Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 New World
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

elidor
Administrator

1330 Posts

Posted - 06/08/2021 :  12:37:22  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
web link: https://www.newworld.com/en-us
fcb link: https://www.facebook.com/playnewworld/
youtube: https://www.youtube.com/channel/UCSLYSDLpSNmZP-1cjNQu6hw

New World se odehrává během alternativního 17. století s přídavkem nadpřirozených sil a monster (sic)

Hra se bude odehrávat na ostrově zvaném Aeternum.
Největší zvláštností je zde tajemný minerál, který se nachází pod zemí a ví se o něm, že propůjčuje magické vlastnosti tomuto místu a dokáže posilovat věci. Dělá tak věci mnohem krásnější, ale nejbezpečnější. Pro každého ale znamená něco jiného. Pro jednoho je to fontána mládí, pro jiného zase kámen mudrců, jedna věc je ale jistá - dá hráčům spoustu síly, se kterou budou moci hrát.

Hra se pokusí nabídnout hráčům obrovskou dávku autonomie. Nechá tak hráče si zvolit to, čím se bude chtít zabývat a kterým směrem jeho postava bude postupovat. Hra je vytvořena tak, aby se přizpůsobovala hráči a jeho hernímu stylu. Můžete se tak snadno pokusit být tím nejlepším kovářem, nebo šermířem. Systém postupu tohle všechno podporuje, musíte jen dělat to, v čem jste nejlepší.

Společně s ostatními hráči budete postupně tvořit osady a všechno zlo ve formě podivné “zkaženosti” postupně vytlačovat z vašeho území. To se však nedá zadarmo a vrátí se zaútočit na vámi vybudovanou základnu a právě zde přicházejí na řadu obrovské PvE souboje. Podobně mají fungovat i epické PvP souboje, kde mezi sebou budou válčit jednotlivé gildy.

Do Nového světa přicházíme naprosto sami, jelikož naše loď ztroskotala. Brzy však začneme potkávat ostatní lidi na ostrově a pochopíme, že nic zde doopravdy neumírá. Žádná duše jednoduše nemůže opustit tělo. To je největší magická moc dříve zmíněného tajemného materiálu.

New World představí hned tři nepřátelské frakce, kde každá z nich má různé touhy a životní cíle. The Lost jsou potulující se těla mrtvých námořníků či lidí, kteří zemřeli opravdu příšernou smrt. Tito nešťastníci žijí svůj nekonečný život bez své duše. Angry Earth jsou zase ochránci ostrova a snaží se bojovat proti vetřelcům a Ancients je technologicky vyspělá rasa, která však záhadným způsobem téměř vymizela.

Poslední termín spuštění hry je naplánován na 28. září. (ale je to již 4. termín, takže nemusí být konečný)

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]

elidor
Administrator

1330 Posts

Posted - 07/08/2021 :  22:32:38  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
New World neobsahuje klasický systém herních tříd (bojovník, mág, zloděj atd.). Místo toho získáváte „mistrovství“ při používání určité zbraně, čímž se vám pro ně odemknou dovednostní body a schopnosti. Body můžete vložit do několika zbraní, ale plně odemknout můžete pouze jednu. Zkušenosti získané v boji a při plnění úkolů vám také dají body do atributů, které můžete utratit za sílu, obratnost, inteligenci, soustředění a odolnost. Po utracení určitého počtu bodů v jedné z těchto vlastností se vám odemknou další bonusy.

New World prozatím obsahuje 4 druhy zbraní: jednoruční, obouruční, na dálku a magické (každý druh má svůj strom dovedností). Souboje v New Worldu se mírně liší od těch, na které jste zvyklí z jiných MMO. Nepřátele nemůžete automaticky zaměřovat a ani mezi nimi přepínat – každý útok, včetně střel, musíte přesně zaměřit. Boj je vývojáři přirovnáván k Dark Souls, protože musíte blokovat, uhýbat a hlídat si načasování. Díky tomu bude PvP mnohem více založeno na dovednostech než na statistikách.

