ja ych sel ale jsem tedka nekde v prdeli a vratim se az v nedeli tak doufam ze mi s tim pak helfnete :o)
covece.. ja budu mit datadisk tak za 2-3 tydny (snad uz konecne kurvadrat spagat) a zaroven se pripoji danca atd, takze urcite bude dalsi vlna vyprav..
Tak necrosis je trochu vic hardcore . Takze budem potrebovat trochu vic nez dva jedie. Napada me ze by se hodil napr. koudy healoval by a pak by se do nej ke konci pustil (aby mel badge) a healoval by tu chvili sebe. Kdo ma datadisk a jedi char tak se ozvete na pomoc.
Tak necrosis je trochu vic hardcore . Takze budem potrebovat trochu vic nez dva jedie. Napada me ze by se hodil napr. koudy healoval by a pak by se do nej ke konci pustil (aby mel badge) a healoval by tu chvili sebe. Kdo ma datadisk a jedi char tak se ozvete na pomoc.
Dnes asi ne, dnes jdu zabít Lorda Nyaxe (nebo jak se jmenuje).
no 2 MS defenderi dokazou dat Necosise ... ale bez supoeru jsou death.... vcera jsem byl nekolikrat na raidu a vzdy kdy jsme zemreli bylo to zduvodu spatne podpory.
2 MS def... tankuji.... dalsi 2 jedi healuji tankery a dodavaji jim force. dalsi hraci se snazi nicit nove respawnujici power cely ktere se stale spawnuji po urcitem limitu.Dalsi skupinka lidi sije do necrosise a nebo se pokusi lecit tankery. Pokud vse pojede tak jak ma tak Necrosis nema sanci.
Udelame nejdrive quuest na ten hologram (kdyz si ho lidi vemou) a pak dodelame ten muj (vyhodit avatar do vzduchu). Doporucuji vsem lidem kdo nechteji odejit s prazdnou aby si udelali quest na te hologram, zacina u doktora u starportu v kachiru. Stoji tam ve vezi.
Carmax - Neni to omezene, staci nacpat lidi do jachty to je snad 20 lidi a nemusi byt ani v grupe a prenese je to tam. Uz sem to zkousel, vzal sem do jachty grupu 8 lidi plus Quartaxe co nebyl v grupe a objevili sme se tam vsichni.