Tak sem neska zkousel predelat trialku na full acc ale nak to nechce jit:(( nemel nekdo podobnej problem? mam VISU a platim s nou bez problemu WoW SWG tak nechapu proc to nechce vzit kdyz dam next tak em to napise:
ERROR: We were unable to contact your card issuer. Several reasons may apply. Please try again later.
Zkus zavolat do své banky jestli náhodou některé transakce přes net neautorizují, podobný problém jsem měl před pár měsíci kdy banka neautorizovala zkušební platbu na pay-pal - odůvodnila to tím, že byla někde v USA ukradena databáze karet a tímto sychrují podezřelé platby a požadují pro jistotu autorizaci (jen se omlouvají že mi o z jejich pohledu podezřelé platbě zapomněli dát vědět). Po sprnutí z mé strany, že je to něco neslýchaného aby samovolně pozastavily platbu se mi omluvily a platbu uvolnily. Zároveň jsem jim pro příště zakázal něco podobného udělat - což si prý poznamenají a kartu plně otevřou pro platby ale upozornily mě na možná rizika s tím spojená. Jednalo se o Visa kartu od KB.
NO vono uz to de... nechapu proc to neslo kua:( Jedinej problem je, ze sem to zistil, kdyz sem z prdele zkousel upgnout novej trial, co sem udelal pred par dnama, abych se dostal do hry a optal se tam na tu kartu! Takze ted mam kua zaplacenej char bez skillu:) me jebne asi