Author |
Topic  |
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 17/09/2004 : 23:19:25
|
Dopadlo to spatne skoro nikdo neprisel, to jsem cekal! Priste to doufam bude lepsi, chceme se spojit s jinou guildou napr. RUS nebo enni jeste nejakou sezene |
 |
|
Popbob
New Member

100 Posts |
Posted - 18/09/2004 : 07:42:28
|
Piatok nie je dobry termin.To skor nedela vecer to uz su vsetci po vikende doma. |
EQ2 Popbob guardian/alchemyst SWG Popbob Aifi commando WoW Littlemage warlock/alchemyst Vanguard Popbob Necromancer LOTRO Poprandir champion
|
 |
|
Azeroth
New Member

167 Posts |
Posted - 18/09/2004 : 13:01:13
|
quote: Originally posted by Jorssk
Dopadlo to spatne skoro nikdo neprisel, to jsem cekal! Priste to doufam bude lepsi, chceme se spojit s jinou guildou napr. RUS nebo enni jeste nejakou sezene
No ještě před pár dnama si o tom jen povídal jako o něčem téměř nedosažitelným a teď už pořádáš výpravy:)
Kua ještě 1.5 měsíce čekat na SWG:( snad mi zatím SOE nesmažou acount |
The siths shall rule again. |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 18/09/2004 : 13:43:33
|
Já nic takového o nedosažitelném neříkal |
 |
|
Azeroth
New Member

167 Posts |
Posted - 18/09/2004 : 15:00:59
|
Mno já taky říkal téměř, prostě si o tom mluvil jako o hodně náročným podniku, do kterýho to vypadalo, že se moc nehrneš.
btw. Jak se máš? |
The siths shall rule again. |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 18/09/2004 : 17:58:13
|
Ak bude dalsia takato akcia v tom case, ako bola tato... tak mozem prist len v piatok a sobotu |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
Edited by - Hosty on 18/09/2004 17:58:43 |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 13/04/2005 : 17:22:58
|
Hele lidi co udelali mando helmu (neni jich zase tolik a ani jeden jedi): http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=77177&poll_id=0&warned=y
cely clanek (doporucuju, velmi zajimave a pekne screeny): http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=droid_engineer&message.id=88351
Btw. Kdyby se delal raid tak jedine s nasimi jedi, derzee a schopnymi doctory a CM.
A TED SE PTAM VAZNE, DO CR UZ MOC NEZBYVA. KDO BY BYL OCHOTNY UDELAT POTREBNA POVOLANI NEBO JE MIT A JIT S NAMA? ALE MUSI PRIJIT URCITE. NE JAKO MINULE, PREDMINULE A PREDPREDMINULE KURVA!!! Takze kdo se hlasi a je pripraven objetovat nekolik dnu cas? - Proc dnu? Pac DW je dlouhy tezky a napoprve se neda zvladnout, chtelo by to udelat nejdrive mensi raid dolootovat potrebne casti a udelat questy nez se zacne craftit. Takze napoprve craftera snad ani nebudeme potrebovat a mohl by jit jerzee. |
 |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 13/04/2005 : 18:36:01
|
Pocitej se mnou. |
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 13/04/2005 : 19:21:47
|
no ja klidne pujdu jako vzdy pokud to bude po prijimackach to po 18. dubnu jsem dostupny ale pokud tam zas budem hodinu stat jak parta blbcu a nakonec e to rozpusti s tim, ze neni doctor, tak to me nastvete  |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 14/04/2005 : 05:31:12
|
A kdy se vam to nejvice hodi? Myslim dny? Mohl by jit Erdysk jako doctor? |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 14/04/2005 : 08:46:46
|
ja bych sel pokud pujde jeste nekdo.... nechtel bych tam zemrit.... Jorssku jestli si pamatujes posledni raid do DWB s BOH... tak nas tam bylo asi 20 elitnich hracu a neudolaly jsme to....
tudiz chtelo by to aby na akci byli aspon vsichni CZ DJK... aby to melo efekt nejaci CM Swordsmani a doktori... |
EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim" Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim" Essmeralda - WOW |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 14/04/2005 : 09:12:17
|
Kolik se da udelat na jeden raid casti brneni? |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 14/04/2005 : 09:47:47
|
asi bych taky sel jen bych poprosil jelikož o tom vím prd, kdyby nekdo znalý napsal jen tak v kostce : - o co tam přesně jde - jaky jsou tam protivnici - a jestli je potreba to tam vymlatit (možnost pouzit area specky) nebo spiše neco jako corveta.. někam se proplížit apod.. diky |
jůůz d fóós |
 |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 14/04/2005 : 09:58:39
|
to almych:Jen 1 kus.
to enni: Enni to elitni hraci asi nebyli :P Kravka: Dervish v zadnym priprade maximalne jen nekde.Jsou tam podobny NPc jako na corvette...silnejsi ....např. SBD,BD,DW wraith atd. Temer vse tam ma pres 100K HAM.
DW v pohode zvladla parta 8 lidi a meli jen 2 nebo 1 jedi. |
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 14/04/2005 : 10:22:11
|
quote: Originally posted by Werrevlk
to almych:Jen 1 kus.
to enni: Enni to elitni hraci asi nebyli :P Kravka: Dervish v zadnym priprade maximalne jen nekde.Jsou tam podobny NPc jako na corvette...silnejsi ....např. SBD,BD,DW wraith atd. Temer vse tam ma pres 100K HAM.
DW v pohode zvladla parta 8 lidi a meli jen 2 nebo 1 jedi.
z vlastni zkusenosti vim, ze podobny akce nezalezi vubec na tom kdo je jakej killer ale zalezi jen na leaderovi kterej musi presne vedet co maji ostatni delat, vedet jak je hra nacasovana, kam ve kterou chvili jit aby se vyhnuli boji atd.. a hlavne ostatni musi poslouchat :) pokud to nekdo dal v 8 lidech tak asi to mel leader zmaknuty, stejne jako pokud neni jistota, muze v klidu zarvat 20 lidi.. znam manika co corvetu soluje za prachy, dela tam zajezdy pro ostatni na badges. ti jen cekaji u vychodu, on si vsechno obehne a je to. na DW jsem nebyl ale mozna to bude podobny.. |
jůůz d fóós |
 |
|
erdisk
Moderator

