Vanguard
Hob Gammidge, Galenia (EU PvE server)

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 25/04/2007 :  11:03:36  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Co děláš špatně? Přegrindil si content (nemyslím to jako urážku).
Podobně před měsícem a kousek nadaváli ti co dělali adventuring i craft. Taky pro ně nebylo na vyšších levelech "co dělat".

Teď dělají podle fór na dodělání diplo.

Tahle hra byla vydaná jako nehotová, s tím, že co nejdřív dodělají high level content.

Ty tři sféry museli oprioritizovat a holt fiplo nechali nakonec. Osobně beru jako velkou výhodu téhle hry, že když se mi nelíbí jak se nějaká sféra vyvíjí, tak zatím utéct do jiné. Pokud někoho baví pouze a jen jedna sféra, tak VG asi není hra pro něj, protože s jednou sférou člověk rozumně nevyžije, protože skončí u jednotvárného grindu.

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 25/04/2007 :  11:55:24  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Souhlasim s tim co napsal tojejedno. A doplnim. Radil bych ti se odreagovat od diplo nekde jinde, nemyslim si ze je adv nebo craft tak spatny ze by nekoho vubec nebavil.

Diplo neni jedina ktera neni hotova. Dtto craft - schazi recepty pro vysoky lvl, nektere updaty davaji horsi vysledek nez pred updatem. Adventuroidni lokace a questy pro vyssi lvl se taky postupne doplnuji.

Bejt tebou, vydrzel bych


WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 26/04/2007 :  02:17:13  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
2-3 roky a je z toho nadherna hra :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3721 Posts

Posted - 26/04/2007 :  16:45:38  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
no me treba craft a diplomacie nebavi vubec, respekive dipolomacie me bavila asi 2 dny nez sem zjistil ze to je o tom stat u jednoho npc desitky hodina furt dokola mu davat ty same karty aby mi rostl skill (presence), to muzu hrat ultimu a bude to zabavnejsi

lastfm

Edited by - Rashaverak on 26/04/2007 16:45:56
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 29/04/2007 :  06:32:15  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Co delas spatne? Hrajes Vanguard. Veris Sigilu

..kde ty casy jsou kdy jsem citaval co vsechno diky diplomacii pujde.. a skutek utek. Dreams never come true..
Diplomacie je proste k nicemu a asi nikdy k nicemu ani nebude. Pritom by mohla. Vydelavat si od toho ze vyjednas hracovi urciteho merchanta "slevovej buff".. (ikdyz co clovek kupuje u merchantu.. nic moc..maximalne tak mounta.. jednorazova zalezitost na x levelu)..

Jako dokazu si predstavit ze by diky diplomacii sli opravdu razantni veci. Treba prekecat straze aby do mesta nepousteil po nejakou dobu urcitou rasu, nebo aby ti sli pomoct do boje ala charmed mob, moznost zapujcit si v mestske lodenici lod zdarma, ubah vybavu v armory zdarma.. etc.etc..


First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

chariot
New Member

Chariot

111 Posts

Posted - 04/05/2007 :  10:27:49  Show Profile Send chariot a Private Message  Reply with Quote
Minutemane.
Po trech mesicich co jsem se zabyval diplomacii mas pravdu jen v necem Questy na diplomacii byli jen na nizzim lvl. Uz od zacatku rikaly ze postupne budou doplnovat s tim jsi musel pocitat.

Ale ze diplomacie nevydelava je blbost. JA jsem za diplomacii vydelal 30Goldu za obleceni. U adventure jsem si vydelal jen treshem cca 10G. Takze nevim kde beres ze si nevydelas. Ja jsem skoncil s diplomacii na 220lvl nebot bylo malo questu.
Takze na zaver mas dalsi dve cesty jak si hru zpestrit a vydelat. Adventure a Craftenim. A nebo Expit diplomacii a prodavat obleceni.

†Magna venit nulli sine magno fama labore† aneb bez prace nejsou kolace
Go to Top of Page

minuteman
Starting Member

9 Posts

Posted - 06/05/2007 :  13:37:47  Show Profile Send minuteman a Private Message  Reply with Quote
Diky vsem, kteri jste prispeli radou a postrehem, zkusil jsem jiny sfery a neoslovilo me to, cimz padem jsem se rozhodl dat si od pohov bud do doby nez bude diplomacie plnohodnotna sfera nebo se objevi jina hra. Predplatny mi jeste par dni potrva, takze je mozny, ze se ve hre na cumendu objevim, ale zridka tam jsou vsichni najednou, nuze, prijde mi tohle forum jako vhodny misto, poprat vsem vsechno nejlepsi. Mejte se.

Vanguard
Hob Gammidge, Galenia (EU PvE server)
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 10/05/2007 :  10:16:45  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Neni to zadny zazrak (a narazil jsem na to zatim jen zde): V Nusibe necropolis (dungeon) se daji provadet tri druhy civic diplomacy. Jedna vypina pasti, dalsi dve davaji pravdepodobne damage nebo jiny buff vuci druhum potvor co jsou v tom dungu.
Skill 250
Outsider presence 450

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

RED EYE
New Member

458 Posts

Posted - 12/05/2007 :  23:21:26  Show Profile  Send RED EYE an ICQ Message Send RED EYE a Private Message  Reply with Quote
ve čtvrtečnim updatu pridaly dost diplomatickyho contentu hodne high lvl questu a taky titul kdyz mas tituly ze vsech 3 contimentu dostanes nejaky pouzdro na dokumenty se 600+ presenc ke 4 druhum zvyseni timeru u oponentovejch cared a jeste nejaky veci krome toho je tam psany ze svitky v tom pouzdru muze cist jen nejakej special ..... proste imo to bude jeste nekam pokracovat :)

sice ne moc ale spon nejaka motivace :)

EQ2 (retired)
Lucya - 90 lvl Fury - Splitpaw
Jiskra - 90 Illusionist - Splitpaw <Validus>
Ezkaton - 90 Shadowknight - Splitpaw
VG:SoH (retired) - Auril - 50lvl Cleric
AoC (retired) Lucya - 80lvl Tempest of Set - Dagon
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 14/06/2007 :  14:26:57  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Civic diplomacy má spawnovat namedy v high level zónách:

Hi guys,

An issue has surfaced (and thanks to the guild that helped me bang on Nusibe to get it confirmed) in Civic Diplomacy.

