Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Combat Upgrade a Loot Revamp
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 29/04/2005 :  15:16:57  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych
Takze podle me je momentalne SWG prakticky nehratelne.

Ale no tak... zvyknete si.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 29/04/2005 :  15:28:51  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
me se taky me uber LLC s dmg 1008 posralo na nejakych 500neco asi ho udelali slabsi...
Mno a k craftum, holt kdyz nebudou mit kdo by jim pomahal tak at si koupi combat droida a nebo si udelaji zaklad nejakeho bojoveho povolano...

Infik - Jasne sem psal ze jedi neni hotovej!

Edited by - Jorssk on 29/04/2005 15:29:46
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 29/04/2005 :  15:29:33  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote

Ja proti zmenam neprotestuju, ale fakt to zbytecne uspechali. Kdyby to nasadili o mesic pozdeji a vyladene, nereknu ani popel.
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 29/04/2005 :  16:02:30  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja proti zmenam neprotestuju, ale fakt to zbytecne uspechali. Kdyby to nasadili o mesic pozdeji a vyladene, nereknu ani popel.

S tím se nedá než souhlasit.

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 29/04/2005 :  16:41:44  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Jednou za uherskej rok mám otázečku...

Neví někdo, jestli TKA Innate Armor skill funguje i v momentě, kdy používám zbraň jiného povolání (samozřejmě tyč )? Je to pro template který hodlám vyzkoušet dosti důležitá informace.

Stačí mi pointout na správnej topic a já to najdu.

Go to Top of Page

filcon
New Member

104 Posts

Posted - 29/04/2005 :  21:46:17  Show Profile  Send filcon an ICQ Message Send filcon a Private Message  Reply with Quote
Ahoj lidi ,

jak dopadl Combat Upgrade? Stoji to za to?

Auction Stats - Warhammer Online Addon

Lotro Czech Fansite - Executive Editor GuildWars CzSk - Executive Editor
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 29/04/2005 :  22:35:41  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by filcon

Ahoj lidi ,

Dopadl... no... otestuje se ještě a pak to bude dobrý.

Edited by - Jedi_Knight on 29/04/2005 22:41:50
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 30/04/2005 :  03:33:46  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ahoj lidi ,

tak za mesic to bude dobry
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 30/04/2005 :  09:17:10  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=cudiscussiontemp&message.id=22896

Zakladni info jak hrat po CU, docela dobry
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 30/04/2005 :  13:17:24  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
Hmmm, tak nevim, aniz bych si toho predtim vsiml, mam najednou kybernetickou levou ruku a pravou nemam vubec ...

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot)
SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 30/04/2005 :  14:57:59  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by baron432

Hmmm, tak nevim, aniz bych si toho predtim vsiml, mam najednou kybernetickou levou ruku a pravou nemam vubec ...

Střihorukej Pave'l?

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 30/04/2005 :  15:42:59  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
nazdaaaaar filcooooň
kde se flakas, prijd za nama taky nekdy..

janek - no ja mam innate armor a kdyz jsem sel na 79 level bolmu, tak jsem ho rifli rozstrilel behem par sekund a on me parkrat hryzl a skoro nic mi neubral, tak bud mam tak vysokou obranu, nebo je to takovy moula s malym dmg, nebo mi fungoval ten innate armor..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 30/04/2005 :  16:26:07  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

nazdaaaaar filcooooň
kde se flakas, prijd za nama taky nekdy..

janek - no ja mam innate armor a kdyz jsem sel na 79 level bolmu, tak jsem ho rifli rozstrilel behem par sekund a on me parkrat hryzl a skoro nic mi neubral, tak bud mam tak vysokou obranu, nebo je to takovy moula s malym dmg, nebo mi fungoval ten innate armor..

Zatim co jsem zkousel tak Innate Armor + Improved CoB = 47,5% redukce DMG.

Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 01/05/2005 :  19:56:10  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ahoj lidi ,

cu je shit zlatej starej system :(

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 01/05/2005 :  20:53:49  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Olusriel

quote:

quote:

Ahoj lidi ,

cu je shit zlatej starej system :(

Ale prdlajz. Konečně ta hra za něco stojí... eště se to vošéfuje a bude to bez problémů.

Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 01/05/2005 :  20:58:45  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
souhlas s Olusriel. Dost to zjednodušili Amíkům který to nedokázali pochopit, vubec to podle me nemuseli tak prekopat... Stacilo by kdyby ve starym systemu omezili uber zbrane a zredukovali poisony, a mohlo vse zustat tak jak je,... pokud s tim neco pořadneho neudelaji nevidim v swg pro me budoucnost :((( tak to zatim vidim.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 01/05/2005 :  21:47:58  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kravka

souhlas s Olusriel. Dost to zjednodušili Amíkům který to nedokázali pochopit, vubec to podle me nemuseli tak prekopat... Stacilo by kdyby ve starym systemu omezili uber zbrane a zredukovali poisony, a mohlo vse zustat tak jak je,... pokud s tim neco pořadneho neudelaji nevidim v swg pro me budoucnost :((( tak to zatim vidim.

Popořadě...

Ta hra je teď těžší... pokud se ti zdá jednoduší, prosim, ale sám zjistíš, že teď budeš potřebovat víc než jen pár maker.
To by zdaleka nestačilo. Starej systém byl špatnej - krásnej nápad, bohužel to ale nefungovalo. Věděli to všichni. To, že si to někdo odmítá připustit, je věc jiná.
Co by podle tebe s tim měli teď dělat? Jasně, upravěj to, ale uvědom si prosím dvě věci: jednak jsme furt ve fázi testingu (ačkoliv placeného ) a druhak - už nikdo nebude moct usolovat Krayta. Už nikdo si nedá jen tak za pár GDK. Nikdo (teda alespoň doufám) neusóluje korvetu.

A to byl hlavní účel CU. Udělat z SWG opět MMORPG. A to se jim (klidně mě mlaťte ) povedlo.

Ostatně, uvidíme za měsíc. Do té doby už bude známo o CU fšechno - armory, zbraně, resources, timery, dmg modifiery, capy...

Hrajeme novou hru. A ta hra je co? Ta hra je C-O-O-L!

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 02/05/2005 :  05:37:28  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Aaaa filcka! Vrat se do hry!!
Go to Top of Page

Whom
New Member

139 Posts

Posted - 02/05/2005 :  07:49:55  Show Profile  Send Whom an ICQ Message Send Whom a Private Message  Reply with Quote
Suhlas z Olusrielom . To co je tam je shit.
BTW vcera som solo spravil corvetu - Assasin . To NPC sa malo zabyt som dal na 3 rany ... ja viem, za mesiac .....
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 02/05/2005 :  08:48:17  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Az vyladi dmg u zbrani a armory, tak to bude super. Sohlasim s Jankem, ze ted je ta hra o dost tezsi. Hlavne pro novacky bude strasna rehole se progrindit na vyssi levely. Na druhou stranu pro chary na maximalnim levelu moc zabavy neni. Proste se uz neda usolovat vetsina high level NPC. Coz me stve, protoze ja jsem vzdy hral spise solo. Vzhledem k tomu, ze CzA asi z popela nepovstane, budu muset holt prejit do nejake zahranicni guildy, coz znamena ze se asi odstehuju z Bohemky.
Go to Top of Page

Infik
New Member

231 Posts

Posted - 02/05/2005 :  09:17:04  Show Profile  Send Infik an ICQ Message Send Infik a Private Message  Reply with Quote
Mna stve visibilita jedi v grupe a v guilde
to je spatna vec podla mna
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 02/05/2005 :  09:21:23  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Seznam zradla a drinku po CU

http://home.comcast.net/~sciguyCO/swg/FoodChart.htm
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 02/05/2005 :  10:00:01  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

quote:

Popořadě...

Ta hra je teď těžší... pokud se ti zdá jednoduší, prosim, ale sám zjistíš, že teď budeš potřebovat víc než jen pár maker.
To by zdaleka nestačilo. Starej systém byl špatnej - krásnej nápad, bohužel to ale nefungovalo. Věděli to všichni. To, že si to někdo odmítá připustit, je věc jiná.
Co by podle tebe s tim měli teď dělat? Jasně, upravěj to, ale uvědom si prosím dvě věci: jednak jsme furt ve fázi testingu (ačkoliv placeného ) a druhak - už nikdo nebude moct usolovat Krayta. Už nikdo si nedá jen tak za pár GDK. Nikdo (teda alespoň doufám) neusóluje korvetu.

