Author |
Topic |
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 16/11/2005 : 22:29:27
|
tak si to prenastavte koudy tu postoval navod na prenastaveni na stare ovladani |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 17/11/2005 : 11:16:23
|
Tak Devové vymysleli (opět kolenem pravděpodobně - možná to byla i pata), že přidají armor staty ke clothingu (možná jen róbám) - to mi přijde jako to úplně nejstupidnější možné řešení problému jedi armoru! Pokud neudělaj craftable róby tak bude vypadat jeden jedi jak druhej |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 17/11/2005 : 11:26:42
|
quote: Originally posted by SNowie
Tak Devové vymysleli (opět kolenem pravděpodobně - možná to byla i pata), že přidají armor staty ke clothingu (možná jen róbám) - to mi přijde jako to úplně nejstupidnější možné řešení problému jedi armoru! Pokud neudělaj craftable róby tak bude vypadat jeden jedi jak druhej
bud rad, elder roba zadny armor staty nema |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
Arkos Agnos
Starting Member
89 Posts |
Posted - 17/11/2005 : 11:44:55
|
Tak Devové vymysleli (opět kolenem pravděpodobně - možná to byla i pata), že přidají armor staty ke clothingu (možná jen róbám) - to mi přijde jako to úplně nejstupidnější možné řešení problému jedi armoru! Pokud neudělaj craftable róby tak bude vypadat jeden jedi jak druhej
Aspon se trochu uzivej tailori, doted byl cloth jen na ozdobu a na kvalite temer nezalezelo.
Ovsem jestli se nemylim, tak tailoring je v domestic traderovi, coz bude asi nejlukrativnejsi craft, protoze dela i jidlo a to se jedine spotrebovava ve velkem, po ostatnich vecech neni poptavka, protoze nebude decay. Jeste mozna po spaceships protoze ty se pry nici bojem, ale kdo vi.
Mimochodem uz ted je dost hloupe, kdyz se polovina lidi prepravuje pomoci suicide a cloningu... |
SWG Eclipse - Arkos Agnos
|
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 17/11/2005 : 11:59:06
|
quote: Originally posted by Arkos Agnos
Mimochodem uz ted je dost hloupe, kdyz se polovina lidi prepravuje pomoci suicide a cloningu...
mas nejakej problem?! |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 17/11/2005 : 13:13:34
|
quote: Originally posted by Carmax
Mimochodem uz ted je dost hloupe, kdyz se polovina lidi prepravuje pomoci suicide a cloningu...
mas nejakej problem?!
aneb jak levne teleportovat na mustafar ? edit: vypis chatu ze stratics o NGE s DEVy: http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=ngejedi&message.id=13729 |
Edited by - SNowie on 17/11/2005 16:37:04 |
|
|
Werrevlk
Junior Member
504 Posts |
Posted - 17/11/2005 : 17:12:08
|
mas nejakej problem?!
aneb jak levne teleportovat na mustafar ? edit: vypis chatu ze stratics o NGE s DEVy: http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=ngejedi&message.id=13729
Hmm klasicky lzi jak meli super feedback jak jim nikdo neodchazi atd.Jeste tam mohli pripsat ze jim po NGE vzrostl pocet zaakzniku o 50%. |
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 17/11/2005 : 18:32:16
|
tady nejaky manik napsal napady na jediho: http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=ngejedi&message.id=16903&jump=true#M16903 me to prijde docela dobre - nedokazu posoudit jestli je to overpowered, ale urcite je to mnohem lepsi nez ted
edit: další tentokrát prudící bug dočetl sem se, že Elder Jedi po nějaké době začne otravovat dědek (ano ten co zve do vesnice) - i když přijmete/nepřijmete quest tak se objevuje každých pár minut a ptá se vás pokaždé, jestli chcete nastoupit cestu Síly |
Edited by - SNowie on 17/11/2005 21:51:17 |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 18/11/2005 : 08:51:45
|
Vcera za mnou i za koudym byl . |
|
|
baron432
New Member
415 Posts |
Posted - 18/11/2005 : 08:59:45
|
edit: další tentokrát prudící bug dočetl sem se, že Elder Jedi po nějaké době začne otravovat dědek (ano ten co zve do vesnice) - i když přijmete/nepřijmete quest tak se objevuje každých pár minut a ptá se vás pokaždé, jestli chcete nastoupit cestu Síly
Z toho je vidět, že ani Old Man nepovažuje současného jedi za plnohodnotného "muže síly" |
PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot) SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM) |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 18/11/2005 : 09:10:14
|
nevite nekdo, jak se dostat do archivu ofic fora? jsem se tam dostal pres nejaky odkaz na forech, ale neulozil jsem si link |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 18/11/2005 : 15:43:38
|
quote: Originally posted by baron432
edit: další tentokrát prudící bug dočetl sem se, že Elder Jedi po nějaké době začne otravovat dědek (ano ten co zve do vesnice) - i když přijmete/nepřijmete quest tak se objevuje každých pár minut a ptá se vás pokaždé, jestli chcete nastoupit cestu Síly
Z toho je vidět, že ani Old Man nepovažuje současného jedi za plnohodnotného "muže síly"
|
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Dreik
New Member
363 Posts |
Posted - 18/11/2005 : 19:05:13
|
hledal nekdo nakej trial |
Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
|
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 19/11/2005 : 15:14:36
|
Kurva proc Eclipse loaduje tak dlouho.
