Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ - General forum
 Modre servery NE!
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

krata
Starting Member

8 Posts

Posted - 07/01/2004 :  14:03:45  Show Profile Send krata a Private Message  Reply with Quote
Jsem docela zklamany, ze se tu nenajde nikdo, kdo by hral na PvP :(
Podle me jsou modre servery tezka nuda a nechapu co je zabavneho na tom levelovat a zbirat lepsi a lepsi veci! To nikoho nezajima RP a skutecna Fantasy? To co z EQ1 udelali amici je hruza! elfove se kamaradi s ogry, lide s troly a jedine co je zajima jsou veci, veci, veci! Jako v normalnim zivote. Potkal jsem opravdu malo hracu, kteri by hrali EQ jako skutecnou Fantasy! Zapomeli jste na to, z ceho tahle hra vychazi? ach jo :( Podle me neni nad to hrat RP na PvP serveru. Kazdy voli jednoduchou cestu a groupne se s kymkoli, kdyz mu to prinese uzitek. . .z EQ1 se stala hra pro statisice, ale je evidentni, ze vetsina z nich nema o fantasy svete ani potuchy. . .nastesti to vypada, ze EQ2 bude v tomto smeru mnohem vychytanejsi. . .Kratax, Iksar SK 34lvl, Rallos Zek

Washek
Starting Member

25 Posts

Posted - 07/01/2004 :  14:29:44  Show Profile Send Washek a Private Message  Reply with Quote
A jenom sracky hrajou na obyc PvP servrech. Frajeri jedine na Diskordu, kdyz smrt tak jedine permanent, precejenom kdo to kdy videl aby nekdo rozchodil svoji vlastni smrt takove PvP je onicem.
Go to Top of Page

Gyo
Starting Member

11 Posts

Posted - 07/01/2004 :  15:16:21  Show Profile Send Gyo a Private Message  Reply with Quote
Ptal jsem se na PvP v jinym topicu, ale zda se, ze nekdo PvP v EQ prece jen hraje. :-)

Tak se zkusim jeste poptat tady: na ktery server jit, jaka class a ke komu se pripojit, k jake skupine? Diky.

Czarni, Runemaster, Member of Rohatec Guild on Mordred
Bjarni, lvl (more than) 200 :-) Battlemage on Frostfell (Asheron´s Call)
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 07/01/2004 :  15:53:22  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gyo

Ptal jsem se na PvP v jinym topicu, ale zda se, ze nekdo PvP v EQ prece jen hraje. :-)

Tak se zkusim jeste poptat tady: na ktery server jit, jaka class a ke komu se pripojit, k jake skupine? Diky.

Uz to tu psalo milion lidi a ja to znovu zopakuji: EQ neni delane pro PvP.

UO, AC a ja mohu maximalne doporucit DAOC (pro RvR i pure PvP) jsou mnohem lepe pro 'PvP' pripraveny. EQ je zcela o necem jinem a je v tom nejlepsi (ale, kdyby v DAOCu dropovali i 'sedi' moby + neexistoval antikitting code rekl bych DAOC TOA PvE =(fakt blizko)= EQ PvE).
Go to Top of Page

Placacka
New Member

129 Posts

Posted - 08/01/2004 :  07:55:25  Show Profile Send Placacka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by krata

Jsem docela zklamany, ze se tu nenajde nikdo, kdo by hral na PvP :(
Podle me jsou modre servery tezka nuda a nechapu co je zabavneho na tom levelovat a zbirat lepsi a lepsi veci! To nikoho nezajima RP a skutecna Fantasy? To co z EQ1 udelali amici je hruza! elfove se kamaradi s ogry, lide s troly a jedine co je zajima jsou veci, veci, veci! Jako v normalnim zivote. Potkal jsem opravdu malo hracu, kteri by hrali EQ jako skutecnou Fantasy! Zapomeli jste na to, z ceho tahle hra vychazi? ach jo :( Podle me neni nad to hrat RP na PvP serveru. Kazdy voli jednoduchou cestu a groupne se s kymkoli, kdyz mu to prinese uzitek. . .z EQ1 se stala hra pro statisice, ale je evidentni, ze vetsina z nich nema o fantasy svete ani potuchy. . .nastesti to vypada, ze EQ2 bude v tomto smeru mnohem vychytanejsi. . .Kratax, Iksar SK 34lvl, Rallos Zek

Acho jo ty vubec netusis o cem EQ je. Hledas v EQ neco co tam proste neni.

