Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 SLOUCENI MDK a RL 2., pro cleny MDK
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 20/10/2005 :  18:53:27  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kuzmik

quote:
Originally posted by Batky
Aj keby len traja, tak nazvy ako bohemian je dost pre nas frustrujuce (nie kvoli tomu, ze by sme zavideli, ale kvoli tomu, ze by sme nasou troskou tiez chceli prispiet)

Imo nechtel bych tvrdit ze jsem nejakej odbornik na historii, ale Bohemia je vseobecny prapuvodni nazev pro uzemi ktere zahrnovalo nejen nynejsi cechy, moravu slovensko, ale i cast ruska, polska, rakouska i madarska.... Neplest s protektoratem... tam jak znamo slovaci pod tu nemeckou bohemii nepatrilo

nemluve o tom, ze bohemian znamena v anglictine take bohemsky... a bohemian rhapsody rozhodne neni o cesich. je docela sranda pozorovat pokusy nekterych lidi o kreativni anglictinu
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 20/10/2005 :  19:03:27  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Imo nechtel bych tvrdit ze jsem nejakej odbornik na historii, ale Bohemia je vseobecny prapuvodni nazev pro uzemi ktere zahrnovalo nejen nynejsi cechy, moravu slovensko, ale i cast ruska, polska, rakouska i madarska.... Neplest s protektoratem... tam jak znamo slovaci pod tu nemeckou bohemii nepatrilo

...nejsi Kuzmo , to co jsi jmenoval bych tipoval na rakousko uhersko

jinak co treba trosku vzdelani

Black

Edited by - Black on 20/10/2005 19:03:58
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 20/10/2005 :  20:21:59  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black
...nejsi Kuzmo , to co jsi jmenoval bych tipoval na rakousko uhersko

jinak co treba trosku vzdelani

a ses si jistej ze treba za Habsburku ci drive se cechum v cizine nerikalo Bohemia? Imo v te dobe se latinsky mluvilo dost a vsude a jak jinak by meli nazyvat cechy?

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 20/10/2005 :  20:59:53  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Mrkni jeste treba sem, at uz je tam cokoliv tak slovaci nikdy

Black

Edited by - Black on 20/10/2005 21:01:26
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 21/10/2005 :  00:03:24  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

A este jedna vec

"Mor do Kuli" je zatial najlepsi nazov guildy aky som kde pocul

naprosto souhlasim
supr nazev, supr zkratka (MdK)

quote:
Originally posted by Black

Mrkni jeste treba sem, at uz je tam cokoliv tak slovaci nikdy

no vida, me se vzdycky v SWG nazev Bohemian Mercenaries tak libil a ani mi neprislo, ze "vodtama nepochazim"

(to jen zcela mimochodem od cloveka, ktereho se tady vubec nic netyka, jen sem nahodou zabrousil (ona to vlastne az tak uplne nahoda nebyla, ale na tom stejne nezalezi))

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 21/10/2005 :  09:17:30  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

quote:
Originally posted by vtmar6n
I když takovej čistě craftící truhlář co je členem gildy krvežíznivých rytířů (pro jistotu ještě třeba bloodthirsty knights - aby byla gilda opravdu světová...) zajímavá myšlenka. Naostřit hoblíky a do boje.
I když takovej čistě craftící truhlář co je členem gildy Siritele svetla (pro jistotu ještě třeba Lightbringers - aby byla gilda opravdu světová...).

Je takové slovo, Atro ... jmenuje se to sarkasmus, škoda že jsi ho zatím neslyšel, proto6e potom by ti neunikala podstata. I když s tvým smyslem pro humor to budeš mít asi těžký.
Z mojí strany k tomu můžu dodat leda Tůdle Nůdle :P

Exhumus - 70 neurotik / 70 švadlenka / 44 tink
Tyfus - 32 mystík / 31 ármorer
Wellkey - 38 klaďas / 30 klenot
Gonad - 16 deflorer / 70 nadbytečník
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 21/10/2005 :  09:27:08  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Krvezbrote

Dívam se jak se zvyšuje náskok Tudle Nudle a běhá mně z toho mráz po zádech ... to se vám přiznám. Nechápu to ... opravdu nechápu.
Co se vám na tom názvu proboha líbí?

Btw. sledoval jsem včera odpoledne vcelku pochopitelnou hlasovací strategii RL a opravdu pevně doufám že se sloučení gild nakonec nepodaří. Mám rád vlastní názor a nechat si něco vnucovat (ať už z jakkoliv dobrých pohnutek) to opravdu není nic pro mně. Chudák Atomiccz si to asi pěkně vyžral :))) U nás ještě vlastní názor mít můžeme ... naštěstí.