A to byl hlavní účel CU. Udělat z SWG opět MMORPG. A to se jim (klidně mě mlaťte ) povedlo.

Ostatně, uvidíme za měsíc. Do té doby už bude známo o CU fšechno - armory, zbraně, resources, timery, dmg modifiery, capy...

Hrajeme novou hru. A ta hra je co? Ta hra je C-O-O-L!

Musím nesouhlasit. Ano, hra JE ted jednodušší. Přece když si přečteš slova vývojářů než revamp spustili, mohokrát se oháněli právě tím, že má být celý systém soubojů jednodušší a přehlednější. Už vidím Amíky jak je ve starým systému bombardují stížnostma, jak od někoho dostali na prdel a ani si neškrtli, a přitom mají elitní profesi, jak je to možné ? Co to je za systém kde jen ležím na zemi a nemůžu nic dělat ? Bůůů, udělejte s tím něco.... To jsem možná trochu přehnal, ale nedivil bych se kdyby to tak nějak bylo. (taky jsem byl v podobný situaci) Hra byla před tím mnohem pružnější, už jen to že bylo možno se zaměřit na určitej BAR a do toho mohli všichni mlátit, dnes je to prostě do červenýho a hotovo. Pak ale nechápu proč je u LS leghit, headhit... když stejně bereš furt z jednoho. Taky dizzy ztratilo smysl, pokud se nepletu tak to znamená mít závrať, ale s novým KD recovery se prostě zvedneš i s dizzy jako bys ho neměl a nic se neděje.. ted mi řekni že je hra těžší lol. Taky nevím kterej chytrák vymyslel že to co sežeru na combat bude každej vidět u mýho jména... opět zjednodušení pro ty co si to neumí vychytat sami. Prostě se kouknou na nějakýho killera co má u jména snězeno a je to. Opět zjednodušení jak prase, vem si že si to vychytáš testuješ najdeš si taktiku a za pár dní ji používá každej protože tě viděli bojovat, viděli co máš snězeno/vypito, jaký máš enhancmenty, z toho si každej určí tvůj templ... Prostě seš jako otevřená kniha, ze který může každej newbík bez práce číst a používat co ty sis vydřel. A co se týče maker, ve starým systému jsem to zkoušel ale nešlo to. Maximálně centered macro ale to je tak vše. Ale jak píšeš, jsme ve fázi testování tak snad to dodělaj...

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 02/05/2005 :  10:13:05  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
10000

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 02/05/2005 :  10:44:46  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Z KD se zvednes, pokud das KD recovery. Jinak ne. Na dizzy je dizzy recovery. Oboje funguje bez problemu.
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 02/05/2005 :  10:58:45  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Z KD se zvednes, pokud das KD recovery. Jinak ne. Na dizzy je dizzy recovery. Oboje funguje bez problemu.

dyt to jsem mel na mysli. Mas KD recovery a nejaky dizzy muzes mit na haku..

jůůz d fóós
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 02/05/2005 :  14:41:38  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
nemuzu si pomoct, ale vsechny ty narky na to, jak je CU na .... mi pripadaji, jako ze ti lidi nechapou, ze tohle je
zaprve nova hra (takze vsecky jejich zabehnute postupy a klise razem nejsou - to ale neznamena, ze to je spatne.. proste se jede od zacatku a za pul roku to hrani, pokud zustanou, budou mit stejne vychytane jako pred CU)
a za druhe tohle je placeny betatesting, coz neznamena, ze to je spravne, ale SOE jsou kurvy, to uz vime davno, takze to neni tak prekvapive..

tudiz ja nebudu ukvapene soudit a vyhlizim ke svetlym zitrkum..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 02/05/2005 :  14:45:12  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
a hlavne se tady projevuje ono "odsuzuju to, co neznam"

az ubehne mesic, dva hrani a i ti nejvetsi brblalove "pochopi" novy system, tak to bude vsecko v pohode..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 02/05/2005 :  14:46:27  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Jako vzdy ma jerzee recht . Kdyby to bylo nehratelne tak to tam nedaj.

