Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 EVE Online
 EVE - General
 Problem s platbou
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

olsovka
Starting Member

7 Posts

Posted - 18/12/2005 :  15:43:29  Show Profile Send olsovka a Private Message  Reply with Quote
Tak sem neska zkousel predelat trialku na full acc ale nak to nechce jit:((
nemel nekdo podobnej problem?
mam VISU a platim s nou bez problemu WoW SWG tak nechapu proc to nechce vzit
kdyz dam next tak em to napise:

ERROR:
We were unable to contact your card issuer. Several reasons may apply. Please try again later.

If the problem persists then contact support

HLP PLZ!!

UO: leet
AO: nuda
SWG: SOEsux
WoW: arkada
EVE: leet

Edited by - olsovka on 20/12/2005 04:01:54

olsovka
Starting Member

7 Posts

Posted - 20/12/2005 :  04:03:09  Show Profile Send olsovka a Private Message  Reply with Quote
kua to forum tady fakt zije....

Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 20/12/2005 :  08:50:24  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Zije, co by nezilo

Tech problemu muze byt vic, tezko podle toho cos napsal soudit.
Proste pri platbe nemohli kontaktovat vydavatele karty ...

Btw ja s VISOU nekdy o vikendu nemel sebemensi problem a za 2s byl z trialu normalni account.

Black
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 20/12/2005 :  09:14:55  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
Zkus zavolat do své banky jestli náhodou některé transakce přes net neautorizují, podobný problém jsem měl před pár měsíci kdy banka neautorizovala zkušební platbu na pay-pal - odůvodnila to tím, že byla někde v USA ukradena databáze karet a tímto sychrují podezřelé platby a požadují pro jistotu autorizaci (jen se omlouvají že mi o z jejich pohledu podezřelé platbě zapomněli dát vědět). Po sprnutí z mé strany, že je to něco neslýchaného aby samovolně pozastavily platbu se mi omluvily a platbu uvolnily. Zároveň jsem jim pro příště zakázal něco podobného udělat - což si prý poznamenají a kartu plně otevřou pro platby ale upozornily mě na možná rizika s tím spojená.
Jednalo se o Visa kartu od KB.

Noe

Go to Top of Page

olsovka
Starting Member

7 Posts

Posted - 20/12/2005 :  15:20:43  Show Profile Send olsovka a Private Message  Reply with Quote
NO vono uz to de... nechapu proc to neslo kua:(
Jedinej problem je, ze sem to zistil, kdyz sem z prdele zkousel upgnout novej trial, co sem udelal pred par dnama, abych se dostal do hry a optal se tam na tu kartu!
Takze ted mam kua zaplacenej char bez skillu:) me jebne asi

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page