No dobre ale v tom pripade proc delat druhy dil tohle mohl byt klidne datadisk.
Kvůli jinejm vylepšením... neslyšel jsem zrovna náhodou od tebe, že grafika neni fšechno?
KotOR II taky běží na stejném enginu a je lepší než jednička. Teda až na ty bugy.
no kotor 1 je mnohem lepsi nez 2
pre mna su rovnako dobre a to ze je tam rovnaky engine mi nevadi, grafika fakt neni vsechno :)
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Protože druhý díl můžeš prodat za plnou cenu, a to u datadisku udělat nemůžeš (cena datadisku musí být nižší, než byla cena hry). Aspoň to tak vždycky bylo a z marketinogového hlediska by nikdy cena "součástky" neměla přesáhnout cenu původního výrobku....
Protože druhý díl můžeš prodat za plnou cenu, a to u datadisku udělat nemůžeš (cena datadisku musí být nižší, než byla cena hry). Aspoň to tak vždycky bylo a z marketinogového hlediska by nikdy cena "součástky" neměla přesáhnout cenu původního výrobku....
Nemusí. Měla by. Je ale spousta případů, kdy datadisk (potažmo pokračování ve formě datadisku) je i dražší než orig. hra.
[edit]A ne, z hlavy mě teď nic nenapadá. [/edit]
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
taky howno předvedla a taky to měli pěkně debilně nazvučený.. prd bylo slyšet. SWG hraju již nějakou dobu bez zvuku, takže jedním okem jsem tankoval ancienta a druhým jsem sledoval líbivý čokoládový úsměv Amiriho hehe
Tak jsem premyslel, ze jsem tezce prokaucoval jediho. Jestli byl predtim desnej grind, tak v soucasne chvili je prakticky nemozne se k tomu progrindit. Nehlede na to, ze nektere questy ve vsi nepujdou prakticky udelat.
Tak jsem premyslel, ze jsem tezce prokaucoval jediho. Jestli byl predtim desnej grind, tak v soucasne chvili je prakticky nemozne se k tomu progrindit. Nehlede na to, ze nektere questy ve vsi nepujdou prakticky udelat.
To je nějakej problém? Jedi je pro lamky.
mozna se taknakonec nasel zpusob jejich regulace jeste se nejak zbavit tech co uz jsou..
mozna se taknakonec nasel zpusob jejich regulace jeste se nejak zbavit tech co uz jsou..
Jo, vyhráli jste, jedi jde do pr...e. I když je škoda těch měsíců, které člověk strávil nad grinděním, aby ho vůbec mohl mít. Takle jsem mohl sedět a nic nedělat, jako třeba Janek nebo další jedinci a byl bych na tom stejně...
quote:Originally posted by Drizzt DoUrden Jo, vyhráli jste, jedi jde do pr...e. I když je škoda těch měsíců, které člověk strávil nad grinděním, aby ho vůbec mohl mít. Takle jsem mohl sedět a nic nedělat, jako třeba Janek nebo další jedinci a byl bych na tom stejně...
Si to neber - Jedie, narozdíl ode mě, máš ne? Já sem to dycky viděl jako druhou postavu... a ta se imho hodí víc než ňákej vochehula s mečem.
quote:Originally posted by Drizzt DoUrden Jo, vyhráli jste, jedi jde do pr...e. I když je škoda těch měsíců, které člověk strávil nad grinděním, aby ho vůbec mohl mít. Takle jsem mohl sedět a nic nedělat, jako třeba Janek nebo další jedinci a byl bych na tom stejně...
Si to neber - Jedie, narozdíl ode mě, máš ne? Já sem to dycky viděl jako druhou postavu... a ta se imho hodí víc než ňákej vochehula s mečem.
Jo, džedaje mám, ale je mi to prd platné, když se nedá cvičit. Zase když ho dropnu, tak zákonitě zlepší ten systém a já se budu proklínat. A když ho nedropnu, tak mi stojí jedna postava, kterou bych teď mohl za dvojnásobek trénovat
nevym ako do ale ja radostne grindim :))) uz budu mat mec :) cera som dal secky novice a k tomu 150k jedi expou , zratano a podcarknuto 190k expou do 1 v noci pomalicku pekne lebo som instaloval 2 pc popri tom sag neponahlame sa aj tak sa regeneruje omalsie nez predtim ale de to uz :D
no ja dal hledat wookie jedi a naslo sa toto :))) ale chcel by som take figurky :(((((
kua co to je za sracku ten server vypina sa prvy a nabiha tyden za 99.000,- im postavim masinu o akej sa muze zasranim hamburgerovym hlavam snivat a este z rychlosti nebudu chapat tento drek si urcite pameta cisara augustusa
Jsou to pablbove. V noci jim to pry regulerne spadlo, pak servery par hodin nabihaly, pak opravvovali chybu s group XP, najely servery (krom tri, vcetne eclipse), nektere znovu spadly, je to bordel!
PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot) SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)