Kemper - Hehe, chlape to je ted po CU vsechno trochu hodne jine, ty si asi jeste po CU neparil. Nenech se prekvapit hra ma ted uplne jiny system tak nevykul oci az se lognes .
Kemper - Hehe, chlape to je ted po CU vsechno trochu hodne jine, ty si asi jeste po CU neparil. Nenech se prekvapit hra ma ted uplne jiny system tak nevykul oci az se lognes .
..jako jorssk ten stale kouli koulí, teda bulvy a oci mu blikaji..
jorssku: thx ja sem si to myslel ale napadalo me ze by to mohl byt taky nejaky pridavny addon na hud menu nebo tak:) jinak vcera jsem si objednal complet za 1300 z xzone a dneska rano sem vybuchl stestim!! cena spadla na 899 a 6.6 to posilaj :)
jorssku: thx ja sem si to myslel ale napadalo me ze by to mohl byt taky nejaky pridavny addon na hud menu nebo tak:) jinak vcera jsem si objednal complet za 1300 z xzone a dneska rano sem vybuchl stestim!! cena spadla na 899 a 6.6 to posilaj :)
Jenom aby ti to neposlali za tu cenu, kterou jsi uvedl v objednávce - aby ses pak nedivil...
nz:) a jasne, ze se tesim, doufam, ze se nas tam par novych nekde na zacatku potka. Se mnou prijde jeste kamarad a kamaradka tam uz je, takze myslim, ze nove krve bude relativne dost :)
nz:) a jasne, ze se tesim, doufam, ze se nas tam par novych nekde na zacatku potka. Se mnou prijde jeste kamarad a kamaradka tam uz je, takze myslim, ze nove krve bude relativne dost :)
kamaradka ? je to ta, co myslim, nebo to je "uz" druha holka v SWG ?
hlavne nezapomente vsichni, ze mate jit na eclipse Kemper, Drakchen, night_hawk a SNowie (zda se mi to, nebo kemper je drakchen?)
jerzee: jj psal sem pod kamosovim uctem co nepouziva nejak mi nesel zalozit vlastni ale uz je to ok:) btw ja jsem swg paril snad hned po tom co vyslo a pak sem ucet prodal jorksikovi:) jdu to zase skusit co jsem tak koukal tak se tam hodne zmenilo spise k dobremu
jerzee: jj psal sem pod kamosovim uctem co nepouziva nejak mi nesel zalozit vlastni ale uz je to ok:) btw ja jsem swg paril snad hned po tom co vyslo a pak sem ucet prodal jorksikovi:) jdu to zase skusit co jsem tak koukal tak se tam hodne zmenilo spise k dobremu
myslis jorsskovi ? lol a on se snazil nakecat, ze ma ucet od drakena z levelu
kamaradka ? je to ta, co myslim, nebo to je "uz" druha holka v SWG ?
hlavne nezapomente vsichni, ze mate jit na eclipse Kemper, Drakchen, night_hawk a SNowie (zda se mi to, nebo kemper je drakchen?)
nevim kterou myslis, ale mozna to bude "uz" druha slecna :). jj, server mam na pameti.
Lol to sem si myslel ze zacatku, uz ani nevim co me k tomu vedlo. Nejak sme to zamotali tusim v rozhovoru s ennim. Sem se ho ptal jestli je to draken z levelu a on nejak na to no: tak to tech galaxies bude mit tak 5 krabic. Takze enni to asi pochopil ze se ho neptam ale rikam mu to a ja zase pochopil ze timhle mi enni rek ze jsi draken z levelu.
Lol to sem si myslel ze zacatku, uz ani nevim co me k tomu vedlo. Nejak sme to zamotali tusim v rozhovoru s ennim. Sem se ho ptal ptal jestli je to draken z levelu a on nejak na to no: tak to tech galaxies bude mit tak 5 krabic. Takze enni to asi pochopil ze se ho neptam ale rikam mu to a ja zase pochopil ze timhle mi enni rek ze jsi draken z levelu.