Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 MOBA Games
 League of Legends
 League of Legends - obecný pokec
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

spellshaper
New Member

112 Posts

Posted - 22/10/2009 :  23:59:13  Show Profile  Visit spellshaper's Homepage  Send spellshaper an ICQ Message Send spellshaper a Private Message  Reply with Quote
Možná někteří znají hru League of Legends.
http://www.lol-europe.com/
http://beta.leagueoflegends.com/

Stránky Česko-Slovenské komuniy:
http://leagueoflegends.tym.cz


Jde o tzv. MOBA game, tedy hru ve stylu světoznámé hry DotA. League of Legends ale zvolil částečně postup z klasické MMORPG hry.
Kromě samotných hrdinů máte svého avatara (summonera), který získavá hraním zkušenosti, odemyká nové hrdiny, vylepšení, kouzla...

A i když je hra odvozená od původní doty, je LoL ve skutečnosti hodně odlišná. A to natolik, že hráčům doty se paradoxně v LoL moc nedaří (dokud si nezvyknou).

Právě se v LoL otevřel betatest a tak bych chtěl dát dohromady team 5ti hráčů. V průběho otevřeného betatestu bysme se sehráli a na pre-seasson bysme mohli hrát spolu turnaje. Je jedno, kde hrajete (US/EU verze), před začátkem sezóny bysme se dohodly, kde budeme hrát.
Měl by někdo zájem?

Pokud ano napište prosím (buď sem do fora nebo PM):
Váš nick, verze LOL (EU/US), summoner level, současné score (W/L/Leave/) a jak dlouho hrajete LoL (kolik her máte nahráno).

EDIT: ještě přidám moje údaje
Spellshaper, EU (přechod z bety US), Level 13, 23/15/0, a hraju od srpna (nahráno přes 300 her).

Mundus vult decipi ergo decipiatur.

Edited by - spellshaper on 08/11/2009 15:39:12

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 23/10/2009 :  09:42:47  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Hmm, tohle mi prijde narozdil od HoN jako zamerna kopie warcraftu jako takovyho

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video


Go to Top of Page

muhaha
Starting Member

muhaha

65 Posts

Posted - 23/10/2009 :  10:23:32  Show Profile Send muhaha a Private Message  Reply with Quote
určitě za sebe volím hon,hrál jsem dotu,lol,hon,ale hon se mi zdá subjektivně nejlepší ... Určitě si to koupím

HoN
Allods CB
TF2
TMNF
Go to Top of Page

spellshaper
New Member

112 Posts

Posted - 23/10/2009 :  12:49:22  Show Profile  Visit spellshaper's Homepage  Send spellshaper an ICQ Message Send spellshaper a Private Message  Reply with Quote
Díky pánové za názor. Ale opravdu bych rád sehnal někoho z LoL (sám sem hrál také všechny 3 - Dota, LoL i HoN, takže tu nemusíte dělat další HoN agitaci :D).

to Shatteren: Máš pravdu, že grafika (,kromě samotných hrdinů,) vypadá jako Warcraft (a mě se Warcraft nelíbí :)) Ale hratelnost je od Doty, HoN, (W3) někde úplně jinde.
Takže pokud někdo nadává na hratelnost Doty, nebo její kopie HoNu (jako já :D), může zkusit LoL (jen se nebojte překonat prvních pár her, které budou skoro jistě končit velkým nápisem Defeat na vaší obrazovce). ;)

Mundus vult decipi ergo decipiatur.
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 24/10/2009 :  11:55:15  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Nikdy předtím jsem DoTu nehrál, jako nováček jsem zkoušel jak LoL tak HoN a pro mě pocitově byl LoL daleko lépe hratelnější.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 24/10/2009 :  12:56:33  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
Až skončí beta, tak to určitě vyzkoušim. Jako oddychovka by to mohlo bejt fajn.

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

spellshaper
New Member

112 Posts

Posted - 24/10/2009 :  14:20:42  Show Profile  Visit spellshaper's Homepage  Send spellshaper an ICQ Message Send spellshaper a Private Message  Reply with Quote
jak píše Khostri LoL je pro nováčky rozhodně přívětivější (především neporovnatelně lépe udělaným shopem na itemy :D ) ale i celkovým stylem hry.
Svým systémem levelování zase LoL není tolik pro profesionály, protože hry jsou často od počátku nevyrovnané (právě kvůli těm levelům, runám, kouzlům....).