Systém PvP prošel několika změnami a z „otevřeného PvP“ se stalo PvP dobrovolné. Aby vás hra označila jako „PvP účastníka“, musíte si tuto možnost zvolit nebo zaútočit na hráče jiné frakce. Pokud máte PvP aktivní, dostáváte k dispozici lepší odměny a také se vám rychleji přičítají zkušenosti. Vývojáři postupně přidali také New World wars, což jsou střety PvP 50v50, a také pevnosti, o které mohou hráči bojovat a následně ovládat. Pokud vaše frakce drží blízkou pevnost, získáváte v dané oblasti větší zkušenosti, vliv a každá pevnost propůjčuje ovládající frakci jedinečné globální bonusy.

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1330 Posts

Posted - 07/08/2021 :  22:37:18  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
Minimální HW požadavky
Operační systém Windows 10 64-bit
Procesor Intel Core i5-2400 3.1GHz / AMD FX-4350
Grafická karta NVIDIA GeForce GTX 670 / Radeon R9 280
DirectX DirectX 12.0
Operační paměť 8 GB


Doporučené HW požadavky
Operační systém Windows 10 64-bit
Procesor Intel Core i7-2600K 4-Core 3.40GHz / AMD Ryzen R5 1400
Grafická karta NVIDIA GeForce GTX 970 4GB / Radeon R9 390X
DirectX DirectX 12.0
Operační paměť 16Gb

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1330 Posts

Posted - 07/08/2021 :  22:38:02  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
New World: Guildy
Gildám se v Novém světě říká Companies (společnosti), a její členové mohou zabírat pozemky a budovat z nich města. Hráči si mohou v osadách Nového světa zakoupit svá bydlení. Ty (města, osady) také mohou být napadeny konkurenčními společnostmi (při obléhání) nebo NPC postavami. Pokud ztratíte kontrolu nad osadou, vaše osobní bydlení naštěstí nebude vypáleno.
zdroj: https://www.newworld.com/en-us/news/articles/the-evolution-of-new-worlds-pvp

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1330 Posts

Posted - 07/08/2021 :  22:38:42  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
New World: Frakce
Frakce, kterou si zvolíte, bude mít velký vliv na vaši celkovou hratelnost. Po výběru jedné z nich se následujících 120 dní nemůžete připojit k jiné frakci a jste omezeni na vstup do společností (což jsou v podstatě guildy) které odpovídají vaší frakci. Pokud se rozhodnete pro PvP (povolíte si onu možnost u svého avatara), mohou na vás útočit hráči konkurenčních frakcí.

Svou frakci také zastupujete ve válkách – 50vs50 PvP bitvách o kontrolu nad osadou. Vítěz dostane na starost její rozvoj, výši daní a také získá bonusy v místní oblasti. Existuje tedy spousta důvodů, proč se k některé z nich přidat. A jaké jsou vaše možnosti?

Marauders:
Marauders zastupují „bezohlednou vojenskou sílu“, která se snaží využít své moci k získání svobody v Novém světě. Pokud chcete ukazovat svaly, nejdříve útočit a potom se ptát, Maraudeři vás přivítají s otevřenou náručí.

Covenants:
Covenant je „fanatický řád“, jehož posláním je očistit zemi od korupce a kacířů a obnovit spravedlnost. Pokud si připadáte svatější než syn nejvyššího a rádi upalujete hříšníky, Covenant je tým, ke kterému se můžete přidat.

Syndicate:
Syndicate patří k „tajnůstkářské organizaci s bezmeznou lstivostí a intelektem“ – pokud se raději plížíte, dovednosti a znalosti raději získáváte pokoutným způsobem, budete s nimi v dobré společnosti.

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1330 Posts

Posted - 07/08/2021 :  22:40:06  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
New World: Dungeony
Expedice jsou instancované dungeony, ve kterých padají unikátní zbraně, brnění a materiály. Jsou určeny pro malé skupiny až pěti hráčů. Pro přístup k expedicím potřebuje družina tzv. Tuning Orb, který můžete vyrobit nebo získat jako odměnu za misi. Ve světě Aeternum se budou rovněž nacházet „world bossové“, open world eventy a klasické questy, jež zahrnují jak PvP úkoly, tak i PvE.

