Author |
Topic |
baron432
New Member
415 Posts |
Posted - 21/02/2006 : 17:01:05
|
A navíc už prohráváme 0:2 |
PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot) SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM) |
|
|
Koron
New Member
151 Posts |
Posted - 21/02/2006 : 17:05:13
|
moderator nemuze byt nestranny ... to je totalni kravina ... moderator si musi stranu vybrat ... jako jedi ten taky nemuze byt nestranny ...
moderator ma byt prase s pravomoci ... jako polititk ... |
|
|
Koron
New Member
151 Posts |
Posted - 21/02/2006 : 17:06:13
|
quote: Originally posted by baron432
A navíc už prohráváme 0:2
hura |
|
|
baron432
New Member
415 Posts |
Posted - 21/02/2006 : 17:09:36
|
quote: Originally posted by Koron
moderator nemuze byt nestranny ... to je totalni kravina ... moderator si musi stranu vybrat ... jako jedi ten taky nemuze byt nestranny ...
moderator ma byt prase s pravomoci ... jako polititk ...
Nikoli, příteli. Nestranný (alespoň navenek) moderátor je základem moderované diskuse. Jinak nedokáže zprostředkovat (nebo zajistit zprostředkování) kvalitní předávání informací (pokud někomu straní, soustřeďuje pozornost na osobu a odvádí ji od informace samotné). Viz učebnice žurnalistiky a psychologie |
PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot) SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM) |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 21/02/2006 : 17:10:06
|
tak co, jak myslis, ze to dopadne? Ja typuju 0:10 (Vokoun sux). Tp bude zase debakl |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
Edited by - Carmax on 21/02/2006 17:11:49 |
|
|
baron432
New Member
415 Posts |
Posted - 21/02/2006 : 17:10:13
|
hura
Už 0:3 ... První dva góly byly zcela Vokounovy (první = slabé nahození od modré, které prošlo V. mezi betony; druhý = střela z téměř nulového úhlu na btrankáře a teprve od V. betonu se puk odrazil do branky). Třetí byl Vokounův tak napůl - chytá nemožně, a to spolu s neschopností hráčů v poli ... |
Edited by - baron432 on 21/02/2006 17:12:28 |
|
|
Koron
New Member
151 Posts |
Posted - 21/02/2006 : 17:12:26
|
Nikoli, příteli. Nestranný (alespoň navenek) moderátor je základem moderované diskuse. Jinak nedokáže zprostředkovat (nebo zajistit zprostředkování) kvalitní předávání informací (pokud někomu straní, soustřeďuje pozornost na osobu a odvádí ji od informace samotné). Viz učebnice žurnalistiky a psychologie
vase diskuse byla plna uzitecnych a kvalitnich informaci ...
v ucebnici popisujou idealniho moderatora ... to neexistuje ... prase moderator je realny, skutecny a je to ta nejlepsi moznost |
|
|
baron432
New Member
415 Posts |
Posted - 21/02/2006 : 17:16:19
|
vase diskuse byla plna uzitecnych a kvalitnich informaci ...