Jsem rád, že se konečně nějací pánové se zájmem o LoL ozvali. Jak jsem psal výše chtěl bych těch hráčů sehnat o několik více než 5 (každy pořád nemá čas).
Domluvili bysme nějaké nejvhodnější časy a trénovali občas spolu.
Ale hlavně bysme se mohli přihlašovat na turnaje pro 3-5ti člené teamy a skutečně si pořádně zahrát (to by znamenalo odehrát ve hrací den 1-3 turnajové zápasy). A myslím, že s dobrou komunikací (Ventrilo, připravuje se ingame VoIP...) a nějakými těmi společně nahranými hodinami, bysme měli šanci i na dobré umístění.

Kdo by měl zájem, napište mi nicky (teď už jen na EU verzi) ať si vás můžu přidat do friend listu ;)

- OPEN BETA -

Jinak Open Beta už běží (od včera) stačí si tady udělat account:
https://dyn.goa.com/registration_lol.php?
a potom stáhnout klienta.

Konec OB bude za necelý týden (30. říjen) a všechny statistiky kromě ELO se smažou (samotný účet vám tedy zůstane).
Od 30. října začíná zkušební před-sezóna LoL (EU)!

Mundus vult decipi ergo decipiatur.

Edited by - spellshaper on 24/10/2009 14:33:25
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 24/10/2009 :  21:57:15  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Ja hru nehral i kdyz uz mam registraci do bety snad rok (?) a nic samozrejme neprislo - mne nikdy zadna beta do hry klasickym zpusobem neprisla. Me teda uprimne vadi ta grafika, u warcraftu ji nejak beru ale taky nejsem uplnym fanboiem.

Dalsi vec ktera mi prijde rozhodujici, je ze HoN je vlastne "oficialni" nastupce DoTy, myslim ze by se to dalo takto nazvat. Tudiz je dost pravdebodobne, ze bude z HoNu PG hra a hodne DoTa nadsencu na to prejde zatimco LoL vypada jako uplne nova hra s prvkama DoTy.

Takze rikam, nehral jsem LoL, ale z principu u me vitezi HoN. Nicmene, zkusim si udelat ten beta ucet a stahnout LoL abych si udelal lepsi obrazek.

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video


Go to Top of Page

spellshaper
New Member

112 Posts

Posted - 25/10/2009 :  01:27:23  Show Profile  Visit spellshaper's Homepage  Send spellshaper an ICQ Message Send spellshaper a Private Message  Reply with Quote
Mě pozvánka do bety taky nepřišla. Americkou betu jsem vyhrál na jedné fansite a evropská byla pro hráče z americké bety na požádání (stačilo poslat email do GOA).
Teď už by ale registrace měla fungovat a po registraci snad přijde link s odkazem na stažení.

Grafika je sice ve stylu Warcraft, ale narozdíl od něj si nehraje na nějakou drsnou fantasy. Sice mám taky raději realističtější grafiku, ale když je to pojaté takhle pohádkově (mrkni na obrázky hrdinů za které se hraje v LoL :D ), tak mi ta "kreslená" grafika až tolik nevadí.

Ohledně toho HoN tak bych neřekl, že je to "oficiální nástupce", ale prostě čistá kopie. Souhlasím s tebou a taky si myslím, že z HoN bude PG hra a přejde do ní většina DoTA nadšenců.
Teď je ale otázka jestli je to špatně ;) Já jsem třeba rád, že komunitu z DoTA v LoLu moc nepotkám (pokud víš co tím myslím).

Jinak LoL můžeš taky nazvat "oficiálním" pokračováním DoTA, protože původní autor DotA a také zakladatel DoTA-Allstas.com jsou členy LoL teamu:
"As you may already know, the League of Legends development team includes Steve “Guinsoo” Feak, the original creator of DotA Allstars, and Steve “Pendragon” Mescon who started DotA-Allstars.com..."

Ale jak říkám, ty které baví současná dota, tak ty LoL asi neosloví. Začátečníka nebo člověka, kterému na dotě něco vadí naopak může LoL bavit.
Zkus stáhnout a uvidíš, třeba tě to taky bude víc bavit ;)

Mundus vult decipi ergo decipiatur.

