Author |
Topic |
Hosty
Average Member
1177 Posts |
Posted - 22/09/2004 : 16:53:34
|
quote: Originally posted by Jorssk
Hehe to je lol hraci delali dalsi massive protest ve hre tak se dev cinily: http://www.swgcenter.com/info/article.asp?ID=2984
tak dame protest aj my ? |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
|
|
Jedi_Knight
Average Member
1690 Posts |
Posted - 22/09/2004 : 18:31:48
|
quote: Originally posted by smajlik02 Ja bych to realizoval uplne normalne. nerfnout jedi uz jsem to tu psal
po zkusenosti ze vcerejska to plati dvojnasob Bohemku napadl Jedi kningt a 6 lidi jsme ho honili po celym loku pres pul hodiny, kdyby aspon nemel burstrun, nebo heal. Nakonec jsme se utrapili sami ale byla to hezka bitva. Par sanci jsme meli.
Jedna zajimava vecicka: Ja kdyz mam dizzy, tak se ze zeme proste nezvednu Jedi mel dizzy a zvedal se jako by nic. to proste nechapu. kdyby to aspon nesignalizovalo ze dizzy ma, tak mlcim, ale takhle
Skill na zvednutí se z dizzy (resp. Posture Change) je Combat Equilibrum a má ho TKA.
Jinak fakt nevím co chceš nerfovat... Heal máte i vy (mind heal v podobě CM) a burst run také. Pokud se vám podaří Jedie mlátit tak dlouho než vyčerpá svůj Force Pool je souboj u konce. A na to stačí 1 Defense Stacker.
Takže jestli bys byl tak hodnej a ukázal mi pravou cestu - co chceš nerfnout?
[EDIT]W00T!!! 300th POST!!! [/EDIT] |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
Edited by - Jedi_Knight on 22/09/2004 18:38:32 |
|
|
smajlik02
New Member
329 Posts |
Posted - 22/09/2004 : 19:56:08
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight Skill na zvednutí se z dizzy (resp. Posture Change) je Combat Equilibrum a má ho TKA.
tjn, ale ja lezim 10s ==> smrt on lezel max 2s
quote:
Jinak fakt nevím co chceš nerfovat... Heal máte i vy (mind heal v podobě CM) a burst run také. Pokud se vám podaří Jedie mlátit tak dlouho než vyčerpá svůj Force Pool je souboj u konce. A na to stačí 1 Defense Stacker.
Takže jestli bys byl tak hodnej a ukázal mi pravou cestu - co chceš nerfnout?
[EDIT]W00T!!! 300th POST!!! [/EDIT]
Nerf damage LS, nebo pridat do armoru LS rezist ze zakladu napr, tam bych zacal. to, ze jsem bufly za 2,6k a on me LS usmazi na par ran mi prijde prehnany. To ze prohraju 1vs1 nebo vs2 to je v poradku. ale vic uz neberu.
Nerikam ze ten jedi nebyl neprekonatelny, ale tohle je docela husty. Jsem zvedav co prinese CR, jen doufam, ze to nemaj pristup jako kdysi blizzardi k D2, kde patch vychazel 2 roky
BTW: uz nekdo vite kdy prijde faze2? Jorsskovi uz pomalu dochazeji protivnici |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 22/09/2004 : 20:04:49
|
Jj uz jsem skoro vsechny lame jedi vymlatil |
|
|
Jedi_Knight
Average Member
1690 Posts |
Posted - 22/09/2004 : 20:44:53
|
quote: Originally posted by smajlik02 Nerikam ze ten jedi nebyl neprekonatelny, ale tohle je docela husty. Jsem zvedav co prinese CR, jen doufam, ze to nemaj pristup jako kdysi blizzardi k D2, kde patch vychazel 2 roky
OK, tvůj názor ti vyvracet nebudu.
Ale! Diablo 2 je poněkud nešťastné přirovnání. |
|
|
smajlik02
New Member
329 Posts |
Posted - 22/09/2004 : 20:54:30
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight
OK, tvůj názor ti vyvracet nebudu.
Ale! Diablo 2 je poněkud nešťastné přirovnání. [/quote] Ja bych ani nerekl, ale docela mi to pripomina jejich pristup. BTW kolikrat uz CR oddalovali njn maj proste moc prace s EQ2 a na nas kaslou Ja jsem sice v SWG newbie, ale nektery vim ze 1+1=3 |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
|
|
Iani
New Member
206 Posts |
Posted - 22/09/2004 : 21:18:18
|
IMHO by mel Novice Bounty Hunter mit skill /KillJediSingle2 a Master Bounty Hunter zase /KillJediArea2.