Pokud by se sloučení podařilo, doufám, že bude pro mně místo někde jinde ;)

50/54 berk/alch LFG

Go to Top of Page

Drew
Junior Member

583 Posts

Posted - 21/10/2005 :  09:48:05  Show Profile  Send Drew an ICQ Message Send Drew a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Dívam se jak se zvyšuje náskok Tudle Nudle a běhá mně z toho mráz po zádech ... to se vám přiznám. Nechápu to ... opravdu nechápu.

Btw. sledoval jsem včera odpoledne vcelku pochopitelnou hlasovací strategii RL a opravdu pevně doufám že se sloučení gild nakonec nepodaří. Mám rád vlastní názor a nechat si něco vnucovat (ať už z jakkoliv dobrých pohnutek) to opravdu není nic pro mně. Chudák Atomiccz si to asi pěkně vyžral :))) U nás ještě vlastní názor mít můžeme ... naštěstí.

50/54 berk/alch LFG

Ty seš fakt asi divnej pard.Nevím jak ostatní,ale já volil podle sebea věřím že ostatní také.Pokud to tak vypadá,tak je to náhoda.Jen by mě zajímalo jestli to lidi v MdK cítí stejně jako ty? Páč jinak by to byla šaškárna jak hrom,čekám od tohohle hlasování,že se prostě cca.100lidí demokraticky domluví na nějakém většinovém návrhu.

Udan Dirge/Sage (70/70) MdK inactive
Drew Temp/Armorer (61/70)MDK inactive
Dogra Shadowknight 70MDK inactive
Prdola Swashbuckler 80 Pohodari Nagafen
Udan Illusionist 80 Pohodari Nagafen
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 21/10/2005 :  10:11:40  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Je takové slovo, Atro ... jmenuje se to sarkasmus, škoda že jsi ho zatím neslyšel, proto6e potom by ti neunikala podstata. I když s tvým smyslem pro humor to budeš mít asi těžký.
Z mojí strany k tomu můžu dodat leda Tůdle Nůdle :P

JJ moje zprava JE sarkasmus. Ze mas problem akceptovat ho od nekoho jineho nez od sebe je ciste TVUJ problem.

Preji pekny den.

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 21/10/2005 :  10:17:47  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Btw. sledoval jsem včera odpoledne vcelku pochopitelnou hlasovací strategii RL a opravdu pevně doufám že se sloučení gild nakonec nepodaří.

No pokud je takovych lidi v mdk vic tak potes panbuh...

quote:
Mám rád vlastní názor a nechat si něco vnucovat (ať už z jakkoliv dobrých pohnutek) to opravdu není nic pro mně. Chudák Atomiccz si to asi pěkně vyžral :))) U nás ještě vlastní názor mít můžeme ... naštěstí.
Co ti prosim kdo vnucoval? Nekdo si te pozval na koberecek a rikal TYTYTY VTM, budto budes klasovat pro jmeno ABC nebo ti snima svacinu do skoly?

Pokud se kouknu na lidi z mdk tak z RL tak KAZDY si voli ruzna jmena a ty prezentuje. Pokud zijes v nejake predstave ze je hlasovani nejak 'centralne rizeno' tak je mi te trochu lito.

quote:
Stejne pravo maji vsichni, nejenom ty.

Go to Top of Page

mortexe
Starting Member

29 Posts

Posted - 21/10/2005 :  10:21:04  Show Profile  Send mortexe an ICQ Message Send mortexe a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

50/54 berk/alch LFG

Asi by všem prospělo, kdyby přestali uvažovat v sentencích ti RL nebo ti MDK.Česká komunita v EQII zas tak velká není aby jsme si to mohli dovolit.
Každej hlasuje za sebe a i když jsem z RL tak je mi názor Cas na název Tudle Nudle celkem ukradenej a hlasoval sem pro tj.podle sebe,zrovna tak jako každej.
Brečet že jedni jsou ti spravedlivý,free a druzí ti "bolševici" je podle mě buď umyslná snaha to sabotovat nebo zaslepenost.Když se tohle zvládne a spojení se podaří, spoustu lidí,low i middle lvl, dostane možnost hrát v grupách,víc lidí získá na EQII tu správnou závislost a česká komunita v EQII bude o něco déle fungovat než v opačném případě.

P.S. vždy budou lidi, co jsou "ze zásady" nespokojení a ti můžou pravděpodobně odejít.Ale pro mě osobně má větší cenu 3newbie,které hra chytne než 1x50lvl kterýmu mu je to ukradený.
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 21/10/2005 :  10:21:51  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drew
Ty seš fakt asi divnej pard.Nevím jak ostatní,ale já volil podle sebea věřím že ostatní také.Pokud to tak vypadá,tak je to náhoda.Jen by mě zajímalo jestli to lidi v MdK cítí stejně jako ty?
Jo je divnej. Protoze pokud by to bylo jak to prezentuje mate ty, zot a rafo utrum v gilde protoze jste hlasovali pro jmeno ktere se ukrutnemu vladci Casei nelibi. Inkvizici na vas! Ted jsem domluvil se SOE ze nebudete dostavat rare a bude vam bouchat vyroba kazdeho rare vyrobku <g>

