Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Savage 2 - General Forum
 Co je Savage 2
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic   

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 02/04/2008 :  22:44:22  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
Savage 2 je neobvyklá multiplayerová akce, která by mohla být kombinací CS, DOTY a WoWu a nejaké jednoduché realtime strategie. Myslenka je jednoducha, ve hre jsou 2 strany, Humans a Beasts, které proti sobě bojují na různě velkých mapách, přičemž vítězí strana, která zničí základní protivníkovu budovu stronghold. Jednotlivé hry trvají 15-60 minut podle vyrovnanosti protivníků a zkušenosti commanderú, kteří velí svým jednotkám.

Že se nejedná o jednoduchou rubačku poznáte ještě před startem samotné hry, kdy dřív než se mapa spustí čeká se na dostatečný počet hráčů na obou stranách, pak se volí commandér, pak officíři jednotlivých squad, do kterých se pak ve čtvrté fázi přidavají hráči, nebojte netrvá to moc dlouho, řádově 3 minuty.

Výběr jednotek a budov, neni nijak zvlášť veliký, každá strana má 7 jednotek a pár budov plus 3 Hellbourne jednotky, coz jsou jednotky, ktere si mohou pvzit hraci obou stran pokud se jim podari postavit Hell Shrine, speciální budovu, kde si neberete jednotky za penize, ale za duše, které vymlátite z protivníků, přičemž největší démon stojí 20 duší. No nadruhou stranu, zas tak malý výběr to také není, co myslíte.. každopádně zajišťuje dostatečnou variabilitu a hra je velmi svižná a výborná na odreagování.

Co se jednotek týče, jsou obě strany dost odlišné, horda je velmi silná v boji nablízko a kdyz bojuje na větší vzdálenost, nema tak velky damage, ale zase má velký dostřel a používá manu, která se sama regeneruje. Lidé jsou naopak nablízko dost slabí, nebo alespoň me se to tak jeví, nicméně mají silné střelné zbraně a slusné technické vychytávky jako stealth, snajprovací luk, naloze na odpal budov, prostistrelecké štíty u trpasliků atd, takže kombinovat se dá velmi dobře, ostatně celá hra je dost o spolupráci, takže skype, TS nebo Ventrilo a pár kamarádu to jistí, ostatně hra podporuje zakládání klanů a vede obsáhlou statistiku jak jednotlivých hráčů, tak klanů.

Samotná kapitola je pak hraní za commandera, kdy hrajete z pohledu zhora a mate k dispozici commanderske menu, kdy muzete jednotlivym lidem a squadum ukazovat kam maji jit útočit, rozhodujete co se bude stavet a mužete své jednotky různě boostovat, léčit atd, Zkrátka za commandera hrajete Savage jako plnohodnotnou strategii, která je o to zajímavější že vaše jednotky nejsou počítačové skrypty, ale ostatní hráči ( bůch ví co je lepší )

Hra se hýbe při snížených detailech na lecčems a na vysokých nevypada vůbec špatně, můžete si ji zdarma stahnout a tutorial, practice, lan game a prvních 5 hodin hraní po internetu máte zdarma. Pokud si svých 5 hodin zdarma odehrajete, není problém si založit na jiný mailový účet další acc .. pokud se rozhodnete za hru zaplatit, pak vězte, že vám to kapsu neutrhne, protože permanentní account stojí 30$ což je při dnešním kurzu cca 510,- Kč.

Pokud si hru zaplatíte získáte možnost sledovat své statistiky, zakládat clany, můžete si generovat přes web náhodné itemky, které pak můžete používat ve hře a můžete si zazískané levely rozdělovat body do staminy, inteligence, agility a síly, což vás dost posiluje vůči "trialistům"