Edited by - spellshaper on 25/10/2009 01:30:05
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 25/10/2009 :  11:34:43  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Jo to vim, proto mam tu registraci tak dlouho, protoze to nekde psali nebo uz ani nevim jak jsem se k tomu dostal. V ty dobe az do nedavna jsem ani nevedel, ze nejakej HoN je.

Ale co me zarazi, jaktoze ma S2Games, HoN team - souhlas od Icefroga ke tvorbe kopie DoTy (samozrejme vydarene), kdyz se dela i dalsi nastupce, LoL ?

A nebo Icefrog nema nic spolecnyho s tema lidma, co jsi vyjmenoval ?

Jinak LoL mam stazeny a ucet hotovej, tak to po obede zkusim.

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video


Go to Top of Page

muhaha
Starting Member

muhaha

65 Posts

Posted - 25/10/2009 :  20:43:47  Show Profile Send muhaha a Private Message  Reply with Quote
Obě hry mají požehnání od icefroga,ovšem hon je vyvíjen ve spolupráci s hlavním designerem doty. Opět musím říct,že jsem hrál jak dotu,lol,tak hon a musím říct,že hon se mi zdá nejvydařenější... Nechápu,možná pro lidi,kteří žádnou dotu nehráli,bude lol přívětivější a budou tvrdit,že je lol lepší... ale tady si troufám tvrdit vzniknou 2 sorty lidi .. honiči a loláci :) Je jen na vás,ke komu se přidáte :) Já jdu HoNit

HoN
Allods CB
TF2
TMNF

Edited by - muhaha on 25/10/2009 20:46:02
Go to Top of Page

spellshaper
New Member

112 Posts

Posted - 25/10/2009 :  21:59:30  Show Profile  Visit spellshaper's Homepage  Send spellshaper an ICQ Message Send spellshaper a Private Message  Reply with Quote
to Shatteren: Já neznám Icefroga ani historii doty nebo ty dva lidi, co jsem níže psal :D Ale jen jsem chtěl ukázat, že i u LoL je spojitost s tvůrci Doty.
Jinak už jsi zkoušel hrát?

to muhaha:
Nemyslím, že je to jen pro ty co nehráli Dotu. Já jsem dotu hrál a i když mě na jednu stranu bavila, tak mě zároveň deprimovala :D
U LoL zábava zůstala ale ta deprimace je ehm.. no menší ;)
Ale hezky řečeno, já jdu tedy LoLit :P

Mundus vult decipi ergo decipiatur.
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 26/10/2009 :  01:21:44  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Mam tam nejakej grafickej bug, vidim jenom cernou obrazovku a postavy, nic jineho.

Jinak se mi docela prijemne creepuje, hra je pomalejsi nez HoN (alespon mi prijde - dobre pro zacatecniky), libi se mi, ze vidim dmg po kazdym uderu + xp za kill. Docela lehce se targetuji jednotky. Hezky zpracovanej launcher a lobby. Jinak vic jsem toho nenahral, je to pro me s tim black screenem nehratelny.

Ale jinak hra nevypada vubec zle, bude to proste o tom kdo ma jake preference a tak se to rozdeli na 2 tabory ala Nvidia vs ATi, HoN vs LoL, Mitsubishi vs Subaru, Sparta vs Slavie atd atd...

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video


Go to Top of Page

spellshaper
New Member

112 Posts

Posted - 26/10/2009 :  02:11:21  Show Profile  Visit spellshaper's Homepage  Send spellshaper an ICQ Message Send spellshaper a Private Message  Reply with Quote
Tak to je škoda toho bugu :(
Tohle jsem našel ve FAQ, nevím jestli je to přesně tvůj případ, ale můžeš to zkusit:
quote:
4) When I enter a game, everything is black except for my hud and healthbars
Most likely cause 1: anti-aliasing is forced to on. Turning off anti-aliasing in the video card settings (I wish I could give exact instructions but I don't have a nvidia/ati console to look this up.)

Most likely cause 2: Toon line-ing is causing problems. Lowering to low character settings can fix this problem.

Most likely cause 3: The graphics card is not shader 2.0 or is very low memory like 64MBs (some shader 2.0 cards don't crash).


Jinak dobrý postřeh, hra jako taková je rozhodně pomalejší. Možná se to trochu kompenzuje tím, že je zase akčnější (= umírá se hodně :D).

Jo a ještě jedna zpráva, pro doťáky a honiče prý důležitá. Ve hře NENÍ deny!

