Author |
Topic |
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 11/05/2005 : 14:20:50
|
Tak todle sice neni v SWG ale v realu a je u toho vetsi sance ze ji dostanete. Kouknete sem, jeden fanousek se rozhodl udelat helmu boby fett a vypada to hodne dobre. Ted se pta zda li z ni ma udelat formu a odlit nekolik kusu, jestli by byl o to zajem.
http://www.bobafett.wz.cz/
|
Edited by - Jorssk on 23/05/2005 13:34:51
|
|
| |
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 11/05/2005 : 14:25:14
|
tak to je hustarna |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 11/05/2005 : 17:58:19
|
celkove zajimava stranka.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 15/05/2005 : 22:42:31
|
kolik by takova vecicka stala orientacne by bylo dobry vedet :) |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 17/05/2005 : 13:11:54
|
2000 Kc neobarvena, neupravena. Pokud chces upravenou a obarvenou je pry nutno priplatit. |
|
|
Olusriel
Junior Member
836 Posts |
Posted - 17/05/2005 : 16:16:06
|
quote: Originally posted by Jorssk
2000 Kc neobarvena, neupravena. Pokud chces upravenou a obarvenou je pry nutno priplatit.
hele a muzu s ni aspon jezdit na motorce?? :-) Jinak nevím na co to je? Ze bych se nekdy oblikal nebo nedejboze chodil jako boba fett II, to uz je hodne velky ulet :)
...no i kdyz chodit nocnimi ulicemi a mavat lightsabrem taky nezni spatne :) |
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
|
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 17/05/2005 : 17:42:24
|
to je ale úchyl. |
jůůz d fóós |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 17/05/2005 : 19:02:58
|
olusriel,kravka |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 18/05/2005 : 13:28:23
|
Jenom dodám, že Fett nikdy baterkou nemával.... Ale to jen tak na okraj, můžeš tím strašit tetičku, když budeš chtít přilepšit ke kapesnému a/nebo tchýni |
|
|
Quartax
Junior Member
764 Posts |
Posted - 20/05/2005 : 13:42:03
|
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden
Jenom dodám, že Fett nikdy baterkou nemával.... Ale to jen tak na okraj, můžeš tím strašit tetičku, když budeš chtít přilepšit ke kapesnému a/nebo tchýni
No to už aby raději dělal st uniformy pak by to i možná někdo koupil ale né za 2 litry za kousek laminátu nebo z čeho to ten panák odlejvá :-) edit: LOL tak už se na to vysr*l .-) a formu (víc helem dělat nebude) |
Quartax Xarys - SWG.Eclipse
|
Edited by - Quartax on 20/05/2005 13:43:32 |
|
|
Olusriel
Junior Member
836 Posts |
Posted - 20/05/2005 : 16:31:33
|
quote: Originally posted by Quartax
Jenom dodám, že Fett nikdy baterkou nemával.... Ale to jen tak na okraj, můžeš tím strašit tetičku, když budeš chtít přilepšit ke kapesnému a/nebo tchýni
No to už aby raději dělal st uniformy pak by to i možná někdo koupil ale né za 2 litry za kousek laminátu nebo z čeho to ten panák odlejvá :-) edit: LOL tak už se na to vysr*l .-) a formu (víc helem dělat nebude)
na zakázku případnému zájemci seženu stoprocentnš pravou Mando helmu bubu fetky vystrizenou z umelohmotnyho kyblu od primalexu. PST with offer |
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
|
|
|
Jedi_Knight
Average Member
1690 Posts |
Posted - 20/05/2005 : 17:41:10
|
quote: Originally posted by Quartax No to už aby raději dělal st uniformy pak by to i možná někdo koupil ale né za 2 litry za kousek laminátu nebo z čeho to ten panák odlejvá :-)
No vono je s tim docela dost práce... |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
|
|
Quartax
Junior Member
764 Posts |
Posted - 20/05/2005 : 21:02:36
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight
quote: Originally posted by Quartax No to už aby raději dělal st uniformy pak by to i možná někdo koupil ale né za 2 litry za kousek laminátu nebo z čeho to ten panák odlejvá :-)
No vono je s tim docela dost práce...