Savage 2, neni hra, kterou by jste vydrželi hrát 5 hodin deně, 7 dní v týdnu, ale je to příjemná hra na odreagování a pokud sem tam potrénujete, je to radost kosit protivníky a vyhazovat jim do vzduchu budovy, takže za těch 500 korun to jistě stojí, doufám že se mi podaří dát dohromady český klan a trošku potrápit hordu





https://www.facebook.com/esqgame

Edited by - M.C warior on 04/04/2008 23:10:44

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 04/04/2008 :  08:30:30  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Muze sem nekdo postnout navod jak na boj zblizka. At delam co delam porad se mi stava, ze i s tou nejsilnejsi postavou me sejme obycejnej trpaslik. Ja do nej mlatim hlava nehlava a skoro nic mu to nedela. Ale kdyz mam trpaslika ja, tak hordak me sejme na dve rany.
Jsem trialista samozrejme. Tahle hricka prirody za tech 30USD opravdu nestoji.
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 04/04/2008 :  10:20:11  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milan

Muze sem nekdo postnout navod jak na boj zblizka. At delam co delam porad se mi stava, ze i s tou nejsilnejsi postavou me sejme obycejnej trpaslik. Ja do nej mlatim hlava nehlava a skoro nic mu to nedela. Ale kdyz mam trpaslika ja, tak hordak me sejme na dve rany.
Jsem trialista samozrejme. Tahle hricka prirody za tech 30USD opravdu nestoji.



Kdyz si zapnes na chvili tutorial, tak se dozvis ze v mele combatu mas 2 udery a kryti. Pricemz levym tlacitkem davas silny primarni utok a pravym tlacitkem slabsi, ale nevyklokovatelny sekundarni utok, klavesou C se pak krejes, pricemz pokud protivnikovi seknes do kryti, tak dostanes zpet malou dmg a jsi na chvili omracen, tzn ze nemuzes sekat ani se kryt. Zbytek souboje nablizko spociva v bonusech do dmg a hp vyplivajicich z rozdeleni statu za ziskane levely a moznosti prikoupit si heal potiony a armor + generovane itemy u hracu, kteri maji zaplacene ucty a v neposledni rade v sikovnosti bojovnika, preci jen nebojujes se zatabulatorovanym protivnikem na nejz staci mackat tlacitka, musis se sikovne hybat s postavickou, uhybat se, sekat z boku ..

Skus potrenovat a prekonej flustraci z toho, ze te v prcnich bojich snadno rosekaji zkuseni hraci, ostatne mele kombat je mala cas toho jak muzes bojovat, ja se to snazim nedelat vubec, protoze mi to nejde, preferuju snajprovani s lukem, nebo vyhazovani nepratelskych budov do vzduchu nalozemi.

Pres vikend otevru topic s popisem boje u nekterych postav, snad to pomuze .)

Edited by - M.C warior on 04/04/2008 23:11:33
Go to Top of Page

Rook
Starting Member

7 Posts

Posted - 10/04/2008 :  09:02:29  Show Profile Send Rook a Private Message  Reply with Quote
Zajímavé je, že na jedné straně jsou hráči, kteří dovedou udržet poměr zabití / vlastní smrt v rozmezí třeba 1,7:1, což podle mě úžasnej výkon. Problém občas je v tom, udržet při bitce chladnou hlavu - často človek chce jen sekat kolem sebe a rázem leží.

Dost dobrý je si občas pro cvik dát Practice mód - uvídíte, že se hry budou hodně rychle lepšit ve váš prospěch.

Ono to je složitější - pokud vím, vždycky to jde levým swing 1-3, přičemž třetí je nejsilnější, ale má pomalejší odezvu, to je právě okamžik, kdy často dojde k odkrytí a zásahu vlastní jednotky.

Pravým, to je něco jako hlavička - prorazíte blok nepřítele a na chvilku ho zmatete, to je úžasná věc právě u Scouta nebo Shapeshiftera, pokud člověk hodně dobře blokuje, dostane i mnohem silnější jednotku, protože je mnohem rychlejší. A když přidržíte obě myšidla najednou, nebo zmáčknete kolečko, jedná se o regulérní blok, který nepřítele i trochu zraní - pokud máte málo zdraví a nepřítel zrovna tak, vyplatí se blokovat, často se „o vás zabije sám“.

Hodně dobrou taktikou je, jako ostatně všude při bitce, hodně pohybu a hlavně snaha dostat se za záda nepřítele.



Ale zachovat tu chladnou hlavu, občas je to velký problém a člověk se tam stejně vrhne, rozdá pár ran a hrdinně lehne.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic   
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,05 seconds. on eygor Snitz Forums 2000