Author |
Topic |
|
Terudit
Moderator
185 Posts |
Posted - 14/03/2006 : 14:05:47
|
Tak nám pár hráčů udělalo čáru přes rozpočet a zmizli na PvP a tím pádem pár hráčů opustila RAF a přešlo do JAKu.
Vracíme se tedy do doby před otevřením raidu jiným českým hráčům mimo RL a MdK - nepostavíme full raid, nebo nepostavíme vyváženej raid, což je v podstatě ten samej výsledek. Protože ale už bysme konečně měli jít zase umírat, což znamená T6 raidy, doděláme Prismatic 1 a vrhneme se na CAA. A na to potřebujeme opravdu full raid, pokud možno vyvážený (MT, MA, puller, offtank, 6-7 healerů, DPS, support).
Prosím hráče RAFu o vyjádření (a ano, vidím již i příspěvky Jarise, Casea a Shelaidy, pravidelných přispěvatelů do všech možných diskusí ), aby se vyjádřili, jestli můžou raidovat: 1) ve středu od 20:00 2) v pátek od 20:00 3) v sobotu a cca od kdy do kdy 4) v neděli od cca kdy do cca 18:30, to kdyby šel s náma někdo z JAKu, aby mohl na svůj raid)
Připište taky, jestli chcete raidovat víckrát týdně, nebo jednou bohatě stačí.
Změna je potřeba, aby s námi mohli chodit i hráči, kteří odešli k JAKu, ale RAF je pro ně srdcová záležitost (ano, oni ví ) a také aby s námi občas mohl vyrazit někdo z JAKu, kdo už je třeba lvl 70 a nudí se (ano, ano, přesně toho myslim ).
Díky za pozornost a těším se na vaše vždy Ftipné a milé odpovědi typu - Bobr se zase rozepsal apod.
|
|
| |
Lekarnik
New Member
280 Posts |
Posted - 14/03/2006 : 14:35:47
|
Tak první bude ode mě...Středa f poho,pátek f poho,sobota...raiduju s mojí milovanou ženou...Ale do těch 3,4 odpoledne jsem free...takže třeba kdyby třeba taková polední akce...hehe Neděle...stále žena a přicházím do hry až tak kolem tý 6stý....A partnerka má přednost...nebo bych měl vajp doma... |
Karotka 65 Dwarf Guardian LOTRO - Gilrain - Heroes of Bohemia
|
|
|
Terudit
Moderator
185 Posts |
Posted - 14/03/2006 : 14:48:58
|
A ještě tedy moje odpověď: 1) můžu 2) můžu s občasnou výjimkou (cca jednou za měsíc až 2 bych nemohla) 3) viz bod 2), v čase 10:00 - 22:00 kdykoli (samozřejmě né celou dobu, ale cca 4 - 6 hodin z toho), ideálně po 14:00, ale klidně i dřív, pokud to budu vědět předem a uvařim oběd o den dřív 4) opět bych musela občas vynechat, zbytek viz sobota
Jsem pro raid klidně 2-3x týdně s tím, že ne oba dny o víkendu. |
|
|
fedaikin
New Member
380 Posts |
Posted - 14/03/2006 : 15:08:55
|
Ono je to docela těžký. Osobně bych zvládl tu St, ale na víkendy se nechci uvazovat (včetně Pá), protože dle možností víkendy radši trávím někde venku.
Souhlasím, že přesun na St by mohl lecos vyřešit, protože by mohlo s RAF jít pár charů, kteří budou jinak s JAK. A RAF vyvážení potřebuje, protože přiznejme si, že některé T5 moby dáváme prostě jen tím, že jsme je přelevelovali - např. Zalak.
Co se týče RAF, rád bych tuto skupinu udržel (i proto, aby se posílily kontakty s CL apod.) a jak jsem psal v přihlášce do JAK, hodlám RAF preferovat i v případě přijetí do JAK - tzn. že dle současných pravidel bych ve Čt chodil s RAF (pokud to pro JAK nebude přijatelné, tak se holt členem JAK nestanu). Pokud by se RAF přesunul na St, potom budu chodit na obé (samo dle pracovních možností).
Z mého pohledu to znamená, že si chci projít T6 raid zóny (s RAF), ale chci nakouknout i jinam, kam se RAF ještě dlouho nepodívá (T7), užíy si hru a nabrat tam zkušenosti, které by se pak dali aplikovat u RAF. Přiznejme si, že v některých zonách se zkušenosti hodí.