Edited by - Jorssk on 02/05/2005 14:46:44
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 02/05/2005 :  15:24:04  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

az ubehne mesic, dva hrani a i ti nejvetsi brblalove "pochopi" novy system, tak to bude vsecko v pohode..

cu - nebavi mne to, mrdka, zapnu to znovu za dva mesice a pak se uvidi.

Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 02/05/2005 :  15:38:46  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

No to ale budeš ve stejný mrdce jako si tedˇ...

Pokud budem ve hře a budem při jakémsi uspůsobování nového systému tak si to hrát zvykneme a bude to ok. Ale ti co odejdou a vrátí se někdy za dva měsíce budou mít pořád v krvi systém starej po kterým už ale skoro nikdo z nás ani neštěkne. Budem to už umět hrát. bude to skoro jako dřív ale né pro ty co odejdou :-))

ale přesně tohle řek i jerzee koukám :)

Quartax Xarys - SWG.Eclipse
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 02/05/2005 :  16:36:58  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Olusriel - A co te na tom nebavi? Dyt v tom zase neni takovej rozdil, delate jako kdyby se zmenila cela hra. Nerikej ze si nadrzenej mlatit do tri barvicek a kdyz tam mas jen jednu tak uz te to nebavi .
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 02/05/2005 :  16:38:01  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
Olusriel : a taky nezapomen ze do tydne a neco si musis udelat final template, pak uz to nepujde a zustane ti ten starej.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 02/05/2005 :  16:43:47  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
A bude to in ass a taky skoda
Go to Top of Page

filcon
New Member

104 Posts

Posted - 02/05/2005 :  17:58:40  Show Profile  Send filcon an ICQ Message Send filcon a Private Message  Reply with Quote
co nejake questy? content? je tam neco noveho? Pokud ne, nemam duvod se vracet.
Go to Top of Page

Whom
New Member

139 Posts

Posted - 02/05/2005 :  18:12:07  Show Profile  Send Whom an ICQ Message Send Whom a Private Message  Reply with Quote
Respec mozes robyt dva tyzdne od to jak si sa po prvy krat lognul po CU. SOE mohlo radse povedat ze to nestihne a natiahnut zavedenie CU. Myslel som to aj tak spravia hlavne po tom jak nekolko krat pisali ze to pustia az ked bude setko hotove a ziadne casove limity si nebudu davat.

filcon>Novy na questy bude hlavne datadisk Rage of the Wookiees. Ale z CU boli pridane aj nejake nove armori a zbrane...
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 02/05/2005 :  18:13:14  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Musím nesouhlasit. Ano, hra JE ted jednodušší. Přece když si přečteš slova vývojářů než revamp spustili, mohokrát se oháněli právě tím, že má být celý systém soubojů jednodušší a přehlednější. Už vidím Amíky jak je ve starým systému bombardují stížnostma, jak od někoho dostali na prdel a ani si neškrtli, a přitom mají elitní profesi, jak je to možné ? Co to je za systém kde jen ležím na zemi a nemůžu nic dělat ? Bůůů, udělejte s tím něco.... To jsem možná trochu přehnal, ale nedivil bych se kdyby to tak nějak bylo. (taky jsem byl v podobný situaci)

Jednodušší ve smyslu ovládání a kontroly nad situací. To ano. Ale těžší ve smyslu samotné hry - boje apod. Člověk se mu musí věnovat poněkud "intenzivněji" než dříve.

quote:
Hra byla před tím mnohem pružnější, už jen to že bylo možno se zaměřit na určitej BAR a do toho mohli všichni mlátit, dnes je to prostě do červenýho a hotovo.