v ucebnici popisujou idealniho moderatora ... to neexistuje ... prase moderator je realny, skutecny a je to ta nejlepsi moznost
Kdepak - podívej se například na televizní diskuse v USA (nebo i u nás). Moderátor decentně navádí oba (všechny) diskutující tam, kde je chce mít (nejlépe proti sobě ). Nikdy však nesmí ukázat ani náznak osobního "stranění" některému diskutujícímu. Dokud vystupuje jako moderátor, pak se nesmí projevit jako účastník diskuse. Pokud se mu to totiž nepovede, je to okamžitě poznat a účastníci/diváci diskusi opouštějí (a moderátor je vyhozen ). |
|
|
Black
Moderator
2371 Posts |
Posted - 21/02/2006 : 17:23:50
|
Chlapci moc to zerete, nebo jste dnes meli hodinu psychologie ? |
Black |
|
|
Olusriel
Junior Member
836 Posts |
Posted - 21/02/2006 : 17:32:41
|
Nikoli, příteli. Nestranný (alespoň navenek) moderátor je základem moderované diskuse. Jinak nedokáže zprostředkovat (nebo zajistit zprostředkování) kvalitní předávání informací (pokud někomu straní, soustřeďuje pozornost na osobu a odvádí ji od informace samotné). Viz učebnice žurnalistiky a psychologie
to ze ma nekdo napsane pod jmenem moderator jeste neznamena ze jim ve skutecnosti je.. Treba black svym "moderovanim" dokazuje, ze je vice prudič, stejne jako ja a gilotinas
|
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
|
Edited by - Olusriel on 21/02/2006 17:34:29 |
|
|
baron432
New Member
415 Posts |
Posted - 21/02/2006 : 18:29:02
|
Ale jóóó, prudiče chápu (i když snáším jen po menších dávkách ). Modeprudič je poněkud méně šťastná varianta
Hmmm, 2:3. Teď nevím, jestli si ještě mohu dovolit zůstat optimistou |
Edited by - baron432 on 21/02/2006 20:32:57 |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 21/02/2006 : 21:56:33
|
quote: Originally posted by Kravka
To Black : nechápu co tady předvádíš, měl jsem tě za člověka v pohodě, ale to jak jsi "rozsoudil" vyměnu nazoru ve vedlejsim topiku, za to bych se stydel...
hmm a já tu jak ... imp ... hledám kam se to ztratilo zajímavé, že ten podpis co má "Mr. G" nesmí nikomu vadit a koukám, dokonce se rozrůstá |
Edited by - SNowie on 21/02/2006 21:57:24 |
|
|
baron432
New Member
415 Posts |
Posted - 21/02/2006 : 22:01:51
|
quote: Originally posted by SNowie
hmm a já tu jak ... imp ... hledám kam se to ztratilo zajímavé, že ten podpis co má "Mr. G" nesmí nikomu vadit a koukám, dokonce se rozrůstá
Jj, to bude tim testosteronem |
|
|
Giltanas
Moderator
718 Posts |
Posted - 21/02/2006 : 22:45:40
|
quote:
zajímavé, že ten podpis co má "Mr. G" nesmí nikomu vadit a koukám, dokonce se rozrůstá
Jak nesmi. Klidne nekomu muze. Mam ho proto abych nemusel pokazde tem lidem vysvetlovat co si o nich myslim. Takhle kouknou a vedi. |
EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON |
|
|
baron432
New Member
415 Posts |
Posted - 22/02/2006 : 08:11:39
|
quote: Originally posted by SNowie
hmm a já tu jak ... imp ... hledám kam se to ztratilo zajímavé, že ten podpis co má "Mr. G" nesmí nikomu vadit a koukám, dokonce se rozrůstá
BTW takhle to dopadne s každým soukromým fórem malých lidí, co si na net chodí léčit své komplexy. Ale co už naděláš, net je otevřené medium.
No nic.
Ale zpět k tématu SWG - právě mě pobavilo SOE, když mi na e-mail registrovaného účtu s jasným flagem "aktivní subscription" poslalo reklamní materiál s infem jak si převést free účet na standardní subscription Příště se asi dozvím, jak si koupit SWG a že tam můžu hrát i za jediho! |
|
|
Giltanas
Moderator
718 Posts |
Posted - 22/02/2006 : 08:49:54
|
quote: Originally posted by baron432 BTW takhle to dopadne s každým soukromým fórem malých lidí, co si na net chodí léčit své komplexy. Ale co už naděláš, net je otevřené medium.