Takže s RAF budu rád raidovat v PO, ST a ČT dle toho, jak se dohodneme na čase. |
|
|
Terudit
Moderator
185 Posts |
Posted - 14/03/2006 : 16:10:10
|
Jen jedna poznámka, v úvodu jsem pondělí vůbec nezmínila, protože to jsou RL raid only, který jsou pro členy RL prostě priorita (nebo možná ne pro všechny, ale pro mě a troufnu si říct i pro Luna ano) a přes to nejede vlak. Taky se budu snažit RAF udržet i za cenu, že to bude přípravka pro JAK, ale pondělky prostě neobětuju. |
|
|
Buchta
New Member
110 Posts |
Posted - 14/03/2006 : 17:15:33
|
Všední dny po 20:00 v pohodě, víkendy dost problematický (hlavně přes léto) - takže jedině jako výjimku a opět ne před osmou večer (takového stupně závislosti, abych kvůli raidu vařila den předem, jsem ještě nedosáhla ).
Osobně bych brala raid tak 2x týdně, aby zbyl čas na expu, questy a craft...pořád ještě mám co dohánět |
|
|
Ancient Humusoid
Starting Member
38 Posts |
Posted - 14/03/2006 : 18:30:08
|
Co se týká mě, preferoval bych raidy tak 2-3x týdně. Pokud se budou odehrávat ve večerních hodinách, cca od osmi, je mi jedno který den to bude. Sledování TV Nova jsem ze svého programu zrušil už před lety :-)) Ohledně raidů o víkendech během dne... Mohu se přizpůsobit a vyrazit občas i přes den, nicméně moc bych to neplánoval. Uvidíte sami, jak začne jaro a bude venku pěkně, všichni budou mít jinou zábavu, případně povinnosti, než sedět přes den o víkendu u kompu. |
Ancient – L2 – ex RD – StormScreamer 78/Soultaker 76 – ex Noblesse Humusoid - EQ2 - ex MdK - Wizard 68/Jeweler 63 Ancient – AoC – Veterans – Demonologist |
|
|
Terudit
Moderator
185 Posts |
Posted - 14/03/2006 : 20:27:07
|
JJ, začne jaro, bude hezky, to je pravda. No co, otevřu si okno, ať si to taky trochu užiju!
Sport a podobný činnosti jsou u mě sprostý slovo, takže u mě dobrý! |
|
|
Fenrish
Starting Member
11 Posts |
Posted - 14/03/2006 : 20:30:59
|
me to je jedno ale vikendy nee clovek musi obcas vyrazit za kulturou a necht mi slecna raidleaderova promine to sproste a hrube slovo i za tim SPORTEM :) |
Fenrish lvl 70 Guardian <Pohodari> on Nagafen http://pohodari.pvp.cz/ |
|
|
chariot
New Member
111 Posts |
Posted - 15/03/2006 : 09:26:10
|
KDykoliv zalezi na tom kdy se jede na chalupu a kdy ne. Takze vzdy kdyz se to napise tyden dopredu budu vedet ze si mam na vikend udelat volno. |
†Magna venit nulli sine magno fama labore† aneb bez prace nejsou kolace |
|
|
fedaikin
New Member
380 Posts |
Posted - 15/03/2006 : 11:34:50
|
quote: Originally posted by chariot
KDykoliv zalezi na tom kdy se jede na chalupu a kdy ne. Takze vzdy kdyz se to napise tyden dopredu budu vedet ze si mam na vikend udelat volno.
To je právě ten problém, protože pokud bude raidovací den o víkendu, tak si budeš muset brát víkendové volno pokaždé. |
|
|
chariot
New Member
111 Posts |
Posted - 15/03/2006 : 12:00:17
|
quote: Originally posted by fedaikin
To je právě ten problém, protože pokud bude raidovací den o víkendu, tak si budeš muset brát víkendové volno pokaždé.
JA zas na chalupu nejezdim kazdej vikend tak jeno za par mesicu :) ale pokavad se to napise tak bude raid leader vedet kdo vsechno muze. Tak sup neco na sobotu nebude? :) |
†Magna venit nulli sine magno fama labore† aneb bez prace nejsou kolace |
|
|
Shelaida
New Member
342 Posts |
Posted - 15/03/2006 : 15:20:39
|
quote: Originally posted by Terudit
Změna je potřeba, aby s námi mohli chodit i hráči, kteří odešli k JAKu, ale RAF je pro ně srdcová záležitost (ano, oni ví )
¨
Oni vím rád půjdu, ale má to jedno ALE. Jde to to že JAK má raidy úterý,čtvrtek a neděle. RL v pondělí. Zbývá středa, pátek a víkend přes den. Právě jsme ale domluvily stálou grupu se kterou půjdeme po sériích questů kde je grupa žádoucí nebo dokonce nutná. Nevím jak moc času mi sebere hraní s grupou ale snad o víkendech se trocha času najde .. asi jo, i pro mě je sport sprostý slovo |
|
|
vtmar6n
New Member
379 Posts |
Posted - 15/03/2006 : 17:13:21
|
Bral bych tak 2x týdně, o víkendech leda po 8mý večer, protože o víkendech přes den je jedinej čas kdy můžu něco udelat na zahradě nebo na domě, toho bych se vzdávat nechtěl. Navíc Buchta přes den nemůže a sám hrát nechci (leda craft ;)) - to by jí bylo líto.
