Author |
Topic |
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 11:19:06
|
ach jo, ještě že mám tu patchlou betu, protože na DHL mi bylo sděleno že to pořád drží celnice, i když jsem ty papíry posílal už včera ráno |
|
|
Marwyn
Junior Member
792 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 11:46:08
|
quote: Originally posted by Khandar
quote: Originally posted by spajdr
http://eqiiforums.station.sony.com/eq2/board/message?board.id=tech_support&message.id=4789
sem natom stejne...
protoze server byl full... MUHAHAHAAAAA ! |
Marwyn Zevl Aion - Mytower <Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...> |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
|
Khandar
New Member
352 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 12:06:32
|
quote: Originally posted by Marwyn
http://eqiiforums.station.sony.com/eq2/board/message?board.id=tech_support&message.id=4789
sem natom stejne...
protoze server byl full... MUHAHAHAAAAA !
ne byl na cca 10min down... po 10 minutach sem se lognul a valilo vse vpoho. a jen tak mimochodem v dobe kdy runny padl tak jsem se dival na vytizenost servru a vsechny US meli v tu chvili FULL |
so... |
|
|
Khostri
prudič
2210 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 13:34:39
|
sem natom stejne...
Tak nevím, kdo neche uznat svůj omyl a pořád tu prudí viz ostatní topicy. Takže Marwyne - buď diskutuj kontruktivně, nebo tyhle troll posty přestaň postovat. Postování jednoho zkopírovaného bloku textu do několika topiků není žádoucí. |
PC, PS3, iPad |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 13:52:40
|
quote:
Tak nevím, kdo neche uznat svůj omyl a pořád tu prudí viz ostatní topicy. Takže Marwyne - buď diskutuj kontruktivně, nebo tyhle troll posty přestaň postovat. Postování jednoho zkopírovaného bloku textu do několika topiků není žádoucí.
mas neco proti trollum ? |
lastfm |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 15:06:04
|
No jestli za vše zaplatím 3200Kč tak to je masox, pořád mi to drží na celnici, dobrý maras ne? |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 15:37:03
|
zvoni zvonek, prichazim ke dverim, nejaka zena mi strka do ruky krabicku s dotazem na me jmeno, odpoved ji zjevne uspokojila, zaviram dvere, na krabicce je napsano air mail a the cdromshop. hazim krabici do rohu a vracim se ke kompu kde je pustena eq2 z beta filu :)
alan to poslal v utery, v patek to tedy prislo bez cleni. |
lastfm |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 16:16:35
|
quote: Originally posted by Rashaverak
zvoni zvonek, prichazim ke dverim, nejaka zena mi strka do ruky krabicku s dotazem na me jmeno, odpoved ji zjevne uspokojila, zaviram dvere, na krabicce je napsano air mail a the cdromshop. hazim krabici do rohu a vracim se ke kompu kde je pustena eq2 z beta filu :)
alan to poslal v utery, v patek to tedy prislo bez cleni.
JJ, holt jsem magor a musel jsem to mít co nejrychleji a nakonec to budu mít jako poslední |
|
|
Atronach
Moderator
2069 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 16:53:00
|
Ted mi prislo:
"Our supplier got the Collector's edition late yesterday, and shipped it to us for delivery today, so we should be shipping all Collector's edition orders later this afternoon."
Regards, Alan Ferguson
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
|
|
Bambi
New Member
134 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 17:06:16
|
quote: Originally posted by Rashaverak
alan to poslal v utery, v patek to tedy prislo bez cleni.
JJ, holt jsem magor a musel jsem to mít co nejrychleji a nakonec to budu mít jako poslední
Ty mas aspon klic, ja mam velky ..... Jdu tam jeste naposledy zavolat a pak uz budu vesele vyplnovat jejich formular na pripominky (asi nebudu zrovna spokojenej zakaznik). To ze to air mailem dojde driv nez jejich slavnym expresem me fakt dostava .
|
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 17:38:48
|
bezi vam to ted nebo je server uz asi 6 hodin offline ? |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 12/11/2004 17:40:43 |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 17:59:26
|
Neběží, je tam údržba, pro jistotu nenapsali jak dlouho bude |
|
|
Khandar
New Member
352 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 18:11:30
|
servr uz hUPnul. de se parit |
so... |
|
|
Reyden
Senior Member
2747 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 21:05:40
|
quote: Originally posted by Atronach
Ted mi prislo:
"Our supplier got the Collector's edition late yesterday, and shipped it to us for delivery today, so we should be shipping all Collector's edition orders later this afternoon."