Tak na tohle snad jen LOL. Ty jsi tu skolu bud nikdy nedodelal nebo je ti max 19 nebo proste lzes to neni mozny. Ale me je to stejne fuk. Jenom pro info. Obvykle ti co rvou jak si nekdo leci komplexy byvaji ti zakomplexovani a ti co si je udajne leci jen ti co maj z tech ubozaku srandu. |
EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON |
|
|
baron432
New Member
415 Posts |
Posted - 22/02/2006 : 09:40:19
|
quote: Originally posted by Giltanas
Tak na tohle snad jen LOL. Ty jsi tu skolu bud nikdy nedodelal nebo je ti max 19 nebo proste lzes to neni mozny. Ale me je to stejne fuk. Jenom pro info. Obvykle ti co rvou jak si nekdo leci komplexy byvaji ti zakomplexovani a ti co si je udajne leci jen ti co maj z tech ubozaku srandu.
Jojo, Gile, jses zkratka chudak. To, jak na sebe okamzite vztahujes tyto neadresne pripominky to jen potvrzuje (to je soucasti vstupnich psychologickych testu osobnosti ). Mas napoleonsky komplex, touzis za kazdou cenu po uznani, myslis si, jak jsi dobry a dulezity a pritom se ti to v realu nejak nedari, takze jsi jen zakomplexovany "obycejny" clovek. O moji skolu se starat nemusis, praxe a vysledky hovori za vse. A fuk ti to neni, protoze okamzite reagujes uplne na vsechno a krom jineho mas potrebu mit ten uhozeny podpis Opravdu si myslim, ze bys mel vyhledat pomoc psychologa, ver mi, pomuze ti to.
|
|
|
baron432
New Member
415 Posts |
Posted - 22/02/2006 : 09:56:07
|
BTW to se nam to tu krasne "flami". Ale muzou za to devove, kteri nam nedavaji dost novych/opravenych veci v SWG - kdyz se lidi nudi, vyvadeji hrozne veci |
|
|
Koron
New Member
151 Posts |
Posted - 22/02/2006 : 10:00:00
|
quote: Originally posted by Giltanas
Tak na tohle snad jen LOL. Ty jsi tu skolu bud nikdy nedodelal nebo je ti max 19 nebo proste lzes to neni mozny. Ale me je to stejne fuk. Jenom pro info. Obvykle ti co rvou jak si nekdo leci komplexy byvaji ti zakomplexovani a ti co si je udajne leci jen ti co maj z tech ubozaku srandu.
Jojo, Gile, jses zkratka chudak. To, jak na sebe okamzite vztahujes tyto neadresne pripominky to jen potvrzuje (to je soucasti vstupnich psychologickych testu osobnosti ). Mas napoleonsky komplex, touzis za kazdou cenu po uznani, myslis si, jak jsi dobry a dulezity a pritom se ti to v realu nejak nedari, takze jsi jen zakomplexovany "obycejny" clovek. O moji skolu se starat nemusis, praxe a vysledky hovori za vse. A fuk ti to neni, protoze okamzite reagujes uplne na vsechno a krom jineho mas potrebu mit ten uhozeny podpis Opravdu si myslim, ze bys mel vyhledat pomoc psychologa, ver mi, pomuze ti to.
co se tady vsechno clovek nedovi :)
jak si to myslel s tou neadresnou pripominkou adresovanou na pana G. ? podle toho co pises mas ten napoleonsky komplex taky ... minimalne se chovas stejne jako Gilt s tim ze tobe vadi ze on muze neco co ty nemuzes ... takze psychologa bys mel vyhledat taky ... nechcete spolu zajit do predmanzelsky poradny? |
Edited by - Koron on 22/02/2006 10:02:59 |
|
|
baron432
New Member
415 Posts |
Posted - 22/02/2006 : 10:12:59
|
jak si to myslel s tou neadresnou pripominkou adresovanou na pana G. ?
Já o panu G. nikdy nic nerikal, podivej se lepe
quote: podle toho co pises mas ten napoleonsky komplex taky ... minimalne se chovas stejne jako Gilt s tim ze tobe vadi ze on muze neco co ty nemuzes ...