New World: Crafting
New World má podrobný systém craftingu a profesí: k dispozici je sedm povolání: výroba zbraní, zbrojířství, šperkařství, inženýrství, arkána a vaření. K tomu si můžete zvolit také dodatečné profese, jakými jsou sběračské dovednosti: těžba rudy, stahování kůže, těžba dřeva a sklizeň; a v neposlední řadě zušlechťovací dovednosti: tavba, kamenictví, zpracování dřeva, zpracování kůže a tkaní.

New World: Mikrotransakce
New World bude při spuštění obsahovat herní obchod, ale nenaleznete v něm žádné vylepšení postavy a ani nic, co by přímo ovlivňovalo hraní, prozradili vývojáři na svém webu. „Kosmetické předměty prodávané v New Worldu jsou vytvořeny tak, aby hráčům poskytovaly další možnosti, jak si vyšperkovat postavu. Postupně se představí nové barvy, oblečení a skiny pro zbraně, které si hráči mohou přizpůsobit své postavě. Obchod nabídne také tematické dekorativní vybavení a domácí mazlíčky. Kosmetické předměty nebudou navyšovat žádné perky ani zvyšovat statistiky.“

„Obsah herního obchodu neposkytne hráčům výhodu při hraní PvE ani PvP. Naším cílem je neposkytovat nic, co by hráči považovali za „pay to win“ z nabídky herního obchodu.“

Až čas ovšem ukáže, jak moc (nebo málo) si za tímto prohlášení budou vývojáři stát a jak dlouho potrvá, než se začnou objevovat tzv. „quality-of-life vylepšováky“, díky kterým budete například levelovat rychleji, anebo nacházet větší množství surovin.

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1330 Posts

Posted - 24/08/2021 :  15:14:46  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
zakopal jsem se v FINAL FANTASY XIV Online a vidim to na delsi dobu, muze nekdo z (po spusteni) hrajicich pokracovat? thx

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1330 Posts

Posted - 21/09/2021 :  11:20:39  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
https://www.zing.cz/preview/96304947/dojmy-z-hrani-new-world/

quote:

.. Closed beta byla technicky na velmi dobré úrovni. To se bohužel nedá říct o open betě. Diskusní fóra zaplavily stížnosti hráčů, ve kterých popisují otřesnou optimalizaci hry a silné propady snímkování i na sestavách za nehorázné sumy. Má sestava s Ryzenem 5600x, RTX 3070ti a 16 GB Ram na tom nebyla jinak. Snímky si dělaly co chtěly, využití GPU se propadalo i k 50% a do toho vypadával zvuk. Pokud by closed beta neběžela desetkrát lépe, tak bych se nedivil, ale jelikož hra vychází již 28. září, nevidím to jako dobré znamení. Když k tomu přidáme aféru zničených RTX 3090 během closed bety (chyba byla na straně výrobce hardwaru), provází hru relativně hodně problémů.


Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1330 Posts

Posted - 18/10/2021 :  21:35:50  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
mezi lidmi s kterymi mluvim a hraji NW, zatim prevlada skepse ..

quote:

"takovej chill ke kterymu si treba pustim serial, ale leze to dost pomalu, a porad je to dokola to same, combat je pomerne omezeny, hromada veci pres kopirak a vice mene jediny duvod proc nejdu hrat GW2 ktere dela vicemene vsechno to same ale lepe s mnohonasobne vetsim mnozstvim contentu je ze mi NW jeste hraje par kamaradu. Ale davam tomu tak dva tydny max. To ze je Tanje super unbalanced co se tyce frakci a za Syndicate nema cenu se ani pvp tagovat tomu taky nepomaha. A zadna mechanika ktera by davala lidem duvod prechazet k slabsi frakci neni takze kdo muze ten utika."



nehraju, zatim me drzi FFXIV, pokud je zde nekdo kdo hraje, muze dat prubezne info?