Btw: Kde jsou pravidla fantasy, ktere by byli pro vsechny zavazujici? Kde je napsano ze ta a nebo ta rasa se nemuze pratelit s tou a nebo tou rasou? Uved priklad a ja ti to vyvratim z nejake notoricky zname fantasy knizky.

Placacka
Grand Master of Chaos
Go to Top of Page

krata
Starting Member

8 Posts

Posted - 08/01/2004 :  10:25:31  Show Profile Send krata a Private Message  Reply with Quote
Acho jo ty vubec netusis o cem EQ je. Hledas v EQ neco co tam proste neni.

Btw: Kde jsou pravidla fantasy, ktere by byli pro vsechny zavazujici? Kde je napsano ze ta a nebo ta rasa se nemuze pratelit s tou a nebo tou rasou? Uved priklad a ja ti to vyvratim z nejake notoricky zname fantasy knizky.

tak to jsi vedle kamarade!!! Nechapu jak muzes neco takoveho vubec rict. Podle me je v EQ pro kazdeho neco, jenom jsem si povzdechl, ze je malo RP na PvP. Hral jsem EQ velmi casto 2roky, tak mi nerikej, ze nevim o cem to je. . .kdyz jsi tak sbehly, vysvetli mi prosim o cem to teda je at se poucim. . .o sbirani veci? o proste komunikaci pres net? nebo o hernim zazitku? pro me je rozhodujici zabavnost a promin, ale nepripada mi zabavne hodiny a hodiny campovat s kymkoli kdo se namane jenom proto, abych sejmul mob nebo lootnul nejakou vec. . .vsude je tisice hracu, skoro kazdy ma nekolik postav pres 60lvl, ale o hre vedi jenom to jak co nejrychleji levelovat a s kym je dobre se spojit, abych co nejrychleji leveloval! fuck that! potkal jsem stovky twinku, kteri se z 1lvl dostali hodne vysoko behem nekolika dnu az tydnu a pak hura na dalsi charakter. . .tak o tomhle to je? diky nechci! Muzes mi teda osvetlit cim je EQ pro tebe?
Go to Top of Page

Placacka
New Member

129 Posts

Posted - 08/01/2004 :  11:23:03  Show Profile Send Placacka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hral jsem EQ velmi casto 2roky, tak mi nerikej, ze nevim o cem to je. . .kdyz jsi tak sbehly, vysvetli mi prosim o cem to teda je at se poucim. . .o sbirani veci? o proste komunikaci pres net? nebo o hernim zazitku? pro me je rozhodujici zabavnost a promin, ale nepripada mi zabavne hodiny a hodiny campovat s kymkoli kdo se namane jenom proto, abych sejmul mob nebo lootnul nejakou vec.

Hehe a co si vlastne ty 2 roky casteho hrani delal, kdyz jsi neexpoval, nesbiral veci, nekomunikoval, atd...??

Mozna naokraj: co je pro me EQ. EQ je treba nezapomenutelnej zazitek ze zabiti Aaryho s lidma z MDK. A opravdu si nedokazes ani predstavit co a jake to bylo.