No, "normální" není stejně nikdo A mě přeci nevadí, že Gilt něco může (nebo já něco ne). Nebo snad říkám něco takového? Probůh, kde? To bych nerad ... Já jen odpovídám na jeho nadhozy a udržuji flame ve správné teplotě
quote: nechcete spolu zajit do predmanzelsky poradny?
na tom se asio výjimečně s Gilem shodneme - to určitě ne |
|
|
Koron
New Member
151 Posts |
Posted - 22/02/2006 : 10:19:27
|
quotujes SNowieho ktery mluvi o panu G a jeho podpisu s tim ze takhle to dopadne na otevrenem foru ... mluvis tedy o panu G ... at uz to vidis nebo ne ...
quote:
A hele - už mi mažou příspěvky! Znamená to, že když si kamarád moderátora dá do podpisu označení jiných lidí za "asshole" je to v naprosté pohodě, to se smí, ale můj podpis je "neakceptovatelný"?
tohle jsi taky nepsal ty vid
|
|
|
baron432
New Member
415 Posts |
Posted - 22/02/2006 : 10:27:08
|
quotujes SNowieho ktery mluvi o panu G a jeho podpisu s tim ze takhle to dopadne na otevrenem foru ... mluvis tedy o panu G ... at uz to vidis nebo ne ...
Ano, quotuji SNowieho, který v tom textu krom jiného říká něco o panu G. Ale můj komentář se jednoznačně vztahoval ke stavu fóra jako takovému. Pokud to někdo někdo automaticky spojuje s panem G. místo s fórem, tak je problém někde jinde
quote:
A hele - už mi mažou příspěvky! Znamená to, že když si kamarád moderátora dá do podpisu označení jiných lidí za "asshole" je to v naprosté pohodě, to se smí, ale můj podpis je "neakceptovatelný"?
- tohle jsi taky nepsal ty vid
Kurňa, máš pravdu, vypadá to, že si stěžuju, že nesmím mít v podpisu takové ptákoviny. Tak to se omlouvám, to jsem tak nemyslel, pod vlivem jednostranné korekce (alespoň podle mého) jsem špatně vyjádřil svůj nesouhlas s danou formou "podpisové" komunikace. Má omluva je na místě. |
Edited by - baron432 on 22/02/2006 10:33:01 |
|
|
baron432
New Member
415 Posts |
Posted - 22/02/2006 : 10:29:01
|
Pomalu bychom se asi měli vrátit k SWG tématu |
|
|
Koron
New Member
151 Posts |
Posted - 22/02/2006 : 10:47:00
|
pokud vsichni vedi jak ty jsi to myslel a jen ty to nevis ... pak nemuzes byt zotpovedny za sve mysleni/jednani a mel bys byt prohlasen za nesvepravneho ... ale to bys urcite nechtel vid ... takze si to aspon pro sebe priznej a do ty predmanzelsky poradny s Giltem jdete ... |
|
|
baron432
New Member
415 Posts |
Posted - 22/02/2006 : 11:11:25
|
pokud vsichni vedi jak ty jsi to myslel a jen ty to nevis ... pak nemuzes byt zotpovedny za sve mysleni/jednani a mel bys byt prohlasen za nesvepravneho ... ale to bys urcite nechtel vid ... takze si to aspon pro sebe priznej a do ty predmanzelsky poradny s Giltem jdete ...
Určitě Ale nemohl bych tam s někým jiným? |
Edited by - baron432 on 22/02/2006 11:12:39 |
|
|
Sagger
Ci-ua-ua
925 Posts |
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 22/02/2006 : 11:22:45
|
koron: ty jsi mi nejaky chytrolin.. akorat nevim, jestli jsi smesne trapny, nebo trapne smesny..
