Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - Raidy
 RAF - otevření pro nové členy
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Terudit
Moderator

185 Posts

Posted - 17/02/2006 :  10:13:33  Show Profile  Send Terudit an ICQ Message Send Terudit a Private Message  Reply with Quote
Ahoj,
děkujeme za vaši trpělivost. Není lehké rozhodnout, jak dál s RAFem, protože co člověk, to názor, my musíme brát ohledy na víc faktorů, na lidi v RLva, MdK, JAKu, guild leadery českých guild, atd.

Po týdenním jednání s účastníky všech stran jsme se rozhodli, že RAF můžeme za jistých podmínek otevřít. Nejdřív oslovíme ty hráče z jiných guild, které už známe, se kterými jsme hráli, takže pro nás nebude problém "převzít zodpovědnost" za jejich vstup do společného DKP, a jejichž classy vhodně doplní náš stávající tým.

Následně to bude fungovat tak, že se vypíše raid, s tím, že přihlásit se může kdokoli, kdo se domluví česky nebo slovensky. Přednost při sestavování skupin budou mít hráči RAF a ti, kteří jsou již zapsáni do DKP. Poté se raid doplní novými lidmi. Celá situace by měla pokračovat až do té doby, kdy RAF bude mít ca 35 - 40 "stálých" členů.

Minimální level pro nové lidi s chutí vstoupit do RAFu je v tomto okamžiku 45 (současní členové toto pravidlo mohou lehce porušit - Buchto, Exhume a :-) protože už prostě mezi nás patří. Minimální level pro vstup do RAF bude samozřejmě postupně růst podle průměru ostatních hráčů.

Pro nové lidi bude platit systém postupného odemykání bodů takto:
1. raid testovací bez možnosti lootu, ale budou se připisovat kladné body
2. raid stejné jako první, jen bude-li mít z prvního raidu body v plusu, může bidovat do nuly (např. rare za 25 bodů není problém)
3. raid odemkne se možnost jít až do -300 bodů v DKP; tímto raidem se zároveň člověk stává členem RAFu
- na každém dalším raidu se odemkne dalších 100 bodů do mínusu, takže na 10. raidu už bude nový hráč moci jít do -1000 bodů jako ostatní

Tato omezení se netýkají hráčů, kteří již s RAFem chodí a současných členů DKP. Je to v podstatě jediná možnost, jak ochránit společné DKP před případným "vytunelováním". Mohli bychom DKP oddělit, ale občas je potřeba, aby nám vypomohl někdo z JAKu, nebo členové RAFu jdou s JAKem nabrat zkušenosti, a pak by byla škoda o tyto body do DKP přijít.

Zvláštní situace je také od lidí, kteří odešli z DKP s dluhem a kolem kterých se táhly hádky o (ne)vytunelování DKP. Ty už, prosím, neřešte. Pro tyto hráče platí pravidlo, že nejprve musí odchodit své staré dluhy. V tu chvíli kdy dosáhnou nuly, platí pro ně bod tři o 3 odchozených raidech a dalším postupném odemykání záporu až do maxima.

Celé tyto "restrikce" jsou důvodem k ochraně k DKP a zároveň i k možnosti lépe poznat po herní stránce i jeho přístup k raidům a ostatním raidujícím. O vyloučení hráče z raidu či z RAFu za hrubé porušení pravidel nebo kázně rozhodují raid leadeři.

Jinak platí pro všechny pravidla viz http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17043

Pravidelné raidy se budou konat zatím jeden všední den v týdnu a jednou za 14 dní o víkendu, obvykle neděle. Podle zájmu a možností lze toto dále rozšířit.

Budeme nadále pokračovat v T5 raidech a postupně budeme přecházet na T6 raidy.

Případné zámky a křížení raidů s Guild only raidy budou hlídat raid leadeři, vše je na domluvě. Samozřejmě zde musí fungovat komunikace, takže RAF vždy vypíše cca 3 týdny dopředu cíle s ohledem na guild only raidy RLva a CL. Věřím, že to takhle může fungovat a že se nám jednotlivé zámky nebudou krýt.

Hlavní náplní RAF nejsou peníze ani loot, to upozorňuji předem. Hlavní pro nás je bavit se, hrát spolu (a sehrát se) atd. Loot a peníze jsou pak už jen třešinkou na dortu!

