Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Combat Upgrade a Loot Revamp
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

Whom
New Member

139 Posts

Posted - 21/04/2005 :  12:33:59  Show Profile  Send Whom an ICQ Message Send Whom a Private Message  Reply with Quote
Jak ste natom z expami na TC? Mne sa nejak nedary, teda nevim na com ziskavat expi. Normalne spravim zprehladom za buff +100k combatu, teraz mam problem zabyt neco co je taky isty lvl ako ja. To bude dost krute pri grindeni FS
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 21/04/2005 :  15:47:47  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Musis utocit na to co je mensi level nez ty, ne stejnej. Jo a muzes si tam ve skill builderu udelat mastera
Go to Top of Page

Whom
New Member

139 Posts

Posted - 21/04/2005 :  16:18:29  Show Profile  Send Whom an ICQ Message Send Whom a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

Musis utocit na to co je mensi level nez ty, ne stejnej. Jo a muzes si tam ve skill builderu udelat mastera

Ano , ale ked je o viacej lvl nizsi tak dostanem len 1XP.
Jasne ze som skusal toho skill buidera, skusil som par profesii. Naj kombinacia mi pripadal MRifle/MBH (Rifle - kvoli dmg a headshot ; MBH - kvoli assaut amor a improved sprej shot)
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 21/04/2005 :  16:33:54  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Whom

quote:

Ano , ale ked je o viacej lvl nizsi tak dostanem len 1XP.
Jasne ze som skusal toho skill buidera, skusil som par profesii. Naj kombinacia mi pripadal MRifle/MBH (Rifle - kvoli dmg a headshot ; MBH - kvoli assaut amor a improved sprej shot)

Šak tak to taky má bejt... sice ne takhle drastický, nicméně princip je takovej, že o potvory značně slabší než ty by jsi měl dostávat minimum expů.

Každopádně to ale chce ještě vychytat.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 21/04/2005 :  23:14:06  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight
Šak tak to taky má bejt... sice ne takhle drastický, nicméně princip je takovej, že o potvory značně slabší než ty by jsi měl dostávat minimum expů.

Každopádně to ale chce ještě vychytat.

Tak nejak mi ale prijde, ze na to vychytavani a ladeni uz jim moc casu nezbyva ne ? Vzdyt release je za par dnu. To to zas bude jeden velkej bug.

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 22/04/2005 :  06:56:59  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
release je koncem kvetna.
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 22/04/2005 :  07:51:21  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
release je 5. kvetna pro digital download a krabicova verze ma byt 30. kvetna
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 22/04/2005 :  08:14:48  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

resp. release je 5. kvetna pro pre-order, 30. kvetna pro ostatni

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot)
SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 22/04/2005 :  08:55:45  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Presne to mam na mysli, tedy cca za 14 dnu ? Jsem opravdu zvedavej, jak to bude vyladene ....

1st Lokian Platoon, IHC
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 22/04/2005 :  09:57:18  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
kamos ma nasledujici template :
- TKM
- Master Swordsman
- Master Brawler
- Pikeman 4440
nebo tak neco :)

Muze mi k tomu nekdo z tech co jsou casto na test centru rict, jak to bude s timto vypada templatem vypadat po CU ? Ma cenu si ho podrzet nebo nejak zmenit ?
Diky

1st Lokian Platoon, IHC
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 22/04/2005 :  13:40:32  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
hehe misto pikachu to bude spise fencer 4440 bych rekl a to je typicky def. stacker..

a co s tim ? mam dojem, ze co s tim, ukaze teprve horizont 2-3 mesicu po spusteni, nebot po tu dobu budou jeste doladovat patchema a hotfixama jednak technicke chyby a bugy, ale taky vyvazeni povolani
+ nejakou dobu potrva, nez hraci zjisti, co presne bude nej.. (ja doufam, ze nej nebude nic a povolani budou skutecne vyvazena)

a doporuceni ? nech postavu tak jak je a pak se uvidi..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 23/04/2005 :  19:21:57  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

Enže to je release datadisku, nikoliv CU.

CU testing potrvá eště dlouho... aspoň doufám.