Simply put, some levers in specific areas are intended to spawn or despawn adventuring or diplomacy mobs. At this time, this functionality is not working. We are aware of it, we have a fairly good handle on it, and it is on the fix list.

Thanks for the messages regarding this, and the work some of you put in to get us this information.

Affected areas: Nusibe Necropolis, Afrit, Tar Janashir.


Docela zajímavý přístup, docela se mi líbí.

+ se tím dají nafarmit věci, za které se dá získat hezký adventuring věci. Třeba přidají i diplo equip.

After consulting with the Adventuring designers who populated Rahz Inkur and Afrit, we've changed the diplomacy loot rewards for Afrit to include "Fire-Eater Cards of Fate." These cousins of the Efreeti Cards of Fate give out Golden Apples, Searing Stones, and extremely rarely, bags of Searing Stones.

Asi si zajdu nagrindit skill:-)

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje


Edited by - tojejedno on 14/06/2007 14:30:29
Go to Top of Page

godlike
New Member

209 Posts

Posted - 17/06/2007 :  08:56:28  Show Profile  Send godlike an ICQ Message Send godlike a Private Message  Reply with Quote
This card system was to provide some form of faction for Diplomats who perform civic diplomacy in Afrit. Searing Stones can be used to acquire certain high-end Adventuring gear. We hope to add Diplomacy gear too for these Searing Stones.

The gain rate for faction through Searing Stones is comparable to Adventuring's gain.

.. hm ze bych zase zacal sbirat kaminky preci jen t5 diplo gear je dost vzacnost ...

.. btw kdyby nekdo touzil po nejkych diplo hadrech tak par jich mam, nektere pujcim a spoustu muzu darovat.

.. jo a diplo predelavaji z skill-based na level based coz tuto sferu asi jeste vice posilni a znaci o tom ze ji chteji dale rozvijet.

Vanguard-Xanadu-retired
EQ2-MDK-retired
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 30/04/2009 :  08:52:54  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

2-3 roky a je z toho nadherna hra :)



Měl jsi pravdu ty kluku ušatá
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 30/04/2009 :  08:57:03  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
K věci. Nemáte někdo prosím nebo nechce se Vám napsat nějaký návod na diplomacii? Zkusím i gůglovat a kdyžtak se podělím.
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 30/04/2009 :  10:01:40  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

K věci. Nemáte někdo prosím nebo nechce se Vám napsat nějaký návod na diplomacii? Zkusím i gůglovat a kdyžtak se podělím.


Navod na hru jako takovou, nebo na to jak ji nagrindit?
Hra jako takova je standardni hra. Kazdy kolo jedna karta, karta bud pridava jednu barvu, nebo nejakou stoji a dava "dmg", vyhrava ten kdo druhyho dostane na minimum....

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 30/04/2009 :  10:20:08  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
No spíš typy a triky.

Zatím jsem našel:
http://www.tentonhammer.com/node/59617
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 30/04/2009 :  10:26:29  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

No spíš typy a triky.

Zatím jsem našel:
http://www.tentonhammer.com/node/59617



Nevim jak moc na to hrabali, ale dalo se to vylevelit obycejnym tupym makrem co klikalo jeden cudlik, takze nejaky tipy a triky asi nejsou obzvlast potreba:)

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

zdena
Starting Member

45 Posts

Posted - 09/05/2009 :  13:10:44  Show Profile Send zdena a Private Message  Reply with Quote
tipy triky nemusi byt potreba, ale mohou pmoci k zajimavejsi hre nez jen "tupe mackani makra"
treba dobry tip je - pokud zacinas udelej si na trial ostrove Bracelet of Lucky Charm a ten vyznamne ovlivni ve tvuj prospech cely diplomaticky rozhovor
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 10/05/2009 :  09:56:24  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem tu diplomacii trošku prozkoumal a není to taková věda jak jsem si nazačátku myslel. Všechna NPC mají (aspon si myslím) stejný balík karet a tak se snaží jen koukat na jejich nejsilnější karty. Podle toho pak uspořádat strategii a ani si neškrtnou. Největší problém mi na trial ostrově dělal Jenzu. Trošku přehazet karty a šlo to.

Jinak poslední diplomatický quest jsem jaksi nepochopil.
Diplomat's Saga: The Break of Dawn prolezl jsem Templ křížem krážem a to NPC tam prostě nenašel :(
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3721 Posts

Posted - 11/05/2009 :  09:57:46  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
npc v templu je u vytahu v mezipatre, npc pro craft quest stoji nad nim

lastfm

Edited by - Rashaverak on 11/05/2009 09:58:22
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 12/05/2009 :  07:57:14  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

npc v templu je u vytahu v mezipatre, npc pro craft quest stoji nad nim



Díky za radu. Craft jsem dal a s diplomacii se ted peru :o)
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,12 seconds. on eygor Snitz Forums 2000