Author |
Topic |
Lahvan
Dictator Apprentice
318 Posts |
Posted - 22/02/2004 : 16:06:11
|
SOE nejsou amíci. Jenom se na USA zaměřili, aby jim amíci nezopákli Hirošimu a Nagasaki. |
|
|
Khaot
Average Member
1947 Posts |
Posted - 22/02/2004 : 16:43:18
|
quote: Originally posted by Lahvan
SOE nejsou amíci. Jenom se na USA zaměřili, aby jim amíci nezopákli Hirošimu a Nagasaki.
Vyvojovy tym SWG apod sidli v Kalifornii, teda aspon neco z neho. |
|
|
PRIBOO
Average Member
1602 Posts |
Posted - 22/02/2004 : 17:07:22
|
Stejne me serou, si mysli ze z nich kazdej padne na prdel. Pritom chodi oblikani jako burani, kazdej druhej ma 150 kilo a blby sou vesmes jako taga. Jediny co my z ameriky vidime je centrum N.Y. a californie ale ono to takovy vsude neni. Zbytek sou lontaci jako prase. Nulovej prehled o vsem a vubec se nedivim ze se rika o americe zeme neomezenych moznosti, bo ti tam lidi koupi jakoukoli kravinu kdyz to umis prodat. Se ani nedivim ze jim tam ti arabove perou do baraku letadlama kdyz se do vseho serou a aby meli doma klid tak smahnou kohokoli a kdykoli je to mozny. |
|
|
Araya
Moderator
4085 Posts |
Posted - 22/02/2004 : 22:33:31
|
quote: Originally posted by Pedro
Naprosto s tebou Khaote souhlasim. Je to neskutecny opruz harvestit avian meat, uz se mi dokonce zdalo o tech reptilianech jak za nima porad utikam a ty svine nemuzu dohonit, protoze jakmile se k nim priblizim tam zase uleti . A to nemluvim a schaneni ostatnich surovin a vyrobe a pak slysis hlasku typu: Doktori jsou zlodeji a zebraci, protoze si dovolili chtit za buff 8K!!! Pri delce trvani buffu 2-3 hodky naharvestis hromadu creditu, takze ten poplatek za buff je smesna castka. Pockejte az se na to buffovani doci vyprdnou, to tak budete ochotni zaplatit i 20k za buff.
Edit: pravopis...
Ty uz zase hrajes? to bylo od tebe hnusny ze jsi me opustila lasko |
|
|
VT
Moderator
4191 Posts |
Posted - 22/02/2004 : 22:48:50
|
quote: Originally posted by PRIBOO
Stejne me serou, si mysli ze z nich kazdej padne na prdel. Pritom chodi oblikani jako burani, kazdej druhej ma 150 kilo a blby sou vesmes jako taga. Jediny co my z ameriky vidime je centrum N.Y. a californie ale ono to takovy vsude neni. Zbytek sou lontaci jako prase. Nulovej prehled o vsem a vubec se nedivim ze se rika o americe zeme neomezenych moznosti, bo ti tam lidi koupi jakoukoli kravinu kdyz to umis prodat. Se ani nedivim ze jim tam ti arabove perou do baraku letadlama kdyz se do vseho serou a aby meli doma klid tak smahnou kohokoli a kdykoli je to mozny.
Lidi jako ty, co pisou podobne texty popisuji sami sebe. |
|
|
Pedro
Negr
1450 Posts |
Posted - 23/02/2004 : 09:20:24
|
quote: Originally posted by Araya
Naprosto s tebou Khaote souhlasim. Je to neskutecny opruz harvestit avian meat, uz se mi dokonce zdalo o tech reptilianech jak za nima porad utikam a ty svine nemuzu dohonit, protoze jakmile se k nim priblizim tam zase uleti . A to nemluvim a schaneni ostatnich surovin a vyrobe a pak slysis hlasku typu: Doktori jsou zlodeji a zebraci, protoze si dovolili chtit za buff 8K!!! Pri delce trvani buffu 2-3 hodky naharvestis hromadu creditu, takze ten poplatek za buff je smesna castka. Pockejte az se na to buffovani doci vyprdnou, to tak budete ochotni zaplatit i 20k za buff.
Edit: pravopis...
