Author |
Topic |
Jedi_Knight
Average Member
1690 Posts |
Posted - 03/05/2005 : 19:49:32
|
quote: Originally posted by baron432
Jsou to pablbove. V noci jim to pry regulerne spadlo, pak servery par hodin nabihaly, pak opravvovali chybu s group XP, najely servery (krom tri, vcetne eclipse), nektere znovu spadly, je to bordel!
bordel = SOE...
Já myslel že už si fšichni zvykli. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
|
|
baron432
New Member
415 Posts |
Posted - 03/05/2005 : 20:12:06
|
pul hodky to jelo a je to zas v riti ... |
PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot) SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM) |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 06/05/2005 : 16:20:49
|
heh ten prvni je super |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 08/05/2005 : 03:30:42
|
bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, jsem pod vlivem |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
|
Jedi_Knight
Average Member
1690 Posts |
Posted - 09/05/2005 : 15:09:02
|
quote: Originally posted by Jorssk
Na nove budou davat epizodu 2 kdo to jeste nevite, tusim ze 20
Kdo by nechtel PC s motivem Star Wars??: http://www.level.cz/pic/2005-5/alienwaresw.jpg
stranky firmy: www.alienware.com.
Za lidovou cenu. |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 09/05/2005 : 18:49:39
|
Mam dotaz, kolik se tedy plati mesicne? 15$ nebo 15Eu+vat ? zkratka kolik vam strhavaji z banky v korunach?
a uz je stanovena cena baliku total exp ?
diky
edit: myslite, ze nekdy bude swg jako wow, ve smyslu, ze proste rebelove nepachnou k impum do mest a naopak? kdyz si to tu tak procitam tak v pvp server nedoufam to je jasne..ale aspon tohle... ? |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
Edited by - Rodier on 09/05/2005 18:53:38 |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 09/05/2005 : 19:13:29
|
mesicne mi strhavaj 17$,
doufam ze SWG nebude NIKDY jako WoW, i kdyz diky CU se tomu trochu priblizilo |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 09/05/2005 : 23:10:44
|
a za druhe je treba znat rozdil mezi obcanskou valkou a valkou mezi dvema "aliancemi"
(edit: viz nize) |
Jerzee <Mor do Kuli> |
Edited by - JerzeeG on 10/05/2005 11:52:41 |
|
|
riddle
Moderator
776 Posts |
|
Jedi_Knight
Average Member
1690 Posts |
Posted - 10/05/2005 : 11:20:54
|
quote: Originally posted by Rodier edit: myslite, ze nekdy bude swg jako wow, ve smyslu, ze proste rebelove nepachnou k impum do mest a naopak? kdyz si to tu tak procitam tak v pvp server nedoufam to je jasne..ale aspon tohle... ?
To bych spíš očekával ten PvP server.
Do města budeš moct lozit vždycky. |
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
|
Jedi_Knight
Average Member
1690 Posts |
Posted - 10/05/2005 : 11:37:41
|
quote: Originally posted by JerzeeG
a za druhe je treba znat rozdil mezi obcanskou valkou a valkou mezi dvema staty/kralovstvimi/zememi/rikejmetomujakchceme..
Obě dvě strany jsou ve své podstatě aliance. Aliance nemá žádné problémy s vnitřní politikou (až na mé nepochopení jak můžou Temní Elfové s kýmkoliv spolupracovat ), kdežto Horda je na tom trošku jinak. Tedy... všichni maj něco proti Nemrtvejm. Asi tak. |
Edited by - Jedi_Knight on 10/05/2005 11:40:14 |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 10/05/2005 : 11:48:52
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight
a za druhe je treba znat rozdil mezi obcanskou valkou a valkou mezi dvema staty/kralovstvimi/zememi/rikejmetomujakchceme..
Obě dvě strany jsou ve své podstatě aliance. Aliance nemá žádné problémy s vnitřní politikou (až na mé nepochopení jak můžou Temní Elfové s kýmkoliv spolupracovat ), kdežto Horda je na tom trošku jinak. Tedy... všichni maj něco proti Nemrtvejm. Asi tak.
ale o to tady zas az tak nejde ze :D pointa je nekde jinde |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
riddle
Moderator
776 Posts |
Posted - 10/05/2005 : 12:47:42
|
Nechci zakladat novej topic tak to hodim sem....