No jeste si na vas neco vymyslim

Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 21/10/2005 :  10:39:07  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drew

quote:

quote:

50/54 berk/alch LFG

Ty seš fakt asi divnej pard.Nevím jak ostatní,ale já volil podle sebea věřím že ostatní také.Pokud to tak vypadá,tak je to náhoda.Jen by mě zajímalo jestli to lidi v MdK cítí stejně jako ty? Páč jinak by to byla šaškárna jak hrom,čekám od tohohle hlasování,že se prostě cca.100lidí demokraticky domluví na nějakém většinovém návrhu.

Jo, odhalil si mně - sem divnej babouk ;)
Já věřim, že jsi hlasoval podle toho co se ti líbí a vůbec proti tomu nic nemám - ba naopak, tak to má vypadat.
Ale ... podívej se. Pokud někdo hlasuje pro a) f) g) a za pár hodin to změní na b) c) d) ... pro které hlasuje ve všech obměnách zbytek jeho gildy, buď má silný výčitky svědomí ;) a nebo dostal pojeb a instrukce. To, jestli to lidi v MdK cítí jako já by mně taky zajímalo, ale na můj názor to vliv nemá.
Navíc pokud XX lidí hlasuje stejně (kombinace), tak a) hodně velká náhoda b) nemají vlastní názor c) výběr je opravdu chudý a nemohou si vybrat ani z toho co sami navrhli d)neodvážím se hádat jak se to stalo.
Z mýho pohledu je pak tohle celý k smíchu a nemá to moc smysl.

Go to Top of Page

Kaz
Moderator

901 Posts

Posted - 21/10/2005 :  10:42:38  Show Profile  Send Kaz an ICQ Message Send Kaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

50/54 berk/alch LFG

btw dotaz, proc vlastne nejsi unguilded?

EQ2: Morigu <Pohodari> Fae |Conjuror| Nagafen
R.I.P.
Vanguard: Kazgoroth <MdK> Dark Elf |Necromancer| Gelenia
EQ2: Kazgoroth <MdK> Erudite |Warlock| Runnyeye
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 21/10/2005 :  10:46:58  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kaz

quote:

50/54 berk/alch LFG

V MdK jsem našel spoustu lidí který mi sedou a těch pár co mi moc nesednou prostě vyfiltruju. Abych pravdu řek, tak gilda má pro mně smysl jen sociální ... asi chápeš že jako zdroj lidí pro raidy jí opravdu nepotřebuju.

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 21/10/2005 :  10:50:45  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Navíc pokud XX lidí hlasuje stejně (kombinace), tak a) hodně velká náhoda b) nemají vlastní názor c) výběr je opravdu chudý a nemohou si vybrat ani z toho co sami navrhli d)neodvážím se hádat jak se to stalo.Z mýho pohledu je pak tohle celý k smíchu a nemá to moc smysl.

To mluvis zajiste o tomhle:
Ty neumis dodrzet ani zakladni pozadvaky na hlasovani tak o cem tu chces sakra diskutovat!

Buchta
Starting Member

4 Posts
Posted - 19/10/2005 : 20:28:29
--------------------------------------------------------------------------------

3b. Tudle Nudle
2b. Cech Vsech
1b. ---

Hlasovalo: Buchta

vtmar6n
New Member

271 Posts
Posted - 19/10/2005 : 20:28:31
--------------------------------------------------------------------------------

3b Tudle Nudle
2b Cech Vsech
1b ---

Malley

[vtm]

Go to Top of Page

Kaz
Moderator

901 Posts

Posted - 21/10/2005 :  10:51:56  Show Profile  Send Kaz an ICQ Message Send Kaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Kaz

quote:

50/54 berk/alch LFG

V MdK jsem našel spoustu lidí který mi sedou a těch pár co mi moc nesednou prostě vyfiltruju. Abych pravdu řek, tak gilda má pro mně smysl jen sociální ... asi chápeš že jako zdroj lidí pro raidy jí opravdu nepotřebuju.

Spoustu lidi kteri sednou, ale asi ne natolik ze kdyz se slouceni povede tak pudu pryc, protoze prijdou lidi kteri nemusim a jak rikas mohl bych je vyfiltrovat...to je zajimavy reseni. Na chat ti muze klidne stacit cz kanal...
Na raidy nechodis, proc? Protoze jsem nanic a nikdo me tam nechce
Kone mas, recepty si muzes koupit i tak (aspon myslim, ja craft zabalil) co vic ti guidla krome chatu muze nabidnout?

R.I.P.
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 21/10/2005 :  11:15:23  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kaz
Spoustu lidi kteri sednou, ale asi ne natolik ze kdyz se slouceni povede tak pudu pryc, protoze prijdou lidi kteri nemusim a jak rikas mohl bych je vyfiltrovat...to je zajimavy reseni.