Ty uz zase hrajes? to bylo od tebe hnusny ze jsi me opustila lasko
JJ uz zase hraju a porad na tebe cekam az se mi vratis ty muj cumacku...ten tvuj jazycek... Ale nebudu cekat vecne, protoze s takovym Rastafanem si naramne rozumime a to vis, jsem holka v nejlepsich letech.... Dorlase se mi nepodarilo presvedcit k navratu tak snad muzu doufat ve tvuj ty ma lasko??? |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
|
|
PRIBOO
Average Member
1602 Posts |
Posted - 23/02/2004 : 09:22:28
|
quote: Originally posted by Van Tassel Lidi jako ty, co pisou podobne texty popisuji sami sebe.
No ty si nam tu chybel fesaku, v nedeli zajdu k tobe na msi. Ve kterym kostele kazes? Tyhlety psychology samouky opravdu miluju. Uz te nekdy napadlo, ze ne vsechno co sem nekdo napise musi myslet smrtelne vazne? Asi ne jak to tak sleduju. A i kdyby nedejboze ano, tak jsem tu popsal arogantniho americana s nadvahou co spi s vlajkou pod hlavou, kdyz se ho zeptas kde lezi Evropa tak ti rekne ze v Nemecku a kazdej den sedi u televize a kouka na TV soty nekde z Guantanama, kde jejich kovboj prezident pod zastitou boje proti terorismu, svetoveho miru a prava cloveka krmi naky chudaky, co dostali do ruky pusku v 5ti letech jednou tejdne z misky pro psy v cele metr x metr. Takze se priste skus vyjadrit ponekud jasneji prosim, protoze tohle ocividne neni muj popis, doktore. |
Edited by - PRIBOO on 23/02/2004 12:08:36 |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 23/02/2004 : 09:32:49
|
Stejne me serou, si mysli ze z nich kazdej padne na prdel. Pritom chodi oblikani jako burani, kazdej druhej ma 150 kilo a blby sou vesmes jako taga. Jediny co my z ameriky vidime je centrum N.Y. a californie ale ono to takovy vsude neni. Zbytek sou lontaci jako prase. Nulovej prehled o vsem a vubec se nedivim ze se rika o americe zeme neomezenych moznosti, bo ti tam lidi koupi jakoukoli kravinu kdyz to umis prodat. Se ani nedivim ze jim tam ti arabove perou do baraku letadlama kdyz se do vseho serou a aby meli doma klid tak smahnou kohokoli a kdykoli je to mozny.
Pravdu díš, naprosto souhlasim |
|
|
Pedro
Negr
1450 Posts |
Posted - 23/02/2004 : 09:59:44
|
Jelikoz zacinajici hraci maji obcas problem se vyznat v te zaplave zkratek jenz se pouziva pri rozhovorech, nebylo by od veci sem nejake placnout.
Anglicke zkratky:
AFK - away from keyboard - jsem z dosahu klavesnice BRB - be right back - hned jsem zpet BTW - by the way - mimochodem CYA - see you later - uvidime se pozdeji DB - death blow - smrtelna rana ETA - estimated time of arrival - odhadovany cas prijezdu / priletu G, GRATS - congratulation - gratuluji GN - good night - dobrou noc K - OK - ..... KD - knock down - podrazeni LOL - lots of laugh - hodne se smeji MT - miss tell - chybny tell NP - no problen - nemas zadnej problem negre neboli neni zac OMW - on my way - jsem na ceste R - ready - jsem pripraven ROFL - - valim se smichy po zemi SRY - sorry - promin, lituji THX - thank you - dekuji TY - thank you - dekuji WHERE AU? - where are you? - kde jsi? WTB - want to buy - chci koupit WTS - want to sell - chci prodat YW - you're welcome - nestoji to za rec, neni zac
ceske zkratky:
jj - jo jo njn - no jo no nn - ne ne nz - nemas zadnej problem negre neboli neni zac z5 - zpet
Prosim ostatni aby sem pridali dalsi zkratky na ktere jsem si nevzpomel, popripade aby opravili ty me. Pak by se z toho mohl udelat topic. Omlouvam se za formatovani, protoze jsem ani za boha nemohl prijit na to jak tam vlozit tab nebo vice mezer. |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
Edited by - Pedro on 24/02/2004 10:23:27 |
|
|
Lahvan
Dictator Apprentice
318 Posts |
Posted - 23/02/2004 : 10:19:43
|
WRU - Where Are You - kde jsi? FYI - For Your Info - pro tvoji informaci AKA - Also Known As - také známý jako PvE - Player vs Enviroment - zabíjení počítačem ovládaných postav/zvířat (tedy mobů) aka PvM - Player vs Monster PvP - Player vs Player - zabíjení hráče hráče aka PK - Player Killing - oblíbená hráčská činnost s výjimkou Pedra r/rdy - ready - připraven
|
|
|
PRIBOO
Average Member
1602 Posts |
Posted - 23/02/2004 : 11:02:58
|
Pokud ti neni 18 tak tohle necti, dekuji .
