Author |
Topic |
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 05/09/2005 : 22:11:01
|
quote: Originally posted by Sanix
;[[ ale me to nebezi... mam uplne stejny problem ale penize tam mam a exp. date sem zkousel na mesic na rok... etc.. furt nic...
JA CHCI BEJT TAKY STREVO ;]
dik za rady...
jako co jsi zkousel davat na mesic a rok ? expirace je platnost karty = do kdy plati - to se nezkousi, to je stanoveno bankou a je to na karte napsano..
takze si pro jistotu znovu zkontroluj: typ karty - visa - ec/mc (eurocard nebo mastercard)
cislo karty (je natisteno na karte)
konec platnosti - opet je natisteno na karte - ve formatu mesic rok - napr. 06 08 - to je karta plati do cervna 2008
potom je jeste moznost, ze tvoje karta nema povoleny platby do zahranici..
u jake banky mas tu kartu ? je to klasicka kreditni nebo ta elektronicka virtualni ? |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 06/09/2005 : 04:00:37
|
A name on the card musi napsat jmeno na koho je ta karta napsana. |
|
|
Vlada
New Member
230 Posts |
Posted - 06/09/2005 : 05:43:45
|
Znovu se ptam nema nekdo zalozenou postavu na TC ? Aby se podival co potrebuje Squad Leader k tomu aby ziskal lvl ? Nebo nemuzete se nekoho poptat ? diky
Ne ten v TV okopiroval moje jmeno hajzl :) |
LOTRO - [EN-RP] Laurelin Miranori GRD Miranel LM Miraniwen CPT
SWG - Europe-Chimaera - Miran' , Miranis |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 06/09/2005 : 09:13:20
|
quote: Originally posted by Vlada
Znovu se ptam nema nekdo zalozenou postavu na TC ? Aby se podival co potrebuje Squad Leader k tomu aby ziskal lvl ? Nebo nemuzete se nekoho poptat ? diky
Ne ten v TV okopiroval moje jmeno hajzl :)
jo ty se ptas kdo nema zalozenou postavu na TC ?
tak teda ja nemam.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Sanix
Junior Member
899 Posts |
Posted - 06/09/2005 : 09:53:26
|
quote: Originally posted by JerzeeG
quote: Originally posted by Sanix
;[[ ale me to nebezi... mam uplne stejny problem ale penize tam mam a exp. date sem zkousel na mesic na rok... etc.. furt nic...
JA CHCI BEJT TAKY STREVO ;]
dik za rady...
jako co jsi zkousel davat na mesic a rok ? expirace je platnost karty = do kdy plati - to se nezkousi, to je stanoveno bankou a je to na karte napsano..
takze si pro jistotu znovu zkontroluj: typ karty - visa - ec/mc (eurocard nebo mastercard)
cislo karty (je natisteno na karte)
konec platnosti - opet je natisteno na karte - ve formatu mesic rok - napr. 06 08 - to je karta plati do cervna 2008
potom je jeste moznost, ze tvoje karta nema povoleny platby do zahranici..
u jake banky mas tu kartu ? je to klasicka kreditni nebo ta elektronicka virtualni ?
Tak uz sem taky strevo! ;]] expirace sem myslel jako ze zadam expiraci platnosti toho subscribe... kua psal sem tam nesmysly...
DIKY MOC! uz se zase tesim az se uvidime ingame ;] (ted sem byl 2 tejdny pryc)
|
WoW: Axgri |
|
|
Hosty
Average Member
1177 Posts |
Posted - 06/09/2005 : 15:35:54
|
kurna, server loading... zas im to trva edit: lol na chimaere sa niekto vola Tamon(ale nejsom to ja:D) |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
Edited by - Hosty on 06/09/2005 15:56:39 |
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 06/09/2005 : 15:58:57
|
Curini server loading a najednou zas off-line a ted zas loading co tam stim zas jebou. |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 06/09/2005 : 16:21:48
|
quote: Originally posted by Hosty
kurna, server loading... zas im to trva edit: lol na chimaere sa niekto vola Tamon(ale nejsom to ja:D)
kecas |
|
|
Hosty
Average Member
1177 Posts |
Posted - 06/09/2005 : 16:25:47
|
jj, ale bria loaduje tiez, aspon nejsme sami no tak som chcel kuknut na chimaeru, davam meno Tamon a napisalo mi to ze take meno uz existuje neni to niekto z vas ? co ty koudy ? |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 06/09/2005 : 16:47:06
|
jj, ale bria loaduje tiez, aspon nejsme sami no tak som chcel kuknut na chimaeru, davam meno Tamon a napisalo mi to ze take meno uz existuje neni to niekto z vas ? co ty koudy ?
