Author |
Topic |
Atronach
Moderator
2069 Posts |
Posted - 19/01/2006 : 14:14:01
|
quote: Originally posted by Kaz
No ja bych byl pro prestavky v dmg, kdo by to nedodrzoval tak warning, kdyz takhle dostane nekdo warning nekolikrat za raid tak si to pak rozmysli. Tank si to dotauntuje, lidi obnovi debufy a bude to snad lepsi...
JJ, tak by to melo bejt. Tohle by asi idealne hlidal tank. Staci aby rekl PAUZA a vsichni prestanou kydlit nez zase po XX sec rekne DONEJ.
Tank nejlip vi jak mu prochazej taunty, takze je podle me osoba nejpovolanejsi na tohle hlaseni.
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
|
|
Drew
Junior Member
583 Posts |
Posted - 19/01/2006 : 14:22:17
|
No ja bych byl pro prestavky v dmg, kdo by to nedodrzoval tak warning, kdyz takhle dostane nekdo warning nekolikrat za raid tak si to pak rozmysli. Tank si to dotauntuje, lidi obnovi debufy a bude to snad lepsi...
S tímto naprosto souhlasím,je pravda,že i když se přestane do moba pražit,bude dostávat čočku od DOT,ale každopadně by to pro tanka bylo jednoduší. |
Udan Dirge/Sage (70/70) MdK inactive Drew Temp/Armorer (61/70)MDK inactive Dogra Shadowknight 70MDK inactive Prdola Swashbuckler 80 Pohodari Nagafen Udan Illusionist 80 Pohodari Nagafen |
|
|
Kaz
Moderator
901 Posts |
Posted - 19/01/2006 : 14:30:26
|
jj bud tank nebo nekdo treti si udela treba hlasku a rekne se to i pres ventrilo ***********DPS STOP*********** a ***********DPS START*********** nahlasi se za 10s prestavka takze kazdej bude mit sanci dosmazit si ten nuke, naky doty zustanou a pak na povel zase zacit pomoci te hlasky se to pak da v logu v pohode dohledat jestli nekdo jel dmg nebo ne ja jsem pro vyzkouseni |
EQ2: Morigu <Pohodari> Fae |Conjuror| Nagafen R.I.P. Vanguard: Kazgoroth <MdK> Dark Elf |Necromancer| Gelenia EQ2: Kazgoroth <MdK> Erudite |Warlock| Runnyeye |
|
|
Marwyn
Junior Member
792 Posts |
Posted - 19/01/2006 : 14:37:46
|
to je strasne nevdecny... protoze nekdy taunty jedou jak po masle a mob se urve i tak a to v naprosto necekany situaci :) Nekdy naopak neprojde skoro nic a drzi jak prikovanej. Proste to je hodne o kompletnim vyvoji situace. Napriklad makovici projde paradni kometa a zrovna ma jeste zakastenou DOTku a je to v PIP. Ale urcite by to mohlo zmensit riziko na minimum i kdyz MT bude servavan pro zmenu za spatnej odhad kdyz se mu neco urve a nebude to na tech kdo to urvali i kdyz to dokazou urvat max DPS takrka kdykoliv... :) Uz vidim jak to Kwahee prebere za par sec po tom co si to budu 20 sec tauntovat :) Navrhuju, aby se proste lidi konecne prestali honit za DPS tabulkama, poslouchali co se jim rika, prestali fightit v pripade ze se potvora urve (pokud ma target jinej nez MT proste se vypnout), ten kdo ji ma na sobe se pokus bezet smerem k MT a ceka se dokud MT zase nehlasi ze ji ma pevne na sobe. A samozrejme pri vetsich resistech tauntu, nebo castemu stunu (staci i mensi DPS MT a je taky rozdil v aggru), si MT vyhlasi pauzirovani a vsichni ho poslechnou :) Jinak vypnuti boje je opravdu nutne v pripade ztraty aggra a je velika sance ze potvora co nema AoE zabije maximalne jednoho clena pokud se to bude dodrzovat. |
Marwyn Zevl Aion - Mytower <Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...> |
|
|
Kaz
Moderator
901 Posts |
Posted - 19/01/2006 : 14:41:55
|
no sak de o to aby lidi jeli rozumne a tim prerusovanim se zmensila sance na urvani moba |
EQ2: Morigu <Pohodari> Fae |Conjuror| Nagafen R.I.P. Vanguard: Kazgoroth <MdK> Dark Elf |Necromancer| Gelenia EQ2: Kazgoroth <MdK> Erudite |Warlock| Runnyeye |
|
|
Atronach
Moderator
2069 Posts |
Posted - 19/01/2006 : 14:55:14
|
quote: Originally posted by Marwyn Navrhuju, aby se proste lidi konecne prestali honit za DPS tabulkama, poslouchali co se jim rika, prestali fightit v pripade ze se potvora urve (pokud ma target jinej nez MT proste se vypnout), ten kdo ji ma na sobe se pokus bezet smerem k MT a ceka se dokud MT zase nehlasi ze ji ma pevne na sobe. A samozrejme pri vetsich resistech tauntu, nebo castemu stunu (staci i mensi DPS MT a je taky rozdil v aggru), si MT vyhlasi pauzirovani a vsichni ho poslechnou :)
Ano marwe pises veci ktere by se MELI delat ale aby se delali musi to nekdo ridit a ti ostatni dodrzovat.