Mundus vult decipi ergo decipiatur.

Edited by - spellshaper on 26/10/2009 02:13:15
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 26/10/2009 :  06:16:43  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
Kua, ted jsem nasel ve spamu close beta invite. Nastve! ;p

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

spellshaper
New Member

112 Posts

Posted - 29/10/2009 :  19:25:44  Show Profile  Visit spellshaper's Homepage  Send spellshaper an ICQ Message Send spellshaper a Private Message  Reply with Quote
Zítra začíná pre-seasson pro evropu. Je možné vyhrát několik kopií hry League of Legends. Já už svou digitální kopii vyhrál ;)
http://www.lol-europe.com/detail_news.php?id=0

Zatím to nevypadá, že by se v České republice našlo 5 hráčů na nějaký team, škoda :(

Mundus vult decipi ergo decipiatur.

Edited by - spellshaper on 29/10/2009 19:27:14
Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 30/10/2009 :  23:17:04  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
Jak můžu vyhrát?

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 31/10/2009 :  23:01:11  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shatteren

...libi se mi, ze vidim dmg po kazdym uderu + xp za kill...



Koukni do options HoNu

quote:
Originally posted by spellshaper

...Já neznám Icefroga ani historii doty nebo ty dva lidi, co jsem níže psal...



Systém hry je založen na Starcraft mapě Aeon of Strife. Původní dotu vytvořil Eul (Eul's Scepter of Divinity) nicméně velmi brzy štafetu přebral Guinsoo (Guinsoo's Scythe of Wise), který vlastně z doty udělal nejhranější mod Warcraftu. Nicméně až Icefrog udělal z doty vyváženou a kompetetivní hru perfektní na profi turnaje.

Dota částečně inspirovala už mnoho her, ale "přímé" nástupce má zatím tři:

Demigod:
Totální sračka pro víkendové hraní, která se o nějaký balance hrdinů ani nesnaží.

HoN:
Tvůrci v podstatě uznávají, že dota je to nejlepší co může být a pouze se snaží vylepšovat interface a zpřesňovat pravidla (Orby, stacking atd.)

LoL:
Nehrál jsem. A ani nevím jestli budu jak to tu tak čtu :-)

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

dodi23
Starting Member

15 Posts

Posted - 01/11/2009 :  15:00:09  Show Profile Send dodi23 a Private Message  Reply with Quote
Tak mi s kamosem uz hrajeme...mame lvl 7 a hledame naky lidi, pac obcas chytnem tym na zabiti..:D Takze pokud ma nekdo zajem hned si nas pridejte..hrajem samozrejme na EU verzi...

ADD:
Afru
p0mp0m
Go to Top of Page

kertin
Starting Member

32 Posts

Posted - 01/11/2009 :  18:57:59  Show Profile  Send kertin an ICQ Message Send kertin a Private Message  Reply with Quote
Tak já hrál Dotu 3 roky a musím říct, že HoN mě velmi zklamalo tím, že jde v podstatě jen o grafické vylepšení, jinak je to pořád Dota a co víc, myslím si, že hratelnost je stále lepší u Doty..jinak LoL jsem taky moc nevěřil, po dvou hrách jsem měl smíšené pocity, grafika ve velmi zajímavém stylu. Ale nakonec jsem vydržel ty dvě hry, vydržel jsem týden, měsíc a dneska si pískám a končím s dotou:). Momentálně mám za sebou přibližně 70 odehraných her a taky bych rád sehnal 5 lidí na zápasy, páč za chvilku začnou v LoL konečně nějaké žebříčky atd. a hra začne být hodně soutěživá a pevně věřím, že snad za rok si i ostatní Dotkaři uvědomí, že LoL přineslo něco nového, akčnějšího a zábavnějšího. Vůbec bych to nenazval kopíí Doty, ba právě naopak, onou kopií je HoN. A co víc, je to opravdu přívětivější i pro hráče, kteří začínají s MOBA, takže určitě se zapojí mnoho lidí, kteří ani Dotu nehrají. Mno nic, obrovský potenciál tu je, teď už jen udělat hru takovou, aby se udělala pořádná komunita, nějaké laddery a hip hip hurey:-P...jinak líbí se mi taky dost slušná vyváženost šampionů(hrdinů), která je podle mě už lepší jak v Dotě a masteries...a ty dva spelly na výběr před začátkem hry jsou taky úžasné, mnohokrát mi zachrání život nebo pomůžou ke killu. Tak jestli má někdo zájem založit si 5vs5 tým a vzájemně si pomoct a poradit, tak určitě napište na 229579139.
Go to Top of Page

spellshaper
New Member

112 Posts

Posted - 01/11/2009 :  21:01:49  Show Profile  Visit spellshaper's Homepage  Send spellshaper an ICQ Message Send spellshaper a Private Message  Reply with Quote
Jsem rád, že se tu konečně pár lidí našlo ;) Možná se začátkem pre-sezóny se přidali noví hráči!