Nechtel by jste nedko zajit do kina na Star Wars Episode III? Sraz by byl 19.5.2005 od 16hodin ve Palace Cinema "Slovanský dům" film je vysílán v orig. znění s CZ tit. Pokud máte zájem kontaktujte me bud ve hra nebo tady... Mensi Boh sraz z okoli PHA bychom nejak mohli udelat
|
EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim" Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim" Essmeralda - WOW |
|
|
Jedi_Knight
Average Member
1690 Posts |
Posted - 10/05/2005 : 13:00:55
|
Obě dvě strany jsou ve své podstatě aliance. Aliance nemá žádné problémy s vnitřní politikou (až na mé nepochopení jak můžou Temní Elfové s kýmkoliv spolupracovat ), kdežto Horda je na tom trošku jinak. Tedy... všichni maj něco proti Nemrtvejm. Asi tak.
ale o to tady zas az tak nejde ze :D pointa je nekde jinde
Chápu (kde je pointa). Tímhle jsem se snažil naznačit, že to zdaleka není taková kravina jaká si myslíš, že to je.
quote: Originally posted by riddle
Nechci zakladat novej topic tak to hodim sem....
Nechtel by jste nedko zajit do kina na Star Wars Episode III? Sraz by byl 19.5.2005 od 16hodin ve Palace Cinema "Slovanský dům" film je vysílán v orig. znění s CZ tit. Pokud máte zájem kontaktujte me bud ve hra nebo tady... Mensi Boh sraz z okoli PHA bychom nejak mohli udelat
Ten topic už tu imho je... stačí zajet vo jednu lajnu dál. Že seš to ty, hodim ho nahoru. |
Edited by - Jedi_Knight on 10/05/2005 13:02:32 |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 10/05/2005 : 13:17:24
|
ale o to tady zas az tak nejde ze :D pointa je nekde jinde
Chápu (kde je pointa). Tímhle jsem se snažil naznačit, že to zdaleka není taková kravina jaká si myslíš, že to je.
a je a je a je..
mozna myslime kazdy neco uplne jineho..
ale jedno je jiste, srovnavat valku mezi dvema zcela samostatnymi "narodnimi" vicenarodnimi celky s vlastnim uzemim a obcanskou valkou v ramci jednoho cisarstvi je trochu (uplne) hodne mimo.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 10/05/2005 : 17:47:18
|
sem se byl dnes probehnout na Brii, to sem nechapal co tam frajeri nosi na sobe za armory, batohy atd.. co jsem na Eclipse jeste nevidel. |
jůůz d fóós |
|
|
Jedi_Knight
Average Member
1690 Posts |
Posted - 10/05/2005 : 19:49:15
|
quote: Originally posted by Kravka
sem se byl dnes probehnout na Brii, to sem nechapal co tam frajeri nosi na sobe za armory, batohy atd.. co jsem na Eclipse jeste nevidel.
? |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 10/05/2005 : 22:39:06
|
stim pvp sem to nepochopil. To je SoE tak moc carebear a boji se o hrace, ze proste nechce dodrzet zakladni ideu pribehu? Jak se vubec s timhle strovnali SW fandove? Vzdyt jim z toho musi byt zle ne?? Nemaji v planu tedy pvp server az dodelaji pvp revamp (jestli nakej nekdy bude?)
..vite ja taky moc pvp nedelam, ve wow sem za 3 mesice zabil jen asi 4 aliancni, ale jde mi o princip. kdyz se pridam k jedne strane tak za ne dejcham a ty druhe nenavidim a proste nechapu tohle. Chapu kdyz se kamaradickujou..to ej proste vec kazdeho, ale oficialne by meli jit NPC jedne strany po hracich druhe a naopak. Vendori neobsluhovat atd.
Ve WoW je to proste o 2 stranach konfliktu - 2 aliance ras proti sobe.. kazda ve svem uzemi.
V SWG je to proste o 2 aliancich proti sobe. Jedna chce svobodu, druha chce prachy ze vseho ;]
edit : da se nekde ten skin sehnat? http://www.theskinsfactory.com/tsf-temp/StarWars-Theme-Fullview.jpg
edit2: na xzone.cz maji preorder swg:total xp pod nazvem complete za 1300kc. v USA vyjde na 700Kc. Hmm svinarna co? Nejhorsi je, ze oni maji v preorderu dycky vsecko - 80% veci z toho ale realne nikdy nesezenou viz wow 1. varka a wow:ce ;-((
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
Edited by - Rodier on 10/05/2005 22:44:50 |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 10/05/2005 : 23:13:30
|
quote: Originally posted by Rodier
stim pvp sem to nepochopil. To je SoE tak moc carebear a boji se o hrace, ze proste nechce dodrzet zakladni ideu pribehu?
jakou zakladni ideu ? co to placas ? videl jsi vubec nekdy nejaky film SW ?