to je možný ... ale 2000 bych za to nedal, ty možná jo. ještě k tomu když je to jen bobek fretka :-)
|
|
|
|
Werrevlk
Junior Member
504 Posts |
Posted - 20/05/2005 : 21:33:50
|
IMo za tu cenu je lepsi si poridit profesionalni znackovou kopii nez od nakyho amatera. |
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
|
|
Quartax
Junior Member
764 Posts |
Posted - 20/05/2005 : 21:42:24
|
quote: Originally posted by Werrevlk
IMo za tu cenu je lepsi si poridit profesionalni znackovou kopii nez od nakyho amatera.
jojo určitě :-) |
|
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 21/05/2005 : 00:37:37
|
No to ano, ale zase nesmis podcenovat sikovne ceske rucicky . |
|
|
bigpetr
Starting Member
4 Posts |
Posted - 21/05/2005 : 00:48:44
|
No vono je s tim docela dost práce...
to je možný ... ale 2000 bych za to nedal, ty možná jo. ještě k tomu když je to jen bobek fretka :-)
st uniformy v CR nekdo uz dela, ma to vymakany, a nevim jestli s helmou to stoji kolem 10 000 ,-, coz neni za praci a material nijak vysoka cena.
2000,- byla nejvyssi mozna cena - cim vic zajemcu, tim mela byt levnejsi (pocital jsem okolo 1000,-). Slo mi o navraceni nakladu za tvorbu. Je to z laminatu - original plastovy vypadaji jak z pr..le vytazeny |
|
|
bigpetr
Starting Member
4 Posts |
Posted - 21/05/2005 : 01:00:25
|
IMo za tu cenu je lepsi si poridit profesionalni znackovou kopii nez od nakyho amatera.
Nevim jestli jsi nekdy videl nejakou "profesionalni" znackovou helmu. Ja ano a je to dost hruza, originalu to odpovida velice sporadicky. Byva to pokrouceny jak kdyby to prejel parni valec. Navic se to u nas nesezene, takze vysolis k puvodni cene jeste palku za dovoz, pokud ti to vubec pude do CR obednat.
Existuji samozrejme zberatelsky edice, ktere jsou kvalitni, ale za ty das peknej ranec.
Vsichni, kdo si delali nejaky profi kostym (Boba Fett, StormTrooper, Vader ...) si hlemu budto takto udelali, nebo si ji koupili od nekoho kdo ji takto udelal, protoze to prave vyjde levneji nez sberatelska edice - klasicke znackovy helmy jsou odflakla pasova vyroba.
Kdyby jsi tu helmu videl, amaterem bys me nenazyval |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 21/05/2005 : 01:07:14
|
|
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 21/05/2005 : 12:31:22
|
Moje helma darth vadera od hasbra pokroucena neni a je OK . |
|
|
Werrevlk
Junior Member
504 Posts |
Posted - 21/05/2005 : 12:52:40
|
quote: Originally posted by bigpetr
Nevim jestli jsi nekdy videl nejakou "profesionalni" znackovou helmu. Ja ano a je to dost hruza, originalu to odpovida velice sporadicky. Byva to pokrouceny jak kdyby to prejel parni valec. Navic se to u nas nesezene, takze vysolis k puvodni cene jeste palku za dovoz, pokud ti to vubec pude do CR obednat.
Existuji samozrejme zberatelsky edice, ktere jsou kvalitni, ale za ty das peknej ranec.
Vsichni, kdo si delali nejaky profi kostym (Boba Fett, StormTrooper, Vader ...) si hlemu budto takto udelali, nebo si ji koupili od nekoho kdo ji takto udelal, protoze to prave vyjde levneji nez sberatelska edice - klasicke znackovy helmy jsou odflakla pasova vyroba.
Kdyby jsi tu helmu videl, amaterem bys me nenazyval
Nj mas pravdu jsem debil sry. |
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
|
|
bigpetr
Starting Member
4 Posts |
Posted - 22/05/2005 : 02:17:22
|
quote:
Nj mas pravdu jsem debil sry.
To jsem nikdy nerek, chran panbuh. Ja te neznam. Ale to se me o tom touto poznamkou snazis presvedcit? Protoze sam se znas nejlip, no ne? |
|
|
Werrevlk
Junior Member
504 Posts |
Posted - 22/05/2005 : 10:31:41
|
quote:
Nj mas pravdu jsem debil sry.
To jsem nikdy nerek, chran panbuh. Ja te neznam. Ale to se me o tom touto poznamkou snazis presvedcit? Protoze sam se znas nejlip, no ne?