Každopádně mě teď LoL na evropským serveru docela štve. Do posledního patche to celkem šlo, ale je znát, že GOA není Riot a dost zaostává. Objevily se staré bugy a nějaké nové na které v americké verzi (která má býst stejná) nenarazíte.
Navíc narážím na hráče kteří to zřejmě hrají poprvé a 6 porážek v řadě mě docela vytočilo :D. I když dokud to nejsou leaveři, tak mi nováčci nevadí... kdyby tu byl nějaký český nováček, rád pomůžu, ale hrdinu mám nahraného jen Fiddlestickse. Takže spíš s obecnými věcmi nebo úplnými začátky ;)

Jedna z věcí která absolutně nefunguje je ingame friend-list. Proto je nějaká komunikace přes hru asi v současné době nemožná (mám smazaný komplet friend list).

Pokud by měl někdo zájem domluvit se třeba přes ICQ, pište na 319 087 461 (jen uveďte v autorizaci nebo do zprávy že jste z LoL).
Hlavní asi bude domluvit nějaký čas, kdy se nás sejde víc. V případě dlouhodobějšího teamu by to pak chtělo počlivě vybrat hrdiny, za které kdo bude hrát... atd.

to Kar-Chee: Díky za osvětlení!

Mundus vult decipi ergo decipiatur.
Go to Top of Page

kertin
Starting Member

32 Posts

Posted - 01/11/2009 :  21:53:13  Show Profile  Send kertin an ICQ Message Send kertin a Private Message  Reply with Quote
Jn evropský servery by měli ještě zamakat oproti americkým, já hrál doteďka na amerických a až dneska jsem začal s evroskými:), jinak nových lidí přibylo hodně, páč je tu dost noobů, kteří chodí vstříc turretům a dávají killy zadarmo
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 01/11/2009 :  23:27:04  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kertin

..HoN mě velmi zklamalo tím, že jde v podstatě jen o grafické vylepšení...


- Nemožnost maphackování
- Leaver protection
- Možnost reconnectu do hry
- Velmi detailní statistiky
- Delay free (Lepší než Garena i Ghost hry)
- Kdokoli může hostovat

Tohle jsou pro mě VELMI důležité věci. Čert vem grafiku.

quote:
Originally posted by kertin

...a co víc, myslím si, že hratelnost je stále lepší u Doty...



V podstatě s tebou souhlasím. Ale je vidět, že na tom pracují. A už teď je pro mě o něco horší balance dobrá výměna za výše zmíněné plusy.

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

spellshaper
New Member

112 Posts

Posted - 02/11/2009 :  01:08:40  Show Profile  Visit spellshaper's Homepage  Send spellshaper an ICQ Message Send spellshaper a Private Message  Reply with Quote
Tak konečně jsme se dneska sešli ve 4ech. Škoda že jsme se kvůli problémům evropských serverů nedostali do match-makingu.
I 2v2 to ale byla zábava a alespoň jsem si prohlídnul novou mapu (a nelíbí se mi :D).
Takže díky za hru a příště nás třeba bude ještě víc!

Mundus vult decipi ergo decipiatur.
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 02/11/2009 :  10:05:18  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Lidi imo pribudou, presunul bych nekam jinam Tabula Rasa sekci a dal tam misto toho sekci LoL a HoN. Prece jen to bude vice na ocich

2Kar-Chee: diky za tip, tve ja te nemit...

