screenshoty maji obvykle horsi kvalitu nez jak to vypada ingame. Navic u strategie se neda soudit podle obrazku, proste to musis videt bezet a jelikoz je to od tymu co delal C&C, tak verim, ze to bude supr EDIT: oh my gosh... 750 MB a budu moct hrat jen za povstalce nebo co... hmm na to kalim
Ty provokace zaplat si mesic a pod hrat nebo ti vyrabuju barak
ale notak!
neni to pro me, ale pro kamose chce to skusit a kdyz se mu to nebude libit (kdyz ho presvedcim ze je SWG lepsi a levnejsi ) tak pude do SWG Btw dik to me nenapadlo
quote:Originally posted by JerzeeG ad zeleny laser - myslis to, jak mi po spusteni videa po par sekundach misto obrazu naskoci zelena plocha ?
No to ti myslim Jerzeegu chybi nejaky kodek
jo to resim uz asi rok.. u nejakych filmu to dela, u jinych ne, u nekterych treba v pulce filmu, nebo jednou jo, podruhe ne.. dela to i u DVD, nejen DivX Xvid atd.. vyrazne pomohlo pouzivani toho klasickeho win media playeru z tvfreak.cz, co ma v sobe zabudovane kodeky, ale stale to jeste neni uplne v poradku
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
quote:Originally posted by JerzeeG ja ted pujdu v noci tak kolem 2-4 spat, tak se nedostanu ke kompu, tak nevzlykejte, ponevadz se dopoledne kolem 10-12 vratim..
Nam to vadit nebude, to se neboj . Spis si odpocinem od WoW masaze
mo je taky.. kdyz nekoho vydim z jecjich guildy musi zemrit, jelikoz vetsi ubozaky jsem jeste nevidel.... 2 hraci klidne o 10 levelu vyzsi a jdou na me kdyz jeste mobuji.. to mu rikam frajeri
jo ted me doslo, ze nam janek muze vyrizovat vzkazy :D takze prvni: nejakemu elisce (eliska) z TTH napis, ze je hodny, ze me bufnul staminu a ze me mrzi, ze jsem nestihl nic udelat, nez ho zabili ti crimson jezdci..
Je to uz uchylny nejdrive zaberou SWG channel na klaboseni ve WoW to me tak nevadi pac s nima muzu taky kecat. Ale zasirat SWG forum kecama z WoW je uz moc, a to je jerzee moderator.
Todle me fakt sere jen co lognu tak kazdej che jit na Sherkara pro LS hilt kurna musite se nejak dohodnout je zbytecny aby tam slo 3-5 jedi a loot to jeden a ostatni meli pak den a pul timer.Ja snad sestavim poradnik pokud vim klic mam ja,quartax,elor-guildovni a paja tak se to musi nejak dohodnout.Dotedka ste se bez Ls-hiltu obesli tak si este musite pockat nebo si sezente dva glowingy v cene od 5 do 10 mega a treti si lootnete z Malfosy a je to.Najednou by to kazdej chtel
Nic jenze ho chce najednou hned aspon 6 lidi kdyby se udali skupinky po 2-3 lidech bylo by to rychlejsi v kazdy skupine jeden sklicem tzn treba jedi + jeden nebo dva ranged a kazdej by to mel za chvili takle tam de 5 jedaju a maj pak vsici timer.A muzou si skoro dva dny tak akort lestit kladelka
mo je taky.. kdyz nekoho vydim z jecjich guildy musi zemrit, jelikoz vetsi ubozaky jsem jeste nevidel.... 2 hraci klidne o 10 levelu vyzsi a jdou na me kdyz jeste mobuji.. to mu rikam frajeri
CzSr Elite FTW! Ty hochy mám moc rád, zrovna fčera mi 4 skočili na záda když jsem dělal quest. Žeru je.
Ale k tématu na SWG fóru - co je to tu zase za bordel? Den se sem nedívám a hned tu musí zakročovat mocný Black... proč ste na mě nepočkali? Sem si chtěl zase po dlouhé době užít moderátorských práv.
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Ja taky hilt nepotrebuju (ale vubec, a naschval ho lootnu lol) a chodim pokazde na sher-kara abych vam pomohl. Maximalne s toho mam nejake good zbrane ktere jedi nechteji a do musea se hodi .
Ja taky hilt nepotrebuju (ale vubec, a naschval ho lootnu lol) a chodim pokazde na sher-kara abych vam pomohl. Maximalne s toho mam nejake good zbrane ktere jedi nechteji a do musea se hodi .
kdyby si lootl nejakou pistoli/rifli/carabinu tak mi ji ukaz, vymenim za jine a btw ja to lootnul pac sem byl sam, ty si mel u sebe pokud se nepletu wayena , tak si mu to mel nechat
uz to nekdo ucraftil? co je na tom old rep hiltu lepsi nez na normalnim?
Ma to byt 5th gen ls , a dmg cap v hiltu by mela byt 550 bez perel
To je good takze s perlama nakejch 650+-
imho to na cap craftnout nepujde tak jako nejde normalni hilt.. pokud tgo teda uz nespravili a uz aspon udelali hilt i pro doublebladed nebo se na to jako obvykle vykvakli?