342 Posts |
Posted - 14/04/2005 : 10:54:42
|
Ja môžem pondelok až štvrtok po 20:00 a v nedeľu po 20:00. V piatok a v sobotu nemôžem. |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 14/04/2005 : 16:16:56
|
DW je o dost tezsi nez corvetta, pamatujete na SBD v corvette? Tak tech je tam jak nasrano.
Na prvni raid se neudela ani jedna cast armoru, protoze nejdrive musime udelat questy a loot potrebnych predmetu. Az vse bude pujdeme neco craftit. Ja osobne mam uz neco v zasobe 4 casti na jetpack a pak BH armor a Alum gel. |
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 14/04/2005 : 16:40:27
|
DW je o dost tezsi nez corvetta, pamatujete na SBD v corvette? Tak tech je tam jak nasrano.
Na prvni raid se neudela ani jedna cast armoru, protoze nejdrive musime udelat questy a loot potrebnych predmetu. Az vse bude pujdeme neco craftit. Ja osobne mam uz neco v zasobe 4 casti na jetpack a pak BH armor a Alum gel.
My osobně.... 
Mno, nejtěžší je místnost u vchodu do dolů, tam oxidují 4 SBD (a proti nim jsou SBD z korvety úplná párátka), a když se některého podaří zabít, tak respawn time je nastavený na 4 minuty. Nejhorší je, když se riflemani začnou stahovat od SBD co nejdál a tím nalákají další SBD z okolních místností. Nebo když nějaký mamlas použije area attack a přitáhne tak potvory z celého dungeonu. Dva nebo tři doktoři jsou nezbytní.
Jinak SBD mají obrovské resisty, na něco až 100%, na většinu 90%, nejvhodnější jsou proti nim LLC (45% na elektřinu, acid 65%, a samozřejmě baterky). A to nemluvím o vysokém HAM, které se blíží 300k. |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 14/04/2005 : 17:07:26
|
Ja by som isiel... zalezi ale kedy :( |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
 |
|
Pavel1269
Junior Member