Mezi lidi ktery nemusim patris i ty Kazi - od jiste doby. Nemusim, ale kdyz budes potrebovat tak ti nezistne pomuzu, poradim, cokoliv, protoze krome nazoroveho rozdilu a nejakeho skorpeni proti tobe nic nemam a hezky se mi s tebou hralo. Ale potom jeste existuje treti skupina lidi, ktera zatim v MdK zastoupena neni (nebo se nekde skryva ;) a po případném slouceni tu bude. S takovejma lidma ja se nikdy neshodnu a nehodlám si kazit hru tím že se s nima budu hádat.
quote:

Na chat ti muze klidne stacit cz kanal...

uhod ;)
quote:

Kone mas, recepty si muzes koupit i tak (aspon myslim, ja craft zabalil) co vic ti guidla krome chatu muze nabidnout?

Pouč mně...

Go to Top of Page

Kaz
Moderator

901 Posts

Posted - 21/10/2005 :  11:22:14  Show Profile  Send Kaz an ICQ Message Send Kaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Kaz
Spoustu lidi kteri sednou, ale asi ne natolik ze kdyz se slouceni povede tak pudu pryc, protoze prijdou lidi kteri nemusim a jak rikas mohl bych je vyfiltrovat...to je zajimavy reseni.

Mezi lidi ktery nemusim patris i ty Kazi - od jiste doby. Nemusim, ale kdyz budes potrebovat tak ti nezistne pomuzu, poradim, cokoliv, protoze krome nazoroveho rozdilu a nejakeho skorpeni proti tobe nic nemam a hezky se mi s tebou hralo. Ale potom jeste existuje treti skupina lidi, ktera zatim v MdK zastoupena neni (nebo se nekde skryva ;) a po případném slouceni tu bude. S takovejma lidma ja se nikdy neshodnu a nehodlám si kazit hru tím že se s nima budu hádat.
quote:

Na chat ti muze klidne stacit cz kanal...

uhod ;)
quote:

Pouč mně...

A muzu se zeptat proc a od jake doby? To me zajima...
Ta treti skupina se chova jak ze se s nima nikdy neshodnes?
A to posledni, to jsem se ptal ja tebe, poucovat te nebudu, nemam cim...

R.I.P.
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 21/10/2005 :  11:27:19  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
Vysvětlím ti to ve hře pokud o to stojíš.

Go to Top of Page

Buchta
New Member

110 Posts

Posted - 21/10/2005 :  11:27:56  Show Profile  Send Buchta an ICQ Message Send Buchta a Private Message  Reply with Quote
Pokud jde o muj skromny nazor, tak bude vic lidi, ktery driv nebo pozdeji z pripadne slouceny gildy utecou. Dokud to vsichni vnimaji jako "my MDK" a "oni RL", resp. naopak, tak z toho nemuze vzejit nic dobryho. RL prijde apriori s pocitem diskriminace (coz je do jiste miry pochopitelne) a to bude nutne vyvolavat roztrzky => hadky => blba atmosfera => rozklad...

Kdyby byl postup takovej, ze si rozumime a proto se spojime, je to OK, i kdyby bylo par jedincu treba proti. Jenze me prijde, ze spojujeme, abychom si pak rozumneli a to je teda utopie, necht se na me zadny optimista nehneva.

btw: kazi, malley nechodi na raidy, protoze hraju s buchtou...sorry, ze mame dve postavy na jednom uctu ;)

atro - jen poznamka: v manzelstvi se OBCAS stane, ze maji lidi podobny nazor na vec a proto pak KUPODIVU hlasuji stejne, coz si ale nemoh vedet (nebo jo? :), takze jenom podotykam, ze tenhle priklad je dost mimo misu :))
Go to Top of Page

Kaz
Moderator

901 Posts

Posted - 21/10/2005 :  11:28:36  Show Profile  Send Kaz an ICQ Message Send Kaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vysvětlím ti to ve hře pokud o to stojíš.

ok

R.I.P.
Go to Top of Page

Kaz
Moderator

901 Posts

Posted - 21/10/2005 :  11:38:08  Show Profile  Send Kaz an ICQ Message Send Kaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Buchta

Pokud jde o muj skromny nazor, tak bude vic lidi, ktery driv nebo pozdeji z pripadne slouceny gildy utecou. Dokud to vsichni vnimaji jako "my MDK" a "oni RL", resp. naopak, tak z toho nemuze vzejit nic dobryho. RL prijde apriori s pocitem diskriminace (coz je do jiste miry pochopitelne) a to bude nutne vyvolavat roztrzky => hadky => blba atmosfera => rozklad...