Edit:Odpovim si sam protoze to je jeden z nejvetsich serveru a myslim ze zas neco pojebali tak to budou znova opakovat jako uz kolikrat curaci.
To cekani me uz fakt sere cely me to uz sere skonci me mesic a seru nato mam toho plny zuby a WoW uz mam predobjednany.Jerzee brzy pudu kvam
Edit2:Jako vzdy vse on-line jedinej Eclipse ne SOE is |
Edited by - Akoh Adi on 19/11/2005 15:51:32 |
|
|
Hosty
Average Member
1177 Posts |
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 19/11/2005 : 16:12:50
|
juuu, hadejte jak je na tom eclipse? Offline.. |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
Yurekk
Junior Member
503 Posts |
Posted - 19/11/2005 : 16:14:15
|
LOL Eclipse z loading rovnou na Offline |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 19/11/2005 : 16:14:27
|
juuu, hadejte jak je na tom eclipse? Offline..
To bylo jasny hned jak nenaskocil po brie ze to zas posrali kolikrat uz se todle stalo muj pohar trpelivosti prave pretekl |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 19/11/2005 : 16:18:07
|
hihi, vcera jsem zrusil ten cancel co jsem udelal a dneska jsem zrusil to zruseni cancelu co jsem udelal |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 19/11/2005 : 16:25:24
|
hihi, vcera jsem zrusil ten cancel co jsem udelal a dneska jsem zrusil to zruseni cancelu co jsem udelal
ja chci kurva zkusit jediho s nejakou formou ochrany nez cancelnu |
|
|
Yurekk
Junior Member
503 Posts |
Posted - 19/11/2005 : 16:32:57
|
Zůstane vůbec někdo v SWG ? Začíná se to nějak hroutit |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 19/11/2005 : 16:43:53
|
quote: Originally posted by Yurekk
Zůstane vůbec někdo v SWG ? Začíná se to nějak hroutit
Ja koncim na 90 procent mam to predplaceny asi do 20 prosince. |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 19/11/2005 : 16:44:53
|
quote: Originally posted by Akoh Adi
Ja koncim na 90 procent mam to predplaceny asi do 20 prosince.
ja do 4. a jestli se to do te doby nezlepsi (a to si piste ze ne) tak me to dlouho nikdo neuvidi |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
filcon
New Member
104 Posts |
Posted - 19/11/2005 : 17:13:18
|
Ja jsem se vratil, abych si zahral nake to PvE, takze ja zatim zustavam. Ono uprime, odejdou ti hraci, kteri by stejne prestali hrat at uz by bylo NGE nebo nebylo. A zase prijdou novy hraci ... a cele se to opakuje. |
Auction Stats - Warhammer Online Addon
Lotro Czech Fansite - Executive Editor GuildWars CzSk - Executive Editor |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 19/11/2005 : 17:49:53
|
quote: Originally posted by filcon
Ja jsem se vratil, abych si zahral nake to PvE, takze ja zatim zustavam. Ono uprime, odejdou ti hraci, kteri by stejne prestali hrat at uz by bylo NGE nebo nebylo. A zase prijdou novy hraci ... a cele se to opakuje.
no ja bych teda nebyt nge neodesel.. me to bavilo asi nejvic od mych zacatku nez NGE ohlasili.. |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 19/11/2005 : 19:42:43
|
quote: Originally posted by filcon
Ja jsem se vratil, abych si zahral nake to PvE, takze ja zatim zustavam. Ono uprime, odejdou ti hraci, kteri by stejne prestali hrat at uz by bylo NGE nebo nebylo. A zase prijdou novy hraci ... a cele se to opakuje.