Ne blbe si to pochopil.Nebylo to mysleny jako narazka.......hlavne se tu nebudu s tebou hadat. |
|
|
bigpetr
Starting Member
4 Posts |
Posted - 22/05/2005 : 16:55:31
|
quote:
Ne blbe si to pochopil.Nebylo to mysleny jako narazka.......hlavne se tu nebudu s tebou hadat.
Ok, to jsem rad, ja se totiz taky s nikym hadat nechci a nebudu. Tys rekl svuj nazor, ja rekl svuj nazor. kauza uzavrena. Nema smysl se predhanet v arogantnich odpovedich. |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 22/05/2005 : 18:24:15
|
quote:
Ne blbe si to pochopil.Nebylo to mysleny jako narazka.......hlavne se tu nebudu s tebou hadat.
Ok, to jsem rad, ja se totiz taky s nikym hadat nechci a nebudu. Tys rekl svuj nazor, ja rekl svuj nazor. kauza uzavrena. Nema smysl se predhanet v arogantnich odpovedich.
hehe taky se mi trochu zdalo, ze to od vlka vyznelo ironicky, ale jsem si temer jist, ze to ironicky nemyslel.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
Edited by - JerzeeG on 22/05/2005 18:25:09 |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
|
Kemper
Starting Member
28 Posts |
Posted - 23/05/2005 : 15:55:43
|
nice oblecena:) |
|
|
Olusriel
Junior Member
836 Posts |
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 23/05/2005 : 22:43:48
|
Jorssku, doufám, že v tom nesedíš navlečený když hraješ SWG? |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 23/05/2005 : 23:06:01
|
Jorssku, doufám, že v tom nesedíš navlečený když hraješ SWG?
rofl |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 24/05/2005 : 08:08:37
|
Ne, i kdyz bylo by to efektivni... :) |
|
|
night_hawk
New Member
315 Posts |
Posted - 24/05/2005 : 09:03:56
|
Ne, i kdyz bylo by to efektivni... :)
Ta helma je super.Me by celkem zajimalo, kde jsi koupil/sehnal ty figurky. |
|
|
Quartax
Junior Member
764 Posts |
Posted - 24/05/2005 : 10:29:37
|
no spíš by to bylo efektní ale to je jedno :-)
jo a ty obrázky příště prosím menší ook?
|
|
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 24/05/2005 : 10:53:12
|
nene on jiste myslel efektivni.. jako ze to zlepsi jeho hracsky skill ve SWG.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Quartax
Junior Member
764 Posts |
Posted - 24/05/2005 : 11:07:49
|
quote: Originally posted by JerzeeG
nene on jiste myslel efektivni.. jako ze to zlepsi jeho hracsky skill ve SWG..
nene :-) když dává 600k obrázky tak... a hlavně by to jeho hru pěkně mrvilo :-) skus hrát s kýblem na hlavě a pak uvidíš jak by se cítil |
|
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 24/05/2005 : 11:36:03
|
Night_Hawk - Helmu sem kupoval na www.rumburak.cz ale je tam uz vyprodana. Figurky nakupuji na zahranicnim www.thetoyshop.com da se tam zakoupit i dotycna helma.
Quartax - Ty obrazky jsou tak velke protoze jsou s fotaku a taky kvuli kvalite. |
Edited by - Jorssk on 24/05/2005 11:36:48 |
|
|
night_hawk
New Member
315 Posts |
Posted - 24/05/2005 : 11:58:05
|
Night_Hawk - Helmu sem kupoval na www.rumburak.cz ale je tam uz vyprodana. Figurky nakupuji na zahranicnim www.thetoyshop.com da se tam zakoupit i dotycna helma.
Quartax - Ty obrazky jsou tak velke protoze jsou s fotaku a taky kvuli kvalite.
diky moc, podivam se tam. |
|
|
Quartax
Junior Member
764 Posts |
Posted - 24/05/2005 : 13:15:11
|
Quartax - Ty obrazky jsou tak velke protoze jsou s fotaku a taky kvuli kvalite.
