Author |
Topic |
|
Olusriel
Junior Member
836 Posts |
Posted - 01/07/2005 : 16:46:42
|
Tenhle topic zakladam pro uplne novacky v SWG. Jeho ucelem je, aby sem novi hraci posledni vlny smerovali JAKYKOLIV svuj newbie dotaz a to BEZ RIZIKA, ze se do nich bude nekdo zkuseny navazet, ze si to maji najit nebo nastudovat atd. A ptoto se klidne ptejte na vse co vas napadne, pokud Vam tady nekdo bude nadavat, je to on, kdo je vůl.
Naopak, verim, ze skutecni newbie helpers, kterym nedela problem stejny dotaz zodpovedet klidne 4x(vcetne mne) vzdy radi odpovi.
Jestlize zde bude nekomu vadit, ze se nekdo mene zkuseny na veci pta znovu a znovu, at sem nechodi ani nepise a je rad, ze je moudrej. Pro nej tenhle topic tady totiž neni a evidentne sem jen zabloudil ;-)
|
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
|
|
| |
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 01/07/2005 : 21:42:20
|
no jasne, uz se tesim, co budes rikat, az budes po dvacate odpovidat na dotaz, jak se otevira datapad.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Drakchen
New Member
316 Posts |
Posted - 01/07/2005 : 22:18:10
|
obchody by meli pripsat ze znalost manualu je nutnosti pro hrani:) |
|
|
nitro34czech
Starting Member
16 Posts |
Posted - 01/07/2005 : 22:48:56
|
no ja se nebudu ptat na datapad .... hraju uz asi tyden, a super ... potreboval bych ale poradit .. da se do Scyk Light Fighter vmontovat hyperdryve? a pokud ano tak jak? a kde se da na Tatoine sehnat? + jak se hyperdrave pouziva v praxi? .... diky moc .... |
|
|
nitro34czech
Starting Member
16 Posts |
Posted - 01/07/2005 : 22:55:05
|
+ by se mi hodily souradnice mesta Bohemia na Loku diky ...
|
|
|
airvash
New Member
107 Posts |
Posted - 01/07/2005 : 23:20:13
|
co se tyce souradnice mesta bohemia, staci priletet na lok, zmacknout V (zobrazi se mapa) a tusim ze v levem dolnim rohu uvidis primo napis BOHEMIA
to ostatni nevim, promin |
Airvash - CzA !!!Rovnost, volnost, bratrstvi, rebelie!!! SWG: Eclipse (retired)
Airvash - Zdechliny !!!Feel the power of the shadow!!! WoW:Drak'thul (retired) Airvashka - The Genesis, Carpe diem ally! LA2:Gustin |
|
|
Pavel1269
Junior Member
519 Posts |
Posted - 02/07/2005 : 01:34:49
|
quote: Originally posted by nitro34czech
no ja se nebudu ptat na datapad .... hraju uz asi tyden, a super ... potreboval bych ale poradit .. da se do Scyk Light Fighter vmontovat hyperdryve? a pokud ano tak jak? a kde se da na Tatoine sehnat? + jak se hyperdrave pouziva v praxi? .... diky moc ....
hyperdrive ma kazda lod pouzijes ho, ze zmacknes "h" a vyberes si, kam chces |
SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 02/07/2005 : 03:02:12
|
quote: Originally posted by nitro34czech
+ by se mi hodily souradnice mesta Bohemia na Loku diky ...
jeste se priznej, jake mas jmeno ve hre ? |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
nitro34czech
Starting Member
16 Posts |
Posted - 02/07/2005 : 13:15:03
|
netstrom |
|
|