Aspon mi pripada, ze to k tomu velmi rychle speje. |
-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU |
|
|
Hosty
Average Member
1177 Posts |
Posted - 22/09/2004 : 21:28:52
|
ak uz mate SW: BF tak napiste, si mozme zahrat na rovnakom serveri, u nas sa to uz predava, tak si to pojdem kupit :) |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
|
|
cihi
Starting Member
35 Posts |
Posted - 22/09/2004 : 23:42:22
|
Koupim SWG empire divided.
Nabídky na CIHIs@sxg.cz !
|
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 23/09/2004 : 18:12:03
|
What a fuck!!!!! Prijdu domu ze si zahraju SWG a ony jsou zase vsechny servery down co ty cu**** s tim porad delaj, to snad neni mozny?!! Ze by alespon napsali nejakou omluvu nebo co maj za problemy! |
|
|
Hosty
Average Member
1177 Posts |
Posted - 23/09/2004 : 19:56:02
|
What a fuck!!!!! Prijdu domu ze si zahraju SWG a ony jsou zase vsechny servery down co ty cu**** s tim porad delaj, to snad neni mozny?!! Ze by alespon napsali nejakou omluvu nebo co maj za problemy!
jj. Cim dalej, tym castejsie(a dlhsie) |
Edited by - Hosty on 23/09/2004 19:56:17 |
|
|
cihi
Starting Member
35 Posts |
Posted - 24/09/2004 : 12:26:18
|
Vazne nikdo neprodava SWG? Ja bych ho vazne koupil. Tak piste vazne nabidky/offers CIHIs@c-box.cz |
|
|
smajlik02
New Member
329 Posts |
Posted - 24/09/2004 : 13:01:08
|
quote: Originally posted by cihi
Vazne nikdo neprodava SWG? Ja bych ho vazne koupil. Tak piste vazne nabidky/offers CIHIs@c-box.cz
Ja bych o jednom mozna vedel Edit: Mas to v mejlu |
Edited by - smajlik02 on 24/09/2004 13:03:23 |
|
|
Azeroth
New Member
167 Posts |
Posted - 24/09/2004 : 14:20:54
|
quote: Originally posted by smajlik02
quote: Originally posted by cihi
Vazne nikdo neprodava SWG? Ja bych ho vazne koupil. Tak piste vazne nabidky/offers CIHIs@c-box.cz
Ja bych o jednom mozna vedel Edit: Mas to v mejlu
Asi by udělal nejlíp kdyby si koupil nový, pokud utáhne měsíční poplatky tak musí zvládnout i hru. |
The siths shall rule again. |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
|
Hosty
Average Member
1177 Posts |
Posted - 24/09/2004 : 17:06:50
|
2 Jorssk: tak tie screeny su cool, ale ten Ki-Adi-Mundi je lol |
|
|
Jedi_Knight
Average Member
1690 Posts |
Posted - 24/09/2004 : 18:31:30
|
quote: Originally posted by Jorssk 3.) Cestina na Kotor kdo chce at si stahne: http://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=7847
LOL |
|
|
riddle
Moderator
776 Posts |
|
Hosty
Average Member
1177 Posts |
|
Azeroth
New Member
167 Posts |
|
Hosty
Average Member
1177 Posts |
Posted - 25/09/2004 : 13:49:09
|
Bolo by dobre spravit nove forum pre SW: BF. To moze iba moderator ? |
Edited by - Hosty on 25/09/2004 13:49:45 |
|
|
Hosty
Average Member
1177 Posts |
Posted - 25/09/2004 : 13:51:23
|
Sakra, Jorssk, ty uz si Junior member :( :) tak gratulujem |
|
|
riddle
Moderator
776 Posts |
Posted - 25/09/2004 : 13:58:38
|
taky grtz... |
EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim" Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim" Essmeralda - WOW |
|
|
Azeroth
New Member
167 Posts |
Posted - 25/09/2004 : 14:02:41
|
Na ofic SWG foru to meli hodnoceny lip, novacci byli force sensitive a starsi treba jedi master atd. |
|
|
Hosty
Average Member
1177 Posts |
Posted - 25/09/2004 : 14:10:39
|
quote: Originally posted by Azeroth
Na ofic SWG foru to meli hodnoceny lip, novacci byli force sensitive a starsi treba jedi master atd.