Kdyby byl postup takovej, ze si rozumime a proto se spojime, je to OK, i kdyby bylo par jedincu treba proti. Jenze me prijde, ze spojujeme, abychom si pak rozumneli a to je teda utopie, necht se na me zadny optimista nehneva.

btw: kazi, malley nechodi na raidy, protoze hraju s buchtou...sorry, ze mame dve postavy na jednom uctu ;)

atro - jen poznamka: v manzelstvi se OBCAS stane, ze maji lidi podobny nazor na vec a proto pak KUPODIVU hlasuji stejne, coz si ale nemoh vedet (nebo jo? :), takze jenom podotykam, ze tenhle priklad je dost mimo misu :))

tady jde taky o to ze hromada od nas si mysli ze v RL vladne diktatura a naopak, chodime spolu na raidy, obcas jsem se pridal jen do grupy RL a v pohode... nevim jak to u nich chodi a nechodi, v kazde guilde sou dobri lidi a lidi onicem... nemuzu si kdyz potkam zrovna nekoho takovyho udelat nazor na celou guildu, teda aspon tak to beru ja...
A jak bylo napsano v nakym postu vejs, bude vic lidi, budou se moct poskladat grupy dalsi a ti co nemaji s kym hrat budou mit dalsi lidi na vyber...
Ja si hraju solo, v gupe i raidy, bavi me to, s craftem sem prestal, mozna se k nemu casem vratim to nevim. Ale nekteri lidi u nas proste vidi sebe (tim nemyslim zrovna Malyho) a je jim to putna co se deje, smrdlaji si tam neco sami a to jim staci a na naky spojovani kaslou, to je chyba
aspon tohle si myslim

jen bych jeste doplnil
pro takovy lidi otazka co mi prinese spojeni? - nic, budu si prad delat jen to svoje, mozna me akorat budou prudit dalsi lidi = jsem proti
ale co otazka co to prinese ostatnim kteri si nehraji jen na svym pisecku?? nevidim duvod proc to sabotovat

s raidama, vim ze mate postavy na stejnym uctu, ale nebyl to duvod od zacatku, ted uz mozna ano

R.I.P.

Edited by - Kaz on 21/10/2005 12:08:46
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 21/10/2005 :  11:41:13  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Buchta
Jiste, je stejneho razeni jako mel maley na post lidi z RL. Jenozme protoze slo o lidi z RL tak se mu to do kramu hodilo. Tady se mu to nehodit tak je to 'mimo misu'...

Ale jinak mi je to sumafuk

Go to Top of Page

Brtnik
Starting Member

79 Posts

Posted - 21/10/2005 :  12:06:38  Show Profile Send Brtnik a Private Message  Reply with Quote
to Buchta:
to jsou jenom keci,ja a Dajen mame taky jeden ucet a na raidy si cas najdu i kdyz je to vice o zdechani nez o tom ze bych mel plny kapsy lootu,tohle bych videl jako pravej duvod proc nekteri lidi nechodi na raidy
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 21/10/2005 :  12:07:38  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kaz
tady jde taky o to ze hromada od nas si mysli ze v RL vladne diktatura a naopak, chodime spolu na raidy, obcas jsem se pridal jen do grupy RL a v pohode... nevim jak to u nich chodi a nechodi, v kazde guilde sou dobri lidi a lidi onicem...
Jak uz tu psal nekdo z mdk - neni nic snazsiho nez si udelat alta a do RL vstoupit. Gildovni kanal je jen jeden a kazdy se muz podivat a poslechnout si i pripadne na ventrilu o cem se mluvi/pise.

Go to Top of Page

Buchta
New Member

110 Posts

Posted - 21/10/2005 :  12:17:55  Show Profile  Send Buchta an ICQ Message Send Buchta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Brtnik

to Buchta:
to jsou jenom keci,ja a Dajen mame taky jeden ucet a na raidy si cas najdu i kdyz je to vice o zdechani nez o tom ze bych mel plny kapsy lootu,tohle bych videl jako pravej duvod proc nekteri lidi nechodi na raidy

Zase vedle...my mame ucty dva a hrajem ted prevazne spolu, procez je malley (alt buchty) odstaven tak trochu na vedlejsi kolej. Zdechani nam neva, to delame furt a radi ;)
Go to Top of Page

Kaz
Moderator

901 Posts

Posted - 21/10/2005 :  12:18:48  Show Profile  Send Kaz an ICQ Message Send Kaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

quote:
Originally posted by Kaz
tady jde taky o to ze hromada od nas si mysli ze v RL vladne diktatura a naopak, chodime spolu na raidy, obcas jsem se pridal jen do grupy RL a v pohode... nevim jak to u nich chodi a nechodi, v kazde guilde sou dobri lidi a lidi onicem...
Jak uz tu psal nekdo z mdk - neni nic snazsiho nez si udelat alta a do RL vstoupit. Gildovni kanal je jen jeden a kazdy se muz podivat a poslechnout si i pripadne na ventrilu o cem se mluvi/pise.

jasne, ale proc to delat, kdyz si porad muzu myslet to svoje, ze ste hnusni diktatori a kdyz k nam prijdete taky nas zotrocite
PS: ja si to nemyslim

R.I.P.
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 21/10/2005 :  12:34:49  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kaz
ze ste hnusni diktatori a kdyz k nam prijdete taky nas zotrocite

BINGO!