Ano. Jenže to nefungovalo. Ten systém byl krásnej na papíře, v praxi ale vůbec nefungoval. Mind byl jedinou věcí, do které mělo v PVP smysl střílet, povolání se navzájem nedoplňovala, neboť jejich speciální útoky sice žraly něco jiného než H, ale 77% obyč útoků šlo vždy do H. Tudíž nyní má každej jen jeden bar života a 2 bary na speciály - přehlednější, snadnější, lepší.

quote:
Pak ale nechápu proč je u LS leghit, headhit... když stejně bereš furt z jednoho. Taky dizzy ztratilo smysl, pokud se nepletu tak to znamená mít závrať, ale s novým KD recovery se prostě zvedneš i s dizzy jako bys ho neměl a nic se neděje..

Leg Hit a Head Hit jsou útoky, které mají sekundární efekt (stejně jako například Armor Break, Stun Blow ši jim podobné) - v jejich případě snižují přesnost soupeře. Tudíž smysl mají.
A Dizzy + KD nevim jestli funguje, každopádně pokud nefunguje, určitě bude... časem.

quote:
ted mi řekni že je hra těžší lol.

Ano, říkám, viz první odpověď.

quote:
Taky nevím kterej chytrák vymyslel že to co sežeru na combat bude každej vidět u mýho jména... opět zjednodušení pro ty co si to neumí vychytat sami. Prostě se kouknou na nějakýho killera co má u jména snězeno a je to. Opět zjednodušení jak prase, vem si že si to vychytáš testuješ najdeš si taktiku a za pár dní ji používá každej protože tě viděli bojovat, viděli co máš snězeno/vypito, jaký máš enhancmenty, z toho si každej určí tvůj templ... Prostě seš jako otevřená kniha, ze který může každej newbík bez práce číst a používat co ty sis vydřel.

Ano, jseš. Jenže - toto obsahuje naprostá většina onlinovek. Je sice krásné, že nikdo mimo tebe neví jak si namakanej, je to ale také naprosto k ničemu. Takhle alespoň máš naprostý přehled o situaci - víš, které buffy máš na sobě ty a soupeř, které debuffy jsou aktivní apod. PVP stranu posoudit nedokáži, je dost možné, že si někdo vynutí nezobrazování tvejch buffů soupeři, v PvE a zvláště v group PvE tohle ale neuvěřitelně zlepšuje situaci - například buffer okamžitě ví, že někomu z grupy spadnul buff.

quote:
A co se týče maker, ve starým systému jsem to zkoušel ale nešlo to. Maximálně centered macro ale to je tak vše. Ale jak píšeš, jsme ve fázi testování tak snad to dodělaj...

F tom případě beru zpět.

Svůj názor jsem řekl... v každém případě se to ale ještě hodně změní. Je možné, že se tady naprosto, absolutně mýlím a CU bude shit. Prosím, zmejlit se může každej. Jsem ale optimista/realista, takže věřim, že CU shit nebude. Jednak by to nebylo cool (optimista) a druhak si to SOE ani nemůže dovolit - více lidí jí odešlo díky nefunkčnímu combat systému než díky CU (realista).

Howgh, domluvil jsem.

Edited by - Jedi_Knight on 02/05/2005 18:19:24
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 03/05/2005 :  05:35:17  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Filc - CU zadne questy nepridal, ale predesle patche ano. Jinak datadisk by mel obsahovat 100 questu, 50 za kazdou stranu. Jo a uz jsou proracovane.
Go to Top of Page

erdisk
Moderator

342 Posts

Posted - 03/05/2005 :  16:04:46  Show Profile  Send erdisk an ICQ Message Send erdisk a Private Message  Reply with Quote
Zaujímavý post:
http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=jedi&message.id=859831
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 03/05/2005 :  19:02:44  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Z myho pohledu neni co resit:
Jedi
-fcosty za pouzivani mece jsou nekolikanasobne vyssi
-nesmyslne force bar v procentech misto v cislech
-zadny pro mne zajimavy novy specky
-po cu ubytek jediu
-jedinej health BAR
-grindeni jedi je nedodelane, pokud ho nepredelaji prakticky nejde delat jedi
-testera delat nechci
Violencia
-tank na krayty je nepouzitelny
-defence stacker nepouzitelny
-meleeri obecne vsichni max dosah zbrane 5 metru - s pingem 200 nahovno
Olusriel
-s doktorem si vydelam na buffech akorat tak kulovy
-SOE mi ukradlo zbrane, ne ktere jsem si musel tezce vydelat

