Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 DJM mise
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 12/06/2005 :  01:00:39  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
Objevil jsem na netu ze DJM/DJK z mise na Dathomiru (lvl 200 lol) dropuji +25 attachmenty.Je to mise od nakyho typka z vezeni.By jsme to mohli zkusit ale kdyz nedame necrosisa tak to ani nemusime zkoušet

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny

Whom
New Member

139 Posts

Posted - 12/06/2005 :  07:54:31  Show Profile  Send Whom an ICQ Message Send Whom a Private Message  Reply with Quote
na foru pisu ze CSR nekoho prichytil na misi DJM/DJK a daval ban , tak neviem ... ale to z tym dropem je pravda dropuju najlepsie atachmenty
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 12/06/2005 :  08:46:29  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
A proc by to delali?

Jo a proc bychom ho nedali?
Vzdyt je jen 1 a neregenuje si zivot. Ja bych na nej sell

EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim"
Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim"
Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 12/06/2005 :  12:47:44  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by riddle

A proc by to delali?

ja taky :D ale kdo bude tankovat ? potrebujeme aspon tak zasobu 50 tanku, protoze kazdy bude jen na jedno pouziti - 1 zasah = death

anebo hodne doktoru, ja budu treba obihat a ozivovat ty padle tanky

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 12/06/2005 :  14:04:31  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:
Originally posted by riddle

A proc by to delali?

ja taky :D ale kdo bude tankovat ? potrebujeme aspon tak zasobu 50 tanku, protoze kazdy bude jen na jedno pouziti - 1 zasah = death

anebo hodne doktoru, ja budu treba obihat a ozivovat ty padle tanky

R.O.F.L.
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 12/06/2005 :  14:08:40  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
dela to v pohode partta 10-15lidi...

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Whom
New Member

139 Posts

Posted - 12/06/2005 :  14:28:00  Show Profile  Send Whom an ICQ Message Send Whom a Private Message  Reply with Quote
Treba ludi z rootom, potom ho staci v nom udrzat, dava rany za 67000 ma len 30k healt
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 12/06/2005 :  15:42:07  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
pokud mas partu 10-15 lidi tak nevis kdo to lootne a jestli se vubec lootne... btw. neni to mise ale quest.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 12/06/2005 :  19:24:42  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

pokud mas partu 10-15 lidi tak nevis kdo to lootne a jestli se vubec lootne... btw. neni to mise ale quest.

ne nutne.. v jedne grupe muzou byt dmg dealeri - ti ho pak lootnou, v druhe nejaky support..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 13/06/2005 :  10:05:33  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Hmm kdyz to rikas perverzee...
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 14/06/2005 :  02:01:20  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
tak to nakonec neni tak horke, jak to vypadalo.. kdyz ho "solujou" dva JK..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 14/06/2005 :  08:56:36  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak to nakonec neni tak horke, jak to vypadalo.. kdyz ho "solujou" dva JK..

LOL
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 14/06/2005 :  10:48:39  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Ale musej si davat nesmrtelnost pac jim na jednu ranu ubere vsechny HP .
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 14/06/2005 :  13:42:35  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

jasne, ale davaji ho.. a ve dvou..

narozdil od beznych charu, kteri by ho nezabili, ani kdybych jich bylo 20..

takze kdyz se na to podivas z tehle pozice, tak je jedi minimalne 10x silnejsi nez bezny char..

nastesti v tomhle smeru to tak moc nevadi.. a da se tohle snadne vydelavani creditu brat jako odmena za predchazejici dlouhy grind jedie..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 14/06/2005 :  13:54:08  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Hlavne ze ta mise neni opravena a je bugged jinak by tam ani takhle silny manik nebyl.
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 14/06/2005 :  14:10:57  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Je za něj aspoň badge? - jestli vůbec stojí za tu námahu? To že mi možná po nějakém xxx nájezdu padnou jeho proprděné bombarďáky mě moc nadšením se nechat při jeho zabíjení odrovnat nenaplňuje...
Go to Top of Page