pavel: hlavne pana "moderatora" moc nedrazdi, protoze brzy pristoupi od mazani postu po mazani memberu, pokud to nevis, tak na tomhle foru je vsemocnym vladcem diky rodinnym vztahum.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 22/02/2006 : 11:22:49
|
me jsou spise podezrely tihle fake ala koron co maj 20 prispevku na foru a uz to ma nazor skoro na vsechno, nebo ze by to byl gil sam a ze by si vytvoril virtualniho fanouska ? ani bych se nedivil.. nikdo ho tu nezna, je slusny se predstavit co ses zac, a aspon udat in-game name, at vime s kym mame tu cest, ne hned delat chytryho a vypadat podezrele, pro me ses faker jak vino. |
jůůz d fóós |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 22/02/2006 : 11:29:36
|
quote: Originally posted by Kravka
me jsou spise podezrely tihle fake ala koron co maj 20 prispevku na foru a uz to ma nazor skoro na vsechno, nebo ze by to byl gil sam a ze by si vytvoril virtualniho fanouska ? ani bych se nedivil.. nikdo ho tu nezna, je slusny se predstavit co ses zac, a aspon udat in-game name, at vime s kym mame tu cest, ne hned delat chytryho a vypadat podezrele, pro me ses faker jak vino.
původně jsem tipoval Giltova psa |
Edited by - SNowie on 22/02/2006 11:29:48 |
|
|
Koron
New Member
151 Posts |
Posted - 22/02/2006 : 11:34:21
|
pes nebudu kdyz umim psat ... leda bych mel maly tlapky abych nemackal pulku klavesnice ... ale ne pes nejsem .. doufam ...
puvodne jsem mel i podpis a vic prispevku ... mel sem i jiny jmeno ale nektery z moderatoru to nerozchodil ... takze uz ho nemam :)
|
|
|
baron432
New Member
415 Posts |
Posted - 22/02/2006 : 12:34:00
|
Náhodou - musím se Korona zastat, s ním je to sice také drobátko flame, ale pořád nevážně a sranda, takže v poho |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 22/02/2006 : 22:26:14
|
ROFL neni to rodier ?? |
Edited by - Jorssk on 22/02/2006 22:26:25 |
|
|
Werrevlk
Junior Member
504 Posts |
Posted - 22/02/2006 : 23:51:11
|
quote: Originally posted by Jorssk
ROFL neni to rodier ??
a nejses to ty? |
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 23/02/2006 : 07:50:00
|
ROFL neni to rodier ??
tak TOHLE je rodier |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
Rasta
New Member
350 Posts |
Posted - 23/02/2006 : 11:41:39
|
pes nebudu kdyz umim psat ... leda bych mel maly tlapky abych nemackal pulku klavesnice ... ale ne pes nejsem .. doufam ...
puvodne jsem mel i podpis a vic prispevku ... mel sem i jiny jmeno ale nektery z moderatoru to nerozchodil ... takze uz ho nemam :)
Eagle? |
Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO
|
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 23/02/2006 : 11:46:23
|
kozomrd? |
|
|
Koron
New Member
151 Posts |
Posted - 23/02/2006 : 13:34:01
|
quote: Originally posted by Xavier
Eagle?
sice nevim jak ale poznals me :) |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 23/02/2006 : 13:37:56
|
sice nevim jak ale poznals me :)
nejspise kvuli tvym dotazum ohledne magu na wow foru
jo rasto btw oprav si server v podpisu |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Rasta
New Member
350 Posts |
Posted - 23/02/2006 : 13:54:29
|
quote: Originally posted by JerzeeG
sice nevim jak ale poznals me :)
nejspise kvuli tvym dotazum ohledne magu na wow foru
jo rasto btw oprav si server v podpisu
Ne poznal sem ho podle slohu...ty tecky mezi vetama...takhle nikdo nepise....jen Eagle
To Jerzee: No vidis ,diky za upozorneni |
Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO
|
Edited by - Rasta on 23/02/2006 13:54:49 |
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 23/02/2006 : 14:14:22
|
quote: Originally posted by Xavier
Ne poznal sem ho podle slohu...ty tecky mezi vetama...takhle nikdo nepise....jen Eagle
mas postreh :) |
jůůz d fóós |
|
|
Pavel1269
Junior Member
519 Posts |
Posted - 23/02/2006 : 17:22:01
|
btw, WoW ma 15,5Milionu uctu (1. misto).... CSS ma 13,8M (Druhe misto)... CS1.6 ma 8,6M (6. misto)... AA ma 1,2M (10. misto)... nic jineho zajimaveho samozrejme aktivnich a SWG tam asi nepocitali pac s jejich milionama |
SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 23/02/2006 : 18:01:00
|
Proc uz vubec paja nehraje swg? |
|
|
Yurekk
Junior Member
503 Posts |
Posted - 23/02/2006 : 18:18:58
|
Protože má rozum |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
|
|
Pavel1269
Junior Member
519 Posts |
Posted - 23/02/2006 : 20:00:58
|
Proc uz vubec paja nehraje swg?
