Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Neni tu nekdo kdo by umel delat s UI?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Raady
New Member

396 Posts

Posted - 10/02/2006 :  11:16:28  Show Profile Send Raady a Private Message  Reply with Quote
Jedna se o to, ze bych ocenil nejakou listu (zrejme na horni nebo spodni cast obrazovky) se statama postavy. Predstavaval bych si to asi takto:

Att/Mit/Avoid/DPS/Haste/Speed ... Resisty ... Staty

Takovou vec by jiste ocenili i mnozi dalsi. Jenze na tyhle veci jsem uplna lama a vubec sem nedosel na to, jak se s tim UI Builderem zaraba

Nasla by se tu nejaka dobra duse co by si s tim poradila?

Cleos aka Toodle Noodle <Pohodari> - Everquest II (Nagafen)
Cleos <Temp> - Age of Conan (Fury)
Sir Zotikus Alexius <Mor do Kuli> - Everquest II (Runnyeye) - retired

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 10/02/2006 :  13:58:49  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
Pouzivam ProfitUI Reborn II a ma tam tu listu co potrebujes a spustu dalsich "vychytavek". Celkove vypada taky hodne dobre.
4 z 5 Bruiseru doporucuji toto UI .

Pro ty co je uz nebavi odklikavat uvodni demo, tak do souborku eq2.ini si pridejte radek: cl_movie_enabled 0

A kdyz chcete mit stejne kanaly ve vice oknech tak pridejte radek: chat_allowduplicatechannels 1

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%

Edited by - Pedro on 20/07/2006 12:46:38
Go to Top of Page

Kwah
New Member

423 Posts

Posted - 10/02/2006 :  14:07:43  Show Profile  Send Kwah an ICQ Message Send Kwah a Private Message  Reply with Quote
neco podobneho ma i Fetish Nightfall. jedno nebo dvouradkovou listu, ktera se da umistit kdekoliv. ja ji mam jednoradkovou na spodnim okraji obrazovky.
Go to Top of Page

Raady
New Member

396 Posts

Posted - 10/02/2006 :  14:34:19  Show Profile Send Raady a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro

Pouzivam ProfitUI a ma tam tu listu co potrebujes a spustu dalsich "vychytavek". Celkove vypada taky hodne dobre.

Na to ProfitUI jsem se uz dival. Musim rict ze se mi hodne libi. Jenze jsem strasnej detailista. Jednak mi to prijde takovy nelogicky poskladany (myslim ty staty o kterych jsem psal) a druhak mi prijde, ze to neni moc aktualizovany pro LU18+ ktery prisli pozdeji (mozna se pletu).

Cleos aka Toodle Noodle <Pohodari> - Everquest II (Nagafen)
Cleos <Temp> - Age of Conan (Fury)
Sir Zotikus Alexius <Mor do Kuli> - Everquest II (Runnyeye) - retired
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 10/02/2006 :  14:46:17  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raady

quote:

Pouzivam ProfitUI a ma tam tu listu co potrebujes a spustu dalsich "vychytavek". Celkove vypada taky hodne dobre.

Na to ProfitUI jsem se uz dival. Musim rict ze se mi hodne libi. Jenze jsem strasnej detailista. Jednak mi to prijde takovy nelogicky poskladany (myslim ty staty o kterych jsem psal) a druhak mi prijde, ze to neni moc aktualizovany pro LU18+ ktery prisli pozdeji (mozna se pletu).

Je to aktualizovane pro LU18. Zatim cekam az tam bude aktualizce pro LU19, ale mozna s tim cekaji az vyjde DD (LU20).

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

LL
New Member

297 Posts

Posted - 11/02/2006 :  12:10:47  Show Profile Send LL a Private Message  Reply with Quote
mám to, a je to docela good :-) zatím sem nenašel nic, co by kvůli LU19 nefungovalo.
Go to Top of Page

Kaz
Moderator

901 Posts

Posted - 11/02/2006 :  12:36:08  Show Profile  Send Kaz an ICQ Message Send Kaz a Private Message  Reply with Quote
Profita pouzivam uz dlouho, akorat lehce upravenyho

EQ2: Morigu <Pohodari> Fae |Conjuror| Nagafen
R.I.P.
Vanguard: Kazgoroth <MdK> Dark Elf |Necromancer| Gelenia
EQ2: Kazgoroth <MdK> Erudite |Warlock| Runnyeye

Edited by - Kaz on 11/02/2006 12:39:33
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 13/03/2006 :  11:48:52  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
3x hura pro nas co pouzivame sqele ProfitUI.
Link na nejnovejsi verzi, ktera je upravena na LU20 vcetne spousty novych vychytavek.