Whom
New Member

139 Posts

Posted - 14/06/2005 :  14:11:43  Show Profile  Send Whom an ICQ Message Send Whom a Private Message  Reply with Quote
Tych questov je bugnutych viacej, chcel som spravit project dead-eye badge ale stale ma to posiela na miesto kde sa nic nespawnlo...
Tiez som chcel spravit ten prsten ale na Mark of intellect sa setci okolo bounty houtera volaju smuggler a na zozname pri odpovedi su setci "mob:name/smuggler"
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 14/06/2005 :  14:16:18  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Whom

Tych questov je bugnutych viacej, chcel som spravit project dead-eye badge ale stale ma to posiela na miesto kde sa nic nespawnlo...
Tiez som chcel spravit ten prsten ale na Mark of intellect sa setci okolo bounty houtera volaju smuggler a na zozname pri odpovedi su setci "mob:name/smuggler"

Heh, ty se jich musíš vyptat, a podle jejich reakcí uhodnout toho, který je cílem BHčka, a toho mu pak označit (spoiler: Je to ten co řekne X a Y jsou lháři. Oba lžou, nevěř ani jednomu z nich / nebo tak nějak). To není buglé.

U Dead Eye questu bych spíš tipoval, že nepůjde, ale to není bug, ten quest skončil už víc než před rokem, ve hře ho nechali, ale pravděpodobně při předělávce systému se jím už nezabývali, tak je možné, že se nespawne - říkám, je to už mrtvý quest (jak rád bych si dodělal druhou část, tím bych měl splněné všechny tři a dostal bych i čtvrtý badge
Go to Top of Page

Whom
New Member

139 Posts

Posted - 14/06/2005 :  14:18:55  Show Profile  Send Whom an ICQ Message Send Whom a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

quote:

Heh, ty se jich musíš vyptat, a podle jejich reakcí uhodnout toho, který je cílem BHčka, a toho mu pak označit (spoiler: Je to ten co řekne X a Y jsou lháři. Oba lžou, nevěř ani jednomu z nich / nebo tak nějak). To není buglé.

U Dead Eye questu bych spíš tipoval, že nepůjde, ale to není bug, ten quest skončil už víc než před rokem, ve hře ho nechali, ale pravděpodobně při předělávce systému se jím už nezabývali, tak je možné, že se nespawne - říkám, je to už mrtvý quest (jak rád bych si dodělal druhou část, tím bych měl splněné všechny tři a dostal bych i čtvrtý badge

ja viem co sa ich mam pitat ale jako mam oznacit toho praveho ked seci su smuggler !!! a na zozname pri odpovedi su mob:name/smuggler , nemaju mena len sa volaju smuggler

EDIT> tuna somnasiel nejaky navod aj ked sa vsetci volaju rovnako, skusim to podla toho ked sa respawne,dnes uz som minul moznost

Edited by - Whom on 14/06/2005 14:37:33
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 14/06/2005 :  14:30:51  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
tak to je bug
Go to Top of Page

Azeroth
New Member

167 Posts

Posted - 14/06/2005 :  15:04:40  Show Profile  Send Azeroth an ICQ Message Send Azeroth a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ten dead eye sem taky delal a poprve to slo, ale pak sem misi abortnul a podruhe uz me to posilalo do pryc.

The siths shall rule again.
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 14/06/2005 :  23:30:26  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
WP u dead-eye byl bugly vzdy, to misto je jen jedno spravne na jedne planete tusim ze endor. Ostatni WP na Dathomiru a Yavinu vedou nikam.

Ten hermit quest...to by se melo nahlasit to je celkem zavaznej bug.