Regards, Alan Ferguson
uz to poslal, mas to taky airmailem? |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
|
|
Imrik
Starting Member
98 Posts |
Posted - 13/11/2004 : 01:54:34
|
Mam dotaz. Jakym stylem se píše do "CZ"??? Chápu jak se na to dostanu - /join cz ,ale nejde mi tam pak nic napsat.... |
|
|
Nick
Moderator
455 Posts |
Posted - 13/11/2004 : 07:32:54
|
Odepsal me Alan kdyz jsme po nem chtel tracking number ze uz to tak neposilaji a totalne me vydesil kdyz me napsal ze jen 1% zasilek je zniceno nebo ztraceno s Airmailem |
Edited by - Nick on 13/11/2004 07:36:10 |
|
|
Gabriel
Moderator
2156 Posts |
Posted - 13/11/2004 : 07:37:22
|
quote: Originally posted by Imrik
Mam dotaz. Jakym stylem se píše do "CZ"??? Chápu jak se na to dostanu - /join cz ,ale nejde mi tam pak nic napsat....
Přidělí ti to číslo kanálu a pak podle toho čísla /číslo bla bla bla |
|
|
Imrik
Starting Member
98 Posts |
Posted - 13/11/2004 : 09:08:37
|
Takže třeba jak jste měli to číslo v závorce (1) to je vono??? Takže /1 blablba |
|
|
Shemiramoth
Moderator
4339 Posts |
Posted - 13/11/2004 : 09:20:27
|
quote: Originally posted by Imrik
Takže třeba jak jste měli to číslo v závorce (1) to je vono??? Takže /1 blablba
Ja Ja . |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
|
|
Imrik
Starting Member
98 Posts |
Posted - 13/11/2004 : 10:24:14
|
Dík.
|
|
|
Atronach
Moderator
2069 Posts |
Posted - 13/11/2004 : 12:11:29
|
quote: Originally posted by reyden uz to poslal, mas to taky airmailem?
ne mam to pres dhl
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
|
|
Marwyn
Junior Member
792 Posts |
Posted - 13/11/2004 : 12:55:48
|
quote: Originally posted by Khostri
sem natom stejne...
Tak nevím, kdo neche uznat svůj omyl a pořád tu prudí viz ostatní topicy. Takže Marwyne - buď diskutuj kontruktivně, nebo tyhle troll posty přestaň postovat. Postování jednoho zkopírovaného bloku textu do několika topiků není žádoucí.
dej me pokoj Khostri, ja se do tebe taky nemotam a to ze mam k necemu pripominky, to je moje vec, nikoho neurazim ani nenapadam, tak laskave skovej ruzky a nerej... dekuji
btw moje konstruktivni pripominky sem uz davno napsal... a co se tyka kopirovani textu, tak ho budu rozkopirovavat tak dlouho, dokud budou vznikat porad stejny debaty v ruznych topics... |
Marwyn Zevl Aion - Mytower <Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...> |
Edited by - Marwyn on 13/11/2004 12:57:49 |
|
|
srato
Starting Member
28 Posts |
Posted - 13/11/2004 : 18:56:48
|
pouzivate nekdo k online platbam e-card od komercni banky? Nejake zkusenosti, klady ci zapory? |
AMD A64 3200, GF 6800GT, 1.5 GB RAM |
Edited by - srato on 13/11/2004 18:57:17 |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 13/11/2004 : 20:30:14
|
Listopad 12, 2004 17:37 Prague - zásilka byla uvolněna z celního řízení Listopad 12, 2004 18:53 Prague - zásilka bude po zaplacení příslušných poplatků příjemcem doručena Listopad 12, 2004 20:55 Prague - zásilka opustila překladiště DHL
To jsem zvědav kolik mě naúčtují, neplatí se něco navíc až od balíku nad 2000Kč? |
|
|
Genagen
Junior Member
589 Posts |
Posted - 14/11/2004 : 08:43:04
|
To jsem zvědav kolik mě naúčtují, neplatí se něco navíc až od balíku nad 2000Kč?
Dej si na mrzaky pozor. Oni clo+dph pocitaji jak se jim zachce. Znam pripady, kdy lide za eq2 nedoplaceli nic (coz je chyba, neco by se doplacet melo ), nekteri okolo 700Kc.
Jinak tech 700Kc je blbe spocitany - je to z celkove ceny za shipment+hru. Pricemz ze shipmentu se dph neplati (to preci zaplatil Alan kdyz to posilal a platil, ze). Takze se hadat a hadat. Oni sice budou tvrdit, ze s tim nemuzou nic delat, nebot cena je napsana dohromady, ale to je lez jako vez. Ja mel cenu rozepsanou a vlozenou do te igelitove obalky, kde je pruvodka baliku.