519 Posts |
Posted - 14/04/2005 : 19:35:43
|
tak já můžu út-čt 15h-20h, pá 20h- ... so 6h-23:00h ne 6h-20h a jsem teď: rifleman (mám ve zvyku říkat ROFLeman xD ) 4243 mmedic (markman 4004) a to je zatím vše :(, jinak doc budu, ale jen pro svou vlastní potřebu a v tyto termíny přídu na 98% a pokud mě nesrazí letadlo! |
SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 14/04/2005 : 19:56:23
|
otec je v nemocnici... takze mi nebude nic branit v tom aby som hral aj vecer asi tak tyzden :) |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 05:40:29
|
Tak to zatim vypada na Utery v 8 vecer pokud Erdysk urcite prijde protoze potrebujeme doca. |
 |
|
Pavel1269
Junior Member

519 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 06:26:42
|
doufám, že se to přesune buď na dřív, nebo na jindy...... |
SWGEmu - Pavell Chaal
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 07:45:41
|
to Lygie¨
no ja nevim ale MastrSwordsman s TKM je elitni povolani |
EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim" Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim" Essmeralda - WOW |
 |
|
erdisk
Moderator

342 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 09:34:15
|
Od zajtra do stredy 20.4. so mnou nerátajte, budem služobne preč. |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 14:44:03
|
Hmm takze zase nic, tak to datum neplati. A prosim vas tak si snad dokazete udelat nejake volno na akci ja se tu s vama snazim dohodnout den ktery vyhovuje nejvice lidem podle toho co napsali a nakonec jich pulka zase nemuze.
Takze to bude ctvrtek od 20:00 to snad erdysk bude moct.
Enni - Mozna master povolani, ale absolutne nepripravena na to co je ceka a s absolutne nevhodnou vybavou.
Nejhorsi je v tom dungeonu shaneni tech zjebanych kodu. |
Edited by - Jorssk on 15/04/2005 14:47:55 |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 16:31:09
|
ve ctvrtek bych prisel pokud to nekoho zajima  |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 17/04/2005 : 22:32:05
|
Takze ve ctvrtek v 20:00 nezapomente!! |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 07:49:30
|
ja bych prisel.. nic moc mi to neudela |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 08:34:05
|
ja bych taky sel, uz jenom proto, ze jsem v bunkru byl jenom na zacatku a pak utikal, ale mam pocit ze u me bude problem s healovanim |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 10:56:58
|
quote: Originally posted by Almych
ja bych taky sel, uz jenom proto, ze jsem v bunkru byl jenom na zacatku a pak utikal, ale mam pocit ze u me bude problem s healovanim
nebude, kdyz se hodis on leave, tak te budeme moct lecit |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
erdisk
Moderator

