Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Combat Upgrade a Loot Revamp
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 04/05/2005 :  16:17:40  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:
Originally posted by Olusriel
navic mi SOE strhavaji penize z uctu bez meho vedomi, coz donedavna nedelali, to je posledni kapka ;-)

ty uz s tim zacinas taky ?

by me zajimalo o co de ?

no de o to, že vzdy když jsem chtel prodlouzit hraní tak jsem musel vyplnit takovej ten formulář a mohl jsem hrát dále. Nyní už to tak není, soe si penízky strhává samo, jakoby jsem chtěl hrát donekonečna, prostě si to prodlužují sami.. Olu totiž propůjčil svůj účet v bance mně i Nirovi, asi před půl rokem a od té doby si Nir pochvaluje že na něj soe zapoměli , že už to nemusí prodlužovat, že může furt hrát jako by měl zaplaceno a Olu nedávno ve výpisu oběvil že to za něj po celou dobu platí aniž by o tom věděl a za mě taky.. no kdo by nebyl nasranej...

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 04/05/2005 :  19:28:53  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
hm, to je nejaky divny, ja si zakladal ucet loni v srpnu, pri zalozeni jsem zaskrtl mesicni placeni a od te doby se mi proste mesic co mesic strhne 17$ aniz by se me na neco ptali
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 04/05/2005 :  19:55:51  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

hm, to je nejaky divny, ja si zakladal ucet loni v srpnu, pri zalozeni jsem zaskrtl mesicni placeni a od te doby se mi proste mesic co mesic strhne 17$ aniz by se me na neco ptali

To samý, akorát že to mám zaškrtnutý jako roční platbu.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 04/05/2005 :  21:13:30  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
tak to je rofl.. vzpominam si, jak mi pred nejakou dobou niresan rikal, ze nemusi platit
docela me pobavilo, ze si nekdo pul roku nevsimne, ze mu z uctu mizi prachy

ja jsem zakladal 5 uctu a dalsi dva jsem prebral po nekom a ani jednou se mi nestalo, ze by soe udelalo neco jineho, nez jsem ocekaval..

bud jsem si zadal platbu a kazdy mesic se strhne prislusny obnos..
nebo jsem dal cancel a priste uz se nic nestahlo..

ja teda nejsem moc extra anglictinar, ale tohle tam soe pise uplne jasne a srozumitelne..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 05/05/2005 :  07:19:17  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:

A to je spatne? Si precti podminky....pokud ucet neni zruseny, tak vzdy srazi penize v periode. Tak to chodi vsude. Jestli nechces, aby si penize "sami" strhavali, tak dej po kazdem zaplaceni "Cancel subscription" a kazdy mesic, az se nelognes to zaplat znovu. Nebo za 3/6/12 mesicu, podle delky platby.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 05/05/2005 :  11:11:34  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

quote:

A to je spatne? Si precti podminky....pokud ucet neni zruseny, tak vzdy srazi penize v periode. Tak to chodi vsude. Jestli nechces, aby si penize "sami" strhavali, tak dej po kazdem zaplaceni "Cancel subscription" a kazdy mesic, az se nelognes to zaplat znovu. Nebo za 3/6/12 mesicu, podle delky platby.

no zrovna almych si na to, dle me, nestezuje, jen konstatuje..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 05/05/2005 :  12:00:10  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
tak tak, a vubec tohle je topic o CU, o placeni je tu nekde jinej
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 06/05/2005 :  10:10:55  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
Včera jsem narazil na efekt, který ještě musím dnes ověřit:
- double-XP a bonusy za grupu/buff fungují
- přišel jsem s CAPem na rifle (1.2M) a cca 125k Combat XP do vesnice vyměnit je za FP. Byl jsem jen 20-60k FS pod počtem nutným pro 3. skillbox. Směnil jsem XP a očekával klasických cca 80k FS. aké bylo moje překvapení, když jsem po okamžitém tréninku 3. skillboxu měl ve čtvrtém ... 125k FS! Kde jsem je proboha vzal, když po doplnění 3. boxu 80k mi ještě "přebylo" 125k???
Vidím to buď na bug, nebo na úmyslné snížení směnného poměru XP za FS (mou chybou to tentokrát být pravděpodobně nemohlo, protože předtím mi trénink na 3. skill nenabízel, okamžitě po směně rifle XP, kterých jsem NEMOHL mít víc jak CAP, ano ...)

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot)
SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)

Edited by - baron432 on 06/05/2005 10:12:00
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 06/05/2005 :  10:16:25  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
heh tak to je sila.. pomer je tam psany stejny (tedy 30:1), schvalne jsem se tam dival, protoze me napadlo, jestli to hadnou taky nejak po CU nezmeni..

ale kdyz jsem tam jel vysypat vcera nebo predvcerem, taky jsem se divil, ze se muzu naucit dalsi skill, mel jsem dojem, ze jeste nemam dost FS XP na dalsi, ale pak jsem tomu nevenoval pozornost, nebot jsem si rekl, ze jsem se asi prvne spatne dival..

mozna se SOE spletlo a jejich vychytavka na 2x XP nechtene zafunguje i pri prevodu na FS..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 13/05/2005 :  08:58:24  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
tady je seznam zbrani po cu a jejich skill requirements

http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=csystems&message.id=56866
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 13/06/2005 :  07:58:08  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Tak bude jeste jeden finalni respec

http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=Announcements&message.id=627
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000