Original "faktury" je vlozen v krabici. Kamos se s nima hadal dva dny. Nakonec jim rekl, at tu krabici otevreou podivaj se na original faktury. A razem byl doplatek polovicni.... |
Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin |
|
|
Imrik
Starting Member
98 Posts |
Posted - 14/11/2004 : 09:37:24
|
Jo to je možný. Jinak já měl orig.fakturu hozenou v igelitovym obalu a ten byl přilepenej na krabici.Jinak mam 2 dotazy. Za 1) Jak je to s kombama pro Clerika/Wara a za 2)Jak se vybírá to 2 povolání?? To si vyberu podle toho jestli budu dělat "zahradničení,kopání,kácení"-podle toho co budu mít na full a máto nějakou spětnou vlastnost na prvotní válečný povolání???Kčemu je to vůbec dobrý?? Dík |
|
|
Noe
Moderator
2217 Posts |
Posted - 14/11/2004 : 12:31:17
|
z těch 700Kč je většina manipulační poplatek DHL za vyřízení cla |
Noe
|
|
|
Marwyn
Junior Member
792 Posts |
Posted - 14/11/2004 : 13:42:21
|
quote: Originally posted by Noe
z těch 700Kč je většina manipulační poplatek DHL za vyřízení cla
AHA, tak to je prasarna :p v UPS to delaj za hubicku :p (teda bejvavalo) jinak je fakt ze clo ani DPH se za dopravu nema platit. |
|
|
Genagen
Junior Member
589 Posts |
Posted - 14/11/2004 : 15:07:09
|
z těch 700Kč je většina manipulační poplatek DHL za vyřízení cla
Obavam se ze ne. Ja se na to primo ptal na info lince DHL. Rikali, ze za vyrizeni cla/dph si neuctuji nic navic. |
Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 14/11/2004 : 15:26:19
|
quote: Originally posted by Genagen
To jsem zvědav kolik mě naúčtují, neplatí se něco navíc až od balíku nad 2000Kč?
Dej si na mrzaky pozor. Oni clo+dph pocitaji jak se jim zachce. Znam pripady, kdy lide za eq2 nedoplaceli nic (coz je chyba, neco by se doplacet melo ), nekteri okolo 700Kc.
Jinak tech 700Kc je blbe spocitany - je to z celkove ceny za shipment+hru. Pricemz ze shipmentu se dph neplati (to preci zaplatil Alan kdyz to posilal a platil, ze). Takze se hadat a hadat. Oni sice budou tvrdit, ze s tim nemuzou nic delat, nebot cena je napsana dohromady, ale to je lez jako vez. Ja mel cenu rozepsanou a vlozenou do te igelitove obalky, kde je pruvodka baliku.
Original "faktury" je vlozen v krabici. Kamos se s nima hadal dva dny. Nakonec jim rekl, at tu krabici otevreou podivaj se na original faktury. A razem byl doplatek polovicni....
To jsem si právě myslel že to tak dělají, že to počítají dohromady, takže kolik se pak platí? když né 700-800Kč? Aby tam na tom balíku nějaká průvodka byla totiž. |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 14/11/2004 : 15:30:44
|
No jo .. 794Kč to bude, ale abych se přiznal, tak hádat se mi s něma nechce na to nemáš čas a navíc na hru čekám déle než je zdrávo. |
|
|
Noe
Moderator
2217 Posts |
Posted - 14/11/2004 : 15:40:12
|
pokud se nepletu tak mají poplatek 300kc za vyřízení. Pokud vím tak clo je 15% a DPH 5% to je dohromady cca 400 Kč z 2000Kč ... zbylý peníze jsou poplatek za vyřízení. |
Noe
|
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 14/11/2004 : 15:47:07
|
Koukám že Runnyeye už není UK preferred, že by byl pořád přetížen? dneska mi den začal hezky, pustím hru, po přihlášení do Antonicy hra krachla a teď mi to už pět minut píše že account is in use. |
|
|
Genagen
Junior Member
589 Posts |
Posted - 14/11/2004 : 17:12:02
|
pokud se nepletu tak mají poplatek 300kc za vyřízení. Pokud vím tak clo je 15% a DPH 5% to je dohromady cca 400 Kč z 2000Kč ... zbylý peníze jsou poplatek za vyřízení.
Ja nevim. Jen opakuju, co jsme slysel primo od nich... Za co by potom kua bylo tech 33USD? |
|
|
Genagen
Junior Member
589 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 08:24:43
|
Tak tomu kamosovi co se s nima hadal, ze 7 ci 8 stovek je moc a donutil je otevrit krabici, tak tomu to nakonec nauctovali za 400. Takze oni tam opravdu pripocitali do toho dph cenu za postovny. |
|
|
Khostri
prudič
2210 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 08:59:42
|
quote: Originally posted by Marwyn dej me pokoj Khostri, ja se do tebe taky nemotam a to ze mam k necemu pripominky, to je moje vec, nikoho neurazim ani nenapadam, tak laskave skovej ruzky a nerej... dekuji
btw moje konstruktivni pripominky sem uz davno napsal... a co se tyka kopirovani textu, tak ho budu rozkopirovavat tak dlouho, dokud budou vznikat porad stejny debaty v ruznych topics...