Edited by - Jorssk on 14/06/2005 23:31:01
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 15/06/2005 :  10:33:04  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
cau, mohl by sem někdo ve zkratce popsat DJM misi jak postupovat ? Enni něco včera nastinil na ventrilu.. pokud jsem to dobře pochopil tak tento kvest jde udělat jen s Avoid incap, když tak někdo pisněte kde quest začina atd. díky.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 15/06/2005 :  10:34:38  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kravka

cau, mohl by sem někdo ve zkratce popsat DJM misi jak postupovat ? Enni něco včera nastinil na ventrilu.. pokud jsem to dobře pochopil tak tento kvest jde udělat jen s Avoid incap, když tak někdo pisněte kde quest začina atd. díky.

Já ho nedělal, ale většina lidí se poflakovala v Dathomir Imperial Prison, ve wookie slave quarters nalevo.
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 15/06/2005 :  13:13:41  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Dathmomir prison u veznic od imperiala a pokracuje dole u vezne.
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 15/06/2005 :  19:38:49  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kravka

pudem na nej ve dvou?

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 15/06/2005 :  19:40:04  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

je to avoid incap jorssku, jeste mas v SW mezery ;-))

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 15/06/2005 :  20:13:21  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
khaot hergoth:
ja pujdu s vama jeslti budete chtit

jedna grupa tak muze byt enni giross a spol

a druha my

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 16/06/2005 :  09:46:17  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
tak podle mě je to asi takto : když jsme poprvé dělali včera s Ennim DJM tak šel kupodivu lehce sejmout, dokonce mi daval dmg kolem 600, což bych bez problémů zahealoval a avoid incap ani nebylo potřeba. Ale podruhý mi úplně stejný týpek dával dmg 10 - 15K což bych asi nezahealoval :), je to asi tak nastaveno že když ho chceš dělat znova tak tě sejme na jednu ranu, možna bug, těžko říct.. Každopádně u týpka co zadává quest se dělá docela fronta a podle mě to brzy zastaví, že už to nepůjde.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 16/06/2005 :  10:10:31  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
proto to musime co nejrychleji vyuzit.
Go to Top of Page

Infik
New Member

231 Posts

Posted - 16/06/2005 :  11:13:21  Show Profile  Send Infik an ICQ Message Send Infik a Private Message  Reply with Quote
co to je za msisi ?

ja som sa bavil s par lidma o knight jedi msiiach (este tusm nejdu)
ale jednalo sa o admirala (rebelsky a aj imp) potvrdi to oco on ho tusim videl, ma lvl pouhych 250 a jemny dmg.
By ma zaujimalo ako to chcu jediove delat .
A tu taky mate typka co ma nie maly lvl :D
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 20/06/2005 :  13:39:17  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
To je jen pro imperialy
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 22/06/2005 :  10:23:43  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
mozna to sem nepatri ale pokousel jsem se delat vcera NS Eldera podobnym zpusobem jako DJM s nesmrtelnosti a jde to jen nevim jestli jeste ma nejakej dobrej loot jako za staryho systemu, to z nej padali tuším premium crystaly ale dnes nema moc vysokej lvl ale zase myslim 36K health tak nevim. poradi nekdo ? dikes.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 24/06/2005 :  10:53:47  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
tak drop z DJM nezastavili jen je asi ultra rare. vcera se zadařilo a par pěknych kousku jsem našel tak kdo mate chut jdete do toho, ale taky jsem jich sejmul kolem 20 a nic, je to o stesti... Btw Xe'fea ta mrcha je tam furt, asi si chce nasyslit Jeden jedi se mi tam vcera chlubil s paskama co lootnul, nektery jsem mu fakt zavidel, jako třeba General melee speed +25, nebo Doublebladed LS accuracy +25..

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 24/06/2005 :  11:00:15  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
unika mi jedna vec, DJM by snad mel byt imperial ne? tak proc kurva na nej muzou jenom impove? mel by to byt quest pro rebely
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 24/06/2005 :  11:27:26  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

unika mi jedna vec, DJM by snad mel byt imperial ne? tak proc kurva na nej muzou jenom impove? mel by to byt quest pro rebely

To máš fuk, stejně SOE nakonec ty attachmenty zabaví a ještě za ně dají banána.