342 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 13:59:35
|
No je mi ľúto, ale zrejme sa vrátim zo služobky až vo štvrtok neskoro večer. Neviažte termín na mňa. Koľko máme ešte doktorov? |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 14:33:58
|
Heh asi zadne, mame jozefa ale ten je jaksi mimo a nevim jestli ho uz kvuli jedi neschodil, pak mame dancu ktery nehraje. A pak mame Esmeraldu a Madrigala kteri jsou ale Enniho A Girosse a budeme potrebovat vice jejich jedie. Takze zbyvas jen ty.
.....Leda ze by jerzee sel za dancu. |
Edited by - Jorssk on 18/04/2005 14:34:18 |
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 16:07:20
|
Heh asi zadne, mame jozefa ale ten je jaksi mimo a nevim jestli ho uz kvuli jedi neschodil, pak mame dancu ktery nehraje. A pak mame Esmeraldu a Madrigala kteri jsou ale Enniho A Girosse a budeme potrebovat vice jejich jedie. Takze zbyvas jen ty.
.....Leda ze by jerzee sel za dancu.
Tuším že Paja šel ještě na doktora - teď nevím, jestli doktor, nebo CM, nebo kombinace, ale navíc je ještě Roflman. Ovšem pokud po včerejšku ještě přijde  |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 16:15:34
|
paja to ma jen na heal pro sebe |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 16:34:46
|
No mozno budem moct(otec nemoze sediet, takze nebude na pc ) btw nemohlo by to byt trosku skor ? napr. 19:00 ? |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 16:54:23
|
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden
Tuším že Paja šel ještě na doktora - teď nevím, jestli doktor, nebo CM, nebo kombinace, ale navíc je ještě Roflman. Ovšem pokud po včerejšku ještě přijde 
jj, paje mi bylo vcera lito. Trochu vim, jak to chodi s newbikama ve dvou nebo trech dalsich gildach. Tohle sem ale nevidel nikde, spise pravy opak. K newbum nebo zajemcum o clenstvi se jinde chovali vzdy co nejlepe, aby se novy clovek mezi zkusenymi citil dobre, zabydlel se a byl prinosem pro vsechny. Neznam presne stanovy BOH, ani jak je to s pravidly ohledne prijimani novych hracu. Pochyboval bych ale, ze clenove BOH nemaji zajem rozsirovat sve rady o dalsi lidi, natoz pak krajany. Bohuzel vydelovanim zajemcu z deni se ale dosahne jen praveho opaku, takze si nestranny soudny clovek rekne: "Nestoji o mne, nebudu se nikam vnucovat a zahraju si radeji WOW." :-( |
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
|
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 17:22:35
|
copak mu udelali? |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 17:25:55
|
quote: Originally posted by Almych
copak mu udelali?
taky by me zajimalo co se stalo... |
jůůz d fóós |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 17:52:32
|
jen jsem si z paje trochu utahoval, protoze nevedel, kdo je vader..
jinak proti tomu, aby byl v boh, vubec nic nemam..
nicmene, tou nejpovolanejsi osobou, jaka se muze vyjadrit, je tady enni..
poznamka pod carou: jsou dva typy newbiku, jedni se snazi precist a prozkoumat co jde a teprve kdyz nevi, tak se ptaji jinych.. a druzi svuj "drahocenny" cas nechteji marnit, tak radeji marni cas jinych hracu.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
Edited by - JerzeeG on 18/04/2005 17:54:53 |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 19:39:09
|
Kaslete tu na paju, pac mu nikdo nic neudelal. Myslite ze se s nim nekdo bude bavit kdyz mame guild meeting? Tak se guilda soustredi asi na neco jineho. A clovek ktery nezna zaklady sw....no co mu mam na to rict? Jen aby si to sel prostudovat, protoze vzit nekoho do imp. guildy kdyz nezna rozdil mezi vaderem a cisarem to je ostuda ne? Prece mu nebudu vykladat historii SW. A kdo rikal ze je newbik vzdy uz hraje swg dlouho .
Tamon - No sraz bude driv, vychazet se bude v 8.
muze nekdo poskytnout doca?  |
Edited by - Jorssk on 18/04/2005 19:40:17 |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 22:16:09
|
Tak mame doca jmenem Elor . |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 22:54:05
|
quote: Originally posted by JerzeeG poznamka pod carou: jsou dva typy newbiku, jedni se snazi precist a prozkoumat co jde a teprve kdyz nevi, tak se ptaji jinych.. a druzi svuj "drahocenny" cas nechteji marnit, tak radeji marni cas jinych hracu..
Těch druhých je, bohužel, většina. 
Což mi připomíná - máte plno nebo je tam místo ještě pro jednoho newbíka?  |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
Edited by - Jedi_Knight on 18/04/2005 23:00:57 |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 19/04/2005 : 00:11:16
|
janek: plno urcite nebude akorat se musi hodit na on leave, jednak z ideovych a jednak z praktickych duvodu |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 19/04/2005 : 05:27:35
|
Sraz bude v Smuggler Outpost - nabuffovani mind i healt. V 19:00 je sraz a vyrazi se v 20:00. |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 19/04/2005 : 08:25:23
|
quote: Originally posted by Olusriel
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden
Tuším že Paja šel ještě na doktora - teď nevím, jestli doktor, nebo CM, nebo kombinace, ale navíc je ještě Roflman. Ovšem pokud po včerejšku ještě přijde 
jj, paje mi bylo vcera lito. Trochu vim, jak to chodi s newbikama ve dvou nebo trech dalsich gildach. Tohle sem ale nevidel nikde, spise pravy opak. K newbum nebo zajemcum o clenstvi se jinde chovali vzdy co nejlepe, aby se novy clovek mezi zkusenymi citil dobre, zabydlel se a byl prinosem pro vsechny. Neznam presne stanovy BOH, ani jak je to s pravidly ohledne prijimani novych hracu. Pochyboval bych ale, ze clenove BOH nemaji zajem rozsirovat sve rady o dalsi lidi, natoz pak krajany. Bohuzel vydelovanim zajemcu z deni se ale dosahne jen praveho opaku, takze si nestranny soudny clovek rekne: "Nestoji o mne, nebudu se nikam vnucovat a zahraju si radeji WOW." :-(
co se tyce k nasim clenum precti si nase pravidla.... Paja je docela v pohode ale nekdy me leze na nervy.. pokud tvrdi ze to je jeho dalsi onlinovka tak musi mylit... tady se nepocitaji multiplayer gamesky |
 |
|
Pavel1269
Junior Member

