Tak todle sice neni v SWG ale v realu a je u toho vetsi sance ze ji dostanete. Kouknete sem, jeden fanousek se rozhodl udelat helmu boby fett a vypada to hodne dobre. Ted se pta zda li z ni ma udelat formu a odlit nekolik kusu, jestli by byl o to zajem.
2000 Kc neobarvena, neupravena. Pokud chces upravenou a obarvenou je pry nutno priplatit.
hele a muzu s ni aspon jezdit na motorce?? :-) Jinak nevím na co to je? Ze bych se nekdy oblikal nebo nedejboze chodil jako boba fett II, to uz je hodne velky ulet :)
...no i kdyz chodit nocnimi ulicemi a mavat lightsabrem taky nezni spatne :)
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Jenom dodám, že Fett nikdy baterkou nemával.... Ale to jen tak na okraj, můžeš tím strašit tetičku, když budeš chtít přilepšit ke kapesnému a/nebo tchýni
Jenom dodám, že Fett nikdy baterkou nemával.... Ale to jen tak na okraj, můžeš tím strašit tetičku, když budeš chtít přilepšit ke kapesnému a/nebo tchýni
No to už aby raději dělal st uniformy pak by to i možná někdo koupil ale né za 2 litry za kousek laminátu nebo z čeho to ten panák odlejvá :-) edit: LOL tak už se na to vysr*l .-) a formu (víc helem dělat nebude)
No to už aby raději dělal st uniformy pak by to i možná někdo koupil ale né za 2 litry za kousek laminátu nebo z čeho to ten panák odlejvá :-) edit: LOL tak už se na to vysr*l .-) a formu (víc helem dělat nebude)
na zakázku případnému zájemci seženu stoprocentnš pravou Mando helmu bubu fetky vystrizenou z umelohmotnyho kyblu od primalexu. PST with offer
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
quote:Originally posted by Quartax No to už aby raději dělal st uniformy pak by to i možná někdo koupil ale né za 2 litry za kousek laminátu nebo z čeho to ten panák odlejvá :-)
No vono je s tim docela dost práce...
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
quote:Originally posted by Quartax No to už aby raději dělal st uniformy pak by to i možná někdo koupil ale né za 2 litry za kousek laminátu nebo z čeho to ten panák odlejvá :-)
to je možný ... ale 2000 bych za to nedal, ty možná jo. ještě k tomu když je to jen bobek fretka :-)
to je možný ... ale 2000 bych za to nedal, ty možná jo. ještě k tomu když je to jen bobek fretka :-)
st uniformy v CR nekdo uz dela, ma to vymakany, a nevim jestli s helmou to stoji kolem 10 000 ,-, coz neni za praci a material nijak vysoka cena.
2000,- byla nejvyssi mozna cena - cim vic zajemcu, tim mela byt levnejsi (pocital jsem okolo 1000,-). Slo mi o navraceni nakladu za tvorbu. Je to z laminatu - original plastovy vypadaji jak z pr..le vytazeny
IMo za tu cenu je lepsi si poridit profesionalni znackovou kopii nez od nakyho amatera.
Nevim jestli jsi nekdy videl nejakou "profesionalni" znackovou helmu. Ja ano a je to dost hruza, originalu to odpovida velice sporadicky. Byva to pokrouceny jak kdyby to prejel parni valec. Navic se to u nas nesezene, takze vysolis k puvodni cene jeste palku za dovoz, pokud ti to vubec pude do CR obednat.
Existuji samozrejme zberatelsky edice, ktere jsou kvalitni, ale za ty das peknej ranec.
Vsichni, kdo si delali nejaky profi kostym (Boba Fett, StormTrooper, Vader ...) si hlemu budto takto udelali, nebo si ji koupili od nekoho kdo ji takto udelal, protoze to prave vyjde levneji nez sberatelska edice - klasicke znackovy helmy jsou odflakla pasova vyroba.
Kdyby jsi tu helmu videl, amaterem bys me nenazyval
IMo za tu cenu je lepsi si poridit profesionalni znackovou kopii nez od nakyho amatera.
Nevim jestli jsi nekdy videl nejakou "profesionalni" znackovou helmu. Ja ano a je to dost hruza, originalu to odpovida velice sporadicky. Byva to pokrouceny jak kdyby to prejel parni valec. Navic se to u nas nesezene, takze vysolis k puvodni cene jeste palku za dovoz, pokud ti to vubec pude do CR obednat.
Existuji samozrejme zberatelsky edice, ktere jsou kvalitni, ale za ty das peknej ranec.