Tak to je asi všechno, prosím o vaše názory, speciálně hráče RAF a případných nových posil. Hráče JAKu prosím o názor, zda za těchto "ochranných" podmínek je pro ně přijatelné zůstat ve společném DKP.

Za Luno, Lepratulku a Nekricka sepsala Terudit, čtvrtý raid leader a sekretářka v jednom!

A ještě jedna poznámka Luna: Pokud začne RAF fungovat, určitě dojdeme k tomu, že budeme - kvůli lepšímu vybalancování raidu - potřebovat nové classy. To znamená, že by někteří členové založili alty a (za maximální možné pomoci ostatních) že by je polevelovali. Ale to je věc budoucnosti a toho, zda se skutečně sejdeme a začneme "fungovat".

Edited by - Terudit on 17/02/2006 10:23:33

Lekarnik
New Member

280 Posts

Posted - 17/02/2006 :  10:28:58  Show Profile  Send Lekarnik an ICQ Message Send Lekarnik a Private Message  Reply with Quote

Tak mám prý napsat jak jste šikovní a jak jsem rád,že můžu být v RAFu....

Ne vážně....Je to super,že se něco takovýho ustanovilo a věřím,že pokud vážně někdo s RAFem chce chodit,tak mu ta počáteční překažka vadit nebude...Je holt těžký vyhovět všem stranám...Ale důležité je,že se udělal kompromis a všichni jsou spokojení...

Karotka 65 Dwarf Guardian
LOTRO - Gilrain - Heroes of Bohemia
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 17/02/2006 :  10:45:16  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Myslim, ze lepsi varianta se ani najit nedala. Gratuluji k tomuto zaveru.

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

jakuza
New Member

209 Posts

Posted - 17/02/2006 :  11:52:16  Show Profile  Send jakuza an ICQ Message Send jakuza a Private Message  Reply with Quote
Musim prizna ze ste to pekne vymysleli :) A nemam k tomu zadne namitky jen jednu otazecku:

Mate nejake propocitane (cca) kolik lidi sesbirate z RL a MDK? A nasledne kolik lidi z ostatnich guild ma zajem navstevovat raidy?
Ptam se proto, ze za predpokladu ze naplnis RAF co bude potom s dorostenci s RL a MDK?

Predem tady pisi ze oproti jinym guildam nic namem a nikdy jsem nemel! Ptam se jen proto ze jsem posledni dobou videl dost lidi na nizsim lvl nez je 45 a oni jednou taky dorostou (at drive ci pozdeji) a budou chctit chodit na raidy.

Diky za odpoved.
Go to Top of Page

Snek
New Member

129 Posts

Posted - 17/02/2006 :  11:53:00  Show Profile Send Snek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Terudit

Zvláštní situace je také od lidí, kteří odešli z DKP s dluhem a kolem kterých se táhly hádky o (ne)vytunelování DKP. Ty už, prosím, neřešte. Pro tyto hráče platí pravidlo, že nejprve musí odchodit své staré dluhy. V tu chvíli kdy dosáhnou nuly, platí pro ně bod tři o 3 odchozených raidech a dalším postupném odemykání záporu až do maxima.

Ne že by se mě to bezprostředně týkalo, ale to "standardní" pravidlo se začne aplikovat až po vyrovnání starého dluhu? Není zrovna ta část týkající se "odchození si několika raidů" docela slušně splněna tím, že se vyrovná ten starý dluh?
Z původního postu mi to nějak explicitně neplyne; stejně tak dobře to může znamenat to, co navrhuji já. Jen prosím o upřesnění.
Go to Top of Page

lunal
Moderator

149 Posts

Posted - 17/02/2006 :  12:02:26  Show Profile  Visit lunal's Homepage  Send lunal an ICQ Message Send lunal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jakuza

Musim prizna ze ste to pekne vymysleli :) A nemam k tomu zadne namitky jen jednu otazecku:

Mate nejake propocitane (cca) kolik lidi sesbirate z RL a MDK? A nasledne kolik lidi z ostatnich guild ma zajem navstevovat raidy?
Ptam se proto, ze za predpokladu ze naplnis RAF co bude potom s dorostenci s RL a MDK?

Predem tady pisi ze oproti jinym guildam nic namem a nikdy jsem nemel! Ptam se jen proto ze jsem posledni dobou videl dost lidi na nizsim lvl nez je 45 a oni jednou taky dorostou (at drive ci pozdeji) a budou chctit chodit na raidy.