519 Posts |
Posted - 19/04/2005 : 13:43:35
|
quote: Originally posted by riddle co se tyce k nasim clenum precti si nase pravidla.... Paja je docela v pohode ale nekdy me leze na nervy.. pokud tvrdi ze to je jeho dalsi onlinovka tak musi mylit... tady se nepocitaji multiplayer gamesky
tohle je zajímavý, člověk se k tomuhle radši nevijadřuje a: "pokud tvrdi ze to je jeho dalsi onlinovka tak musi mylit", kde sem říkal, že je tohle moje další onlinová hra ?!
quote: Originally posted by Olusriel takze si nestranny soudny clovek rekne: "Nestoji o mne, nebudu se nikam vnucovat a zahraju si radeji WOW." :-(
tak tímhle máš naprostou pravdu, ale já nechci do WoW, ale pudu do jiné asi...
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden Ovšem pokud po včerejšku ještě přijde
tak o tohle se bát nemusíš, já vždy přídu, když se mi řekne =) |
SWGEmu - Pavell Chaal
 |
|
Infik
New Member

231 Posts |
Posted - 19/04/2005 : 14:22:43
|
Hmmm co sa dialo clovek par dni nehra a uz je tu neporadek ! to aby se medvidekl o secko staral  |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 19/04/2005 : 14:56:14
|
Nic se nedelo, planuje se DWB. Jen maji nekteri lide fantasie ze se ublizuje pajovi . Jinak pajo jestli by si chtel nekdy odejit tak nejdrive musis splatit dluhy, ktere sis u lidi udelal.
Jinak k DWB: Rebelove se daji do on leave! |
Edited by - Jorssk on 19/04/2005 14:59:14 |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 19/04/2005 : 15:05:58
|
a impove se doufam nemuseji davat na spec forces?  edit: a bude to teda kdy? ve ctvrtek? |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
Edited by - Carmax on 19/04/2005 15:09:49 |
 |
|
Topic  |
|