Go to Top of Page

Raady
New Member

396 Posts

Posted - 21/10/2005 :  12:41:02  Show Profile Send Raady a Private Message  Reply with Quote
Ted jsi to vsechno pokazil Malley. Ja uz jsem pomalu zacinal verit, ze magori jsou jen v RL. Diky ze jsi mi otevrel oci a ujistil me, ze tomu tak neni

EDIT: Ted ti bude muset diktator Jaris nebo jeho prava ruka Kuzma udelit durazne napomenuti. Asi taky dostanes podminecne vylouceni a zakaz rare - stejne jako ja, Drew a Rafo u nas

Cleos aka Toodle Noodle <Pohodari> - Everquest II (Nagafen)
Cleos <Temp> - Age of Conan (Fury)
Sir Zotikus Alexius <Mor do Kuli> - Everquest II (Runnyeye) - retired

Edited by - Raady on 21/10/2005 12:45:18
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 21/10/2005 :  13:07:23  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raady

Ted jsi to vsechno pokazil Malley. Ja uz jsem pomalu zacinal verit, ze magori jsou jen v RL. Diky ze jsi mi otevrel oci a ujistil me, ze tomu tak neni

EDIT: Ted ti bude muset diktator Jaris nebo jeho prava ruka Kuzma udelit durazne napomenuti. Asi taky dostanes podminecne vylouceni a zakaz rare - stejne jako ja, Drew a Rafo u nas

Kdyby jsi slysel vcerejsi nocni guild chat tak dutky udelujes

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

Raady
New Member

396 Posts

Posted - 21/10/2005 :  13:25:39  Show Profile Send Raady a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaris

quote:

Kdyby jsi slysel vcerejsi nocni guild chat tak dutky udelujes

Coze?!!! Vas guild chat jde slyset? Tak to uz se tesim

Cleos aka Toodle Noodle <Pohodari> - Everquest II (Nagafen)
Cleos <Temp> - Age of Conan (Fury)
Sir Zotikus Alexius <Mor do Kuli> - Everquest II (Runnyeye) - retired
Go to Top of Page

Don Gizmo
New Member

219 Posts

Posted - 21/10/2005 :  13:29:42  Show Profile  Send Don Gizmo an ICQ Message Send Don Gizmo a Private Message  Reply with Quote
quote:
VSICHNI PLZ VYPLNUJTE VZDY 3 MOZNOSTI, NE JEN JEDNU CI DVE JAK TO NEKTERI MAJI! O BODY TAK PRICHAZEJI DALSI KOMPROMISNI NAVRHY!
A PODEPISUJTE SVE POSTY HERNIMI JMENY, AT VIME KDO VOLIL... NEKTERE JSOU BEZ PODPISU!

Tohle pravidlo nechapu, stejne tak jako si muzu vybrat jesli jmeno volit budu, nebo ne, tak bych mel mit moznost ric, ze chci jen jedno jmeno a v ostatnich pripadech je mi to sum a fuk (lepsi nez nehlasovat vubec a tim vyjardrit, ze je mi to uplne sum a fuk)

Jinak pocet hlasujichci prozatim odrazi tu skutecnost, ze nadpolovicni vetsine to jedno je.

BTW jedna vec ktera me napadla: co kdyz nastane situace, ze to jmeno nekdo nareportuje, dojce csr s tim, ze nas teda prejmenuje, nebo smaze, mi si rekneme to novy jsmeno a on nam rekne, ze to taky bohuzel nepujde, protoze je proti naming policy?

Retired MMORPG player.
Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)

Go to Top of Page

Kwah
New Member

423 Posts

Posted - 21/10/2005 :  13:32:44  Show Profile  Send Kwah an ICQ Message Send Kwah a Private Message  Reply with Quote
ja uz sem se podle toho zaridil a svuj post zeditoval. smazat bohuzel nesel
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 21/10/2005 :  13:51:29  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Heh .... no kdyz to tady ctu tak mam cim dal tim vic pocit, ze nejvhodnejsi nazev nove guildy by byl titul zname knihy cloveka (a meho oblibeneho autora) pysniciho se jmenem John Kennedy Toole :)

(pokud be se nekdo z vztahovacnych hodlal urazet tak je to joke :)

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Proxima
Starting Member

56 Posts

Posted - 22/10/2005 :  08:56:30  Show Profile Send Proxima a Private Message  Reply with Quote
Bud sem Lama nebo je neco spatne na druhem kole hlasovani.