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video


Go to Top of Page

kertin
Starting Member

32 Posts

Posted - 02/11/2009 :  10:32:26  Show Profile  Send kertin an ICQ Message Send kertin a Private Message  Reply with Quote
Mno je to hezké, ale tohle všechno už najdeš u LoL, teda až na tu anti-leaver ochranu, ta je ještě slabší, ale nevěřím tomu, že by to nechali tak, jak to je.
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 02/11/2009 :  11:38:59  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kertin

Mno je to hezké, ale tohle všechno už najdeš u LoL, teda až na tu anti-leaver ochranu, ta je ještě slabší, ale nevěřím tomu, že by to nechali tak, jak to je.



Jak už jsem psal výše, LoL jsem nehrál. Reagoval jsem pouze na tvrzení, že HoN je pouze grafické vylepšení doty. S čímž nesouhlasím.

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 02/11/2009 :  12:16:03  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
HoN ma uber engine, takze velkej potencial hlavne do budoucna (krasny animacky, fyzika), luxus grafika je jen tresnicka na dortu

v LoL jsem animacky nevidel, protoze ten cernej grafickej bug je nezobrazoval.

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video


Go to Top of Page

dodi23
Starting Member

15 Posts

Posted - 03/11/2009 :  22:17:26  Show Profile Send dodi23 a Private Message  Reply with Quote
Tak uz nas hraje par...opravdu tu neni nikdo dalsi?:)
Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 03/11/2009 :  22:54:35  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
Zatím to mám jako vedlejšák k WARu, spíš zkoušim chary proti botum, abych to ostatnim nekazil, i když podle toho, co sem zatim viděl, to i tak kazili ostatní mě :) Měl bych dotaz, po hře dostávám influence pointy, ale v profilu mám pořád 0, čim to je? Ještě to nezprovoznili? Nebo jich potřebuju určitěj počet?

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

spellshaper
New Member

112 Posts

Posted - 03/11/2009 :  23:56:58  Show Profile  Visit spellshaper's Homepage  Send spellshaper an ICQ Message Send spellshaper a Private Message  Reply with Quote
Influence pointy získáváš, akorát se nezobrazují. Zobrazí se až s otevřením shopu za několik týdnů. Ale vše co si do tý doby nahraješ budeš mít.

Jinak od open bety je v LoL kupa nováčků a někteří podle mě nedělali ani tutorial. V betě to taky nebylo nic moc, ale přecejen trochu lepší.
Jiná úroveň byla na NA serverech (teda alespoň v betě a s mým ELO).

Mundus vult decipi ergo decipiatur.
Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 04/11/2009 :  16:14:48  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
Díky, tos mě potěšil, du si jich pár nahrabat. A ještě další dotaz, jak získám runy?

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

spellshaper
New Member

112 Posts

Posted - 04/11/2009 :  16:41:05  Show Profile  Visit spellshaper's Homepage  Send spellshaper an ICQ Message Send spellshaper a Private Message  Reply with Quote
Runy získáš za IP rovněž v obchodě. Ale užívej si toho období bez run, protože až si někdo nafarmí komplet T3 runy, tak je to hodně znát a IMO to hru dost kazí.

Mundus vult decipi ergo decipiatur.
Go to Top of Page

spellshaper
New Member

112 Posts

Posted - 08/11/2009 :  15:26:15  Show Profile  Visit spellshaper's Homepage  Send spellshaper an ICQ Message Send spellshaper a Private Message  Reply with Quote
Chtěl bych poprosit všechny Leage of Legends hráče, aby navštívili nové komunitní fórum. Bylo by fajn, kdyby hned také přispěli a ti zkušenější napsali například nějaké návody a podobně!

Rád bych malou českou komunitu sjednotil na jednom místě, takže toto je takový začátek.

Každého, kdo se registruje poprosím také o vyplnění informací o jeho postavě, jak na to zde:
http://leagueoflegends.tym.cz/forum/index.php/board,4.0.html

Díky všem za pomoc!

A nakonec ještě link na home:
http://leagueoflegends.tym.cz

Mundus vult decipi ergo decipiatur.
Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 13/11/2009 :  00:08:55  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
Malej dotaz: jak je to te´d s respecem summoner masteries? Zatim free?

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

spellshaper
New Member

112 Posts

Posted - 13/11/2009 :  00:51:57  Show Profile  Visit spellshaper's Homepage  Send spellshaper an ICQ Message Send spellshaper a Private Message  Reply with Quote
Ano a snad zustane.