ja viem, aj inde su lepsie |
|
|
Hosty
Average Member
1177 Posts |
Posted - 25/09/2004 : 14:12:11
|
ale toto je forum na vsetko, si predstav, ze niekto kto hra DAoC tak bude mat "jedi knight - 500 posts" to by bola hovadina, takto je to dobre |
|
|
Hosty
Average Member
1177 Posts |
Posted - 27/09/2004 : 22:34:52
|
Chcete niekto navod ako byt obdivovany Popbobom ? |
Edited by - Hosty on 27/09/2004 22:35:04 |
|
|
Jedi_Knight
Average Member
1690 Posts |
Posted - 28/09/2004 : 01:07:32
|
quote: Originally posted by Hosty
Chcete niekto navod ako byt obdivovany Popbobom ?
Čoveče, tobě přísloví "Mlčeti zlato, mluviti stříbro..." asi moc neříká, co? |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 28/09/2004 : 10:22:47
|
Hosty proc taky nemas svoji ikonu? |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
|
Hosty
Average Member
1177 Posts |
Posted - 28/09/2004 : 16:22:52
|
Chcete niekto navod ako byt obdivovany Popbobom ?
Čoveče, tobě přísloví "Mlčeti zlato, mluviti stříbro..." asi moc neříká, co?
Tak to prislovie nepoznam co to je ? |
|
|
Hosty
Average Member
1177 Posts |
Posted - 28/09/2004 : 16:24:04
|
Hosty proc taky nemas svoji ikonu?
Rad by som. Uz som aj skusal, ale neviem ako to tam dat |
|
|
Jedi_Knight
Average Member
1690 Posts |
Posted - 29/09/2004 : 18:19:17
|
Hosty proc taky nemas svoji ikonu?
Rad by som. Uz som aj skusal, ale neviem ako to tam dat
Vpravo nahoře máš položku Profile (http://www.imperium.cz/forum/pop_profile.asp?mode=Edit). Na tu klikneš, zadáš heslo a otevře se ti možnost editovat profil. Obrázek vložíš buďto zadáním adresy do položky Picture (vlevo, přibližně uprostřed), popř. kliknutím na položku Submit Avatar a nahráním obrázku z hadru. |
|
|
Hosty
Average Member
1177 Posts |
Posted - 29/09/2004 : 18:23:42
|
Vpravo nahoře máš položku Profile (http://www.imperium.cz/forum/pop_profile.asp?mode=Edit). Na tu klikneš, zadáš heslo a otevře se ti možnost editovat profil. Obrázek vložíš buďto zadáním adresy do položky Picture (vlevo, přibližně uprostřed), popř. kliknutím na položku Submit Avatar a nahráním obrázku z hadru.
no to som vedel spravit. ja som nevedel ako si tam dam obrazok, co mam ulozeny niekde u mna.
|
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 29/09/2004 : 18:58:57
|
mozna kdybys trochu ubral psani prispevku, tak za usporeny cas na to lehce prijdes sam.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Hosty
Average Member
1177 Posts |
Posted - 29/09/2004 : 19:23:14
|
quote: Originally posted by JerzeeG
mozna kdybys trochu ubral psani prispevku, tak za usporeny cas na to lehce prijdes sam..
ja som nad tym uvazoal kedysi skoro kazdy den a nic som neurobil, pisem normalne |
Edited by - Hosty on 29/09/2004 19:23:29 |
|
|
Jedi_Knight
Average Member
1690 Posts |
Posted - 29/09/2004 : 20:45:37
|
quote: Originally posted by JerzeeG
mozna kdybys trochu ubral psani prispevku, tak za usporeny cas na to lehce prijdes sam..
ja som nad tym uvazoal kedysi skoro kazdy den a nic som neurobil, pisem normalne
Vždyť jsem ti to napsal. Obrázek uložený na hadru nahraješ pomocí Submit Avatar. Tím se nahraje do DB. Nejspíš si ho pak asi... budeš muset zvolit. |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 30/09/2004 : 05:37:56
|
Me primo s harddisku nahrat nesel, musel jsem ho nejdrive dat na svoji stranku a z ni pak zkopirovat adresu tam kde se voli ikona. |
|
|
Hosty
Average Member
1177 Posts |
Posted - 30/09/2004 : 16:04:23
|
Me primo s harddisku nahrat nesel, musel jsem ho nejdrive dat na svoji stranku a z ni pak zkopirovat adresu tam kde se voli ikona.