Kazdopadne se mi podarilo nedobrovolne a neumyslne dat hlas Tudle Nudle, coz jsem v umyslu nemel.

V situaci kdy tam byly ty 4 moznosti a dve tlacitka tusim nak volit a result, tak jsem dal nejdriv result a videl ze padly dva hlasy pro Tudle Nudle, tak sem se vratil na predchozi stranu a chtel volit neco jineho, ale uz sem tu moznost nemel a sou tam tri hlasy pro Tudle Nudle.

Takze nevim kde sem udelal chybu, jen doufam ze tuhle chybu nebudou opakovat dalsi lidi.

A pokud chcete bejt solidni tak muj hlas pro Tudle Nudle si pripocitejte pro Black and White.

EQ2: Templar <Česká legie>
AoC: PoM <Legie>
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 22/10/2005 :  10:19:34  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Proxima

Bud sem Lama ....

ano :)

Jinak Kuzmo modifikovat poll tak, ze View Result dava 2 hlasy Tudle Nudle to je doooost frajerina

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Kaz
Moderator

901 Posts

Posted - 22/10/2005 :  10:45:20  Show Profile  Send Kaz an ICQ Message Send Kaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus

quote:
Originally posted by Proxima

Bud sem Lama ....

ano :)

Jinak Kuzmo modifikovat poll tak, ze View Result dava 2 hlasy Tudle Nudle to je doooost frajerina

Jestli se nepletu, tak to funguje tak ze v okamziku kdy se podivate na vysledky ztracite moznost volit a vidite to co uz tam bylo a ne ze to prida body tudle nudle

R.I.P.
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 22/10/2005 :  11:10:54  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tohle snad nestoji ani za komentar

Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 22/10/2005 :  11:40:30  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kolik smajliku se tady musi dat aby kazdej pochopil ze jde o ironii?

Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 22/10/2005 :  13:42:27  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Kolik smajliku se tady musi dat aby kazdej pochopil ze jde o ironii?

42

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Batky
Starting Member

21 Posts

Posted - 24/10/2005 :  10:28:02  Show Profile Send Batky a Private Message  Reply with Quote
No ako to tak sledujem, tak je to cele o tom, ze ani jedna strana neche nic zo svojho obetovat a vymysla sposob ako zabranit spojeniu. (tak mi to pripada). Neviem ako to pocitujete vy, ale priniest obetu vo forme zlucenia oboch guild za strany RL je podla mojho nazoru jednoduchsie a logickejsie, ale budis boli tu aj ine nazory. Nehnevajte sa na mna ale nazov guildy Tudle Nudle je dost stupidny, viem ze niekto bude argmentovat tym, ze som nehlasoval v prvom kole, ale nehlasoval som kvoli tomu, ze neviem vymyslat nazvy a s ponukanych nazvov ani jeden nebol pre mna vhodny. Mam velke obavy z toho, ze toto je rozpad celej CZ (uz nebudem pisat CZ&SK, nema zmysel) komunity v EQ. Keby ludia trochu porozmyslali, tak by skutocne niektori pochopili, ze jedna velka guilda je fakt lepsie ako 1000 malych a to plati nie len pre high level toonsy, ale aj pre low a middle toonsy. Guilda neznamena len raidy.

A stale si myslim ze najlepsi nazov pre guildu je MOR DO KULI...
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 24/10/2005 :  11:14:38  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
quote:

já tě taky miluju

Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 24/10/2005 :  11:57:45  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
[no, vzhledem k posledni roztrzce v MDK a prechodu lidi do CL je to stejne vsechno docela na pytel... V podstate kazdy stejne hraje sam za sebe. To uz skoro ani nema smysl v guilde byt.
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 24/10/2005 :  13:12:54  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kurik

[no, vzhledem k posledni roztrzce v MDK a prechodu lidi do CL je to stejne vsechno docela na pytel... V podstate kazdy stejne hraje sam za sebe. To uz skoro ani nema smysl v guilde byt.

Muzes bejt nejak konkretnejsi a vysvetlit mi proc nema smysl byt v guilde?
Me naopak pripada, ze nas opustili akorat lidi, co guildu vyuzivali ve svuj prospech a po te utekli nekam jinam, kdyz meli neco pro guildu udelat a bylo jim receno ze to jak se zachovali nebylo spravny.

A u CL jsou jen proto, ze se jim nepodarilo zalozit guildu vlastni (ve 3 lidech to nejde )
Imho se ma Tesic a CL na co tesit, pokud ma u sebe lidi, co stejne nechteji byt prospesny jiny guilde, nez vlastni a hrabat sami na sebe na svem pisecku.

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 24/10/2005 :  13:25:05  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Me naopak pripada, ze nas opustili akorat lidi, co guildu vyuzivali ve svuj prospech a po te utekli nekam jinam, kdyz meli neco pro guildu udelat a bylo jim receno ze to jak se zachovali nebylo spravny.