Mundus vult decipi ergo decipiatur.
Go to Top of Page

Realtoltek_CZ
Starting Member

2 Posts

Posted - 24/11/2009 :  11:33:34  Show Profile  Send Realtoltek_CZ an ICQ Message Send Realtoltek_CZ a Private Message  Reply with Quote
Ahoj hraju LOL najde se nekdo do tymu ? Kdyztak pisnete na icq 232 707 356.
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 24/11/2009 :  12:56:27  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
Nějaké info od hrajících k tomuhle?
http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=25785

Já osobně mikroplatby nesnáším, ale tak uvidíme jak to vybalancují.

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 24/11/2009 :  15:57:05  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
Co sem se díval na ceník za influence pointy, tak i pro průměrného hráče není problém si rychle vydělat na své oblíbené šampiony a pár run. Stačí vyhrát jednu bodovanou hru denně, a IP tak na 2 runy má člověk v kapse.

EDIT: Pro zajímavost, teď sem za 1 hru dostal 268 IP, takže to de fakt rychle. I když za 1. hru dne je pěkněj bonus, pak už žádná sláva.

Troll lepší fanboie.

Edited by - Filda LNL on 24/11/2009 16:44:27
Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 10/12/2009 :  23:25:35  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
Už někdo kupoval runy? Má cenu kupovat tier 1+2 za IP, nebo počkat radši na lvl 20 a tier 3?

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

spellshaper
New Member

112 Posts

Posted - 11/12/2009 :  01:36:20  Show Profile  Visit spellshaper's Homepage  Send spellshaper an ICQ Message Send spellshaper a Private Message  Reply with Quote
T1 a T2 jen pro obcasne hrace kteri se na 20lvl jentak nedostanou. Jinak je lepsi pockat na lvl20 a nevyhazovat IP.

Mundus vult decipi ergo decipiatur.

Edited by - spellshaper on 11/12/2009 02:58:58
Go to Top of Page

Stirius
New Member

Stirius

416 Posts

Posted - 02/08/2010 :  09:12:58  Show Profile  Visit Stirius's Homepage Send Stirius a Private Message  Reply with Quote
Pokud někdo hraje, tak plno Bójanů i známých okolo nás (cca 15 lidí) teď LoL aktivně hraje. Lvly malé i velké, je to jedno. Běžně bývají 2-3 plné grupy. Víc u nás na fóru:
http://forum.boiians.cz

Boiians leader
http://www.boiians.cz
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1330 Posts

Posted - 07/11/2010 :  19:23:12  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
ahoj mel bych prosim par typicky novackovskych dotazu:
- kdyz se joinu do hry a uz si hraci vybiraji postavy, tak:
-- do 10lvl jsem mel na vyber jine postavy nez nyni (12lvl), zvykl jsem si na postavu a nyni neni ve vyberu, dostanu se k ni jeste?
-- vyberu si postavu a ma jeste dve (locknute) varianty, hadam dane lvl postavy. tento upgrade se kupuje v shopu za 3150 a posleze za 6000 bodu? http://www.elidor.cz/lol/purchase.jpg pokud ne, ceho dosahnu tim kdyz utratim tyto body viz obrazek?

- talentovy strom: ac mam vsechny body v talentovem stromu, prijde mi, ze se do nove hry vzdy jde bez techto updatu
- vyber hry: jaky je rozdil ve vyberu "Normal game" a pote: Solo nebo Arranged team? prijde mi ze to vyjde na stejno, rozdil jsem nevidel.
- k cemu je custom game? (chapu ze hrace doplnuji boti, ale proc?)

predem dekuji za trpelivost

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

Tarvis
Starting Member

44 Posts

Posted - 07/11/2010 :  19:49:10  Show Profile  Send Tarvis an ICQ Message Send Tarvis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elidor

ahoj mel bych prosim par typicky novackovskych dotazu:...



Výběr postav není dán levelem. Každý týden jdou do rotace nový free hrdinové (mění se to tuším v úterý). Takže pokud se ti líbí nějaký hrdina, tak máš dvě možnosti jak se k němu dostat - koupit si ho buď za body z odehraných her (případně Riot body, které si koupíš za real money) nebo počkat než se opět dostane mezi free hrdiny :). Když si ho koupíš za body máš ho napořád.Ty locknuté varianty, jsou předpokládám akorát jiné skiny daného hrdiny. Skiny se dají pouze koupit za Riot Points a jedná se pouze o jiný vzhled hrdiny.

Talentové body si nesmíš zapomenout uložit, jinak by měli celou dobu zůstat.

