Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Obrazarna Galaxies
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Kemper
Starting Member

28 Posts

Posted - 29/05/2005 :  15:48:51  Show Profile Send Kemper a Private Message  Reply with Quote
Cau napadlo me ze by jsme sem mohli postovat zajimave screeny ze hry treba multi vozitka a tak :)

Kemper
Starting Member

28 Posts

Posted - 29/05/2005 :  15:53:29  Show Profile Send Kemper a Private Message  Reply with Quote
http://www.yfree.wz.cz/screenShot0000.jpg
http://www.yfree.wz.cz/screenShot0010.jpg

Tady je neco pro zacatek :)

Pridavam jeste jeden bug ktery me docela rozhodil.
http://www.yfree.wz.cz/screenShot0016.jpg

Edited by - Kemper on 29/05/2005 15:56:21
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 30/05/2005 :  10:23:38  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Takovy to topic tu uz byl jednou zalozen...
Go to Top of Page

Kemper
Starting Member

28 Posts

Posted - 30/05/2005 :  15:21:18  Show Profile Send Kemper a Private Message  Reply with Quote
hmm tak je podruhe
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 30/05/2005 :  15:46:00  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
www.jorsskscreens.wz.cz
Go to Top of Page

Kemper
Starting Member

28 Posts

Posted - 30/05/2005 :  16:59:30  Show Profile Send Kemper a Private Message  Reply with Quote
nice screeny http://www.jorsskscreens.wz.cz/smrt.htm co to je za obrazky v hotbaru?
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 30/05/2005 :  18:18:37  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kemper

nice screeny http://www.jorsskscreens.wz.cz/smrt.htm co to je za obrazky v hotbaru?

lol, to jsou ikony specek..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 30/05/2005 :  18:38:56  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

www.jorsskscreens.wz.cz

fakt dobre screeny, uz se nemuzu dockat az mi to dorazi. Bohuzel musim pockat na cesky release datum, ale tak snad si pohnou.
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 31/05/2005 :  10:44:29  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Kemper - Hehe, chlape to je ted po CU vsechno trochu hodne jine, ty si asi jeste po CU neparil. Nenech se prekvapit hra ma ted uplne jiny system tak nevykul oci az se lognes .
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 31/05/2005 :  10:49:01  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kemper - Hehe, chlape to je ted po CU vsechno trochu hodne jine, ty si asi jeste po CU neparil. Nenech se prekvapit hra ma ted uplne jiny system tak nevykul oci az se lognes .

..jako jorssk ten stale kouli koulí, teda bulvy a oci mu blikaji..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 31/05/2005 10:50:46
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 31/05/2005 :  10:50:53  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Nahodou ja byl na to pripravenej s Test Centra .
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 31/05/2005 :  12:47:17  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:

Z

smarja josef
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 31/05/2005 :  13:19:06  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

quote:

Z

smarja josef

nene S

on jiste myslel s test centra jako s povrchu dolu..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Kemper
Starting Member

28 Posts

Posted - 31/05/2005 :  13:47:53  Show Profile Send Kemper a Private Message  Reply with Quote
jorssku: thx ja sem si to myslel ale napadalo me ze by to mohl byt taky nejaky pridavny addon na hud menu nebo tak:) jinak vcera jsem si objednal complet za 1300 z xzone a dneska rano sem vybuchl stestim!! cena spadla na 899 a 6.6 to posilaj :)
Go to Top of Page

Kemper
Starting Member

28 Posts

Posted - 31/05/2005 :  14:06:50  Show Profile Send Kemper a Private Message  Reply with Quote
http://www.yfree.wz.cz/1.jpg
http://www.yfree.wz.cz/2.jpg
http://www.yfree.wz.cz/3.jpg

Tusim ze chtel nekdo videt multi vozitka a tady sem nasel par screenu.
Btw: nasel jsem je na mmorpg.com

Edited by - Kemper on 31/05/2005 14:07:30
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 31/05/2005 :  16:21:23  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG
on jiste myslel...

Klidně mě zabte, ale todle sem si vodpustit nemoh.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus

Edited by - Jedi_Knight on 31/05/2005 16:21:41
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 31/05/2005 :  16:26:27  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kemper

jorssku: thx ja sem si to myslel ale napadalo me ze by to mohl byt taky nejaky pridavny addon na hud menu nebo tak:) jinak vcera jsem si objednal complet za 1300 z xzone a dneska rano sem vybuchl stestim!! cena spadla na 899 a 6.6 to posilaj :)

Jenom aby ti to neposlali za tu cenu, kterou jsi uvedl v objednávce - aby ses pak nedivil...
Go to Top of Page

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 31/05/2005 :  17:05:12  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message  Reply with Quote
To snad ne myslim teda vlastne doufam ze to poslou uz za new cenu.Ma stim nekdo skusenosti?