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive

Edited by - Pedro on 23/03/2006 18:54:15
Go to Top of Page

Drew
Junior Member

583 Posts

Posted - 13/03/2006 :  11:53:33  Show Profile  Send Drew an ICQ Message Send Drew a Private Message  Reply with Quote
quote:

3x hura pro nas co pouzivame sqele ProfitUI.
Link na nejnovejsi verzi, ktera je upravena na LU20 vcetne spousty novych vychytavek.

Super přilezu dom a hned stahuju, takže je dost možný že si to celý rozeseru a dneska mě neuvidíte.Ale co bez drnkajícího běsa se obejdete

Udan Dirge/Sage (70/70) MdK inactive
Drew Temp/Armorer (61/70)MDK inactive
Dogra Shadowknight 70MDK inactive
Prdola Swashbuckler 80 Pohodari Nagafen
Udan Illusionist 80 Pohodari Nagafen
Go to Top of Page

Kaz
Moderator

901 Posts

Posted - 13/03/2006 :  11:58:25  Show Profile  Send Kaz an ICQ Message Send Kaz a Private Message  Reply with Quote
ja si z toho nahral jen ty veci co jsem potreboval a funguju bez problemu

R.I.P.
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 13/03/2006 :  12:37:18  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drew
Super přilezu dom a hned stahuju, takže je dost možný že si to celý rozeseru a dneska mě neuvidíte.Ale co bez drnkajícího běsa se obejdete

No ja si omylem vcera loadnul defaut UI a malem sem nemohl usnout, jak sem byl na sebe nasrany, ze sem si to cele rozdrbal. Takze dneska doma budu resit to same co ty .

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Drew
Junior Member

583 Posts

Posted - 13/03/2006 :  12:42:13  Show Profile  Send Drew an ICQ Message Send Drew a Private Message  Reply with Quote
quote:

No ja si omylem vcera loadnul defaut UI a malem sem nemohl usnout, jak sem byl na sebe nasrany, ze sem si to cele rozdrbal. Takze dneska doma budu resit to same co ty .

Mno ja budu update řešit večer,ale " Já na to mám ......"

Udan Dirge/Sage (70/70) MdK inactive
Drew Temp/Armorer (61/70)MDK inactive
Dogra Shadowknight 70MDK inactive
Prdola Swashbuckler 80 Pohodari Nagafen
Udan Illusionist 80 Pohodari Nagafen
Go to Top of Page

Kaz
Moderator

901 Posts

Posted - 13/03/2006 :  13:11:08  Show Profile  Send Kaz an ICQ Message Send Kaz a Private Message  Reply with Quote
nojo to sou oni co si neschovavaj svoje postavovy ini

R.I.P.
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 13/03/2006 :  14:52:26  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kaz

nojo to sou oni co si neschovavaj svoje postavovy ini

No ja to zacnu vzdy ukladat, az kdyz se spalim a vetsinou to uz pak ani nepotrebuji .

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 23/03/2006 :  18:58:10  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
Pro ty co je uz nebavi odklikavat uvodni demo, tak do souborku eq2.ini si pridejte radek: cl_movie_enabled 0

A kdyz chcete mit stejne kanaly ve vice oknech tak pridejte radek: chat_allowduplicatechannels 1

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive

Edited by - Pedro on 05/07/2006 09:22:50
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 24/03/2006 :  13:26:02  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
Mam datazek. Vite nekdo jak udelat aby se mi urcite veci zorazovali ve vice chat tabech? (Kdyz to dam do jednoho z druheho to zmizi. Chci mit jeden chat hlavni kde bude vse dulezite a pak vedlejci taby kde to bude filtrovane (jako Guild chat, group chat atd) BTW: Mam Profit UI verze F