To že zadavatele mise zablokovali a dá se tam dostat jen exploitem, je dostatečný důvod pro banán.

Edited by - Drizzt DoUrden on 24/06/2005 11:28:45
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 24/06/2005 :  12:10:32  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

jenze vedeni teroristu se stara jen o svuj boj za anarchii a svrzeni naseho moudreho a laskaveho cisare..

a nema cas ani prostredky a hlavne ani ideovy zamer, nicit narusitele poradku (napr. DJM)

to je politika naseho cisarstvi - rad, stabilita, spravedlnost, bezpecnost a mir

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 24/06/2005 12:13:10
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 24/06/2005 :  12:46:01  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jenze vedeni teroristu se stara jen o svuj boj za anarchii a svrzeni naseho moudreho a laskaveho cisare..

a nema cas ani prostredky a hlavne ani ideovy zamer, nicit narusitele poradku (napr. DJM)

to je politika naseho cisarstvi - rad, stabilita, spravedlnost, bezpecnost a mir

na tohle se da rict jen R.O.F.L.
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 24/06/2005 :  14:43:57  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
quote:

No on to je DJM ktery se snazi prebehnout k rebelum. A pro Imperium je to skodna

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 24/06/2005 :  15:19:43  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To máš fuk, stejně SOE nakonec ty attachmenty zabaví a ještě za ně dají banána.

To že zadavatele mise zablokovali a dá se tam dostat jen exploitem, je dostatečný důvod pro banán.

Já už se těším až dostanou banana všichni hráči na Eclipse kteří to dělaj aby si nahrabali :) včetně těch rebelských co si narychlo předělali frakci aby si nasyslili. Možná se potom konečně někteří dočkají swg bez jedi protože skoro všichni co znam včetně rebelů tam jsou skoro každej den, nebo to minimalně zkusili.. takže se banana nebojim, přišli by o slušny prachy na poplatcich a to jen proto že to maj debilně ošetřený ?? . Nějak to zduvodněj, maximalně někomu něco zabavi (a i to bych se divil) ale tim to hasne.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 24/06/2005 :  15:24:35  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
ale uznavam ze to totalne kurvi hru a celou ekonomiku..

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 25/06/2005 :  13:26:25  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Promiň, ale použití unsticku, aby ses dostal k zadavateli mise, je jasné cheatování a to bych postihnul ne-li smazáním účtu, tak alespoň výstrahou, zabavením všech nasyslených předmětů a zabavením všech kreditů a věcí za poslední měsíc nakoupených.
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 25/06/2005 :  17:43:14  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

Promiň, ale použití unsticku, aby ses dostal k zadavateli mise, je jasné cheatování a to bych postihnul ne-li smazáním účtu, tak alespoň výstrahou, zabavením všech nasyslených předmětů a zabavením všech kreditů a věcí za poslední měsíc nakoupených.

co je na tom za cheatovani je to jejich chyba ze to tak maji, kdyby ten quest odstranili uplne bylo by po problemu, kdyz se jim nechce, tak potom nemuzou trestat hrace

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 25/06/2005 :  18:53:46  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Carmax

quote:

co je na tom za cheatovani je to jejich chyba ze to tak maji, kdyby ten quest odstranili uplne bylo by po problemu, kdyz se jim nechce, tak potom nemuzou trestat hrace

je to jejich chyba a hrace, kteri jim navic plati za betatestovani, by za to trestat nemeli, ale muzou.. necetl jsem smluvni podminky nebo jak se to zove, ale jsem si jist, ze tam je neco jako ze se ma bug okamzite hlasit a nesmi se zneuzivat ve svuj prospech..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,2 seconds. on eygor Snitz Forums 2000