Placacka
Grand Master of Chaos
Go to Top of Page

krata
Starting Member

8 Posts

Posted - 08/01/2004 :  14:19:01  Show Profile Send krata a Private Message  Reply with Quote
s tebou je to opravdu marne! nerekl jsem, ze jsem neexpoval a nekomunikoval, urcite jesem nesedel 2roky v dire. Zato jsem ale na Kunarku (hraju Iksara) i jinde po celem svete ulovil bez prehaneni stovky nepratel Iksaru - softskinu, na 34lvl jsem se dostal pouze s pomoci meho verneho Iksarskeho pritele shamana Xylaze, a ne jako ty s clericem a dalsimi softy za prdeli! Sam jsem si zvolil mnohem tezsi cestu a bavi mne to. . .naslo se jenom malo softu, kteri se mi mohli postavit a toho vseho jsem dosahl pouze vlastnimi silami! Ikky BP jsem svleknul z mrtveho nepritele a nelootnul po guild raidu jako vetsina! Lide jako ty udelaly z EQ prachobycejnou nudu! Tezko neco vysvetlit cloveku bez fantazie. . .a ktve predchozi poznamce o prateleni se ras. . .ty si opravdu myslis, ze je normalni, kdyz se na modrem serveru nedeje nic jineho nez campovani mobu a guild raidy? Uplne vymizela prirozena rivalita mezi jednotlivymi rasami. . .je to jen prachsproste hromadeni veci! camp - loot - a znova...
k tvemu uzasnemu zazitku : to je presne ono! lide nehraji za sve charaktery, nevciti se do nich, ale hraji sami za sebe, coz je na hovno! kvuli guild raidu by se spojili i s dablem.
Pro me byl nejlepsi zazitek, kdyz jsem dal dohromady full group Iksaru a udelali jsme raid v lake omen...behem 15min jsme pobili temer 20softskinu pokojne levelujicich v nasem domove...
je mi ale jasne, ze ti to nevysvetlim

quote:

Mozna naokraj: co je pro me EQ. EQ je treba nezapomenutelnej zazitek ze zabiti Aaryho s lidma z MDK. A opravdu si nedokazes ani predstavit co a jake to bylo.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/01/2004 :  15:13:50  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
naslo se jenom malo softu, kteri se mi mohli postavit

Mozna jsi nejlepsi pvp hrac? Proc to nerici rovnou?

quote:

full group Iksaru a udelali jsme raid v lake omen...behem 15min jsme pobili temer 20softskinu pokojne levelujicich v nasem domove...

Omg, nejlepsi PvP player a zabiji expujici? Ostuda.

quote:

i jinde po celem svete ulovil bez prehaneni stovky nepratel Iksaru

Jenom stovky? To PvP na tvem serveru tak umira?

Edited by - VT on 08/01/2004 15:16:27
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 08/01/2004 :  15:59:30  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:

s tebou je to opravdu marne! nerekl jsem, ze jsem neexpoval a nekomunikoval, urcite jesem nesedel 2roky v dire. Zato jsem ale na Kunarku (hraju Iksara) i jinde po celem svete ulovil bez prehaneni stovky nepratel Iksaru - softskinu, na 34lvl jsem se dostal pouze s pomoci meho verneho Iksarskeho pritele shamana Xylaze, a ne jako ty s clericem a dalsimi softy za prdeli!

Já tedy nevím, kde jsi přišel na toho clerika. To, že Placa má nějakého klerika může ale například znamenat, že po 5-6 letech hry (nevím přesně Pláco, kdyžtak mě oprav) už si něco vyzkoušel. To rovnou také můžu říci, že si vůbec nedovedeš představit, jaké je to hraní na nové hře jako EQ, kdy na serveru neexistují žádné zbraně ani brnění, neexistují žádné mapy, všechny servery s nápovědou teprve tahají kačera. A hraješ se skupinou lidí, se kterými ti je dobře.
quote:

Sam jsem si zvolil mnohem tezsi cestu a bavi mne to. . .naslo se jenom malo softu, kteri se mi mohli postavit a toho vseho jsem dosahl pouze vlastnimi silami! Ikky BP jsem svleknul z mrtveho nepritele a nelootnul po guild raidu jako vetsina! Lide jako ty udelaly z EQ prachobycejnou nudu! Tezko neco vysvetlit cloveku bez fantazie. . .a ktve predchozi poznamce o prateleni se ras. . .ty si opravdu myslis, ze je normalni, kdyz se na modrem serveru nedeje nic jineho nez campovani mobu a guild raidy? Uplne vymizela prirozena rivalita mezi jednotlivymi rasami. . .je to jen prachsproste hromadeni veci! camp - loot - a znova...
k tvemu uzasnemu zazitku : to je presne ono! lide nehraji za sve charaktery, nevciti se do nich, ale hraji sami za sebe, coz je na hovno! kvuli guild raidu by se spojili i s dablem.
Pro me byl nejlepsi zazitek, kdyz jsem dal dohromady full group Iksaru a udelali jsme raid v lake omen...behem 15min jsme pobili temer 20softskinu pokojne levelujicich v nasem domove...
je mi ale jasne, ze ti to nevysvetlim