Diky za odpoved.

Z RL/MdK v tuto chvíli "posbíráme" něco přes 20 lidí. Zbytek půjde od jinud, protože lidé prostě nejsou.

Problém dorůstajících členů v tuhle chvíli nevyřešíme. Lidé sice dorůstají, ale nikoliv zase tak rychle. Samozřejmě pokud někdo z MdK/RL bude mít zájem a nebude splňovat v tuto chvíli pravidla, dá se s ním dohodnout. Třeba tak, že si dohodneme časový termín do kdy doleveluje nebo (protože má výhodu nižšího levelu a tolik ho tedy třeba nebude bolet výměna postavy) se s ním dohodneme na levelování právě toho classu, který nám bude chybět.

Bohužel úplné guildovní nováčky v tuhle chvíli vyřešit nedokážeme. Můj názor je, že fluktulace v RAF bude vyšší než v JAKu (z mnoha různých důvodů), takže i současní low lvl budou mít časem možnost do RAF vstoupit.
Go to Top of Page

Terudit
Moderator

185 Posts

Posted - 17/02/2006 :  12:04:16  Show Profile  Send Terudit an ICQ Message Send Terudit a Private Message  Reply with Quote
quote:

Diky za odpoved.

Krysáku, ty seš starej šťoural!
Nemyslím to teď vůbec jako flame, ale upřímně, kdo z JAKu se staral, že dolevelovává dalších 15 lidí, co budou moci a chtít chodit během měsíce raidovat? Mno, možná tolik lidí, že nejlepší řešení bylo, udělat uzavřenou raid force. Považuju to za logický a za správný a zařídila jsem se podle toho.
A druhá věc je, že já žádný takový lidi nevidim, leveluje pár lidí alty, aby vhodně doplnili JAK. Jinak o nikom moc nevim, možná opravdu pár lidí, kteří můžou projít stejný sítem jako kdokoli jiný. Já myslim, že zase tak rychle RAF plnej nebude, aby se do něj časem někdo nevešel.
Go to Top of Page

lunal
Moderator

149 Posts

Posted - 17/02/2006 :  12:05:14  Show Profile  Visit lunal's Homepage  Send lunal an ICQ Message Send lunal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Snek

quote:

Ne že by se mě to bezprostředně týkalo, ale to "standardní" pravidlo se začne aplikovat až po vyrovnání starého dluhu? Není zrovna ta část týkající se "odchození si několika raidů" docela slušně splněna tím, že se vyrovná ten starý dluh?
Z původního postu mi to nějak explicitně neplyne; stejně tak dobře to může znamenat to, co navrhuji já. Jen prosím o upřesnění.

Tohle jsem Terezce do postu doplnil já. Týká se to přímo dvou lidí a s nimi stejně případně budeme jednat individuálně o případném vstupu. Jde o to, že ostatní začínají v DKP na nule a postupně se jim otevírá zápor. Tudíž tihle lidé by - podle mého - nejprve měli dolevelovat na nulu a pak by se jim postupně zápor odemykal stejně jako ostatním. Třeba se na nulu dostanou po třech raidech a je to v poho, třeba jim to bude trvat pět raidů, po kterých svůj dluh vyrovnají. Každopádně jakmile dosáhnou nuly, mohou začít bidovat do -300b a za každý další raid jít o další stovku do záporu. Mně se to zdá spravedlivé a navíc se to opravdu týká dvou nebo třech lidí.
Go to Top of Page

jakuza
New Member

209 Posts

Posted - 17/02/2006 :  12:27:09  Show Profile  Send jakuza an ICQ Message Send jakuza a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Diky za odpoved.

Nemyslím to teď vůbec jako flame, ale upřímně, kdo z JAKu se staral, že dolevelovává dalších 15 lidí, co budou moci a chtít chodit během měsíce raidovat? Mno, možná tolik lidí, že nejlepší řešení bylo, udělat uzavřenou raid force. Považuju to za logický a za správný a zařídila jsem se podle toho.
A druhá věc je, že já žádný takový lidi nevidim, leveluje pár lidí alty, aby vhodně doplnili JAK. Jinak o nikom moc nevim, možná opravdu pár lidí, kteří můžou projít stejný sítem jako kdokoli jiný. Já myslim, že zase tak rychle RAF plnej nebude, aby se do něj časem někdo nevešel.