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 23/04/2005 :  19:33:35  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sagger

kamos ma nasledujici template :
- TKM
- Master Swordsman
- Master Brawler
- Pikeman 4440
nebo tak neco :)

Muze mi k tomu nekdo z tech co jsou casto na test centru rict, jak to bude s timto vypada templatem vypadat po CU ? Ma cenu si ho podrzet nebo nejak zmenit ?
Diky

Podržet si ho může, po CU bude mít každej možnost respecu.

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 24/04/2005 :  06:56:58  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Soucasti datadisku je anoncovan i CU, mas to na ofic strankach
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 24/04/2005 :  10:32:43  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Možná se nainstaluje, ale ještě neaktivuje a ti co budou mít 5. května datadisk (to je jááááá ), si budou moct zaletět na Kashyyyk, udělat nové questy, lootnout nové looty, nasadit novou robotickou končetinu (který mamlas by to dělal?), a CU se aktivuje spolu s nějakýma opravama až na konci května.
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 24/04/2005 :  12:23:31  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Presne tak 5 kvetna se vypusti datadisk pro predplatitele. A 30 se vypusti datadisk oficialne a s nim i CU.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 24/04/2005 :  13:00:51  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
oficialne ma byt datadisk 25. kvetna

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 24/04/2005 :  20:59:56  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Mluvíme oba o té stejné SOE?

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 25/04/2005 :  05:45:31  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Jerzee - 5 dnu rozdil, to neni moc...

Janek - SOE vydaj vzdycky vse v cas, ale v takove podobe jak to zrovna je na TC, neprodlouzi cas na doladeni, ale rovnou to prsknou live aby to dodrzeli .

Edited by - Jorssk on 25/04/2005 05:46:40
Go to Top of Page

Infik
New Member

231 Posts

Posted - 25/04/2005 :  15:00:43  Show Profile  Send Infik an ICQ Message Send Infik a Private Message  Reply with Quote
kto bude vyrabat robo ruky mal by som zaujem o 2 nohy a 2 ruky neham si len telo a hlavu na medvedovi
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 25/04/2005 :  16:30:02  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Tak tohle je ŠÍLENÝ!

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 26/04/2005 :  05:33:46  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Robo-ruky vyrabet nikdo nebude, precti si ten clanek. Bude to quest reward, loot a nebo to dostanes kdyz zhebnes na tezkych planetach a nebudes mit insurance.
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 26/04/2005 :  09:39:40  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:

Robo-ruky vyrabet nikdo nebude, precti si ten clanek. Bude to quest reward, loot a nebo to dostanes kdyz zhebnes na tezkych planetach a nebudes mit insurance.

insuramce je k predmětům, nemyslíš spíš klona?

Quartax Xarys - SWG.Eclipse
Go to Top of Page

Infik
New Member

231 Posts

Posted - 26/04/2005 :  10:01:50  Show Profile  Send Infik an ICQ Message Send Infik a Private Message  Reply with Quote
kurna ja to chcel ze si to namontuju kdy chcem a odmontuju taky kdy chcem abudu stridat raz ruku raz nohu
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 26/04/2005 :  10:23:42  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Infik

kurna ja to chcel ze si to namontuju kdy chcem a odmontuju taky kdy chcem abudu stridat raz ruku raz nohu

Počkej až tě při grindu s baterkou pokouše Rancor, budeš mít víc droid implantátu, než Generál Grevious
Go to Top of Page

Infik
New Member

231 Posts

Posted - 26/04/2005 :  10:25:50  Show Profile  Send Infik an ICQ Message Send Infik a Private Message  Reply with Quote
staci ked mi ostane telo a hlava
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 26/04/2005 :  12:31:55  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Infik

LOL a to jsi jako chtel delat tak ?
Jakoze az te prestanout cyber nohy a ruce bavit, tak ze je odmontujes a nejakym zpusobem tam zpet "namontujes" chlupate originaly ?

1st Lokian Platoon, IHC
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 26/04/2005 :  12:37:34  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
presne takhle to bude fungovat, akorat si to neudelas sam, ale NPC doktor
Go to Top of Page

Infik
New Member

231 Posts

Posted - 26/04/2005 :  13:14:57  Show Profile  Send Infik an ICQ Message Send Infik a Private Message  Reply with Quote
tak to je super jeden den budem behat ako terminator a na druhu ako clovek ehm wookie
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 26/04/2005 :  13:20:15  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
to je hnus