tak PVE je pro me uz na *icu ..... mam nej zbran co muzu a brnko mi staci a trochu lepsi uz by bylo o miliony drazsi ..... jetpack je good ale nechce se mi to hrat uz ani ...... mandlorian by se mi taky libil, ale co pak az ho budu mit? ..... mozna to vyzkousim po tom, co daji player bounty a udelaji Trader Reawmp, kterej sem ale nevidel v planovanych pubech, takze asi v prosinci ci lednu ..... akce PVP ktere porada IHC jsou takove ze tam je 50impu na 20 vyplasenych rebelu a v theedu je bud 50 SF impu nebo 50 SF rebelu .... proste nemam proc uz hrat .... |
SWGEmu - Pavell Chaal
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 23/02/2006 : 20:06:48
|
quote: Originally posted by Pavel1269
btw, WoW ma 15,5Milionu uctu (1. misto).... CSS ma 13,8M (Druhe misto)... CS1.6 ma 8,6M (6. misto)... AA ma 1,2M (10. misto)... nic jineho zajimaveho samozrejme aktivnich a SWG tam asi nepocitali pac s jejich milionama
to jsi vycetl kde ? |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Pavel1269
Junior Member
519 Posts |
Posted - 23/02/2006 : 21:16:45
|
btw, WoW ma 15,5Milionu uctu (1. misto).... CSS ma 13,8M (Druhe misto)... CS1.6 ma 8,6M (6. misto)... AA ma 1,2M (10. misto)... nic jineho zajimaveho samozrejme aktivnich a SWG tam asi nepocitali pac s jejich milionama
to jsi vycetl kde ?
nekde na internetu sem to videl, proc, neco nesouhlasi? ..... nasel sem to ve skole na netu kdyz nam ucitel vysvetloval jak zalozit email |
SWGEmu - Pavell Chaal
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 23/02/2006 : 21:29:27
|
to jsi vycetl kde ?
nekde na internetu sem to videl, proc, neco nesouhlasi? ..... nasel sem to ve skole na netu kdyz nam ucitel vysvetloval jak zalozit email
15.5 mega mi prijde jako nesmysl kdyz se nedavno chlubili s peti |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
Drakchen
New Member
316 Posts |
Posted - 23/02/2006 : 22:25:16
|
jj je to nemysl to tak maximalne postav. ale accountu rozhodne ne |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 26/02/2006 : 20:11:46
|
Muzes mi pls hodit link odkud jsi cerpal?Co vim tak se Wow nedavno chlubilo 5.5M uctu.. a ty najednou 15.5m |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
Pavel1269
Junior Member
519 Posts |
Posted - 26/02/2006 : 20:44:30
|
quote: Originally posted by Rodier
Muzes mi pls hodit link odkud jsi cerpal?Co vim tak se Wow nedavno chlubilo 5.5M uctu.. a ty najednou 15.5m
nevim to uz ..... hledal sem neco o battle for middle earthII a empire at war a nasel sem to ..... asi nemaj moc presne informace |
SWGEmu - Pavell Chaal
|
|
Topic |
|