Tady si dovolím udělat poznámku - hraj, co tě baví, proto je to hra. Někoho baví boj s počítačovými protivníky, sbírání věcí, trénování a starání se o postavu, někoho baví zabíjení druhých. Mezi námi zkusil ses při svém "jedině správném" názoru zamyslet nad tím, jestli boj s počítačovými protivníky není pro lidi jako jsem já lepší například z toho důvodu, že se chovají "více fantasy" než nějací "kingové"?
A zajímalo by mě, jak jsi přišel na "zdravou rivalitu" mezi rasami - kdo určil, že se všichni ve fantasy jsou rasisté, kde máš napsáno, že zrovna orc se nemůže přátelit s hobitem? Proč bych jako hobit nemohl uzavřít dočasné příměří s ogrem, když mi to přinese užitek? Copak jsem nějaký Mirek Dušín?
A nevím, proč hodnotíš chování lidí, které jsi vživotě ve hře nepotkal - zkoušel jsi hrát na RP serveru, když si tak zakládáš na chování podle nějaký pravidel? Já ano, před 5-6 lety. Dělal jsem zkoušky do RP guildy včetně testů, které jsem dostával od členů, mluvilo se pouze v první osobě, atp. Zajímalo by mě, kolikrát jsi při "ušlechtilém" zabíjení expujících zapoměl mluvit "in-character".
Mě například narozdíl od tebe připadá hrozný opruz si večer sednout na dvě volné hodiny po tom, co jde manželka a dcera spát, jít si vylepšit postavičku a z těchto 2 hodin hodinu a půl se sr*t s nějakým blbem, který nemá nic lepšího na práci, než mě soustavně vybíjet na místě, které jsem si ten večer vybral na získání zkušennosti.
Ačkoliv teď něhraju, jakmile bych mohl, asi bych si zas zvolil PvE server. PvP i když si myslím, že do RP patří, jsem ještě v žádné hře neviděl uděláno tak, aby mě vyhovovalo. Proto mám raději PvE.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

krata
Starting Member

8 Posts

Posted - 08/01/2004 :  16:56:30  Show Profile Send krata a Private Message  Reply with Quote
ok, nema cenu se dal dohadovat, je jasne, ze jste nepochopili o co mi jde. K tve poznamce o tom, ze muj nazor je jediny spravny. . . to si rozhodne nemyslim, a kdyz si prectes muj predchozi prispevek najdes tam, co si o EQ myslim. Ze si tam kazdy najde to sve, pouze jsem si povzdechl nad tim, ze je malo RP, staci? Nic proti tomu jak hrajete vy, at si kazdy dela co chce, proste si jenom myslim, ze kdyby v EQ hrali vsichni RP byla by to mnohem mnohem vetsi zabava. O te rivalite mezi rasami. . .opravdu je normalni, ze jsou vsichni se vsemi zadobre? to je prece uplna picovina proboha! Rikas pro by se nemohl pratelit hobit s ogrem...v EQ se ale prateli vsichni se vsemi, az mi to nekdy pripada jako jeden velkej virtualni fantasy-bordel...nic ve zlem :)
Go to Top of Page

krata
Starting Member

8 Posts

Posted - 08/01/2004 :  17:05:31  Show Profile Send krata a Private Message  Reply with Quote
ironie je fajn, akorat jsem se toho od tebe moc nedozvedel. . .pripada mi, ze jste na me vsichni nastvany, jenom proto, ze jsem projevil jinej nazor :( kdyby ses radsi misto ironie zamyslel nad tim co rikam, ale to bych asi chtel moc vid?
btw rozhodne se nepovazuji za nakyho nadupanyho PvP boha, ani jsem se nechtel nijak povysovat.
Go to Top of Page

Placacka
New Member

129 Posts

Posted - 09/01/2004 :  08:38:09  Show Profile Send Placacka a Private Message  Reply with Quote
EQ bylo postaveno jako PvE a jakakoliv snaha to zmenit na PvP sebou nese tak akorat pain in ass. Osobne si dokazu predstavit jake by tam PvP bylo, ale to by se tam muselo udít hodně změn a osobně si myslím, že by to musela být zcela jiná hra.