GTH - go to hell - vetsinou kdyz neko sejmes tak te posle do patricnych mist FYM - fuck your mother - neco o tve mame, taktez velmi oblibena fraze pro loosery na podlaze FCK - fuck - jako ze na tebe kasle mirneji receno |
|
|
vity
Starting Member
5 Posts |
Posted - 23/02/2004 : 11:32:35
|
Panové to je slovníček konečně vám budu rozumět |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 23/02/2004 : 12:24:27
|
quote: Originally posted by vity
Panové to je slovníček konečně vám budu rozumět
GTH |
|
|
charles
Starting Member
21 Posts |
Posted - 23/02/2004 : 13:34:41
|
ASAP - as soon as possible - nejdriv jak to pujde |
Charles, CzH ex UO Siege Perilous, Drachenfels ex SWG Eclipse ex WOW Shadowmoon ex EQ2 Splitpaw
|
|
|
Xardos
Starting Member
50 Posts |
Posted - 23/02/2004 : 13:45:40
|
SOE - Skupinka ozralych existenci |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 23/02/2004 : 14:40:21
|
RTFM = read the fucking manual, přečti si ten zku.. zasraný manuál |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 24/02/2004 : 10:44:26
|
teď vyšel nějaký nový trailer na SWG, ale z gamespot mi to nejde stáhnout díky super firewallu tady u nás nevíte kde jinde by se dal sosnout? případně i starší. |
|
|
Kally
Starting Member
24 Posts |
Posted - 24/02/2004 : 12:29:40
|
a co znamena NERF, UBER, GIPMER nebo GIMPED nebo jenom GIMP ? |
Kallyous, The Paladin [ DP ] - not active / erased form existence Kally, The Vampire [ DP ] - not active / erased form existance Jingster, The Berserk [ Endor ] - gone ... |
Edited by - Kally on 24/02/2004 12:30:06 |
|
|
Rahman
Moderator
4368 Posts |
Posted - 24/02/2004 : 13:36:09
|
Z toho druheho se stane to ctvrte v pripade, ze mu nekdo udela to prvni, ovsem nekteri lide jsou taci looseri, ze jsou nevylecitelni (to treti), nebo jsou alespon dozivotni (to pate) |
|
|
Kally
Starting Member
24 Posts |
Posted - 24/02/2004 : 13:44:30
|
quote: Originally posted by Rahman
Z toho druheho se stane to ctvrte v pripade, ze mu nekdo udela to prvni, ovsem nekteri lide jsou taci looseri, ze jsou nevylecitelni (to treti), nebo jsou alespon dozivotni (to pate)
dobre :) a ted to preloz. |
Kallyous, The Paladin [ DP ] - not active / erased form existence Kally, The Vampire [ DP ] - not active / erased form existance Jingster, The Berserk [ Endor ] - gone ... |
|
|
Lahvan
Dictator Apprentice
318 Posts |
Posted - 24/02/2004 : 13:52:21
|
Nerf je když oslabí uměle nějaké povolání snižením dmg, uzmutím skillů atd. Uber je postava, která je silnější než ostatní a pořád je ownuje (bývávalo BH a commando). Gimped je postava kteou potkal nerf a je z ní teďka socka. Gimp je socan, ať už výběrem skilů, povolání nebo díky vlastnímu hráči(můj případ). |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 24/02/2004 : 14:08:36
|
a co je IMHO ? |
|
|
Thrakath
Starting Member
96 Posts |
Posted - 24/02/2004 : 14:11:07
|
IMHO - in my humble opinion (nebo tak nejak) - dle meho skromneho nazoru |
|
|
PRIBOO
Average Member
1602 Posts |
Posted - 24/02/2004 : 14:56:33
|
Uber je postava, která je silnější než ostatní a pořád je ownuje (bývávalo BH a commando).