kolik tvojich kopii se potuluje po galaxii ? |
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
|
Hosty
Average Member
1177 Posts |
Posted - 06/09/2005 : 17:08:08
|
quote: Originally posted by SNowie
jj, ale bria loaduje tiez, aspon nejsme sami no tak som chcel kuknut na chimaeru, davam meno Tamon a napisalo mi to ze take meno uz existuje neni to niekto z vas ? co ty koudy ?
kolik tvojich kopii se potuluje po galaxii ?
lol, koudy pomenoval svojho rancora Tamon a co len SWG, aj vo WoW pomenoval isty Cech svojho peta Tamon |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 06/09/2005 : 17:11:17
|
lol, koudy pomenoval svojho rancora Tamon a co len SWG, aj vo WoW pomenoval isty Cech svojho peta Tamon
ale zapomnel jsi zminit, ze jim za tu reklamu mesicne platis tucne sumy |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
Hosty
Average Member
1177 Posts |
Posted - 06/09/2005 : 17:11:33
|
lol, tak som spravil zatial char. na TC, ked nejde eclipse a po chvile hrania ma to vyhodilo a: test center is loading carmax: lol |
Edited by - Hosty on 06/09/2005 17:13:27 |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 06/09/2005 : 17:11:37
|
lol, koudy pomenoval svojho rancora Tamon a co len SWG, aj vo WoW pomenoval isty Cech svojho peta Tamon
rofl |
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 06/09/2005 : 17:14:33
|
Co tam probuh delaj zmrdi asi jim brzo useknu kladelka a vystavim si je v baraku to sli na vobed a rekli sií ze to nechaj do vecere ne? |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 06/09/2005 : 17:15:16
|
lol, tak som spravil zatial char. na TC, ked nejde eclipse a po chvile hrania ma to vyhodilo a: test center is loading carmax: lol
hihi jeste ze jsem dal zase cancel subscription :))) nebavi me to a jeste to ani nejede co vic si prat |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 06/09/2005 : 17:15:48
|
quote: Originally posted by Akoh Adi
Co tam probuh delaj zmrdi asi jim brzo useknu kladelka a vystavim si je v baraku to sli na vobed a rekli sií ze to nechaj do vecere ne?
sli na koblihu |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
Hosty
Average Member
1177 Posts |
Posted - 06/09/2005 : 17:17:50
|
quote: Originally posted by Carmax
hihi jeste ze jsem dal zase cancel subscription :))) nebavi me to a jeste to ani nejede co vic si prat
coze ? a co hras ? EQ2 ? alebo playboy: the mansion ? |
Edited by - Hosty on 06/09/2005 17:18:24 |
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 06/09/2005 : 17:18:15
|
Je to banda vypasenejch kravataku co serou na normalniho hrace a stelou si pod sebe neco jako poslanci CR by si snima mohli podat ruce |
|
|
Hosty
Average Member
1177 Posts |
Posted - 06/09/2005 : 17:19:33
|
kluci, podte hrat nieco ine... ake mate hry ? |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 06/09/2005 : 17:25:49
|
hihi jeste ze jsem dal zase cancel subscription :))) nebavi me to a jeste to ani nejede co vic si prat
coze ? a co hras ? EQ2 ? alebo playboy: the mansion ?
nic EQII me taky prestalo bavit grind je strasne dlouhej jedine obcas CS:S |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
Edited by - Carmax on 06/09/2005 17:26:36 |
|
|
Hosty
Average Member
1177 Posts |
Posted - 06/09/2005 : 17:33:50
|
lol dajte do google Tamon alebo na ICQ find user podla nickname a daj Tamon a hele: www.tamon.com nj, tamon bude nieco v nejakom azijskom jazyku(zrejme krstne meno), napr. Tamon Yashima je na ICQ |
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 06/09/2005 : 17:45:46
|
Asi si zas nainstaluju Kotora 1 nebo 2 a nebo Galactic Battlegrounds. |
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 06/09/2005 : 17:51:01
|
SOE sou curaci co si kladelkujou vlastni prdele navzajem strucnej popis neli pravda. |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 06/09/2005 : 19:42:13
|
kotor 1 > kotor 2 |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 06/09/2005 : 21:15:16
|
ja jsem si vcera rano nainstaloval opet jedi academy, kdyz mi nesel ten net.. a uz jsem to skoro cele projel.. uz to bude asi po 6 nebo 7 ani nevim..
zkousim tentokrat bez force healu.. a zatim v klidu, staci drain a lekarnicky.. klasika je skrceni a blesky a k tomu force absorb se bude hodit na nektere bossy ke konci.. akorat zvazuju, co dat posledni.. asi vyzkousim rage, to jsem nikdy nepouzival.. mind trick je na dve veci, heal zkousim vynechat a zbyva jedine protection, tak mozna misto tohle misto te rage.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 06/09/2005 : 21:31:17
|
ja jsem si vcera rano nainstaloval opet jedi academy, kdyz mi nesel ten net.. a uz jsem to skoro cele projel.. uz to bude asi po 6 nebo 7 ani nevim..