Mě s PvP osobně moc nezamlouvá, ale kdyz uz tak PvP na Discortu. Loot cele corpse pote co dotycneho zabijes a perma smrt. Jenže jakej to ma smysl ve hre kde aby si mohl vyhrat tak musis byt vysokej lvl a mit lepsi vybaveni. Vysokej lvl - hodiny stravene expovanim, lepsi vybaveni - hodiny stravene raidovanim. Hmm proste ne a ne tam to pvP dostat.

Placacka
Grand Master of Chaos
Go to Top of Page

krata
Starting Member

8 Posts

Posted - 09/01/2004 :  09:37:47  Show Profile Send krata a Private Message  Reply with Quote
a ty se snazis EQ vyhrat jo? tak ty jsi dobrej. . .prober se, tohle neni quake3. jak to chces vyhrat prosim te? tim ze porazis nejsilnejsi mob jo? uff jsi uplne mimo. . .konec debaty o PvP

quote:

Mě s PvP osobně moc nezamlouvá, ale kdyz uz tak PvP na Discortu. Loot cele corpse pote co dotycneho zabijes a perma smrt. Jenže jakej to ma smysl ve hre kde aby si mohl vyhrat tak musis byt vysokej lvl a mit lepsi vybaveni. Vysokej lvl - hodiny stravene expovanim, lepsi vybaveni - hodiny stravene raidovanim. Hmm proste ne a ne tam to pvP dostat.

Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 09/01/2004 :  09:48:55  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:

ok, nema cenu se dal dohadovat, je jasne, ze jste nepochopili o co mi jde. K tve poznamce o tom, ze muj nazor je jediny spravny. . . to si rozhodne nemyslim, a kdyz si prectes muj predchozi prispevek najdes tam, co si o EQ myslim. Ze si tam kazdy najde to sve, pouze jsem si povzdechl nad tim, ze je malo RP, staci? Nic proti tomu jak hrajete vy, at si kazdy dela co chce, proste si jenom myslim, ze kdyby v EQ hrali vsichni RP byla by to mnohem mnohem vetsi zabava. O te rivalite mezi rasami. . .opravdu je normalni, ze jsou vsichni se vsemi zadobre? to je prece uplna picovina proboha! Rikas pro by se nemohl pratelit hobit s ogrem...v EQ se ale prateli vsichni se vsemi, az mi to nekdy pripada jako jeden velkej virtualni fantasy-bordel...nic ve zlem :)

Nikde jsem nepsal, že jsou všichni ze všemi zadobře. Kdo chce hrát RP, tak si klidně může vymyslet, že prostě nemá rád elfy a negrupne se s nima. Problém ovšem je, že pokud se takto snaží hrát na normálním serveru, tak chvilku je to zábavné a potom to všechny ostatní začne otravovat, protože hrají podle sebe. Pokud tedy člověk nepřejde na specializovaný server, nakonec dopadne tak, že zůstane sám, což v MMORPG není zrovna ideální.
Vím co mluvím - jeden čas jsem se v DAOC snažil hrát trolla přesně podle jeho inteligenčních dispozic. Chvilku je to sranda, ale když po 20 smrti řekneš grupě Me likez thuze bugzzz, me wil nut kill dem (a seš hlavní tank), tak si koleduješ o to, že jsi v podobných grupách skončil. Ano, jde hrát na specializovaných serverech, ale na normálních to není vhodné.

ad borec: Odpovídal jsem ve tvém stylu. Borce jsi ze sebe dělal například tímto:

quote:

naslo se jenom malo softu, kteri se mi mohli postavit a toho vseho jsem dosahl pouze vlastnimi silami! Ikky BP jsem svleknul z mrtveho nepritele a nelootnul po guild raidu jako vetsina!

