Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
.
 All Forums
 Registration Rules and Policies Agreement
Privacy Statement for Diskuzní klub hráčů online her

Pokud souhlasite s pravidly a podmínkami, uvedenými níže, stiskněte "Agree", v opačném případě stiskněte "Cancel".

Pro možnost používání tohoto fora je pro každého uživatele nutné uživatelské jméno, heslo a emailová adresa. Ani administrátoři, ani moderátoři nejsou odpovědni za osobní aktivity uživatelů. Mějte na paměti, že všechny tyto údaje se stávají veřejnou informací a je nutná určitá opatrnost ve sdílení svých osobních dat. Pokud libovolný uživatel tohoto fóra nalezne libovolný materiál, který se dle jeho názoru neschoduje s pravidly tohoto fóra, či jej objektivně bez příčiny poškozuje, může nás kdykoliv kontaktovat emailem. Vyhrazujeme si právo editovat nebo ostranit libovolný příspěvek či materiál, který je dle našeho vlastního uvážení v rozporu s pravidly fóra, dobrou morálkou či zákonem. A to i v případě, že daný druh materiálu není na fóru jmenovitě zakázán. REgistrací nového účtu uživatel také souhlasí se shromažďováním osobních dat, uvedených při registraci pouze pro potřeby identifikace uživatele v databázi a zasílání informací ohledně provozu tohoto fóra. Údaje nebudou poskytnuty třetí straně bez výslovného souhlasu uživatele. Toto se netýká oficiální žádosti například orgánů činných v trestním či občansko-právním řízení.

Toto fórum může obsahovat odkazy na jiné webové stránky a soubory. Nad těmito stránkami a soubory nemáme žádnou kontrolu a proto nemůžeme zaručit, že neobsahují urážlivé či jinak poškozující informace, materiály se sexuální tematikou a podobné, odporující pravidlům tohoto fóra. Budeme se ovšem snažit odstranit všechny odkazy, na které jsme upozorněni, či které sami objevíme a jsou v rozporu s našimi pravidly.

Změna údajů vprofilu uživatele je na tomto foóru je možná dvěma způsoby:

  1. Uživatel se přihlásí svým jménem a heslem a následně má možnost všechny údaje změnit ve svém profilu.
  2. V případě, že uživatel ztratil heslo, je možné poslat email, na forum@imperium.cz.

Pro používání tohoto fora je nutné mít zapnuté cookies. Používají se k ukládání jména a hesla a nastavení zobrazení.

Stisknutím "Agree" souhlasíte s tím, že je vám více, než 13 let. Jste plně odpovědni za jakékoliv informace, soubory a odkazy, které na toto fórum přidáváte. Také souhlasíte s tím, že nebute odkazovat či přidávat materiál chráněný autorským či jiným zákonem, ke kterému nevlastníte příslušná práva či nevlastní je jiný uživatel tohoto fóra. Také se zavazujete nepoužívat zbytečné vulgární výrazy, obtěžovat ostatní uživatele, poškozovat soukromí ostatních uživatelů, přidávat odkazy na nelegální stránky a stránky se sexuální tématikou.

Registrace může být nastavena tak, že příslušný nový uživatel bude založen až po kliknutí na odkaz v emailu, který Vám bude zaslán na Vámi uvedenou emailovou adresu. Nové registrace bývají čas od času kontrolovány ručně a je tedy možné, že bude trvat odeslání potvrzujícího emailu i jeden den. Pokud svou registraci nepotvrdíte kliknutím na odkaz v emailu (či jeho zkopírováním do okna prohlížeče), Vaše registrace bude po několika dnech smazána.

Pokud s danými pravidly souhlasíte a splňujete podmínky zde stanovené, pokračujte stisknutím "Agree". V opačném případě použijte "Cancel"



If you have any questions about this privacy statement or the use of these forums, you can contact the forum administrator at: forum@imperium.cz


Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,02 seconds. on eygor Snitz Forums 2000