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3721 Posts

Posted - 21/10/2021 :  08:28:47  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
Sledoval jsem s ohromenim a neduverou hype, ktery se kolem New Worldu vytvoril, pustil jsem si na par hodin live stremy a nevidel jsem jediny duvod proc by clovek mel prechazet od sve oblibene kopie WoW do teto novinky, ktera nenabizi jedinou zajimavou ci dokonce unikatni vec.

lastfm
Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2782 Posts

Posted - 22/10/2021 :  12:35:58  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
Hele klasika, hrajeme to asi v 5-10ti lidech. Zabava na max 2 mesice to vypada. Lvlove jsme nekde 40-50. Fronty opadli po tydnu, relativne bez bugu, padani hry.

Dorlas
TESO
CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent
UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1330 Posts

Posted - 23/10/2021 :  01:58:22  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
https://www.zing.cz/novinky/96313844/new-world-zaziva-ekonomickou-krizi/

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1330 Posts

Posted - 28/10/2021 :  20:28:25  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
Zing - hry, recenze her, preview, videa a novinky: Zmatek v New Worldu.
https://www.zing.cz/platforma/pc/96314562/hraci-new-worldu-jsou-trestani-za-dobre-podany-vykon/

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1330 Posts

Posted - 30/10/2021 :  10:11:41  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
Zing - hry, recenze her, preview, videa a novinky: New World dostává patch 1.0.4.
https://www.zing.cz/novinky/96315642/new-world-dostava-patch-1-0-4/

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1330 Posts

Posted - 04/11/2021 :  19:29:45  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
zing.cz: Nový den, nové problémy pro New World.
https://www.zing.cz/novinky/96317181/novy-den-nove-problemy-pro-new-world/

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1330 Posts

Posted - 16/11/2021 :  17:57:55  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
iDNES.cz: Herní hit od Amazonu v problémech, ztrácí hráče a má rozbitou ekonomiku.
https://www.idnes.cz/hry/novinky/new-world-amazon-problemy-ekonomika-hry.A211116_090908_bw-novinky_srp#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=bonusweb&utm_content=main

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 22/11/2021 :  09:56:26  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Jinak hrajeme na serveru Nilflheim.

Zatím je to zajímavá kombinace dětských chyb (včetně dvakrát vypnuté aukce kvůli dupingu, ale zdá se, že celkem zvládnutému). Proti tomu docela zajímavé dungy, battleground, a fakt robustni craft systém.

Na hroutící-se ekonomiku to fakt nevypadá, minimálně ne na našem overpopulated serveru A fronty teď už konečně zase (potřetí) opadly.
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1330 Posts

Posted - 01/02/2022 :  12:34:53  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
https://doupe.zive.cz/clanek/new-world-se-snazi-ozivit-endgame-prinasi-menici-se-vyzvy-v-expedicich

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

446 Posts

Posted - 18/04/2022 :  21:29:36  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
Mě to přestalo bavit hodně rychle. Nedošel jsem ani na max lvl, takže ani nevím, co je v endgame.
Btw už něco udělali s optimalizací hry? Občas bývaly šílený fps dropy.

Edited by - Diblajz on 18/04/2022 21:33:23
Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2782 Posts

Posted - 28/04/2022 :  12:52:00  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
End game bylo bozi. Raid 100 lidi behal a vybiral bedny. Ukrutna sranda...

Dorlas
TESO
CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent
UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

446 Posts

Posted - 30/04/2022 :  09:38:45  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dorlas

End game bylo bozi. Raid 100 lidi behal a vybiral bedny. Ukrutna sranda...


To nezní moc nadšeně, takže o nic nepřicházím.
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1330 Posts

Posted - 30/04/2022 :  11:14:54  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
https://doupe.zive.cz/clanek/fantasy-mmo-new-world-v-hodinovem-denicku-slibuje-celou-radu-novinek-a-vylepseni_1

na nejaky refresh mi to prijde hodne malo snahy ..


Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,12 seconds. on eygor Snitz Forums 2000