Author |
Topic |
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 04/05/2005 : 16:17:40
|
quote: Originally posted by JerzeeG
quote: Originally posted by Olusriel navic mi SOE strhavaji penize z uctu bez meho vedomi, coz donedavna nedelali, to je posledni kapka ;-)
ty uz s tim zacinas taky ?
by me zajimalo o co de ?
no de o to, že vzdy když jsem chtel prodlouzit hraní tak jsem musel vyplnit takovej ten formulář a mohl jsem hrát dále. Nyní už to tak není, soe si penízky strhává samo, jakoby jsem chtěl hrát donekonečna, prostě si to prodlužují sami.. Olu totiž propůjčil svůj účet v bance mně i Nirovi, asi před půl rokem a od té doby si Nir pochvaluje že na něj soe zapoměli , že už to nemusí prodlužovat, že může furt hrát jako by měl zaplaceno a Olu nedávno ve výpisu oběvil že to za něj po celou dobu platí aniž by o tom věděl a za mě taky.. no kdo by nebyl nasranej... |
jůůz d fóós |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 04/05/2005 : 19:28:53
|
hm, to je nejaky divny, ja si zakladal ucet loni v srpnu, pri zalozeni jsem zaskrtl mesicni placeni a od te doby se mi proste mesic co mesic strhne 17$ aniz by se me na neco ptali |
|
|
Jedi_Knight
Average Member
1690 Posts |
Posted - 04/05/2005 : 19:55:51
|
quote: Originally posted by Almych
hm, to je nejaky divny, ja si zakladal ucet loni v srpnu, pri zalozeni jsem zaskrtl mesicni placeni a od te doby se mi proste mesic co mesic strhne 17$ aniz by se me na neco ptali
To samý, akorát že to mám zaškrtnutý jako roční platbu. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 04/05/2005 : 21:13:30
|
tak to je rofl.. vzpominam si, jak mi pred nejakou dobou niresan rikal, ze nemusi platit docela me pobavilo, ze si nekdo pul roku nevsimne, ze mu z uctu mizi prachy
ja jsem zakladal 5 uctu a dalsi dva jsem prebral po nekom a ani jednou se mi nestalo, ze by soe udelalo neco jineho, nez jsem ocekaval..
bud jsem si zadal platbu a kazdy mesic se strhne prislusny obnos.. nebo jsem dal cancel a priste uz se nic nestahlo..
ja teda nejsem moc extra anglictinar, ale tohle tam soe pise uplne jasne a srozumitelne.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Khaot
Average Member
1947 Posts |
Posted - 05/05/2005 : 07:19:17
|
hm, to je nejaky divny, ja si zakladal ucet loni v srpnu, pri zalozeni jsem zaskrtl mesicni placeni a od te doby se mi proste mesic co mesic strhne 17$ aniz by se me na neco ptali
A to je spatne? Si precti podminky....pokud ucet neni zruseny, tak vzdy srazi penize v periode. Tak to chodi vsude. Jestli nechces, aby si penize "sami" strhavali, tak dej po kazdem zaplaceni "Cancel subscription" a kazdy mesic, az se nelognes to zaplat znovu. Nebo za 3/6/12 mesicu, podle delky platby. |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 05/05/2005 : 11:11:34
|
quote: Originally posted by Khaot
A to je spatne? Si precti podminky....pokud ucet neni zruseny, tak vzdy srazi penize v periode. Tak to chodi vsude. Jestli nechces, aby si penize "sami" strhavali, tak dej po kazdem zaplaceni "Cancel subscription" a kazdy mesic, az se nelognes to zaplat znovu. Nebo za 3/6/12 mesicu, podle delky platby.
no zrovna almych si na to, dle me, nestezuje, jen konstatuje.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 05/05/2005 : 12:00:10
|
tak tak, a vubec tohle je topic o CU, o placeni je tu nekde jinej |
|
|
baron432
New Member
415 Posts |
Posted - 06/05/2005 : 10:10:55
|
Včera jsem narazil na efekt, který ještě musím dnes ověřit: - double-XP a bonusy za grupu/buff fungují - přišel jsem s CAPem na rifle (1.2M) a cca 125k Combat XP do vesnice vyměnit je za FP. Byl jsem jen 20-60k FS pod počtem nutným pro 3. skillbox. Směnil jsem XP a očekával klasických cca 80k FS. aké bylo moje překvapení, když jsem po okamžitém tréninku 3. skillboxu měl ve čtvrtém ... 125k FS! Kde jsem je proboha vzal, když po doplnění 3. boxu 80k mi ještě "přebylo" 125k??? Vidím to buď na bug, nebo na úmyslné snížení směnného poměru XP za FS (mou chybou to tentokrát být pravděpodobně nemohlo, protože předtím mi trénink na 3. skill nenabízel, okamžitě po směně rifle XP, kterých jsem NEMOHL mít víc jak CAP, ano ...) |
PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot) SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM) |
Edited by - baron432 on 06/05/2005 10:12:00 |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 06/05/2005 : 10:16:25
|
heh tak to je sila.. pomer je tam psany stejny (tedy 30:1), schvalne jsem se tam dival, protoze me napadlo, jestli to hadnou taky nejak po CU nezmeni..
ale kdyz jsem tam jel vysypat vcera nebo predvcerem, taky jsem se divil, ze se muzu naucit dalsi skill, mel jsem dojem, ze jeste nemam dost FS XP na dalsi, ale pak jsem tomu nevenoval pozornost, nebot jsem si rekl, ze jsem se asi prvne spatne dival..
mozna se SOE spletlo a jejich vychytavka na 2x XP nechtene zafunguje i pri prevodu na FS.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
|
Topic |