Sme se asi nepochopili. Myslel jsem to takto ze kdyz dosbirate tech 30-40 lidi (MDK, RL + dalsi guildy) uzavrete se a nekdo treba z RL doroste a bude mit enormni zajem chodit na raidy tak co mu reknete? (I kdyz na druhou stranu 40 lidi uz jsou zase skoro 2 raid skupiny).

Neci zakladat zadny flame a nepovazuji se za stourala me to jen tak nadlo. Jak jsem rekl ja stim co jsi Teru napsala i ohledne DKP pravidel atd.. souhlasim a nedela mi to problem.
Go to Top of Page

kníže_Swen
Starting Member

91 Posts

Posted - 17/02/2006 :  12:29:40  Show Profile  Send kníže_Swen an ICQ Message Send kníže_Swen a Private Message  Reply with Quote
Tyhlo podminyk se my jeví velmi férově.
Já osobne bych se rad ucastnil i kdyz nevím kterej z mych charu se bude hodit.

Ogelia lvl 70 troubadour
Livak lvl 70 iluzionist

Carpe diem
Go to Top of Page

lunal
Moderator

149 Posts

Posted - 17/02/2006 :  12:33:33  Show Profile  Visit lunal's Homepage  Send lunal an ICQ Message Send lunal a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Diky za odpoved.

Sme se asi nepochopili. Myslel jsem to takto ze kdyz dosbirate tech 30-40 lidi (MDK, RL + dalsi guildy) uzavrete se a nekdo treba z RL doroste a bude mit enormni zajem chodit na raidy tak co mu reknete? (I kdyz na druhou stranu 40 lidi uz jsou zase skoro 2 raid skupiny).

Neci zakladat zadny flame a nepovazuji se za stourala me to jen tak nadlo. Jak jsem rekl ja stim co jsi Teru napsala i ohledne DKP pravidel atd.. souhlasim a nedela mi to problem.

To je věc kterou nikdo neodhadne. Když dorostou lidé tak kdy? Jaký budou mít zájem chodit na raidy? Budou chtít vůbec chodit. Navíc my v té době už budeme třeba lvl 65 a budeme chodit raidy T6 (protože dorůstání lidí není povětšinou záležitostní dnů/týdnů). Na druhou stranu proč by se z RAFu "netrhlo" pár těch nižších lvl a nezačalo se o ně starat tak, jako my s Teru o ostatní. Tohle je záležistost opravdu "co bude když bude", kterou teď dopředu nevyřešíme.
Go to Top of Page

lunal
Moderator

149 Posts

Posted - 17/02/2006 :  12:34:36  Show Profile  Visit lunal's Homepage  Send lunal an ICQ Message Send lunal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kníže_Swen

Tyhlo podminyk se my jeví velmi férově.
Já osobne bych se rad ucastnil i kdyz nevím kterej z mych charu se bude hodit.

Ty, a vlastně i všichni ostatní, pokud sem píšete vyjádření svého zájmu, zkuste napsat svý chary i alty. V cizích guildách se moc nevyznám :)

EDIT: OK, jsou napsani v podpisu, to jsem přehlíd :) Tak to platí pro ty ostatní. Složení budeme řešit až pak.

Edited by - lunal on 17/02/2006 12:35:18
Go to Top of Page

kníže_Swen
Starting Member

91 Posts

Posted - 17/02/2006 :  12:51:53  Show Profile  Send kníže_Swen an ICQ Message Send kníže_Swen a Private Message  Reply with Quote
Jo jeste mam monka lvl 31 nekde zahrabanyho

Ogelia lvl 70 troubadour
Livak lvl 70 iluzionist

Carpe diem
Go to Top of Page

Dr.Krychlin
Moderator

Inquisitor

654 Posts

Posted - 17/02/2006 :  13:25:02  Show Profile Send Dr.Krychlin a Private Message  Reply with Quote
To by mohlo fungovat! (A pravidlo pro vstupující lidi v záporu je fajn) Ste šikoši/ky

Imaziel

Go to Top of Page

lunal
Moderator

149 Posts

Posted - 17/02/2006 :  13:27:20  Show Profile  Visit lunal's Homepage  Send lunal an ICQ Message Send lunal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr.Krychlin