OMG jorssku ? Ty fotky jsou velké protože jsou z foťáku?...:-) Já mám 4m foťák lezou z toho taky velký fotky, a když chci tak z toho leze i RAW velkej jak svině, ale není problém ty velký fotky i v tý nejlepší kvalitě uložit jako png nebo jpg o velikosti max 100k a bohatě stači 1600*1200 :-) Takže trocha optimalizace tvých obrázků by neškodila :-) Mimochodem co máš za foťák? :-) |
|
Edited by - Quartax on 24/05/2005 13:39:47 |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 24/05/2005 : 15:34:55
|
Olympus, ja sem byl linej to zmensovat a hlavne by se pokakala kvalitka :D |
|
|
Quartax
Junior Member
764 Posts |
Posted - 24/05/2005 : 16:07:48
|
Olympus, ja sem byl linej to zmensovat a hlavne by se pokakala kvalitka :D
olympus.. hmm to toho vim :-) to jako kdybys řekl že máš telefon nokii, taky to nic neřekne. Kvalita by se vůbec neposrala, dělej fotky 1600*1200 a uvidíš... (ale musíš je pak ještě upravit s foťáku lezou velký) |
|
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 24/05/2005 : 16:37:53
|
Olympus C-745 |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 00:44:14
|
skoro bych rekl, ze by stacilo pro web bohate 1280/1024 - malokdo pouziva vyssi rozliseni.. resp. malokdo ma 21" nebo vetsi obrazovku.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
|
Jedi_Knight
Average Member
1690 Posts |
Posted - 03/06/2005 : 22:57:00
|
Jorssk si jí koupil? KOUPIL?!
Můžu mít skromnej dotaz?
Kde na to do prdele bereš prachy? Protože ta cena je příšerná.
[edit]Jako vodpovídat zase nemusíš, jen mě prostě zajímá, kde na to 18-ti letej frajer sebere peníze... bo já sice mám benevolentní rodiče, ale i kdybych udělal na 3x Helicopter Mana, pošlou mě maximálně do prdele. [/edit] |
Edited by - Jedi_Knight on 03/06/2005 22:58:50 |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 03/06/2005 : 23:57:47
|
Můžu mít skromnej dotaz?
[edit]Jako vodpovídat zase nemusíš, jen mě prostě zajímá, kde na to 18-ti letej frajer sebere peníze... bo já sice mám benevolentní rodiče, ale i kdybych udělal na 3x Helicopter Mana, pošlou mě maximálně do prdele. [/edit]
to bude asi tim, ze jorssk se poctive uci do skoly (krome CJ), tak mu rodice dopreji zabavu |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
night_hawk
New Member
315 Posts |
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 04/06/2005 : 10:20:29
|
Pokud chcete neco SW a nechcete platit zbytecne poplatky a hlavne clo s ameriky tak doporucuju tendle obchod: www.theentertainer.com |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 04/06/2005 : 10:26:19
|
Můžu mít skromnej dotaz?
[edit]Jako vodpovídat zase nemusíš, jen mě prostě zajímá, kde na to 18-ti letej frajer sebere peníze... bo já sice mám benevolentní rodiče, ale i kdybych udělal na 3x Helicopter Mana, pošlou mě maximálně do prdele. [/edit]
A kde bere Jerzee na 5 accountů? Kde Lygie na Lego ISD? Kde Koudy na AT-AT, AT-MT, Slave I a plastikové modely? Svět je plný záhad. Tak ti to objasním. Lygie a Jorssk mají hodné rodiče, Jerzeeho dřou ty accounty z kůže, páč už nemá na Lego modely, a Koudy se musí otravovat v práci a pak mu máti nadává, že nic neušetří. Stačí? |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 04/06/2005 : 10:34:55
|
Jo a Lygii vcera prisel FX Lightsaber Vadera co vyhral na aukci na E-Bay . |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 04/06/2005 : 10:39:08
|
Jo a Lygii vcera prisel FX Lightsaber Vadera co vyhral na aukci na E-Bay .
Já chci takyyyyyy |
|
|
Jedi_Knight
Average Member
1690 Posts |
Posted - 04/06/2005 : 10:48:04
|
Můžu mít skromnej dotaz?
A kde bere Jerzee na 5 accountů? Kde Lygie na Lego ISD? Kde Koudy na AT-AT, AT-MT, Slave I a plastikové modely? Svět je plný záhad. Tak ti to objasním. Lygie a Jorssk mají hodné rodiče, Jerzeeho dřou ty accounty z kůže, páč už nemá na Lego modely, a Koudy se musí otravovat v práci a pak mu máti nadává, že nic neušetří. Stačí?
Úplně. |
|
|
Topic |
|