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON

Edited by - Giltanas on 24/03/2006 13:26:49
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 24/03/2006 :  15:30:02  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giltanas

Mam datazek. Vite nekdo jak udelat aby se mi urcite veci zorazovali ve vice chat tabech? (Kdyz to dam do jednoho z druheho to zmizi. Chci mit jeden chat hlavni kde bude vse dulezite a pak vedlejci taby kde to bude filtrovane (jako Guild chat, group chat atd) BTW: Mam Profit UI verze F

Nejde to ani v default skinu. Tohle me taky sere a musim to mit vse v jednom okne....
BTW je uplne nova verze Profitu. Link je nekde vyse.

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 24/03/2006 :  15:37:37  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jestli to je ta s LU20 tak to je ta co mam :-) No nekdo z MDK na Daratharu ted jsem zapomnel kdo mi rikal, ze v Thiorovi nebo tak nejak (UI ) to jde. Tak treba jestli by nesel vyuzit jeho chat. Zbytek si chci nechat Profit mi dokonale vyhovuje.

Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 24/03/2006 :  15:46:51  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giltanas

quote:

Jestli to je ta s LU20 tak to je ta co mam :-)

Ne je to verze 2.x.x a linky jsem aktualizoval, protoze to presunuli...

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 24/03/2006 :  16:05:58  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
Mozna sem to rikal ja, bo pouzivam ThorUI a tam s tim nemam zadny problemy

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 27/03/2006 :  12:37:02  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kuzmik

Mozna sem to rikal ja, bo pouzivam ThorUI a tam s tim nemam zadny problemy

No ty asi taky ale tebe bycxh si pamatoval. Jeste to byl nekdo jiny :-) Nejak si s tim pohraju :-) Thor se mi myslim nelibil visuelne.

Go to Top of Page

Wardocan
Tarutaru maniak

458 Posts

Posted - 18/10/2006 :  14:02:33  Show Profile Send Wardocan a Private Message  Reply with Quote
Cus tak jsem zpet, ale mam mensi problem s UI vcera jsem z toho na raidu byl celej divokej jak vsechny wokna ve hre mam rozhazeny. Profit se mi libi, ale po procitani foor jsem narazil na tohle . Nevite zda neco podobneho ma EQ ? Jde mi o ty listy do pul kruhu okolo tebe. Vidis hezky vsechno jezky pred sebou

http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=14495&whichpage=24
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 18/10/2006 :  14:08:29  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wardocan

Cus tak jsem zpet, ale mam mensi problem s UI vcera jsem z toho na raidu byl celej divokej jak vsechny wokna ve hre mam rozhazeny. Profit se mi libi, ale po procitani foor jsem narazil na tohle . Nevite zda neco podobneho ma EQ ? Jde mi o ty listy do pul kruhu okolo tebe. Vidis hezky vsechno jezky pred sebou

Druhy post z hora negre...

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 20/10/2006 :  13:38:56  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
Já používám Thor, někdo používá Profit, Fetish, ...
pokud ti nic nevyhovuje a hledáš jenom jednu dvě věci tak je asi nejlepší prostě si stáhnout jen tu jednu danou komponentu a tu použít - zbytek, kterej nemáš upravenej, se ti použije ze standardního UI.

Já třeba v ThorUI používám craftící okno z Fetish a healovací grupový okno který je myslim z Profitu (nebo je úplně z něčeho jinýho). Mám jednoduchej design, klávesovej craft a další funkčnost kterou nikdo v jednom UI balíku nesdružil.

Edit: komponenty najdeš tady

Exhumus - 70 neurotik / 70 švadlenka / 44 tink
Tyfus - 32 mystík / 31 ármorer
Wellkey - 38 klaďas / 30 klenot
Gonad - 16 deflorer / 70 nadbytečník

Edited by - vtmar6n on 20/10/2006 13:41:36
Go to Top of Page

ninoki
Starting Member

21 Posts

Posted - 28/10/2006 :  14:39:40  Show Profile Send ninoki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wardocan

Tohle? Ale nemam to do kruhu ...

http://img148.imageshack.us/img148/2663/eq2000000fl6.jpg
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000