To by mohlo fungovat! (A pravidlo pro vstupující lidi v záporu je fajn) Ste šikoši/ky

Taky to byly diskuse :-)
Go to Top of Page

Dr.Krychlin
Moderator

Inquisitor

654 Posts

Posted - 17/02/2006 :  13:32:37  Show Profile Send Dr.Krychlin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lunal
Taky to byly diskuse :-)

Vim, dokonce sem ji celou přečet. Bohužel Pepínovo názory nás celkem minuly, na to zatím holt nemáme

Imaziel

Go to Top of Page

TesiD
Starting Member

49 Posts

Posted - 17/02/2006 :  13:55:31  Show Profile Send TesiD a Private Message  Reply with Quote
Take se mne to libi je to spravedlive pro vsechny.

Zajem bych mnel chodit.

Tesic Templar 58lvl
Darmodej Conjuror 52lvl

"a nekde vzadu mam Fury na 30lvl"
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 17/02/2006 :  13:59:40  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
Ja s tim kupodivu souhlasim...

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

Snek
New Member

129 Posts

Posted - 17/02/2006 :  15:02:16  Show Profile Send Snek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lunal

Tohle jsem Terezce do postu doplnil já. Týká se to přímo dvou lidí a s nimi stejně případně budeme jednat individuálně o případném vstupu. Jde o to, že ostatní začínají v DKP na nule a postupně se jim otevírá zápor. Tudíž tihle lidé by - podle mého - nejprve měli dolevelovat na nulu a pak by se jim postupně zápor odemykal stejně jako ostatním. Třeba se na nulu dostanou po třech raidech a je to v poho, třeba jim to bude trvat pět raidů, po kterých svůj dluh vyrovnají. Každopádně jakmile dosáhnou nuly, mohou začít bidovat do -300b a za každý další raid jít o další stovku do záporu. Mně se to zdá spravedlivé a navíc se to opravdu týká dvou nebo třech lidí.

Mně se to takhle zdá také spravedlivé, jen jsem se chtěl ujistit, že minimálně první dva kroky si zvládnou odchodit v rámci vyrovnávání předchozího dluhu. Ne, že by mě to až tak trápilo, protože ani nevím, o kom je řeč, ale připadá mi to dostatečné.
Go to Top of Page

kníže_Swen
Starting Member

91 Posts

Posted - 17/02/2006 :  18:44:22  Show Profile  Send kníže_Swen an ICQ Message Send kníže_Swen a Private Message  Reply with Quote
Uz se tesim teda jestli se budu hodit raidy sou zabava i kdyz obcas trochu draha

Ogelia lvl 70 troubadour
Livak lvl 70 iluzionist

Carpe diem
Go to Top of Page

Nobu1212
Starting Member

81 Posts

Posted - 20/02/2006 :  12:03:55  Show Profile Send Nobu1212 a Private Message  Reply with Quote
Souhlas.

Nobuhar Berserker60/Weaponsmith60 - Ceska Legie
Go to Top of Page

lunal
Moderator

149 Posts

Posted - 20/02/2006 :  12:53:53  Show Profile  Visit lunal's Homepage  Send lunal an ICQ Message Send lunal a Private Message  Reply with Quote
Vypadá to, že jsem se konečně dohodli. Nikdo není zásadně proti, takže jdu vypsat raid(y) na tento týden oevřené i pro RAF nováčky :-)
Go to Top of Page

Tralalak
Starting Member

67 Posts

Posted - 21/02/2006 :  22:11:11  Show Profile Send Tralalak a Private Message  Reply with Quote
pokud by se naslo misto pridal bych se taky

Invee - Fury 53+
Ceska Legie

Invee - Fury 70L/52+AA
Hajzlbaba - Coercer 70L/100AA
Kikina - Ranger 70L/78+AA
Ceska Legie
Nunc est bibendum!
Go to Top of Page

Janowitz
Starting Member

9 Posts

Posted - 22/02/2006 :  18:39:35  Show Profile Send Janowitz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ahoj,
děkujeme za vaši trpělivost. Není lehké rozhodnout, jak dál s RAFem, protože co člověk, to názor, my musíme brát ohledy na víc faktorů, na lidi v RLva, MdK, JAKu, guild leadery českých guild, atd.