Takze minusu je spousta, plus jsou mozna hezky ikony, ackoliv proti tem starym sem vubec nic nemel.

navic mi SOE strhavaji penize z uctu bez meho vedomi, coz donedavna nedelali, to je posledni kapka ;-)

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 03/05/2005 :  20:40:00  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
navic mi SOE strhavaji penize z uctu bez meho vedomi, coz donedavna nedelali, to je posledni kapka ;-)

ty uz s tim zacinas taky ?

by me zajimalo o co de ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 04/05/2005 :  02:08:36  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
vcera vecer jsem (ja BH+Rifle) byl s jorsskem (BH+CH), erdyskem (BH+CM, girossem (jedi), wlkem (BH+Rifle) a pozdeji jeste khaotem (jedi) a quartaxem (BH) na lovu, fajn jsme si zabojovali a musim konstatovat, ze se konecne z teto hry stala multiplayer MMORPG a ne jen sologrind online MMORPG.. (nemluvim ted o jedi grindu)

nejprve jsme delali imp. mise z terminalu (L79-82) a pak jsme narazili i na hnizdo kimogil (L94)

kazdy jsme si vzali po dve mise za cca 10k creditu a objizdeli jednu po druhe.. spolecne jsme vzdy pobili straz a pak nekolika vystrely znicili tabor
vzhledem k tomu, ze jsou ted rebelove na nasem levelu skutecne vyrovnanym souperem a navic obcas se hned u vlajky objevil i prirodni spawn (obcas najednou az 15 rebeliku), tak jsme si uzili i horke chvile
nastesti nas erdysk lecil

perfektni je, ze za splneni takoveto mise dostane kazdy clen plnou odmenu creditu, tedy 10k, plny pocet XP (diky double cca 10k XP za kus) a jedine co se deli jsou FP a to jeste ten, ci je mise, dostane plny pocet (cca 100) a ostatni dostavaji polovinu
takze hrat spolu je nejen nutne (silni mobove) ale i prinosne (plny zisk)

pozdeji jsme se odvazili na ty kimogily:
postavili jsme se opodal a ja jsem sel jednu vylakat.. bohuzel jsme nemeli sebou klasickeho tanka, takze sice jsem uspesne privedl jednu kimo, ale ta me sezrala behem asi 15 sekund
dohodli jsme se tedy, ze tanka budou delat giross a khaot - takze ja jsem privedl jednu kimo a po ceste ji zacali jediove bit, takze me pak nechala jeste chvili zit.. (hehe se to rymuje, jsem basnik)
takze se nam jich podarilo nekolik zabit, bohuzel nakonec si jedna zase nenechala odlakat pozornost a zabila me (predtim jeste i quartaxe)
mne davala kimo nejakych 700 dmg a to jako ze co par sekund, takze se svymi 3k zaklad zivoty snesu jen par ran = par sekund
erdysk sice lecil, ale bud jako CM nema predpoklady - mozna by byl lepsi doktor - nebo je leceni celkove tak hodne oslabeno (to se mi ale nechce verit)
samozrejme jeste zbyva varianta, ze 94 level kimo dosud neni vyladena a nakonec nebude tak tezka.. (sami devove to pisou, ze high top mobove nejsou ready, ovsem nevim, jestli se mezi ne pocita i uboha 94 kimo)
jedi sice pekne tankovali, ale bohuzel nemaji taunt - citelne chybel brawler, co by bral agro na sebe (tanka si predstavuji optimalne jako master brawler, m. pike, m. sword a 4304 TK.. dle me velmi silny template, chtelo by to vyzkouset v praxi - HALOO JANKUUUU)

mno to uz by pro dnesek stacilo, rekl bych, ze uz mi tovarna dokoncila, takze muzu jit hodit dalsi varku..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 04/05/2005 :  05:43:47  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Jo bylo to super, doufam ze budeme pokracovat protoze se takhle vydela fp, expa a prachy. Jinak bych rek ze vyzsi mobove nejsou dodelani vspomen si jerzee na toho kwi k v geo. cave, to bylo desny sejmul nas na par ran a byl nejak level 105.
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 04/05/2005 :  07:20:46  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
jedi sice pekne tankovali, ale bohuzel nemaji taunt - citelne chybel brawler, co by bral agro na sebe (tanka si predstavuji optimalne jako master brawler, m. pike, m. sword a 4304 TK.. dle me velmi silny template, chtelo by to vyzkouset v praxi - HALOO JANKUUUU)

Pracuje se na tom.

