Author |
Topic |
|
mpegyna
Starting Member
9 Posts |
Posted - 07/01/2005 : 18:20:29
|
Ma nekdo originalni Lineage II Soundtrack CD? - a byl by ochoten a schopen mi ho ripnout a v CD kvalite poslat pres net?
|
|
| |
mpegyna
Starting Member
9 Posts |
Posted - 07/01/2005 : 18:22:19
|
Nebo pripadne i prodat CD se soundtrackem? |
|
|
Rahman
Moderator
4368 Posts |
Posted - 09/01/2005 : 13:15:36
|
Zkopiruj si adresar music primo z instalace hry, da se to v pohode prehravat winampem. |
|
|
Drizzt_Landruem
Starting Member
8 Posts |
Posted - 09/01/2005 : 15:58:43
|
quote: Originally posted by Rahman
Zkopiruj si adresar music primo z instalace hry, da se to v pohode prehravat winampem.
Nebo čímkoliv jiným... |
Není umění problémy řešit, ale předcházet jim. |
|
|
mpegyna
Starting Member
9 Posts |
Posted - 10/01/2005 : 12:48:54
|
O mp3 mi samozrejme nejde. Kvuli tomu bych sem nepsal. Jde mi opravdu o soundtrack v CD kvalite. |
|
|
Jim Kayne
Starting Member
19 Posts |
Posted - 30/01/2005 : 01:16:17
|
Prehravani je jedna vec,ale dalsi uziti jina... Hudba v adresari Music je s koncovkou *ogg coz v pravde neznam... snazil sem se to konvertovat na MP3 nebo jiny použitelný format a nezdarilo se :-) Nezna nekdo konventor ktery umi prevadet *ogg files ? |
Mulmanoid-Iquisitor(in progress),Kaynn-Templar,Kaynne-Guardian |
|
|
VT
Moderator
4191 Posts |
Posted - 30/01/2005 : 09:17:58
|
quote: Originally posted by Jim Kayne
Prehravani je jedna vec,ale dalsi uziti jina... Hudba v adresari Music je s koncovkou *ogg coz v pravde neznam... snazil sem se to konvertovat na MP3 nebo jiny použitelný format a nezdarilo se :-) Nezna nekdo konventor ktery umi prevadet *ogg files ?
Nemusis to do niceho konvertovat. Ogg je audio format stejne jako treba mp3. Napr. Winamp ti ho prehraje. Zadej do google ogg. |
|
|
Jim Kayne
Starting Member
19 Posts |
Posted - 30/01/2005 : 19:07:05
|
:-) Prehravani je jedna vec,dalsi pouziti jina... To sem psal uz predtim :-) ja proste nemam v aute prehravac ktery by mel naistalovanej Winamp :-) Proto se ptam jestli nekdo vi o prevadeci na pouzitelnejsi format ,abych si mohl poustet CD na normalnim prehravaci :-) |
Mulmanoid-Iquisitor(in progress),Kaynn-Templar,Kaynne-Guardian |
|
|
|
Topic |
|