Já bych taky rozhodně neodešel. |
|
|
airvash
New Member
107 Posts |
Posted - 19/11/2005 : 22:16:54
|
ty pujdes na WOW? NEKECEJ?!
|
Airvash - CzA !!!Rovnost, volnost, bratrstvi, rebelie!!! SWG: Eclipse (retired)
Airvash - Zdechliny !!!Feel the power of the shadow!!! WoW:Drak'thul (retired) Airvashka - The Genesis, Carpe diem ally! LA2:Gustin |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 20/11/2005 : 09:29:24
|
No ja zustavam, uz jen proto ze budu mit na starosti bohemku, ona je to prdel nahazet vsechno na Jorsska a jit si nekam jinam co lidi? |
|
|
Pavel1269
Junior Member
519 Posts |
Posted - 20/11/2005 : 10:01:46
|
quote: Originally posted by Jorssk
No ja zustavam, uz jen proto ze budu mit na starosti bohemku, ona je to prdel nahazet vsechno na Jorsska a jit si nekam jinam co lidi?
|
SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT |
|
|
Sanix
Junior Member
899 Posts |
Posted - 20/11/2005 : 11:00:24
|
No ja zustavam, uz jen proto ze budu mit na starosti bohemku, ona je to prdel nahazet vsechno na Jorsska a jit si nekam jinam co lidi?
ja mam predúplaceno do 6.12. jestli se to moc nespravi, coz jako na 100% ne, tak sdavam mesic az 2 pauzu, pak se vratim Star Wars me fakt bavi, jak budou opraveny bugy tak to bude zase super gamesa...
pomuzu ti s vecma v guilde oki ? ;]] |
WoW: Axgri |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 20/11/2005 : 11:10:22
|
Tak jo to budu jen rad . |
|
|
Werrevlk
Junior Member
504 Posts |
Posted - 20/11/2005 : 12:44:28
|
Jooo to jaaa si uz nakou dobu v pohode a kldiecku uzivam v <cenzura pro jorsska aby z toho nedostal infarkt > Koudy byt tebou tak bych tomu dal sanci.. |
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 20/11/2005 : 14:41:05
|
quote: Originally posted by Werrevlk
Jooo to jaaa si uz nakou dobu v pohode a kldiecku uzivam v <cenzura pro jorsska aby z toho nedostal infarkt > Koudy byt tebou tak bych tomu dal sanci..
A proto nikdy neuvidíš Shabbyho |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 20/11/2005 : 14:41:43
|
Nezapomen na 6 muzei |
|
|
Dreik
New Member
363 Posts |
Posted - 20/11/2005 : 19:25:18
|
WoW se zatim pokusim stahnout jen trial dyz se mi to zalibi tak si od kamose pucim verzi s patchem a kdyz se mit to bude libit tak to budu parit pri restartech. |
Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
|
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 20/11/2005 : 20:39:33
|
Pro všechny: pokud uvidíte člověka Coo exploitem huntit ancienty tím, že zalejzá do základny ka na něj nemůžou hned ho reportujte - krade ancienty poctivě huntícím lidem a perly pak ve velkém prodává na aukcích. http://img476.imageshack.us/img476/2430/screenshot01926xu.jpg http://img476.imageshack.us/img476/5011/screenshot01932gj.jpg
to neni exploit, exploit je kdyz udelas neco co hra normalne nedovoluje, tohle je chyba u SOE ze to ma tak udelany.. aspon teda imho (ikdyz sem predtim rikal ze je pac sem byl nasranej) |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
Edited by - Carmax on 20/11/2005 20:43:22 |
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 20/11/2005 : 21:08:31
|
quote: Originally posted by airvash
ty pujdes na WOW? NEKECEJ?!
No muj pohar trpelivosti nepretek ale vysoptil tak uvidim WoW mam predobjednany az bude tak bude zatim budu hrat SWG kdy se sakra uz vratis potrebujem lidi. |
|
|
Kozomrd
Starting Member
68 Posts |
Posted - 21/11/2005 : 09:57:37
|
Pro všechny: pokud uvidíte člověka Coo exploitem huntit ancienty tím, že zalejzá do základny ka na něj nemůžou hned ho reportujte - krade ancienty poctivě huntícím lidem a perly pak ve velkém prodává na aukcích. http://img476.imageshack.us/img476/2430/screenshot01926xu.jpg http://img476.imageshack.us/img476/5011/screenshot01932gj.jpg
to neni exploit, exploit je kdyz udelas neco co hra normalne nedovoluje, tohle je chyba u SOE ze to ma tak udelany.. aspon teda imho (ikdyz sem predtim rikal ze je pac sem byl nasranej)
Tohle je exploit. Exploit je využití nějaké nedokonalosti ve hře - tudíž věci, kterou hra (byť ne záměrně) dovoluje. Když uděláš něco, co hra nedovoluje (např. něco hackneš a přidáš si bambilión kreditů), tak už je to ouplně normální cheat.