Bohužel zatím zjišťuji, že Master Brawler je v CU spíše na pi*u nežli cokoliv jiného... ale intimidate i taunt mám. Dokonce i "área tónt".

Edited by - Jedi_Knight on 04/05/2005 07:26:47
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 04/05/2005 :  09:51:21  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Z myho pohledu neni co resit:
Jedi
-fcosty za pouzivani mece jsou nekolikanasobne vyssi
-nesmyslne force bar v procentech misto v cislech
-zadny pro mne zajimavy novy specky
-po cu ubytek jediu
-jedinej health BAR
-grindeni jedi je nedodelane, pokud ho nepredelaji prakticky nejde delat jedi
-testera delat nechci
Violencia
-tank na krayty je nepouzitelny
-defence stacker nepouzitelny
-meleeri obecne vsichni max dosah zbrane 5 metru - s pingem 200 nahovno
Olusriel
-s doktorem si vydelam na buffech akorat tak kulovy
-SOE mi ukradlo zbrane, ne ktere jsem si musel tezce vydelat

Takze minusu je spousta, plus jsou mozna hezky ikony, ackoliv proti tem starym sem vubec nic nemel.

Myslím že seš předčasně nasranej. Fakt, taky sem nadával a začínám si zvykat.. Musíš se k jedimu a vubec ke hře postavit jako k něčemu uplně jinymu, nový hře. Nehledej v tom starý SWG, to se jen nasereš jako ja dříve a odloguješ. Bavil jsem se s par jedima co znaš i ty Laursen, Odesa.. představ si že byli spokojeni a vesele campili na starportu :) Taky zase začal hrát Endur Iter, kterej právě kvůli starýmu systému přestal, vidím ho tam furt. A co se týče našich jedi, myslím že jsou spokojeni. Z Girosse je mlátička , Enni nevím jestli už má vybranej templ, já ještě ne. Fakt je třeba to pořádně otestovat, nehledat v tom starý SWG a všechno si pořádně vyzkoušet, kor ted, když si mužeš každej den měnit templ, to nema chybu. Včera jsme byli na výjezdu jak psal Jerzee, a myslim že nas to všechny bavilo. Na druhou stranu je dobře že neutankuješ sám kimogilu jako to bylo dříve, ten multiplayer je fakt větší zábava. Tak jsem si SWG představoval když jsem to kdysi začal hrát a viděl jsem někde obrázky jak běží nějakej velkej drak a kolem něj pobíhá asi 10 lidí a všichni do něj kouří, to se mi líbilo. Pak přijedu do hry a vidím jen tanka a druhyho co dava DMG a delaj ve 2 lidech nejvetsi potvoru ve hre... ja vim delal jsem to taky tak, a bavilo me to, ale ruku na srdce, asi to tak být nemělo. Tot vše, nelámej hůl a testuj, o dost přicházíš věř mi. A pokud máš pocit že je jedi postava slabší tak věz že slabší jsou všichni. Ale dají se kombinivat jídla, drogy, jako po staru, jen si zvyknout. Myslím že se to dá a snad většina bude se mnou souhlasit, furt mě taky pár věcí stve ale zvykám si.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 04/05/2005 :  10:42:45  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
No, ja jsem po vcerejsku ponekud v soku - za cca dve hodiny (vcetne cesty do vesnice a zpet) vcera vecer (tj. pote, kdy jim servery prestaly padat a reloadovat se ) jsem s partou dalsich 7 ne prilis zkusenych lidi nagrindil 2.2M Rifle XP a 250k Combat XP (+ CAP Scout)...
Pokud si vzpomenu, ze predtim jsem na cely buff (3.5 hodiny) nagrindil jen cca 900k rifle a 150k combatu

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot)
SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 04/05/2005 :  11:16:01  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