Edited by - Drakchen on 31/05/2005 17:06:07
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 31/05/2005 :  17:17:21  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

quote:
on jiste myslel...

NA druhou stranu bych Jorsskovi rád poděkoval za obrázky.

Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 31/05/2005 :  18:36:59  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drakchen

To snad ne myslim teda vlastne doufam ze to poslou uz za new cenu.Ma stim nekdo skusenosti?

ja s tim zkusenosti mam. Taky to mam od nich objednane a co jsem zazil, tak to poslou uz za tu novou cenu.
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 31/05/2005 :  18:49:32  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
on jiste myslel...

Konecne dvou mistny speeder? Docela malo za ty prachy :-)

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON
Go to Top of Page

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 31/05/2005 :  18:53:19  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message  Reply with Quote
hawku thx:) taky se tesis na sesteho?:D
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 31/05/2005 :  20:35:24  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
quote:

nz:) a jasne, ze se tesim, doufam, ze se nas tam par novych nekde na zacatku potka. Se mnou prijde jeste kamarad a kamaradka tam uz je, takze myslim, ze nove krve bude relativne dost :)
Go to Top of Page

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 31/05/2005 :  20:52:17  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message  Reply with Quote
Budem machrovat na speed barc:) pred staryma mazakama.)
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 31/05/2005 :  22:34:20  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
no me to prijde idealne az v utery ... takze se snad uvidime urcite se ozvu
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 31/05/2005 :  23:55:56  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by night_hawk

quote:

nz:) a jasne, ze se tesim, doufam, ze se nas tam par novych nekde na zacatku potka. Se mnou prijde jeste kamarad a kamaradka tam uz je, takze myslim, ze nove krve bude relativne dost :)

kamaradka ? je to ta, co myslim, nebo to je "uz" druha holka v SWG ?

hlavne nezapomente vsichni, ze mate jit na eclipse Kemper, Drakchen, night_hawk a SNowie (zda se mi to, nebo kemper je drakchen?)

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 01/06/2005 :  00:55:56  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message  Reply with Quote
jerzee: jj psal sem pod kamosovim uctem co nepouziva nejak mi nesel zalozit vlastni ale uz je to ok:) btw ja jsem swg paril snad hned po tom co vyslo a pak sem ucet prodal jorksikovi:) jdu to zase skusit co jsem tak koukal tak se tam hodne zmenilo spise k dobremu
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 01/06/2005 :  01:28:13  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

jerzee: jj psal sem pod kamosovim uctem co nepouziva nejak mi nesel zalozit vlastni ale uz je to ok:) btw ja jsem swg paril snad hned po tom co vyslo a pak sem ucet prodal jorksikovi:) jdu to zase skusit co jsem tak koukal tak se tam hodne zmenilo spise k dobremu

myslis jorsskovi ? lol a on se snazil nakecat, ze ma ucet od drakena z levelu

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 01/06/2005 :  01:53:43  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by night_hawk

quote:

kamaradka ? je to ta, co myslim, nebo to je "uz" druha holka v SWG ?

hlavne nezapomente vsichni, ze mate jit na eclipse Kemper, Drakchen, night_hawk a SNowie (zda se mi to, nebo kemper je drakchen?)

nevim kterou myslis, ale mozna to bude "uz" druha slecna :). jj, server mam na pameti.
Go to Top of Page

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 01/06/2005 :  02:37:59  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message  Reply with Quote
jerzee no ja mam nick drakchen asi se prekoukl:D a ja porad proc je ke me tak pritulnej :DD
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 01/06/2005 :  05:40:39  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Lol to sem si myslel ze zacatku, uz ani nevim co me k tomu vedlo. Nejak sme to zamotali tusim v rozhovoru s ennim. Sem se ho ptal jestli je to draken z levelu a on nejak na to no: tak to tech galaxies bude mit tak 5 krabic. Takze enni to asi pochopil ze se ho neptam ale rikam mu to a ja zase pochopil ze timhle mi enni rek ze jsi draken z levelu.

