Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Nechcete tvořit EQII portál?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

lukas.oborsky
Starting Member

2 Posts

Posted - 06/12/2004 :  20:48:55  Show Profile  Visit lukas.oborsky's Homepage  Send lukas.oborsky an ICQ Message Send lukas.oborsky a Private Message  Reply with Quote
Ahoj, najde-li se zde kombinace EQII hráče a webdesignéra (čí#239; více podobně zaměřených lidí), mám pro něj (ně) následující nabídku, za kterou se neskrývá nic špatného, jen upřímná snaha, aby má dřívější práce nepřišla zcela vniveč.

Začátkem listopadu 2003 jsem otevřel stránky o EQII na adrese everquest.oborsky.cz. Do projektu těchto stránek jsem se vrhnul s chutí a zájmem, plánoval jsem jak hrát hru samotnou, tak vytvářet a udržovat tento Everquest II portál. Bohužel kvůli změnám v soukromém i profesním životě jsem byl nucen tvorbu těchto stránek zastavit v únoru tohoto roku. Je to škoda a proto mám pro vás nabídku. Pokud se mi ozve libovolný zájemce či zájemci, kteří by chtěli tento umrtvený Everquest II portál oživit a udržovat, poskytnu mu (jim) veškeré zdrojové soubory i kompletní grafiku, zřídím FTP účet pro tento server a přitom budu, jako dosud, plně hradit provoz serveru i domény. Stránky jsou napsány s citem pro čistotu kódu podle standardu XHTML 1.1 a CSS 2.1, používají PHP, k dispozici je i dosud nevyužité MySQL s neomezeným počtem tabulek. Stránky jsou i nyní, půl roku po zastavení projektu, na prvním místě na Jyxo.cz i Google.com (z českých stránek), podobný portál navíc v češtině neexistuje, takže o návštěvníky nebude mít případný zájemce nouzi. Ke své nabídce mám pouze jedinou podmínku - a to, že tento web bude provozován pod stávající doménou everquest.oborsky.cz a grafika či kód nebudou použity na jiném webu. Pokud máte o mou nabídku zájem, kontaktujte mě na lukas@oborsky.cz s krátkým popisem vašeho vztahu k této hře (to abych to nesvěřil někomu, kdo nezná ani krutého Lucana). Těším se předem, že tento web opět ožije!

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 07/12/2004 :  08:15:42  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lukas.oborsky

Tvou práci znám a musím říci, že je se mi velice líbila a velmi jsem litoval, že jsi práci na svým stránkách zastavil. Sice nenabízím pomoc protože na to bohužel naprosto nemám čas ale pevně doufám, že se někdo shopný najde protože nepokračovat v tak dobré práci by byla velká škoda.

Noe

Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 07/12/2004 :  09:35:16  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Škoda, že tam nemáš DB questů. Nějaké zajímavé bych tam klidkně naklepal.
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 07/12/2004 :  11:02:30  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
ja neci byt pesimista ale myslim si ze takovy portal nema sanci, v porovnani s nekterymi zahranicnimi o ktere se stara tym lidi a maji 100x vetsi navstevnost nez kdy cesky portal bude mit. U nas ta komunita neni nejvetsi a takovato stranka ma vesmes smysl jen pro tu cast ktera neumi anglicky. Nechci prudit jen v tom nevidim zadny smysl, teda krom fanouskovstvi, to se zpochybnit neda.

lastfm
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 07/12/2004 :  12:08:21  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

ja neci byt pesimista

No tak nebuď.
Go to Top of Page

lukas.oborsky
Starting Member

2 Posts

Posted - 07/12/2004 :  16:14:18  Show Profile  Visit lukas.oborsky's Homepage  Send lukas.oborsky an ICQ Message Send lukas.oborsky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

... ale myslim si ze takovy portal nema sanci ... jen v tom nevidim zadny smysl, teda krom fanouskovstvi

No že nemám šanci trhnout návštěvnost jako zahraniční weby, to je jasný, ale to také není účel mé nabídky. Nezačínal jsem projekt s vidinou zisků, ale skutečně jen jak si odhadl, z fanouškovství. Moje vidina byla kolem serveru soustředit české hráče. No a měl jsem před pár dny nápad, že se najde třeba podobný fanda, co se na to vrhne po mě. Nebo třeba nějaká guilda, co si z toho webu udělá svůj domácí site.
Go to Top of Page

pavliik
Starting Member

14 Posts

Posted - 19/12/2005 :  14:35:49  Show Profile  Visit pavliik's Homepage  Send pavliik an ICQ Message Send pavliik a Private Message  Reply with Quote
Zdravím.

Já jen, že stránky jsou stále v provozu.

Primárně mají sloužit jako rozjezd pro začínající hráče, snažíme se tam tak nějak seskupit základní onformace (o tom, jak vůbec hru rozjet, jak funguje craft, co jsou to SP body atp.)

Na našem fóru http://www.everquest.oborsky.cz/diskuse se dá najít taky hodně zajímavejch věcí, zejména díky výbornejm postům od vtmar6n.

Kdyby měl kdokoliv chuť nějak přispět, byli bysme rádi (jakejkoliv článeček, guide, cokoliv, co by mohlo pomoct zejména začínajícím hráčům)

Těšíme se na vás na
http://everquest.oborsky.cz

Edited by - pavliik on 19/12/2005 14:37:17
Go to Top of Page

pavliik
Starting Member

14 Posts

Posted - 11/01/2006 :  23:21:25  Show Profile  Visit pavliik's Homepage  Send pavliik an ICQ Message Send pavliik a Private Message  Reply with Quote
Tak update

Stránky i fórum se stěhují na novou adresu (a v nové podobě)

http://everquest.neverwinter.cz
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 13/01/2006 :  14:35:02  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
Jasně že pavliiik nemá šanci na zahraniční weby a ani se o to nesnaží.
V čem je jenho hodnota je to, že představuje informační základu pro české hráče kteří s EQ začínají nebo hrají dýl ale nevědí vše (kdo ví všechno kromě našich GL? ;))
Ačkoliv toněkomu bude připadat divné, tak existují hráči EQ kteří anglicky nevládnou natolik dobře aby pochopili všechno ze hry, a manuál není zrovna moc ideální cesta ... zplášť po XX updatech.
Takže držím palce a pomůžu jak můžu :)

Exhumus - 70 neurotik / 70 švadlenka / 44 tink
Tyfus - 32 mystík / 31 ármorer
Wellkey - 38 klaďas / 30 klenot
Gonad - 16 deflorer / 70 nadbytečník
Go to Top of Page

pavliik
Starting Member

14 Posts

Posted - 16/01/2006 :  11:31:21  Show Profile  Visit pavliik's Homepage  Send pavliik an ICQ Message Send pavliik a Private Message  Reply with Quote
A já jsem za to vtmar6novi vážně vděčný

Musim říct, že jeho přínos je obrovský (i když občas remcá, že se mu něco nelíbí ). Takhle nějak jsem si to přdstavoval...
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000