zkousim tentokrat bez force healu.. a zatim v klidu, staci drain a lekarnicky.. klasika je skrceni a blesky a k tomu force absorb se bude hodit na nektere bossy ke konci.. akorat zvazuju, co dat posledni.. asi vyzkousim rage, to jsem nikdy nepouzival.. mind trick je na dve veci, heal zkousim vynechat a zbyva jedine protection, tak mozna misto tohle misto te rage..
dark rage je nejlepci ja ho mel vzdy |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
Hosty
Average Member
1177 Posts |
Posted - 06/09/2005 : 21:52:19
|
lol, podte si niekedy zahrat jedi academy MP, bude haluz |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 06/09/2005 : 22:05:25
|
lol, podte si niekedy zahrat jedi academy MP, bude haluz
ja to hral :P byl sem nejlepsi ceskej tyckar |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 06/09/2005 : 22:12:49
|
hmm nevim nevim, nejak me u toho MP nebavi.. mozna tak kooperative jeste.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 06/09/2005 : 22:15:53
|
hmm nevim nevim, nejak me u toho MP nebavi.. mozna tak kooperative jeste..
kooperativa? myslis siege? |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 06/09/2005 : 22:18:06
|
kooperativa? myslis siege?
jake siege ? u jedi academy neni kooperative prece.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 06/09/2005 : 22:27:21
|
jake siege ? u jedi academy neni kooperative prece..
ale je, siege |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 06/09/2005 : 22:32:00
|
jake siege ? u jedi academy neni kooperative prece..
ale je, siege
jako ja uz si to zas tak dobre nepamatuju, ale pokud myslis tym hracu dobyva jiny tym hracu, tak to neni kooperativ.. teda je, ale neni..
pokud si pamatujes na starickeho dobreho dooma2, tak tam byl kooperativ - jedes normalne solo "pribehovou" linku ve dvou.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 06/09/2005 : 22:58:13
|
Jo, kooperativní mód - to jsme praktikovali u NAMu. Jeden kryje od dveří, druhý vběhne dovnitř, u rohu počká, vběhne ten druhý. Navíc reálné prostředí Vietnamu, fakt supr (až na grafiku z Duke Nukem 3D)
Ale kooperativní mód je taky to jediné, co z multiplayeru na 3D hrách hraju - nějaké hromadění fragů mi nic neříká, ale ve dvou, třech procházet sinleplayer mise, to je něco jiného...
Škoda že to nešlo u Dark Forces, to byla asi nejlepší SW 3D hra, co jsem kdy hrál, bez zbabělého ukládání. Když se tam na vás vyřítil Dark Trooper fáze 2, tak jste se málem po.... |
|
|
Sagger
Ci-ua-ua
925 Posts |
Posted - 06/09/2005 : 23:14:43
|
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden ale ve dvou, třech procházet sinleplayer mise, to je něco jiného...
napodobne, skoda ze to podporuje tak malo her |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 07/09/2005 : 00:29:09
|
quote: Originally posted by Sagger
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden ale ve dvou, třech procházet sinleplayer mise, to je něco jiného...
napodobne, skoda ze to podporuje tak malo her
presne..
ale ani pekny DM mi nevadi.. neni nad doom 2 map01.. tam jsme s bratrancem protocili ciselnik fragu oba mnohokrat..
a pak jeste jsme se sousedem parili blood - tam byly spickove DM mapy.. stadion, tower a jeste jedna takova mala byla bombovni.. to jsme nekdy 4-5 let zpatky hrali v lete kazdou noc.. jo a btw tam byl taky coop. mode.. stejne jako v dukovi.. drive to byvalo u hodne her..
jo a pak jsme jeste hodne hravali staricky UT..
ale dneska.. dneska uz hraju jenom swg.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 07/09/2005 : 05:52:36
|
No Siege u Academy sice neni cooperative ale je to taky bezva zabava kde nekomu nemusi zalezet na fragach ale napr. na ubraneni zakladny :). Jinak cooperative jsem hraval u Jazz Jackrabita 2 s bratrancem , byla to prdel :) A tusim ze jde hrat i u Serious Sam. |
|
|
Quartax
Junior Member
764 Posts |
Posted - 07/09/2005 : 09:06:34
|
Kua sem si včera koupil novou grafiku a nějak mi nejde, pls help už sem psal i do angl fóra ... http://content.ytmnd.com//140000/140430/image.jpg
zatím mi tam moc nepomohli tak snad tady ďýk |
Quartax Xarys - SWG.Eclipse
|
Edited by - Quartax on 07/09/2005 09:06:56 |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 07/09/2005 : 09:12:26
|
ale todleto je samozrejme hustej typek, takhle dopadnu asi ja a mozna i koudy . Stahnete si ty videa z jeho stranky je to o nem reportaz predvadi tam i svoji zbirku SW figurek a jeho zena rika ze si o sobe mysli ze je Jedi Knight http://kincharbamin.com/Downloads.html Dokonce hraje i SWG, skoda ze ne na eclipse urcite by byl nadseny z naseho musea.
