Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Master II. vylepšení
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

pavliik
Starting Member

14 Posts

Posted - 20/12/2005 :  21:08:52  Show Profile  Visit pavliik's Homepage  Send pavliik an ICQ Message Send pavliik a Private Message  Reply with Quote
Zdravím, nenašel jsem tady na fóru seznam kouzel, které jdou vylepšit na Master II. Tak jsem ho nakonec schrastil z jiných zdrojů, možná by někoho tady taky zajímal (je to docela k naštvání, když si koupíte vylepšení kouzla, který můžete mít za pár lvl zdarma jako Master II.)

http://everquest.neverwinter.cz/forum/index.php?showtopic=8

(pokud jsou tam nějaký špatně, tak mi pls dejte vědět, kontroloval jsem to jenom na Fury do lvl 30 a to by mělo sedět...)

Edited by - pavliik on 23/01/2006 17:58:14

Kaz
Moderator

901 Posts

Posted - 21/12/2005 :  07:09:44  Show Profile  Send Kaz an ICQ Message Send Kaz a Private Message  Reply with Quote
Jen uprava u warlocka

Level 54
Netheros
Dark Nebula
Shadowed Pillaging
Seal of Ebon Thought

Shadowed Pillaging zrusen a misto nej je posledni verze Distortion akroat mam okno a nevim kery, jestli Null nebo Nill

EQ2: Morigu <Pohodari> Fae |Conjuror| Nagafen
R.I.P.
Vanguard: Kazgoroth <MdK> Dark Elf |Necromancer| Gelenia
EQ2: Kazgoroth <MdK> Erudite |Warlock| Runnyeye
Go to Top of Page

pavliik
Starting Member

14 Posts

Posted - 21/12/2005 :  08:33:42  Show Profile  Visit pavliik's Homepage  Send pavliik an ICQ Message Send pavliik a Private Message  Reply with Quote
Super, díky. Už jsem to updatnul

Go to Top of Page

jakuza
New Member

209 Posts

Posted - 21/12/2005 :  09:37:19  Show Profile  Send jakuza an ICQ Message Send jakuza a Private Message  Reply with Quote
Mno u troubadoura misto mastr II spelliku dostanec misto benža elektrickou kytaru ma misto malinkeho budibku poradny tamtam :)))
Go to Top of Page

pavliik
Starting Member

14 Posts

Posted - 21/12/2005 :  09:52:24  Show Profile  Visit pavliik's Homepage  Send pavliik an ICQ Message Send pavliik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jakuza

Mno u troubadoura misto mastr II spelliku dostanec misto benža elektrickou kytaru ma misto malinkeho budibku poradny tamtam :)))

OK, už jsem to taky updatnul
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,04 seconds. on eygor Snitz Forums 2000