Jak se vubec s timhle strovnali SW fandove? Vzdyt jim z toho musi byt zle ne?? Nemaji v planu tedy pvp server az dodelaji pvp revamp (jestli nakej nekdy bude?)
jak bude ? revamp uz asi 14 dni JE ..
..vite ja taky moc pvp nedelam, ve wow sem za 3 mesice zabil jen asi 4 aliancni, ale jde mi o princip. kdyz se pridam k jedne strane tak za ne dejcham a ty druhe nenavidim a proste nechapu tohle. Chapu kdyz se kamaradickujou..to ej proste vec kazdeho, ale oficialne by meli jit NPC jedne strany po hracich druhe a naopak. Vendori neobsluhovat atd.
ale NPC jedne strany AUTOMATICKY UTOCI na postavy druhe strany.. (pokud nepocitam ze posledni tyden se to buglo) hovno o tom vis tak co meles ?
Ve WoW je to proste o 2 stranach konfliktu - 2 aliance ras proti sobe.. kazda ve svem uzemi.
souhlas..
V SWG je to proste o 2 aliancich proti sobe. Jedna chce svobodu, druha chce prachy ze vseho ;]
zase tu pises picoviny, jako v podstate porad.. jake dve aliance ? si nekde slysel, ze rebelove si rikaji aliance, tak si asi myslis, ze to je nejaka aliance planet nebo kdoviceho ? (vlastne to je aliance - 3 osob, co nesouhlasily s politikou tehdejsiho kanclere) a druha aliance co chce prachy ? .. ted nevim jestli se mam rozesmat, nebo spadnout ze zidle nad tvym ostrovtipem.. nejprve si neco zjisti o SW a pak tu teprve zacni zvracet ty svoje vyblitky..
edit : da se nekde ten skin sehnat? http://www.theskinsfactory.com/tsf-temp/StarWars-Theme-Fullview.jpg
edit2: na xzone.cz maji preorder swg:total xp pod nazvem complete za 1300kc. v USA vyjde na 700Kc. Hmm svinarna co? Nejhorsi je, ze oni maji v preorderu dycky vsecko - 80% veci z toho ale realne nikdy nesezenou viz wow 1. varka a wow:ce ;-((
souhlas, jsou to kurvy..
co jsem tady precetl tech tvych nekolik prispevku za poslednich par dni, tak jsem nabyl dojmu, ze ty snad ani nectes odpovedi na vlastni dotazy, nemluve o nejakem procteni starsich topicu..
ty jsi bud permanentne zhuleny nebo totalne vypatlany - tady jen prijdes, napises nejakou picovinu a jdes zase do riti..
a nejlepsi pro nas vsecky by bylo, kdybys tam i zustal a uz vubec se neobjevoval v SWG..
takze abych to zhrnul - SWG je strasna kokotina, nudna o nicem, naprosto zabugovana a VUBEC TE NEBUDE BAVIT, tak si ji ani nekupuj.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 11/05/2005 : 10:10:15
|
tak E3 dostala v Cinemě 100% ... |
jůůz d fóós |
|
|
riddle
Moderator
776 Posts |
Posted - 11/05/2005 : 10:23:30
|
pekny uz se nemohu dockat |
EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim" Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim" Essmeralda - WOW |
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 11/05/2005 : 10:46:07
|
Jerzee : nechapu proč se rozčiluješ |
jůůz d fóós |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 11/05/2005 : 14:00:23
|
Vsak ty jednou pochopis... |
|
|
Jedi_Knight
Average Member
1690 Posts |
Posted - 11/05/2005 : 18:41:22
|
quote: Originally posted by JerzeeG ted nevim jestli se mam rozesmat, nebo spadnout ze zidle nad tvym ostrovtipem..
Já bych spíš řekl "jestli se mám smát nebo brečet." Já se smíchy málem rozbrečel.
Vsak ty jednou pochopis...