Coz uz zdaleka neplati, commando a BH je v PvP celkem nepouzitelnej, jedine snad combo pistoler + vetev pistol z BH ujde a to jedine proto ze jede eyeshoty do mindu. Jinak povolani co dava damage do cervenyho a zelenyho statu bouzel v soucasne dobe v PvP diru do sveta neudela. |
|
|
Araya
Moderator
4085 Posts |
Posted - 24/02/2004 : 16:02:59
|
JJ uz zase hraju a porad na tebe cekam az se mi vratis ty muj cumacku...ten tvuj jazycek... Ale nebudu cekat vecne, protoze s takovym Rastafanem si naramne rozumime a to vis, jsem holka v nejlepsich letech.... Dorlase se mi nepodarilo presvedcit k navratu tak snad muzu doufat ve tvuj ty ma lasko???
Asi uz nedoufej ja po takove ztrate uz nechci zazi´t dalsi ze by jsi me nechala tak uz radeji neprijdu :o))) |
|
|
Araya
Moderator
4085 Posts |
Posted - 24/02/2004 : 16:04:30
|
Gimp je socan, ať už výběrem skilů, povolání nebo díky vlastnímu hráči(můj případ).
Konecne jsi se priznal |
|
|
Colldor
Gimp
2165 Posts |
Posted - 24/02/2004 : 16:52:47
|
Prece vite kdo je nejvetsi gimp !
<--- |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
|
|
Rahman
Moderator
4368 Posts |
Posted - 24/02/2004 : 17:32:09
|
Omlouvam se za ponekud zakodovanou odpoved. Tyhle terminy kazdopadne silne zavisi na uhlu pohledu.
Napriklad kdyz developeri omezi nejaky prehnane silny skill, rikaji tomu vyvazovani (tweak), zatimco hraci tomu bezvyhrad rikaji omezovani (nerf).
Kdyz hrac dokaze usporadat uzasnou party a pak ho zabije prvni womp rat, neb nema armor a zbrane, rikaji mu okolostojici borci gimp, zatimco ucastnici party tvrdi, ze je uber ;-)
Proste opatrne s touhle terminologii |
|
|
Thrakath
Starting Member
96 Posts |
|
Pedro
Negr
1450 Posts |
Posted - 25/02/2004 : 09:32:18
|
JJ uz zase hraju a porad na tebe cekam az se mi vratis ty muj cumacku...ten tvuj jazycek... Ale nebudu cekat vecne, protoze s takovym Rastafanem si naramne rozumime a to vis, jsem holka v nejlepsich letech.... Dorlase se mi nepodarilo presvedcit k navratu tak snad muzu doufat ve tvuj ty ma lasko???
Dej mi jeste jednu sanci cumacku....a vrat se. Asi uz nedoufej ja po takove ztrate uz nechci zazi´t dalsi ze by jsi me nechala tak uz radeji neprijdu :o)))
|
|
|
Araya
Moderator
4085 Posts |
Posted - 26/02/2004 : 12:42:06
|
kvuli tobe bych se snad vratil, ale ne tak kvuli hre ktera me moc nesebrala asi mi to skifi nesedi |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 26/02/2004 : 12:45:05
|
kvuli tobe bych se snad vratil, ale ne tak kvuli hre ktera me moc nesebrala asi mi to skifi nesedi
Já taky zůstávám v Horizons jenom kvůli pár lidem, nebýt nich, tak hraju něco jiného nejspíš už. Jsem zvědavý co potkám za lidi u SWG. |
|
|
Pedro
Negr
1450 Posts |
Posted - 26/02/2004 : 14:40:18
|
Ani je radeji nechtej poznat... |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 26/02/2004 : 15:06:13
|
Ani je radeji nechtej poznat...