Po týdenním jednání s účastníky všech stran jsme se rozhodli, že RAF můžeme za jistých podmínek otevřít. Nejdřív oslovíme ty hráče z jiných guild, které už známe, se kterými jsme hráli, takže pro nás nebude problém "převzít zodpovědnost" za jejich vstup do společného DKP, a jejichž classy vhodně doplní náš stávající tým.

Následně to bude fungovat tak, že se vypíše raid, s tím, že přihlásit se může kdokoli, kdo se domluví česky nebo slovensky. Přednost při sestavování skupin budou mít hráči RAF a ti, kteří jsou již zapsáni do DKP. Poté se raid doplní novými lidmi. Celá situace by měla pokračovat až do té doby, kdy RAF bude mít ca 35 - 40 "stálých" členů.

Minimální level pro nové lidi s chutí vstoupit do RAFu je v tomto okamžiku 45 (současní členové toto pravidlo mohou lehce porušit - Buchto, Exhume a :-) protože už prostě mezi nás patří. Minimální level pro vstup do RAF bude samozřejmě postupně růst podle průměru ostatních hráčů.

Pro nové lidi bude platit systém postupného odemykání bodů takto:
1. raid testovací bez možnosti lootu, ale budou se připisovat kladné body
2. raid stejné jako první, jen bude-li mít z prvního raidu body v plusu, může bidovat do nuly (např. rare za 25 bodů není problém)
3. raid odemkne se možnost jít až do -300 bodů v DKP; tímto raidem se zároveň člověk stává členem RAFu
- na každém dalším raidu se odemkne dalších 100 bodů do mínusu, takže na 10. raidu už bude nový hráč moci jít do -1000 bodů jako ostatní

Tato omezení se netýkají hráčů, kteří již s RAFem chodí a současných členů DKP. Je to v podstatě jediná možnost, jak ochránit společné DKP před případným "vytunelováním". Mohli bychom DKP oddělit, ale občas je potřeba, aby nám vypomohl někdo z JAKu, nebo členové RAFu jdou s JAKem nabrat zkušenosti, a pak by byla škoda o tyto body do DKP přijít.

Celé tyto "restrikce" jsou důvodem k ochraně k DKP a zároveň i k možnosti lépe poznat po herní stránce i jeho přístup k raidům a ostatním raidujícím. O vyloučení hráče z raidu či z RAFu za hrubé porušení pravidel nebo kázně rozhodují raid leadeři.

Jinak platí pro všechny pravidla viz http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17043

Pravidelné raidy se budou konat zatím jeden všední den v týdnu a jednou za 14 dní o víkendu, obvykle neděle. Podle zájmu a možností lze toto dále rozšířit.

Budeme nadále pokračovat v T5 raidech a postupně budeme přecházet na T6 raidy.

Případné zámky a křížení raidů s Guild only raidy budou hlídat raid leadeři, vše je na domluvě. Samozřejmě zde musí fungovat komunikace, takže RAF vždy vypíše cca 3 týdny dopředu cíle s ohledem na guild only raidy RLva a CL. Věřím, že to takhle může fungovat a že se nám jednotlivé zámky nebudou krýt.

Hlavní náplní RAF nejsou peníze ani loot, to upozorňuji předem. Hlavní pro nás je bavit se, hrát spolu (a sehrát se) atd. Loot a peníze jsou pak už jen třešinkou na dortu!

Tak to je asi všechno, prosím o vaše názory, speciálně hráče RAF a případných nových posil. Hráče JAKu prosím o názor, zda za těchto "ochranných" podmínek je pro ně přijatelné zůstat ve společném DKP.

Za Luno, Lepratulku a Nekricka sepsala Terudit, čtvrtý raid leader a sekretářka v jednom!

A ještě jedna poznámka Luna: Pokud začne RAF fungovat, určitě dojdeme k tomu, že budeme - kvůli lepšímu vybalancování raidu - potřebovat nové classy. To znamená, že by někteří členové založili alty a (za maximální možné pomoci ostatních) že by je polevelovali. Ale to je věc budoucnosti a toho, zda se skutečně sejdeme a začneme "fungovat".

Go to Top of Page

Janowitz
Starting Member

9 Posts

Posted - 22/02/2006 :  18:42:07  Show Profile Send Janowitz a Private Message  Reply with Quote
ked sa da pridam sa
assasin 56
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,11 seconds. on eygor Snitz Forums 2000