Vsichni, kdo si delali nejaky profi kostym (Boba Fett, StormTrooper, Vader ...) si hlemu budto takto udelali, nebo si ji koupili od nekoho kdo ji takto udelal, protoze to prave vyjde levneji nez sberatelska edice - klasicke znackovy helmy jsou odflakla pasova vyroba.
Kdyby jsi tu helmu videl, amaterem bys me nenazyval
quote: Ne blbe si to pochopil.Nebylo to mysleny jako narazka.......hlavne se tu nebudu s tebou hadat.
Ok, to jsem rad, ja se totiz taky s nikym hadat nechci a nebudu. Tys rekl svuj nazor, ja rekl svuj nazor. kauza uzavrena. Nema smysl se predhanet v arogantnich odpovedich.
quote: Ne blbe si to pochopil.Nebylo to mysleny jako narazka.......hlavne se tu nebudu s tebou hadat.
Ok, to jsem rad, ja se totiz taky s nikym hadat nechci a nebudu. Tys rekl svuj nazor, ja rekl svuj nazor. kauza uzavrena. Nema smysl se predhanet v arogantnich odpovedich.
hehe taky se mi trochu zdalo, ze to od vlka vyznelo ironicky, ale jsem si temer jist, ze to ironicky nemyslel..
Night_Hawk - Helmu sem kupoval na www.rumburak.cz ale je tam uz vyprodana. Figurky nakupuji na zahranicnim www.thetoyshop.com da se tam zakoupit i dotycna helma.
Quartax - Ty obrazky jsou tak velke protoze jsou s fotaku a taky kvuli kvalite.
Night_Hawk - Helmu sem kupoval na www.rumburak.cz ale je tam uz vyprodana. Figurky nakupuji na zahranicnim www.thetoyshop.com da se tam zakoupit i dotycna helma.
OMG jorssku ? Ty fotky jsou velké protože jsou z foťáku?...:-) Já mám 4m foťák lezou z toho taky velký fotky, a když chci tak z toho leze i RAW velkej jak svině, ale není problém ty velký fotky i v tý nejlepší kvalitě uložit jako png nebo jpg o velikosti max 100k a bohatě stači 1600*1200 :-) Takže trocha optimalizace tvých obrázků by neškodila :-) Mimochodem co máš za foťák? :-)
Olympus, ja sem byl linej to zmensovat a hlavne by se pokakala kvalitka :D
olympus.. hmm to toho vim :-) to jako kdybys řekl že máš telefon nokii, taky to nic neřekne. Kvalita by se vůbec neposrala, dělej fotky 1600*1200 a uvidíš... (ale musíš je pak ještě upravit s foťáku lezou velký)
Kde na to do prdele bereš prachy? Protože ta cena je příšerná.
[edit]Jako vodpovídat zase nemusíš, jen mě prostě zajímá, kde na to 18-ti letej frajer sebere peníze... bo já sice mám benevolentní rodiče, ale i kdybych udělal na 3x Helicopter Mana, pošlou mě maximálně do prdele. [/edit]
[edit]Jako vodpovídat zase nemusíš, jen mě prostě zajímá, kde na to 18-ti letej frajer sebere peníze... bo já sice mám benevolentní rodiče, ale i kdybych udělal na 3x Helicopter Mana, pošlou mě maximálně do prdele. [/edit]
to bude asi tim, ze jorssk se poctive uci do skoly (krome CJ), tak mu rodice dopreji zabavu
Musim rict, ze na to shopu je super ta figurka Obi-Wana na jesterce, to tom vazne premyslim. Ja uz tady bylo jednou receno, penize budou, my nebudeme :)
A kde bere Jerzee na 5 accountů? Kde Lygie na Lego ISD? Kde Koudy na AT-AT, AT-MT, Slave I a plastikové modely? Svět je plný záhad. Tak ti to objasním. Lygie a Jorssk mají hodné rodiče, Jerzeeho dřou ty accounty z kůže, páč už nemá na Lego modely, a Koudy se musí otravovat v práci a pak mu máti nadává, že nic neušetří. Stačí?
A kde bere Jerzee na 5 accountů? Kde Lygie na Lego ISD? Kde Koudy na AT-AT, AT-MT, Slave I a plastikové modely? Svět je plný záhad. Tak ti to objasním. Lygie a Jorssk mají hodné rodiče, Jerzeeho dřou ty accounty z kůže, páč už nemá na Lego modely, a Koudy se musí otravovat v práci a pak mu máti nadává, že nic neušetří. Stačí?
Úplně.