To, že kopíruješ STEJNÝ text mezi topicy je nežádoucí. Konstruktivní připomínky jsi psal - ano. Nechápu, proč ale musíš furt opakovat nekonstruktivní texty (stejné) dokola.
A nemáš pravdu. Do tohohle se plést budu. A pokud ti to nevyhovuje, tak tu nepostuj. Pokud ti to dělá problém poznat, tak si ke jménu znovu opět napíšu červeně ADMINISTRATOR. Spokojen? |
PC, PS3, iPad |
|
|
Noe
Moderator
2217 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 09:05:30
|
Khostri prosímtě nemohl by jsi na minutku vynechat hádání a přispět do topicu o statech. Potřebuji zjistit jak to je se staty v EQ2. Slibuji že jak vysvětlíš staty už tě z hádek nebudu vyrušovat |
Noe
|
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 09:47:05
|
Taky jste k tomu dostali zbytečný starter pack? |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 09:53:44
|
hmm koukám že ten starter pack má kód na aktivaci journeyman boots co má i sběratelská edice, tož to není marné, zkoušel jste je někdo "aktivovat"? |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 10:06:41
|
Navíc je tady 20 místný kód, kde píší na krabici že je třeba si zaplatit subscription, takže když si udělám registraci na station znova a kolega zaplatí na ten kód prachy, tak může hrát, nebo se pletu? |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 10:52:50
|
Takže jsem si pokecal live s podporou a s tím klíčem je to takhle, je to vlastně upgrade key.
CSR Paul N.: The key you provided me is the starter kit JBOOTS prize key. At this time to register this key you MUST register the FULL version of EverQuest II first then register this key. It will not work any other way. Once you have registered your full version of EverQuest 2, launch the game -- click on MY ACCOUNT -- click on View/Edit for EverQuest 2 then click on Add JBoots.
Potom ve hře dáte /claim a měli byste dostat nakopané botky |
|
|
Khostri
prudič
2210 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 10:54:30
|
quote: Originally posted by Noe
Khostri prosímtě nemohl by jsi na minutku vynechat hádání a přispět do topicu o statech. Potřebuji zjistit jak to je se staty v EQ2. Slibuji že jak vysvětlíš staty už tě z hádek nebudu vyrušovat
Provedu šéfe |
PC, PS3, iPad |
|
|
Khostri
prudič
2210 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 10:56:40
|
Takže jsem si pokecal live s podporou a s tím klíčem je to takhle, je to vlastně upgrade key.
CSR Paul N.: The key you provided me is the starter kit JBOOTS prize key. At this time to register this key you MUST register the FULL version of EverQuest II first then register this key. It will not work any other way. Once you have registered your full version of EverQuest 2, launch the game -- click on MY ACCOUNT -- click on View/Edit for EverQuest 2 then click on Add JBoots.
Potom ve hře dáte /claim a měli byste dostat nakopané botky
Zajímá mě, jaký mají efekt. Podle infa to není nic moc. Pokud by to bylo v EQ 1, tak by to byl uber bonus, ale tady prý to není nic extra. |
PC, PS3, iPad |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 10:59:43
|
No vyzkouším až po práci, ale někdo by to mohl zkusit hned, pokud má tu možnost. |
|
|
Tibor
<Mor do Kuli>
1443 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 11:20:15
|
Prej je to horší než scoutí speed buff, takže jsem to ani neclaimoval |
|
|
Arra
<Mor do Kuli>
248 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 11:22:40
|
Ja ty boty mam a sou o nicem. 1) Zadny statsy 2) smesny AC 3) zanedbatelnej run speed bonus, kerej funguje ale jen kdyz mas ty boty na nohou .... |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 11:42:11
|
quote: Originally posted by Arra
Ja ty boty mam a sou o nicem. 1) Zadny statsy 2) smesny AC 3) zanedbatelnej run speed bonus, kerej funguje ale jen kdyz mas ty boty na nohou ....
A je tam napsáno o kolik procent zrychlují běh? nebo tak něco? |
|
|
Kromus
New Member
459 Posts |
|
Berserk
<Mor do Kuli>
477 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 15:20:52
|
Ja sem s JBoots spokojenej. Kdyz me neco honi tak je nasadim a utecu i bez sprintu. |
Dusei Berserk [CzH][-W-], (retired) |
|
|
Topic |
|