Nikdo není na tebe naštvaný - je ty jsi místo normálním stylem diskuze začal svůj post stylem "Všichni kdo nehrajete jako já jste blbci a všechny ostatní styly hraní jsou nuda". I když jsi to nenapsal takto doslova, vyplývá to z toho. Teď jsme si řekli názory, každého baví něco jiného a každý stejně bude pokračovat ve svém stylu hraní. EQ je fantasy hra, což však ale dle mého neznamená nějaká pravidla ala Tolkien. Podle mě je fantasy jakýkoliv svět s nepříliš technickým vybavením, založený na bájných bytostech a věcech. A je jedno, jak se jemnují rasy, jaké jsou věci, jestli je tam magie atp. A zpravidla je to svět, který v reálu nikdy nenastane. Naproti tomu scifi je pro mě velmi technický svět, u kterého je určitá pravděpodobnost, žew by mohl nastat.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Placacka
New Member

129 Posts

Posted - 09/01/2004 :  13:03:35  Show Profile Send Placacka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jenže jakej to ma smysl ve hre kde aby si mohl vyhrat tak musis byt vysokej lvl a mit lepsi vybaveni.

Pro méně chápající: slovo vyhrat v tomto pripade oznacuje stav kdy jeden charakter v PvP souboji porazi postavu druhou. Pak je to vitezstvi, vyhra, atd ... dalsi synonima hleta ve slovniku synonym

Placacka
Grand Master of Chaos
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 09/01/2004 :  13:21:51  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
Paneboze proc se snim lidi vubec bavite???

Myslim ze takovejhle mongol ti, Khostri nebo Placacko, nestoji vubec za rec.
Je to nejakej prudic, kterej si zalozil ucet a zacal chytracit. Hraje uz dva roky EQ a ted si vzpomnel ze na PVP serverech je to malo RP?
Jeho argumentace maji naprostou nulovou hodnotu..... osobne bych topic tohohle radoby experta a borecka locknul a byl by pokoj.

At si stezuje ingame, ve sve rodne reci, v hlavnim meste jeho rasy a na tom svym PvP serveru.

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 09/01/2004 :  15:26:10  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
To si zas nemyslím Kuzmo. Jsou tu na foru mnohem horší prudiči. Tenhle post dle mého není důvod zamykat, stejně tak uživatele. Prostě prezentoval svůj názor - jakým způsobem to udělal, to jsme tu probrali, ale nejedná se o žádný vulgární post nebo tak něco. Prostě je to názor. Všichni ostatní zas řekli svůj a udělai si o dotyčném obrázek. Jinak mě to přijde jako úplně normální diskuze.
Samozřejmě mě pobavilo, jak jsem si přečetl odpověd Placackovi o tom, že je s hraním EQ mimo .
Autor také píše, že je na 35 levelu - pro převážnou většinu lidí je měřítkem úspěchu dosažení jistých hodnot a být nejlepší (tj. "vyhrát" - výhra viz Placackuv výňatek ze slovníku). Dovolím si tvrdit, že převážná většina lidí, co sem psali, měla postavu (postavy) na vyšším než 35 levelu a tedy by se dalo říci, že jsou úspěšnější. Mimoto i když nebudeme brát jako měřítko úspěchu loot nebo vybavení nebo dokonce ani level, dovolím si tvrdit, že měřítkem úspěchu může být dost dobře například množství pokořených nepřátel (ať monster v PvE či hráčů v PvP). A řekl bych, že vzhledem k několika level60 postavám, které Pláca měl, vzhledem k účasti u zrodu a vedení nejsilnější guildy na serveru v minulosti, návštěvy téměř všech zón v EQ až na velmi málo vyjímek (Sleepers Tomb tuším), splnění velkého množství úkolů včetně Epic, boje s draky, diplomacie mezi guildami (ano, ať se ti to může zdát divné, tak dokonce i na PvE serveru existují dohody mezi guildami ohledně raidů, obsazení míst k lovu, rozdělení věcí atp.), vedení guildy, rozdělování bohatství se dá řící, že lidé, kteří ti odpovídali jsou podle mnoha měřítek velmi úspěšní.
Proto mi přijde napadání někoho jako Pláca ve smyslu, že tomu nerozumí, trochu mimo mísu