Quartax - a neni vadna? Ja mel taky jednou vadou 3D kartu a nic na ni nechodilo, musela se vymenit. |
Edited by - Jorssk on 07/09/2005 09:20:11 |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 07/09/2005 : 09:20:43
|
quote: Originally posted by Quartax
Kua sem si včera koupil novou grafiku a nějak mi nejde, pls help už sem psal i do angl fóra ... http://content.ytmnd.com//140000/140430/image.jpg
zatím mi tam moc nepomohli tak snad tady ďýk
muzes napsat cesky, coze si to s ni udelal? nejak tomu nerozumim a nejede ti vubec nebo dela blbosti ve woknech? |
|
|
Sanix
Junior Member
899 Posts |
Posted - 07/09/2005 : 09:30:30
|
quote:
ale todleto je samozrejme hustej typek, takhle dopadnu asi ja a mozna i koudy . Stahnete si ty videa z jeho stranky je to o nem reportaz predvadi tam i svoji zbirku SW figurek a jeho zena rika ze si o sobe mysli ze je Jedi Knight http://kincharbamin.com/Downloads.html Dokonce hraje i SWG, skoda ze ne na eclipse urcite by byl nadseny z naseho musea.
hehe ten clovek je fakt magor ;]]]] dost me to pobavilo.... ;] |
WoW: Axgri |
Edited by - Sanix on 07/09/2005 09:31:59 |
|
|
Quartax
Junior Member
764 Posts |
Posted - 07/09/2005 : 09:40:55
|
quote: Originally posted by Jorssk
Quartax - a neni vadna? Ja mel taky jednou vadou 3D kartu a nic na ni nechodilo, musela se vymenit.
no přerčti si to prohlídni a pochopíš proč nejde :-)
quote: Originally posted by Almych
zatím mi tam moc nepomohli tak snad tady ďýk
muzes napsat cesky, coze si to s ni udelal? nejak tomu nerozumim a nejede ti vubec nebo dela blbosti ve woknech?
Podívej se na obrázek, ten mluví o všem :-)
(nebyl sem to já ten kdo měl problém jen sem to tak psal) před tím než prozradím pointu nechám vás na to přijít taky |
|
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 07/09/2005 : 10:09:01
|
rekl bych, ze se pokousel nacpat PCIex kartu do AGP, a protoze mu tam nesla, tak ulomil kus sbernice |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 07/09/2005 : 10:22:14
|
fuj ta opice je hnusna lepsi byl zergling co se daval k WoW nebo Varactyl u swg :D
Sanix - Joohoo je to cool chlapik urcite bych si s nim rozumel, ale je asi v tom zazranej vic jak ja. |
Edited by - Jorssk on 07/09/2005 10:22:53 |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 07/09/2005 : 10:52:14
|
rekl bych, ze se pokousel nacpat PCIex kartu do AGP, a protoze mu tam nesla, tak ulomil kus sbernice
ne ulomil, ustrilhnul pekne podle naznacene linky..
jorssk - vice nez ty ? to jde ?
jo btw na shadow moon mam krasnou orcici shamanku yerzee, level 3 |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Quartax
Junior Member
764 Posts |
Posted - 07/09/2005 : 11:26:37
|
rekl bych, ze se pokousel nacpat PCIex kartu do AGP, a protoze mu tam nesla, tak ulomil kus sbernice
jo btw na shadow moon mam krasnou orcici shamanku yerzee, level 3
Jojo už sem myslel že to nikdo nepozná co s tim je :-) ale kde já bych vzal na GF 7800 :-) ale i tak to musela bejt pěkná sranda to pak zjistit |
|
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 07/09/2005 : 13:33:14
|
jo btw na shadow moon mam krasnou orcici shamanku yerzee, level 3
Jojo už sem myslel že to nikdo nepozná co s tim je :-) ale kde já bych vzal na GF 7800 :-) ale i tak to musela bejt pěkná sranda to pak zjistit
lololol to jo, asi to bylo to posledni co zjistil, pak dostal infarkt |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
Edited by - Carmax on 07/09/2005 13:33:38 |
|
|
Topic |
|