Pokud se nedomluvime ani na tom, ze se nebojuje az do povelu a moba pretahne nekdo 2sec po tom co ho ty natauntujes je to hodne smutny...
Pokud se mob urve, vetsinou makovice neubehnou ani 2 kroky protoze jdou na jednu nebo 2 rany. Takze presun k tobe je trochu problem.
Ja bych fakt zkusil ty ohlasovany pauzy.
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
|
|
Marwyn
Junior Member
792 Posts |
Posted - 19/01/2006 : 14:59:02
|
ok sem pro: 1. ohlasovane pauzi 2. v pripade utrzeni NIKDO krome MT nedava zadnou dama, kazdy prerusi spell co dela a vypne AA 3. jede se porad rozume a ne na to, aby se Brtnik poustel ze retezu :) |
Marwyn Zevl Aion - Mytower <Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...> |
|
|
Kaz
Moderator
901 Posts |
Posted - 19/01/2006 : 15:04:46
|
pustenej brtn nebyl dobrej napad ale vazne |
|
|
Drew
Junior Member
583 Posts |
Posted - 19/01/2006 : 15:16:35
|
pustenej brtn nebyl dobrej napad ale vazne
a on tak včera vrněl blahem že mohl jet full dmg |
Udan Dirge/Sage (70/70) MdK inactive Drew Temp/Armorer (61/70)MDK inactive Dogra Shadowknight 70MDK inactive Prdola Swashbuckler 80 Pohodari Nagafen Udan Illusionist 80 Pohodari Nagafen |
|
|
Marwyn
Junior Member
792 Posts |
Posted - 19/01/2006 : 15:22:22
|
jo jo :) jak vymenenej, spokojenej, zadny blbi pripominky... Doufam ze T7 prinese poradny taunty a treba se nekdy dockame toho ze se pojede fakt full damage a MT to udrzi. |
|
|
Atronach
Moderator
2069 Posts |
Posted - 19/01/2006 : 15:23:43
|
quote: Originally posted by Marwyn
jo jo :) jak vymenenej, spokojenej, zadny blbi pripominky... Doufam ze T7 prinese poradny taunty a treba se nekdy dockame toho ze se pojede fakt full damage a MT to udrzi.
A ted jeste tu o karkulce
|
|
|
|
Kaz
Moderator
901 Posts |
Posted - 19/01/2006 : 15:44:14
|
full dmg nemuzes jet ted a ani nikdy v budoucnu
Brtna vrnel, ale mel mit naky omezeni |
|
|
xarra
Starting Member
2 Posts |
Posted - 19/01/2006 : 15:48:43
|
No asi prvni prispevek ode me :) celkem souhlasim s tim omezovanim agra - nicmene nevim jestli jste si vsimli ale nesebral sem moba (aspon ne pokud MT stal a mob na nem) ani jednou za poslednich par raidu - pocitam je to tim ze necro proste nema zadnou specku co by dala pres 1k a ty doty proste tak neagrujou - a co se tyka poslaneho peta spis pomuze stabilizovat moba na miste u MT nez ze by nekdy zpusobil nejake problemy s agrem.A co tim chci rict ? Hrajte necra a nebude problem )
Smudla |
|
|
Atronach
Moderator
2069 Posts |
Posted - 19/01/2006 : 16:12:40
|
quote: Originally posted by xarra Hrajte necra a nebude problem )
NERF NERF
Problem by mohl bejt pokud pet padne. Musis napichat petovi anabolika aby nechcip
|
|
|
|
Topic |
|
|
|