Jo, to jsou ta léta strávená u America´s Army. |
SWG: Semir Ferhis (Eclipse) Ich möchte Knedel mit Kaugummi. |
|
|
Dreik
New Member
363 Posts |
Posted - 21/11/2005 : 11:03:25
|
a ty vis jak si preidat bambilion creditu??? |
|
|
|
Quartax
Junior Member
764 Posts |
Posted - 21/11/2005 : 13:48:30
|
taky zůstávám : -) |
Quartax Xarys - SWG.Eclipse
|
|
|
Sagger
Ci-ua-ua
925 Posts |
Posted - 21/11/2005 : 14:09:44
|
quote: Originally posted by Quartax
taky zůstávám : -)
napodobne
edit: je mi jasny, ze tohle vsechno dela SOE proto, aby se me zbavili ale tak lehce to nepujde |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
Edited by - Sagger on 21/11/2005 14:10:18 |
|
|
Kozomrd
Starting Member
68 Posts |
Posted - 21/11/2005 : 14:14:54
|
quote: Originally posted by Dreik
a ty vis jak si preidat bambilion creditu???
Kdepak - nejsem žádný 1337 h4x0r |
SWG: Semir Ferhis (Eclipse) Ich möchte Knedel mit Kaugummi. |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 21/11/2005 : 14:32:19
|
quote: Originally posted by Kozomrd
quote: Originally posted by Dreik
a ty vis jak si preidat bambilion creditu???
Kdepak - nejsem žádný 1337 h4x0r
|
|
|
Rasta
New Member
350 Posts |
Posted - 21/11/2005 : 14:50:37
|
Jorssku obcas te podezrivam z toho,ze jsi placeny agitator SOE:) Jestli ne,tak te za tvoji sverepou setrvalost a snahu o udrzeni Bohemie a veci okolo celkem obdivuju,ale nechapu. Kdyz tak procitam forum SWG,u ktere jsem vydrzel i v drevnich dobach pul roku a musim priznat,ze me to bavilo,tak je mi nynejsich hracu celkem lito. Kazdopadne vsem preju GL. |
Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO
|
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 21/11/2005 : 15:25:58
|
jen si zkuste představit jak by to vypadalo kdyby se Jorssk na swg vykaslal... jinyho takovyho tahouna a stmelovače komunity neznám.. takže Jorssku přeju pevné nervy a drž se chlapíku |
jůůz d fóós |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 21/11/2005 : 15:30:59
|
quote: Originally posted by Xavier
Jorssku obcas te podezrivam z toho,ze jsi placeny agitator SOE:) Jestli ne,tak te za tvoji sverepou setrvalost a snahu o udrzeni Bohemie a veci okolo celkem obdivuju,ale nechapu. Kdyz tak procitam forum SWG,u ktere jsem vydrzel i v drevnich dobach pul roku a musim priznat,ze me to bavilo,tak je mi nynejsich hracu celkem lito. Kazdopadne vsem preju GL.
jorssk má v popisu práce hrát SWG - píše o ní do Levelu možná mu i platí měsíční poplatky ? mimochodem dal sem preventivní cancel - je šance, že reaktivuju než doběhne tenhle měsíc pokud něco se hrou udělaj ... pokud někoho zajímaj důvody odchodu: 1. veškerý můj majetek se změnil v odpadky (adk zbraně, brnění, SEAs) -> už mě nic ve hře nedrží, rozdíl mezi nováčkem a pokročilejším hráčem je maximálně ve výzdobě baráčku 2. NGE mě vůbec nebaví - nový systém mi přijde naprosto úchylný a nesmyslný 3. škola - aspoň na ni bude víc času koupím si GW na občasné zahrání a to bude vše - zatim ahoj |
Edited by - SNowie on 21/11/2005 15:50:22 |
|
|
Dreik
New Member
363 Posts |
Posted - 21/11/2005 : 15:32:03
|
ja sem pri tobe Jorssku |
|
|
|
Yurekk
Junior Member
503 Posts |
Posted - 21/11/2005 : 16:13:59
|
já se přidám k partě masochistů a taky zůstávám |
|
|
|
Olusriel
Junior Member
836 Posts |
Posted - 21/11/2005 : 18:28:58
|
/taky zustavam (minimalne do brezna) |
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
|
|