presne, to ide iba cez stranku. to je ten problem :(
P.S. mas uz BF ? chcem si s tebou zahrat |
Edited by - Hosty on 30/09/2004 16:05:07 |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 30/09/2004 : 18:11:05
|
BF nemam to vyjde az nekdy pristi mesic predpokladam ze 5.10 a nebo to jeste spozdi a pockaji az vyjde trilogie DVD s demem a pak teprve vydaji full BF. |
Edited by - Jorssk on 30/09/2004 18:11:25 |
|
|
Hosty
Average Member
1177 Posts |
Posted - 30/09/2004 : 18:20:19
|
BF nemam to vyjde az nekdy pristi mesic predpokladam ze 5.10 a nebo to jeste spozdi a pockaji az vyjde trilogie DVD s demem a pak teprve vydaji full BF.
tak to je velmi zle... |
|
|
Azeroth
New Member
167 Posts |
Posted - 01/10/2004 : 23:55:40
|
BF nemam to vyjde az nekdy pristi mesic predpokladam ze 5.10 a nebo to jeste spozdi a pockaji az vyjde trilogie DVD s demem a pak teprve vydaji full BF.
Na internetu se to dalo sehnat už před týdnem pokud teda mluvíte o battlefront |
|
|
Hosty
Average Member
1177 Posts |
Posted - 02/10/2004 : 11:24:22
|
no jo, Jorssk caka kym to vydjde u vas, si to uz mohol davno parit |
|
|
Azeroth
New Member
167 Posts |
Posted - 02/10/2004 : 11:40:55
|
On si jako chce koupit originálku? |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 02/10/2004 : 16:20:47
|
Noo jako jo, s vypalenejma hrama jsem skoncil. Krom toho bude vypalena BF na prd. Za chvili vam na netu hrat nepujde. |
|
|
Jedi_Knight
Average Member
1690 Posts |
Posted - 02/10/2004 : 18:05:55
|
Noo jako jo, s vypalenejma hrama jsem skoncil. Krom toho bude vypalena BF na prd. Za chvili vam na netu hrat nepujde.
1. tvrzení - Jako student seš fakt frajer jestli končíš s vypálenejma hrama. 2. tvrzení - Blbost. To tvrdí VŠICHNI výrobci her a vždycky se najde cesta jak to obejít. |
|
|
Quartax
Junior Member
764 Posts |
Posted - 02/10/2004 : 18:20:59
|
Noo jako jo, s vypalenejma hrama jsem skoncil. Krom toho bude vypalena BF na prd. Za chvili vam na netu hrat nepujde.
1. tvrzení - Jako student seš fakt frajer jestli končíš s vypálenejma hrama. 2. tvrzení - Blbost. To tvrdí VŠICHNI výrobci her a vždycky se najde cesta jak to obejít.
jen odhaduju, kdyz už byl u výslechu podání vysvětlení tak raději pálené cd nemá? :) |
Quartax Xarys - SWG.Eclipse
|
|
|
Jedi_Knight
Average Member
1690 Posts |
Posted - 02/10/2004 : 19:00:16
|
quote: Originally posted by Quartax
1. tvrzení - Jako student seš fakt frajer jestli končíš s vypálenejma hrama. 2. tvrzení - Blbost. To tvrdí VŠICHNI výrobci her a vždycky se najde cesta jak to obejít.
jen odhaduju, kdyz už byl u výslechu podání vysvětlení tak raději pálené cd nemá? :)
Dle zákona jsi povolen mít 1 vlastní kopii legálně koupeného softwaru. Záleží potom čistě na tobě, jak se z toho před policií vyvlékneš. Nebudu tady obhajovat vypalování her, to je samozřejmě protizákonné.
To each his own. |
|
|
Hosty
Average Member
1177 Posts |
Posted - 02/10/2004 : 19:56:38
|
No ja kupujem skoro len original. A podla ma Jorssk pravdu, BF by asi neslo napalene. Ale aj ked ano, nebude to ono |
Edited by - Hosty on 02/10/2004 19:57:07 |
|
|
Azeroth
New Member
167 Posts |
Posted - 02/10/2004 : 22:14:54
|
Já taky nechci obhajovat pálení her, ale čech si za průměrnej plat koupí asi 15 origošek a amík si za průměrnej plat koupí origošek 100. Takže až tady budou stát origošky 150kč budu si je taky kupovat. |
|
|
Topic |
|