Tak tak. |
Edited by - Jedi_Knight on 11/05/2005 18:43:25 |
|
|
Olusriel
Junior Member
836 Posts |
Posted - 11/05/2005 : 22:07:46
|
Nejako sa to serie. 10 vecer se servery se loadujou. |
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
|
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 11/05/2005 : 22:21:52
|
JerzeeG > asi si mne nepochopil, tak znova.
PvP revamp neni a nebyl !! ja tedy mluvim o revampu, kdy bude pvp na urovni, vybalancovane. To co tady ctu jak porad nadavate, to se mi nezda vybalancovane ani nahodou.
ad SW - videl jsem, cetl jsem, ale chapu ze nechapes.
"aliance co chce prachy" tim jsem myslel obchodni federaci ;]
aliance - to je u mne vyznam kdyz se spoji vice jak 2 lide. az to pochopis, pochopis co jsem psal.
takovej dotaz. proc ja mam byt zahulenej a vypatlanej, kdyz TY mne nechapes a nerozumis?
Napriklad to stim utokem NPC - na to jsem se prave ptal, zda se to od dob SWG zmenilo. kdyz jsem jeste hral, mohl jsem jit kamkoliv a nikdo na mne nezautocil /jestli mi ted reknes, ze musim byt odkrytej aby po mne NPC sli tak te fakt nakopu do kebule. asi by sis mel zahrat opravdove pvp abys vedel o cem mluvim. Mluvim o tom ze zadny rebelacky prase nema co delat ve meste imperia a naopak. To je i ta "idea" o ktery sem tu mluvil. To je zakladni idea .. zlikvidovat nepritele ;]
Jeste neco nechapes? |
|
Edited by - Rodier on 11/05/2005 22:25:10 |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 12/05/2005 : 01:26:57
|
PvP revamp neni a nebyl !! ja tedy mluvim o revampu, kdy bude pvp na urovni, vybalancovane. To co tady ctu jak porad nadavate, to se mi nezda vybalancovane ani nahodou.
aliance - to je u mne vyznam kdyz se spoji vice jak 2 lide. az to pochopis, pochopis co jsem psal.
takovej dotaz. proc ja mam byt zahulenej a vypatlanej, kdyz TY mne nechapes a nerozumis?
Napriklad to stim utokem NPC - na to jsem se prave ptal, zda se to od dob SWG zmenilo. kdyz jsem jeste hral, mohl jsem jit kamkoliv a nikdo na mne nezautocil /jestli mi ted reknes, ze musim byt odkrytej aby po mne NPC sli tak te fakt nakopu do kebule. asi by sis mel zahrat opravdove pvp abys vedel o cem mluvim. Mluvim o tom ze zadny rebelacky prase nema co delat ve meste imperia a naopak. To je i ta "idea" o ktery sem tu mluvil. To je zakladni idea .. zlikvidovat nepritele ;]
Jeste neco nechapes?
k tomu nelze dodat vic nez ROFL.. mozna tak ROFLMAO..
quote: Originally posted by Kravka
Jerzee : nechapu proč se rozčiluješ
uz chapes ? i kdyz skutecne mas pravdu - proc se rozcilovat? takoveto kreatury je lepsi ignorovat.. ale viz treba jen co ma za dilo v podpisu |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 12/05/2005 : 05:33:44
|
PvP Bylo vybalancovane Combat Ugradem, tudiz davno je rofle! |
|
|
Infik
New Member
231 Posts |
Posted - 13/05/2005 : 13:37:36
|
Sakra nekdo mi lokol topic kd esom chcel odpovedat proc sa netlceme navzajem. :)
|
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 13/05/2005 : 13:43:49
|
lebo medved
jinak jsem koukal ze shade ma fakt dobrou stranku |
|
|
riddle
Moderator
776 Posts |
Posted - 13/05/2005 : 13:48:35
|
lol fak husta |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 13/05/2005 : 13:52:25
|
cool stránka, hodně informativní |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 13/05/2005 : 13:52:46
|
rofl webmaster by se mel naucit delat odkazy |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
Infik
New Member
231 Posts |
Posted - 13/05/2005 : 13:59:16
|
vydrzte nestihame secko :) aj stranka bude ale ked mam litat jak sulino o 3 rano k zakaznikovy do ostravy pak tam zistim ze ten kreten si vykopl kabel od klavestnice z pc a dusovasl sa ze ma pokazeny poc , tak nemam cas delat vse aj stranku aj jediho a este aj debila zakaznika |
|
|
Infik
New Member
231 Posts |
Posted - 13/05/2005 : 14:00:42
|
stranka bude komplet do 10 dni :) |
|
|
Werrevlk
Junior Member
504 Posts |
Posted - 13/05/2005 : 14:17:18
|
Jeste neco nechapes?