Imho se ma Tesic a CL na co tesit, pokud ma u sebe lidi, co stejne nechteji byt prospesny jiny guilde, nez vlastni a hrabat sami na sebe na svem pisecku.
Sakra co mi to jen pripomina.....

Teda ti GL v MdK musej bejt pekni .... kdyz takhle vystvou lidi

Edit: oprava chybky.

Edited by - Atronach on 24/10/2005 13:26:08
Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 24/10/2005 :  18:27:24  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message  Reply with Quote
quote:

No ako to tak sledujem, tak je to cele o tom, ze ani jedna strana neche nic zo svojho obetovat a vymysla sposob ako zabranit spojeniu. (tak mi to pripada). Neviem ako to pocitujete vy, ale priniest obetu vo forme zlucenia oboch guild za strany RL je podla mojho nazoru jednoduchsie a logickejsie, ale budis boli tu aj ine nazory. Nehnevajte sa na mna ale nazov guildy Tudle Nudle je dost stupidny, viem ze niekto bude argmentovat tym, ze som nehlasoval v prvom kole, ale nehlasoval som kvoli tomu, ze neviem vymyslat nazvy a s ponukanych nazvov ani jeden nebol pre mna vhodny. Mam velke obavy z toho, ze toto je rozpad celej CZ (uz nebudem pisat CZ&SK, nema zmysel) komunity v EQ. Keby ludia trochu porozmyslali, tak by skutocne niektori pochopili, ze jedna velka guilda je fakt lepsie ako 1000 malych a to plati nie len pre high level toonsy, ale aj pre low a middle toonsy. Guilda neznamena len raidy.

A stale si myslim ze najlepsi nazov pre guildu je MOR DO KULI...

Pravda, rovnako som zmyslal posledne cca 3-4 mesiace posobenia v EQ2 (hral som to od novembra 2004 do jula 2005). Skoda ze sa zacali "hybat lady" az teraz a aj to ako citam toto forum, nie celkom uspesne. Skoda.
Inak k tvojmu predchadzajucemu postu. Slovakov v EQ2 je ako safranu osobne som narazil asi na dvoch-troch (o nejakej komunite tu nemoze byt ani reci) na Runnyeye (pocas mojho posobenia v MdK (januar-jul) tam myslim nebol ani jeden...).

P.S.: Mimochodom, si prvy Slovak ktoreho vidim pisat na tychto forach bezchybne .

Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired)
Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired)

Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating)
Modgud, EVE online (retired)
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 24/10/2005 :  19:54:27  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Muzes bejt nejak konkretnejsi a vysvetlit mi proc nema smysl byt v guilde?

A u CL jsou jen proto, ze se jim nepodarilo zalozit guildu vlastni (ve 3 lidech to nejde )

Tohle nemelo byt osobni, ale kdyz tady sleduju ty hadky a vzpominam na to, jak fungoval guildkanal, tak mi to vikendovy kecani na tellech s par lidma prislo jako mnohem lepsi doprovod expeni nez komunikace v guilde.

Je jasny, ze zazemi guildy ma neco do sebe, kdyz jsou vsichni crafti pohdromade, ale fakt si nejsem jistej, jestli to stoji za ty nervy. Zvlast, kdyz je clovek obcanem druhe kategorie a nemuze ani vyuzivat guild vault. To uz je snad lepsi i za ty novy bagly zaplatit 3 zlataky prodavacovi a kaze poprosit v tellu o novy kouzlo, kdyz stary neni na brokerovi v Adept I.
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 25/10/2005 :  00:05:11  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kurik
Zvlast, kdyz je clovek obcanem druhe kategorie a nemuze ani vyuzivat guild vault.
Muaaah zacinam sympatizovat s MdK

Go to Top of Page

Batky
Starting Member

21 Posts

Posted - 25/10/2005 :  07:33:31  Show Profile Send Batky a Private Message  Reply with Quote
Ja odpadnem, dalsi slovak co hra eq No tak to sme uz dokopy traja. Dvaja z toho sme teraz presli s americkeho servra na europsky, aby sme sa pridali do CZ guildy, ale smeruje to do riadnej ... ehm priepasti... Niekedy mam pocit, ze bola chyba prejst na tento server a zahodit toho pol roka hrania. Ale zasa na druhej strane musim povedat, ze v guilde MdK je zopar velmi dobrych a ochotych ludi, ktori pomahaju low charom.

S tym opustanim guildy chcem potvrdit slova kohosi v predchadzajucom prispevku. Dokonca dotycny clovek ma poprosil ci by som mu nespravil nejake veci na jeho low alt a ja somar som nakupil rare veci, len aby som sa zavdacil, naco dotycny nasledne (cca 2 hodiny) povedal ze opusta guildu. A potom nema byt clovek nasrany...
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,27 seconds. on eygor Snitz Forums 2000