No, ja jsem po vcerejsku ponekud v soku - za cca dve hodiny (vcetne cesty do vesnice a zpet) vcera vecer (tj. pote, kdy jim servery prestaly padat a reloadovat se ) jsem s partou dalsich 7 ne prilis zkusenych lidi nagrindil 2.2M Rifle XP a 250k Combat XP (+ CAP Scout)...
Pokud si vzpomenu, ze predtim jsem na cely buff (3.5 hodiny) nagrindil jen cca 900k rifle a 150k combatu

a vis proc ? je to souhra techto faktoru:
1) jednak predtim jsi asi hral jako lama (nic ve zlym) protoze cap sel pred CU udelat rifli za hodinu, vim z vlastni zkusenosti (potvrdi treba giross)
2) dostavas ted 2x tolik XP, to znamena "normalne" bys udelal za tu dobu "jen" 1.1M rifle XP - to znamena rekneme 700k za hodinu
3) obrovska vyhoda oproti stavu pred CU je, ze drive, kdyz jsi s nekym zabil zvire spolecne, tak kazdy dostal cast XP (tusim pomer podle zpusobeneho dmg), kdezto ted dostane kazdy PLNOU XP - a to je moc dobre - zase duvod hrat spolu..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 04/05/2005 :  11:30:51  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

a vis proc ? je to souhra techto faktoru:
1) jednak predtim jsi asi hral jako lama (nic ve zlym) protoze cap sel pred CU udelat rifli za hodinu, vim z vlastni zkusenosti (potvrdi treba giross)
2) dostavas ted 2x tolik XP, to znamena "normalne" bys udelal za tu dobu "jen" 1.1M rifle XP - to znamena rekneme 700k za hodinu
3) obrovska vyhoda oproti stavu pred CU je, ze drive, kdyz jsi s nekym zabil zvire spolecne, tak kazdy dostal cast XP (tusim pomer podle zpusobeneho dmg), kdezto ted dostane kazdy PLNOU XP - a to je moc dobre - zase duvod hrat spolu..

jj souhlas, včera jsem za kimogilu dostal pokazde 2500 jedi expy, což jde, kdyby bylo 5 jedi tak si najdem hnizdo a muzem vesele grindit spolu.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 04/05/2005 :  11:47:48  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
jj akorat to neplati pro jedi (padawany), kteri z pochopitelnych duvodu musi solovat..

a zbyvaji dve moznosti:

1) SOE to jeste nevyladilo a posleze budou i jedi moct v pohode grindit, bud budou trochu silnejsi, nebo mozna budou moct byt spolu v grupe bez zvyseni visibility
2) je to tak schvalne a ted bude skutecne tezsi udelat knighta

ac je mi lito treba koudyho a pral bych mu at jedi taky ma, na druhou stranu osobne se mi velmi zamlouva varianta cislo 2 - jediho nebude mit kazda lama jako doted.. (a vubec muj nazor se nemeni a vsichni ho znate - meli udelat server(y) pro mamonochtive hrace, kde by se mohli sviticimi kladelky savlovat treba do zblbnuti a nekazili by nam ostatnim hracum svet SW - i kdyz, uz si na to zacinam taky zvykat (hrozna predtava), vezte, ze nic nemam proti khaotovi, girosovi atd a svym zpusobem to je fajn, ze s nama v grupe jako jedi taky bojujou)

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Infik
New Member

231 Posts

Posted - 04/05/2005 :  12:14:21  Show Profile  Send Infik an ICQ Message Send Infik a Private Message  Reply with Quote
nahodu panpve mne sa jedi libi ted sice nako nevim co byt secko je lakave a secko je nanieco
ale kedze som sam tak asi temp co ma giro ten je na solo dobry

a inac si v poho expim ted ma mrekord ako pdawan 56k za hodku cize delene 2 nakych 28k cisteho coz uz de este troska by soe mohla popracovat na regeneraci ale uz je to lepsie podstatny zlom nastal ked utok nebere 30 force coz bola strata jak sfina a ako novi jedik vs mob sa rovnala mnohdy samovrazde
a ak secko pude dobre patek mam lsl 0404
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,26 seconds. on eygor Snitz Forums 2000