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 09/01/2004 :  16:48:39  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
Je mi jasny ze napsal pouze svuj nazor. Znam taky ty "mnohem vetsi prudice", ale pripada mi trosku zcestny rozebirat v EQ to, jestli je spravny hrat PvE nebo PvP.
Jak asi vsem doslo, tak zadna strana nepresvedci tu druhou o spravnosti svych nazoru, a reci ze nekdo jako Placacka o EQ nevi vubec nic, nejsou myslim namiste.
Z tohohle hlediska mi tahle diskuze pripada uzavrena.... nic vic, ani nic min sem tim svym postem rict nechtel.

To ze sem jen uvedl svuj subjektivni nazor na to, ze po dvou letech hrani si nekdo zalozi nick zde na foru, ma 8 postu a tvari se jako by sezral salomounovov hovno, mi pripada jako prudicstvi, se mnou ostatni zdilet nemuseji a ani to po nich nevyzaduju.

Go to Top of Page

krata
Starting Member

8 Posts

Posted - 09/01/2004 :  17:00:23  Show Profile Send krata a Private Message  Reply with Quote
btw Kuzmiku - z lidi jako jsi ty na me jde strach! Vzdy kdyz se setkaji s jinym nazorem, snazi se ho zakazat nebo alespon vytlacit z povedomi. Preji teto republice co nejmene Kuzmiku, myslim, ze xenofobie a stupidity uz tu bylo dost...
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 09/01/2004 :  17:01:55  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
EDIT:
Upravil jsem ti krato všechny posty, kde se na něco odkazuješ - přidal jsem tam před odkazy slovo quote v hranatých závorkách, aby se to dalo číst.

Jinak si s tím postem udělej Pláco co chceš. Já to zamykat nebudu. Stejně jdu domů z práce a budu až v pondělí

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

krata
Starting Member

8 Posts

Posted - 09/01/2004 :  17:12:54  Show Profile Send krata a Private Message  Reply with Quote
no, je evidentni, ze clovek s jinym nazorem tu neni vitan, a tak nebudu dale rusit. proc poslouchat invektivy na svou adresu a vyhruzky ohledne zamceni tema? btw nikdo z Vas stejne nepochopil, co presne mam na mysli(asi trochu i moji vinou), avsak misto otazky nebo normalniho dialogu zacnete prudit a tvarit se jako kdybych byl vetrelec na "vasem webu" (ne vsichni) - Kuzmiku mas to tu zase jenom pro sebe, mas radost?
Go to Top of Page

Placacka
New Member

129 Posts

Posted - 12/01/2004 :  07:57:10  Show Profile Send Placacka a Private Message  Reply with Quote
Kazda diskuze je vcelku vitana. Topic zamykat nebudu, ale vymazal jsem jeden post kde autor pouzil vulgarni slova.

Btw. uvidime jak bude PvP udelano v EQ2. Snad SOE zamaka i v tomto ohledu.

Placacka
Grand Master of Chaos
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 12/01/2004 :  09:13:59  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Osobně si myslím, že zkloubit PvP i PvE v obecné rovině nejde. Dle mého jsou řešením oddělené servery, kdy jsou poupravena pravidla, případně i vlastnosti a dovednosti jednotlivých povolání pro ten daný typ.
Už jsem jednou na podobné téma diskutovali v sekci DAOC. Stále si myslím, že i když by teoreticky bylo možné doladit PvE i PvP na jednom serveru dohromady, byl by herní svět tak komplexní se všemi herními pravidly, že by se jednalo téměř o takovou simulaci. A to si myslím, že by jednak nebylo až tak zábavné a za druhé si nejsem jist, zda by to současná technika "utáhla". Hratelnost dle mého dělá právě určité zjednodušení pravidel - jenže pak nejde dle mého rozumě PvP a PvE vyvážit

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 12/01/2004 :  09:44:41  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Kuzmiku mas to tu zase jenom pro sebe, mas radost?