No asi skončím klasicky u guildy co mluví anglicky |
|
|
PRIBOO
Average Member
1602 Posts |
Posted - 26/02/2004 : 15:22:45
|
quote: Originally posted by spajdr No asi skončím klasicky u guildy co mluví anglicky
Potom ti doporucuju jeden z evropskych serveru. Neni potreba tim padem hrat na Eclipse, ne euro serverech budes mit lepsi pripojeni a anglicky se domluvis. |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 26/02/2004 : 16:02:17
|
quote: Originally posted by spajdr No asi skončím klasicky u guildy co mluví anglicky
Potom ti doporucuju jeden z evropskych serveru. Neni potreba tim padem hrat na Eclipse, ne euro serverech budes mit lepsi pripojeni a anglicky se domluvis.
Jak se to lepší přípojení projevuje při hraní? |
|
|
Black
Moderator
2371 Posts |
Posted - 26/02/2004 : 17:50:08
|
nijak a i bych pochyboval o necem lepsim jako je ping ci jinej cas restartu |
Black |
|
|
Araya
Moderator
4085 Posts |
Posted - 27/02/2004 : 02:01:43
|
quote: Originally posted by spajdr
Ani je radeji nechtej poznat...
No asi skončím klasicky u guildy co mluví anglicky
nahodou SWG hrajou dobri lide hralo se mi s nima dobre i v minulosti az na Patase Blacka Jufa ............etc......LOL jeste ze je neuvidim moc brzy nez na to zapomenou |
|
|
Don Gizmo
New Member
219 Posts |
Posted - 28/02/2004 : 00:37:43
|
Gimp je socan, ať už výběrem skilů, povolání nebo díky vlastnímu hráči(můj případ).
Co to tu zvatlas? Ty si nepamatujes jaky jsi byl overpowered über rifleman? |
Retired MMORPG player. Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)
|
|
|
Don Gizmo
New Member
219 Posts |
Posted - 28/02/2004 : 00:52:08
|
mmnt - moment huh - citoslovce prekvapeni, pripadne pouzivane k vyjadreni nazoru hmmm.... - citoslovce pouzivane pri nedostatku slov hum hum - "skurutova" specialita
BK = z5 CU = CYA RDY = R GJ = Good Job (pochvala za dobry duel, za zabiti monstra atd) GW = GJ GG = GJ pro delsi casove obdobi GF = Good Fuck (prani dobreho jebu)
FU = Fuck You (cesky dle libosti) WTF? = What the Fuck? (zvolani, napr. co to kurva?) OMG = Oh my God (o muj boze, zvolani, konstatovani, kdyz se neco podela / kdyz nekdo neco nechape) YG = Youre Gay (oblibena hlaska amiku s prostrelenou lebkou a xichtem zaborenym do pisku v okoli anchorheadu)
[MOD] Quotace smazána |
Retired MMORPG player. Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)
|
Edited by - Lahvan on 28/02/2004 21:20:51 |
|
|
Hosty
Average Member
1177 Posts |
Posted - 29/02/2004 : 17:25:45
|
Cche sa niekomu spravit Nym's Scavenger Hunt ??? Ten TIE-FIGHTER by sa nam hodil do mesta |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
|
|
frogger
New Member
122 Posts |
Posted - 07/03/2004 : 23:43:57
|
Nemuzu se nalogovat, vzdy uprostred nahravani mi to najednou spadne. Nikdy predtim mi to nedelalo. Nevite co s tim ? |
|
|
Berserk
<Mor do Kuli>
477 Posts |
Posted - 08/03/2004 : 07:19:38
|
quote: Originally posted by frogger
Nemuzu se nalogovat, vzdy uprostred nahravani mi to najednou spadne. Nikdy predtim mi to nedelalo. Nevite co s tim ?