|
Exhumus - 70 neurotik / 70 švadlenka / 44 tink Tyfus - 32 mystík / 31 ármorer Wellkey - 38 klaďas / 30 klenot Gonad - 16 deflorer / 70 nadbytečník |
|
|
Proxima
Starting Member
56 Posts |
Posted - 15/03/2006 : 20:29:01
|
1) ve středu od 20:00 bez problemu. 2) v pátek od 20:00 ešte lepší protže se v So nejde do prace, 3) v sobotu a cca od 14:00 do 00:00+ 4) v neděli od cca 14:00 do cca 18:30, to kdyby šel s náma někdo z JAKu, aby mohl na svůj raid)
Myslim že jeden raid RAFu tydne staci.
|
EQ2: Templar <Česká legie> AoC: PoM <Legie> |
|
|
Proxima
Starting Member
56 Posts |
Posted - 15/03/2006 : 20:33:41
|
Co je vlastne ten SPORT. |
EQ2: Templar <Česká legie> AoC: PoM <Legie> |
|
|
Dagarek
Starting Member
9 Posts |
Posted - 15/03/2006 : 22:41:23
|
U mě je situace následující,dělám na směny(2xranní,2xodpolední,2xnoční,2xvolno-tzvn.kolotoč),takže mohu na raidy,jen když mi vyjde ranní nebo volno,tudíž je mi úplně jedno na které dny se domluvíte :-)). Budu se snažit být na raidu pokaždé,pokud mi to zrovna vyjde. Co se týče času,tak je mi uplně jedno,jak se domluvíte. :-) |
Dagar-lawful good paladin Dagantar Baenath-chaotic evil drow wizard |
|
|
Tralalak
Starting Member
67 Posts |
Posted - 16/03/2006 : 03:27:31
|
me je fuk jaky den to bude pokud to tedy nebude driv nez ve 20h tak si program v 99% dokazu prizpusobit a klidne to muze byt i 2-3 v tydnu |
Invee - Fury 70L/52+AA Hajzlbaba - Coercer 70L/100AA Kikina - Ranger 70L/78+AA Ceska Legie Nunc est bibendum! |
|
|
Lepratulka
Moderator
66 Posts |
Posted - 16/03/2006 : 12:48:26
|
1) ve středu, na 95 procent ne 2) v pátek od 20:00, v poho 3) v sobotu a cca od kdy do kdy, taky v poho 4) v neděli od cca kdy do cca 18:30, to kdyby šel s náma někdo z JAKu, aby mohl na svůj raid), asi taky v poho.
Ale spis mam radsi raidy v tejdnu nez pres vykend. Pres vykend radsi parim ve skupine nebo solo nebo delam uplne neco jinyho.
|
Ta Culikata :))) |
|
|
kníže_Swen
Starting Member
91 Posts |
Posted - 17/03/2006 : 15:26:20
|
Hm ja se dokazu prizpusobit po cely tyden jem mam radsi dny kdy pak nemusim rano vstavat do prace |
Ogelia lvl 70 troubadour Livak lvl 70 iluzionist
Carpe diem
|
|
|
Fenrish
Starting Member
11 Posts |
Posted - 18/03/2006 : 11:03:17
|
jo ale jak sem psal takze pres tyden je mi to jedno tak neni preferoval bych ctvrtek protoze treninky ja vim uz je tu zas to sproste slovo sport a ta nedele(odpoledne) mi taky nevadi ale sobotu fakt ne pls
|
Fenrish lvl 70 Guardian <Pohodari> on Nagafen http://pohodari.pvp.cz/ |
|
|
Ancient Humusoid
Starting Member
38 Posts |
Posted - 21/03/2006 : 07:52:58
|
Co vyhlásit nějakej ten raid?? |
Ancient – L2 – ex RD – StormScreamer 78/Soultaker 76 – ex Noblesse Humusoid - EQ2 - ex MdK - Wizard 68/Jeweler 63 Ancient – AoC – Veterans – Demonologist |
|
|
|
Topic |
|