Pokud sem napises normalni neurazlivy post, kde budou nejake rozumne argumenty, ktere obhajuji pro nas neznale ty tvoje nazory, rad si je urcite prectu.
Pokud ale budes stale opakovat dokola jako kavomlynek to ci si uz napsal, tak mi potom v tomhle topiku zacne jeste vic chybet informacni hodnota, kterou stejne tak jako tak ma nulovou.

Go to Top of Page

Placacka
New Member

129 Posts

Posted - 12/01/2004 :  13:18:48  Show Profile Send Placacka a Private Message  Reply with Quote
No ono co se týká toho PvP v EQ. To co teď udělali na Discvordu je docela zajímavé. Prostě full corpse loot a perma dead. To mi přijde fakt zajímavé. Nicméně s mou náturou to ani nebudu skoušet nebo mě Zuzík vystěhuje .

Ale jinak tomu já říkám ostré PvP. Buď jsi fakt dobrej a s někým spolupracuješ a žiješ, nebo prostě dostaneš pár ran a je po tobě a nadobro. Nadruhou stranu to ale úplně ztrácí význam EQ vývoje postavy. Umí si někdo představit, že mu umže 65lvl postava?? no to by bylo asi to poslední co bych v EQ začil .

Placacka
Grand Master of Chaos
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 12/01/2004 :  13:47:20  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Placacka

No ono co se týká toho PvP v EQ. To co teď udělali na Discvordu je docela zajímavé. Prostě full corpse loot a perma dead. To mi přijde fakt zajímavé. Nicméně s mou náturou to ani nebudu skoušet nebo mě Zuzík vystěhuje .

Ha. Discvord je nejaky novy 'officialni' EQ pvp server?

Kde najdu podrobnosti?

edit: uz jsem je nasel http://eqlive.station.sony.com/library/discord_rule_sets.jsp

Edited by - VT on 12/01/2004 13:51:54
Go to Top of Page

Arra
<Mor do Kuli>

248 Posts

Posted - 12/01/2004 :  13:55:30  Show Profile  Send Arra an ICQ Message Send Arra a Private Message  Reply with Quote
Mala chybicka na krase: Discord dneska konci (byl jen na urcitej cas, neni jisty jesi pojede znova...)
Go to Top of Page

Berserk
<Mor do Kuli>

477 Posts

Posted - 12/01/2004 :  13:59:17  Show Profile  Send Berserk an ICQ Message Send Berserk a Private Message  Reply with Quote
Discord je PvP server s opravdu hardcore pravidly:
Pouze puvodni EQ zony + LoY.
Po jakekoli smrti se tva postava resetuje na lvl1 a ztraci uplne vse.
Po zabiti jineho charu muzes vylootovat uplne vse.
Za zabiti nepratel dostavas body, ty jsou taky cilem veskereho snazeni.
Neplati tam zadna "play nice" pravidla, vse je dovoleno.
Existence serveru je casove omezena, myslim dokonce ze uz skoncil. Jestli udelaj nakej novej nevim.

Dusei
Berserk [CzH][-W-], (retired)
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 21/04/2005 :  16:53:48  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Berserk

Discord je PvP server s opravdu hardcore pravidly:
Pouze puvodni EQ zony + LoY.
Po jakekoli smrti se tva postava resetuje na lvl1 a ztraci uplne vse.
Po zabiti jineho charu muzes vylootovat uplne vse.
Za zabiti nepratel dostavas body, ty jsou taky cilem veskereho snazeni.
Neplati tam zadna "play nice" pravidla, vse je dovoleno.
Existence serveru je casove omezena, myslim dokonce ze uz skoncil. Jestli udelaj nakej novej nevim.

Trochu out of date, ale prece :) Hraci co prezili:

http://sweb.cz/Prodise/Discord3.jpg
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,16 seconds. on eygor Snitz Forums 2000