Dneska v noci se jim nak rozbil Coronet na Eclipse, lidem to tam hromadne padalo na desktop. Mozna je to i tvuj pripad. |
Dusei Berserk [CzH][-W-], (retired) |
|
|
frogger
New Member
122 Posts |
Posted - 08/03/2004 : 09:23:20
|
Jo, bylo to ono. Pomohlo mi, kdyz jsem se nejprve nalogoval s jinou postavou na Chimaeru a pak teprve na Eclipse. Takze kdo mate stejny problem, tak to zkuste taky takto ... |
|
|
Algul
New Member
140 Posts |
Posted - 08/03/2004 : 15:53:48
|
Sou bonusy master brawlera hodne citelne znat?Na to kolik to zabere skill pointu? Kdybych si nechal jen tu vetev kterou potrebuju tak mam na master doctora. Sem uvazoval o master swordsman + masted doc nebo master swordsman + master rifleman(carabeer/pistoleer) + neco z medika Co navrhujete?
|
WoW - Ragnaros - Algul - Tauren Shaman
Killer 93% Achiever 53% Explorer 53% Socializer 0% A.L.G.U.L. : Anorganický Likvidátor na Genocidu a Utlačování Lidí |
|
|
Khaot
Average Member
1947 Posts |
Posted - 08/03/2004 : 17:27:21
|
quote: Originally posted by Algul
Sou bonusy master brawlera hodne citelne znat?Na to kolik to zabere skill pointu? Kdybych si nechal jen tu vetev kterou potrebuju tak mam na master doctora. Sem uvazoval o master swordsman + masted doc nebo master swordsman + master rifleman(carabeer/pistoleer) + neco z medika Co navrhujete?
No, master doktor uz toho k sobe moc nepripousti. Swordsman je dobry zabijak a myslim, ze jim i zustane. Problem je v tom, ze je to melee, takze dostava vazne rany a ma rychle woundy. Ty az takovy problem nejsou, ale woundy modre nevylecis pomoci doce.
Swordsman/rifleman/carbinier/pistolnier....nevim, jaky by to melo smysl, kdyz se navic ted opravi povolani a celkove predelaji. Zalezi co chces delat, ale asi bych spis doporucoval se drzet jedne vetve a k tomu si udelat neco dalsiho (medic/scount/artisan....).
K tomu master brawlerovi...podstatna vyhoda u nej je v tom, ze vsem melee (krome TKA, tomu je to naprd) dava moznost KD, ktery funguje slusne (kryata s nim srazis), dava intimitidation2, ktery vydrzi podstatne dele a dava warcy2 (ktery ovsem projde neprijemnou zmenou, takze bude skoro na 2 veci). Pak nejake melee bonusy, ale to neni podstatne. |
Edited by - Khaot on 08/03/2004 17:31:30 |
|
|
Algul
New Member
140 Posts |
Posted - 08/03/2004 : 17:46:16
|
Zkousel sem to na character bulderovi a swordsmana +doce bych mit mohl.Ale je to ochlup. Ten KD u master brawlera je celkem dobrej, ale so sweep 2?Jeste ho nemam ale taky by mohl mit dobrou sanci na KD. Ranged povalani sem mel namysly prave kvuli KD na dalku.Pak staci jen dobehnout a umlatit.Takze zadnej rebel by neutek:) Jde mi o to ze master brawler stoji strasne moc skill pointu a nevim jestli to za tu cenu stoji. |
WoW - Ragnaros - Algul - Tauren Shaman
Killer 93% Achiever 53% Explorer 53% Socializer 0% A.L.G.U.L. : Anorganický Likvidátor na Genocidu a Utlačování Lidí |
|
|
erdisk
Moderator
342 Posts |
Posted - 09/03/2004 : 09:20:43
|
Zdar, poprosím Vás, napíšte mi sem aké máte skúsenosti s hraním cez GPRS. Budem to používať len niekedy a len na hľadanie resources, prípadne craft, ale potrebujem vedieť či je to vôbec hrateľné a má zmysel to objednávať. ďakujem. |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 09/03/2004 : 10:06:09
|
dá se někde najít seznam všech serverů? jejich přesné názvy, nejlépe EU, ať si je můžu opingat, kde budu mít nejlepší spojení |
|
|
Black
Moderator
2371 Posts |
Posted - 09/03/2004 : 10:16:26
|
Neni potreba hledat idealni spojeni rozdil mezi 0-300 pingem nebude vubec podstatny a na US servery budes mit ping do 200 s prehledem
Jinak na US serveru Eclipse hraje cca 70 cechu na EU odhaduju ze max 10
Jinak Erdy na GPRS se nejspis da hrat hraje na nem napr Klattu a Pedro, pripadne Patas takze si je vyzpovidej. |
Black |
|
|
Topic |
|