Solo jdeš do fronty jen sám, arranged můžeš ještě invitnout další kamarády a jste ve frontě na hru společně a společně joinete hru.

V custom game si lidi zkoušej nové hrdiny, hrají 1v1, 2v2, 4v4 apod. Případně se v nich hrají Clan Wars.

Ve hře si mě můžeš přidat pod nickem Wolowitz. A joini kanál "czech".
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1330 Posts

Posted - 21/11/2010 :  22:21:49  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
prijde mi ze LoL pritahuje psychicky nevyrovnane jedince ..

kdyz pominu nadavani souperi, pokazde kdyz nekdo umre .. tak me opravdu dostava mnozstvi hracu co lognou a zustanou stat, nebo leavnou pote co je nekdo 2x zabije.

chybi mi nejake systemove opatreni, zabranujici aby nekdo neprojevujici aktivitu ci notoricky leaver mel sanci lognout (statistika .. kdo ma pomer her vuci leavnuti xy tak muze hrat jen custom proti botum, tam to vadit nebude).

dale me dostava, kdyz dotycny afk hrac po skonceni logne do hry a opet ho mam v teamu .. vyskocit nemuzu, zrusit hru nemuzu a vim ze dalsich 20min budu hrat prinejlepsim 2 v 3.

nekolikrat se mi stalo ze jsem hral 1 v 3 .. problem je, ze solo hrac nema sanci napsat /surrender (s realnym vysledkem) a usetrit se tak xy minut trvajici agonie ..


dohrat oba teamy v plnem poctu, to je docela rarita

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]

Edited by - elidor on 21/11/2010 22:42:58
Go to Top of Page

kajda
New Member

Masaryk2

390 Posts

Posted - 21/11/2010 :  22:49:30  Show Profile  Send kajda an ICQ Message Send kajda a Private Message  Reply with Quote
Tak to sou asi problémy každé multiplayer hry. Když sem hrával Supreme commandera tak se taky často stávalo že někdo leavnul nebo si dostal někoho kdo vůbec nevěděl co se kolem něho děje. S tím se člověk u tohohle stylu her musí smířit. Ale jaký je problém ukončit hru když hraješ 3v1 to snad nebaví ani jednu stranu a nikdo ti nemůže mít za zlé když taky leavneš ne ?

Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game
Darkfall - Suspend
EVE - Suspend
PoTBS - suspend
TR - suspend
AOC - Fury - Suspend
SWG - To uz je hodne dlouho :-)
UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech
Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 21/11/2010 :  23:19:40  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kajda

Tak to sou asi problémy každé multiplayer hry. Když sem hrával Supreme commandera tak se taky často stávalo že někdo leavnul nebo si dostal někoho kdo vůbec nevěděl co se kolem něho děje. S tím se člověk u tohohle stylu her musí smířit. Ale jaký je problém ukončit hru když hraješ 3v1 to snad nebaví ani jednu stranu a nikdo ti nemůže mít za zlé když taky leavneš ne ?



Jenže za ten leave pak máš postih a stejně nemůžeš začít další hru, dokud soupeři nepushnou tvoji bázi.

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1330 Posts

Posted - 21/11/2010 :  23:21:24  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
nu tak snazim se hrat v kazde situaci. systemove omezeni by nebylo vubec tezke a hre by to pomohlo. nebo by stacilo, aby hraci mohli neaktivniho kicknout a system by jej doplnil z nekoho ve fronte.

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 22/11/2010 :  08:25:37  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Ano stává se to a také mě to štve. Tu a tam to někoho vykopne z důvodu připojení, ale pokud je to klasický rage nebo je ten dotyčný blb, automaticky to házím do ignore.
Nestalo se mi, že bych tyto hráče měl následně v týmu.

Pokud budeš online, tak napiš nebo si mě dej do friends a dáme spolu. Hraju téměř výhradně 5v5, ale 3v 3 zvládnu také. Jen nemám tolik nachozenou mapu.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 22/11/2010 :  11:09:02  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
hrejte s někým koho a znáte a ideálně s kým můžete během hry mluvit, tenhle typ hry prostě není moc dělanej pro solo hráče, přicházíte o zábavu a ještě se u toho nasíráte ;]
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 22/11/2010 :  12:39:10  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
to byla nabídka? :)

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,28 seconds. on eygor Snitz Forums 2000