Edited by - Jorssk on 01/06/2005 13:01:53
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 01/06/2005 :  08:35:23  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:

Lol to sem si myslel ze zacatku, uz ani nevim co me k tomu vedlo. Nejak sme to zamotali tusim v rozhovoru s ennim. Sem se ho ptal ptal jestli je to draken z levelu a on nejak na to no: tak to tech galaxies bude mit tak 5 krabic. Takze enni to asi pochopil ze se ho neptam ale rikam mu to a ja zase pochopil ze timhle mi enni rek ze jsi draken z levelu.

Lol Lol lol :-)

Quartax Xarys - SWG.Eclipse
Go to Top of Page

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 01/06/2005 :  12:05:50  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message  Reply with Quote
.D jorksi mozna sem nejak nepochopil ze pises draken :D jinak ssry ale je to usmevna historka.)
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 01/06/2005 :  13:34:05  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
hehe ja Jorsskovi taky zezacatku rikal Jorks když jsem nebyl zvyklej je to pro jazyk přirozenější říkat Jorks než Jorssk.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 01/06/2005 :  13:44:46  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message  Reply with Quote
jj pro muj jazyk to stavene neni ale znam i horsi prezdivky:DD jorssk neni tak strasnej:)
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 01/06/2005 :  14:08:01  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
Nejhorsi je CHeeeewieee

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny
Go to Top of Page

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 01/06/2005 :  14:22:44  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message  Reply with Quote
yep na toho si spominam ze hry to je asi fakt nejhustejsi nick:) me treba dela potiz kamosuv nick nymand porad mu rikam nomad:)
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 01/06/2005 :  15:27:02  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
A co Koudy? (kromě toho, že je to velitel clone trooperů v EIII?) A navíc je to moje přezdívka v rl. A občas člověk zaslechne: Dobrý den, pane Koudy
Go to Top of Page

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 01/06/2005 :  15:33:17  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message  Reply with Quote
a nebo koudak z kroku za krokem jeslti nekdo zna:)
Go to Top of Page

Rasta
New Member

350 Posts

Posted - 01/06/2005 :  15:44:47  Show Profile Send Rasta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Werrevlk

Nejhorsi je CHeeeewieee

JJ ,souhlas

Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO

Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 01/06/2005 :  16:16:49  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:

yep na toho si spominam ze hry to je asi fakt nejhustejsi nick:) me treba dela potiz kamosuv nick nymand porad mu rikam nomad:)

No to jsi malinko vedle. Je to pocesteny a z nemciny. A znamena to nikdo. Coz neni moc blizko nomadovi :D

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 01/06/2005 :  17:41:27  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giltanas

quote:

No to jsi malinko vedle. Je to pocesteny a z nemciny. A znamena to nikdo. Coz neni moc blizko nomadovi :D

proc vedle ? on neresi odkud to slovo pochazi a co znamena, ani jak je podobne vyznamem, jen rikal, ze nymand komoli na nomad..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 01/06/2005 :  17:43:28  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message  Reply with Quote
thx jerzee:)
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 01/06/2005 :  17:58:51  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kravka

hehe ja Jorsskovi taky zezacatku rikal Jorks když jsem nebyl zvyklej je to pro jazyk přirozenější říkat Jorks než Jorssk.

Možná pro tvůj jazyk.

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 01/06/2005 :  18:10:50  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Možná pro tvůj jazyk.

hehe taky nechapu, proc rada lidi rika khaotovi kahot.. nebudu jmenovat, ze enni ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 01/06/2005 :  18:22:00  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Možná pro tvůj jazyk.

hehe taky nechapu, proc rada lidi rika khaotovi kahot.. nebudu jmenovat, ze enni ?

a nekdo rika krajtum kryati

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 01/06/2005 :  18:45:31  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Quartax

Jsem jinak neuvěřitelně tolerantní člověk (teda aspoň doufám ), ale tohle mě dohání naprosto k nepříčetnosti.

To už rovnou můžou bejt Stormtroopeři Stromtroopeři.

Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 01/06/2005 :  18:53:40  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Quartax

Jsem jinak neuvěřitelně tolerantní člověk (teda aspoň doufám ), ale tohle mě dohání naprosto k nepříčetnosti.

To už rovnou můžou bejt Stormtroopeři Stromtroopeři.

já to neříkám ale už si nepamatuju kdo, když byl lov tak to někdo říkal

Jo za ancient krajta je nova badge (není v listu nesplněných)

Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 01/06/2005 :  19:36:40  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
Nebo lot misto loot

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 01/06/2005 :  20:24:46  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
nebo inventorář místo inventář
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 01/06/2005 :  20:36:17  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Ale to už jsme se zas dostali kapku jinam...

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,2 seconds. on eygor Snitz Forums 2000