1st Lokian Platoon, IHC
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 26/04/2005 :  14:11:58  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:

to je hnus

nahodou to vypada jako dobra úchylárna

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 26/04/2005 :  15:21:30  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kravka

quote:

to je hnus

Jo, hlavně pokud toho droida dají úplně na konec do DWB, dejmetomu do místnosti, kam tě může dostat jenom master DE.
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 26/04/2005 :  15:26:29  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

quote:

quote:

to je hnus

Jo, hlavně pokud toho droida dají úplně na konec do DWB, dejmetomu do místnosti, kam tě může dostat jenom master DE.

aspon bude duvod pro pořádnou akci

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 26/04/2005 :  16:18:25  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

to je hnus

aspon bude duvod pro pořádnou akci

Mando nebo Jetpack není?
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 26/04/2005 :  17:36:55  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Mando nebo Jetpack není?

Nějak náročnej, ne?

Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 26/04/2005 :  18:01:54  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

to je hnus

To teda nevim, tohle mi prijde jako uz krapet moc.

edit: kdyz uz si nekdo vybere cyber koncenitiny tak ok. At si je klidne pak meni za lepsi ci jine ale aby si daval zpet sve puvodni organicke ??

1st Lokian Platoon, IHC

Edited by - Sagger on 26/04/2005 18:03:05
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 26/04/2005 :  18:55:41  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

to je hnus

To teda nevim, tohle mi prijde jako uz krapet moc.

edit: kdyz uz si nekdo vybere cyber koncenitiny tak ok. At si je klidne pak meni za lepsi ci jine ale aby si daval zpet sve puvodni organicke ??

Musej to tak udelat...az by to zase amiky prestalo bavit tak by byly fora plny stiznosti,breceni atd.

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 26/04/2005 :  19:33:16  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Spustili to nebo ne? Jsem se odpo na chvili lognul a vse pri starem.
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 26/04/2005 :  20:24:35  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:

Spustili to nebo ne? Jsem se odpo na chvili lognul a vse pri starem.

Az zitra v osum rano shodej servery a budou off do pulnoci.

SWG Cheeeewieee cosi -
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 27/04/2005 :  07:16:51  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Hmm hmm a sosani muze zacit...
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 27/04/2005 :  07:19:25  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
For the first full week following the Combat Upgrade publish cycle. Beginning Monday May 2, 2005 at 12:01AM PDT and ending May 9 th at 11:59 PM PDT. Anytime you log in and play your chosen character will earn double-XP.

Věčná škoda, že mám template hotovej.

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 27/04/2005 :  08:38:47  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
aaaaaa, prvni pozitivni zprava, treba konecne dodelam tu investigaci
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 27/04/2005 :  08:58:53  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hmm hmm a sosani muze zacit...

Jakpak ? Zacne to samo nebo musim neco spustit ?

1st Lokian Platoon, IHC
Go to Top of Page

Infik
New Member

231 Posts

Posted - 27/04/2005 :  10:21:29  Show Profile  Send Infik an ICQ Message Send Infik a Private Message  Reply with Quote
hmm zadne sosani sa nespustilo mi
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 27/04/2005 :  11:08:39  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
uz je Eclipse up? do te doby se to asi sosat nebude
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 27/04/2005 :  12:02:42  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:

zaclo to v osum rano offline a psali ze bude down 18 hodin...takze asi nebude :)

SWG Cheeeewieee cosi -
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 27/04/2005 :  13:47:14  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Werrevlk

quote:

zaclo to v osum rano offline a psali ze bude down 18 hodin...takze asi nebude :)

Dyk to nesosá přímo z Eclipse. Tak by mohli aspoň umožnit si nějaké files stáhnout, aby to pak nebyl takový nápor.
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 27/04/2005 :  14:14:07  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Dyk to nesosá přímo z Eclipse. Tak by mohli aspoň umožnit si nějaké files stáhnout, aby to pak nebyl takový nápor.

mě se stahoval patch z abepatch.everquest2.com :-)
tak oni to takle dají dohromady
(BITS)

Quartax Xarys - SWG.Eclipse

Edited by - Quartax on 27/04/2005 14:14:40
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 27/04/2005 :  14:41:34  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

TO byla reakce na to jestli jsou servery up ne na Download.

SWG Cheeeewieee cosi -
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 27/04/2005 :  18:38:08  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
to je divne proc mi nefachaji bits a ve win mam vse potrebne
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,22 seconds. on eygor Snitz Forums 2000