> Rodier : Hele PVP je ted vybalancovane....hlavne se nerid podle toho co tu sem lidi pisou kdyz PVP ani nehrali za noveho systemu (snad jen jedi) a jak vlastne muzes psat ,ze nic takoveho nebylo/neni kdyz si temer nehral SWG ani za stareho systemu (za tyden toho fakt moc poznas) a nehrajes za noveho? A co si cetl za knizky (knihu Skryta hrozba ?)?????a za filmy??
|
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 13/05/2005 : 14:17:21
|
quote: Originally posted by Infik
vydrzte nestihame secko :) aj stranka bude ale ked mam litat jak sulino o 3 rano k zakaznikovy do ostravy pak tam zistim ze ten kreten si vykopl kabel od klavestnice z pc a dusovasl sa ze ma pokazeny poc , tak nemam cas delat vse aj stranku aj jediho a este aj debila zakaznika
loooooool |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
Jedi_Knight
Average Member
1690 Posts |
Posted - 13/05/2005 : 14:52:41
|
quote: Originally posted by Infik
Sakra nekdo mi lokol topic kd esom chcel odpovedat proc sa netlceme navzajem. :)
Som bol já. |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 13/05/2005 : 21:04:36
|
almych:
medved: hele members se pise members |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 14/05/2005 : 01:30:09
|
hehehehehe
pustil jsem na stranku Shade PC translator a vite jak prelozil combat upgrade? bojuje proti aktualizaci |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 14/05/2005 : 09:48:26
|
Jaka je adresa te stranky shade? |
Edited by - Jorssk on 14/05/2005 09:48:50 |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 14/05/2005 : 10:24:57
|
quest na kashyyykian banthu:
Mada Johnson (big tree 3rd level) asks u to look for her brother; u have to do an easy space mission (capture and escort a tier 3 ship against tier 2 oponents) for a wookie u find on the bridge to the north from kashira. i only had probs with the targeting system, as the ship u have to capture and then escort kept its enemy flag all the time - so u have to be careful what to shoot (CTRL-TAB sets the target on the ship u should protect). the rest of the quest is just drive/ride/run back and forth.
if u dont have access to the hunting grounds already from Kressocs quest it will be harder.
1st part kill 17 Kashyyk Banthas to get flawless pelts (u have to kill more as not every Bantha has a flawless - they are CL22 i think) - but pretty easy; u get a nice Bantha Head Trophy as decoration for your house too;
2nd part deliver the pelts to a ship in the corellia system (was bugged for some ppl as they didnt get a wp when jumping to corellia - i used the travel function to get to corellia and launched there and had no probs with the wp); this was the hardest part as there were coming wave after wave of tier 4 ships to stop me when i did this 1st time (i did it after last patch on another server and there were only tier 3 ships now); anyway u can avoid the ships by doing an insystem hyperjump (to corellia 3) and then proceed to the rendevous wp without further enemies - IIF scramble works too from what i ve heard; after docking and completing the mission u get another space mission while still in space; fly to kashyyk and destroy some tier 3 fighters and do an escort mission (was pretty easy - the attacking a-wings were very fast and hard to hit, but doing very low damage to me and the escorted freighter);
3rd part u have to kill 21 bandits from a camp to the north;
then u get access to the hunting grounds (there are follow up missions inside the grounds in this quest)
inside the hunting grounds head to the akuan(?) camp (POI) north west (top left) and talk to Johnson Smith; he tells u to look for a camp u will find further to the west at the bank of the river; get the penant from the corpse there; after talking to Johnson Smith head back to Mada and back to Johnson Smith again; in the dialog tell him u knew he is Mada's brother; he tells u that u can pickup a Kashyyk Bantha from Vittrol a Wookie on the Ryatt Trail;
the Ryatt Trail is a POI; try to get to it from the east (there are wookie outlaws in the south of it, they disabled my swoop when i flew by); to find vittrol head to the first platform with wallugas on it (CL55 agro beasts); if u head to the bridge leading to the next platform from ther, u will find a small way down to the left; follow it and u will find Vitrol; |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 14/05/2005 : 12:46:28
|
Jaka je adresa te stranky shade?
infik ji ma v podpisu |
|
|