Author |
Topic |
Pedro
Negr
1450 Posts |
Posted - 17/03/2006 : 13:23:38
|
quote: Originally posted by Danculus
pocujte ludia bude sa to este niekedy opakovat??
To asi zalezi na lidech jestli se jim bude chtit jit campit zbyvajici oci. Ale ze na nasich lvl by to mely 2 grupy uz zvladnout... |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
|
|
Zuzug
New Member
229 Posts |
Posted - 17/03/2006 : 13:28:45
|
quote: Originally posted by Kaz
quote: Originally posted by Zuzug
a nedelaj to ty Vasi satni moli? jinak ta zona je fakt otres,aby mi pet breaknul boj se mi jeste nestalo kazdopadne opacko dam ,uz jen kuli tem 60tkovejm masterum,toho aery huntera proste ci
vam breaknul pet boj? tak to grats...ale aspon je videt ze se snazim zbytecne neco zjistovat
no celou dobu to bylo vpoho jen Godking zlobil pak a ty jeho zevli za ty tri mesice minimalne to mohli opravit jelita |
Zuzug the conjuror - lvl 70 (Mor do Kuli) EQ2 PvE Runnyeye EU (retired) Ajeto V'Prdeli the conjuror - lvl 80 (Pohodari) EQ2 PvP Nagafen US Smell the assassin - lvl 90 (Pohodari) EQ2 PvP Nagafen US
|
|
|
Shelaida
New Member
342 Posts |
Posted - 17/03/2006 : 13:40:16
|
a nedelaj to ty Vasi satni moli? jinak ta zona je fakt otres,aby mi pet breaknul boj se mi jeste nestalo kazdopadne opacko dam ,uz jen kuli tem 60tkovejm masterum,toho aery huntera proste ci
vam breaknul pet boj? tak to grats...ale aspon je videt ze se snazim zbytecne neco zjistovat
no celou dobu to bylo vpoho jen Godking zlobil pak a ty jeho zevli za ty tri mesice minimalne to mohli opravit jelita
Příště dáš petovi roubík ať neřve na celý kolo HÉÉÉÉLLLPPPP |
|
|
Kaz
Moderator
901 Posts |
Posted - 17/03/2006 : 13:42:13
|
no celou dobu to bylo vpoho jen Godking zlobil pak a ty jeho zevli za ty tri mesice minimalne to mohli opravit jelita
no treba to neni bug kazdopadne se o tom vedelo uz dlouho |
EQ2: Morigu <Pohodari> Fae |Conjuror| Nagafen R.I.P. Vanguard: Kazgoroth <MdK> Dark Elf |Necromancer| Gelenia EQ2: Kazgoroth <MdK> Erudite |Warlock| Runnyeye |
|
|
tlustej
New Member
101 Posts |
Posted - 17/03/2006 : 18:06:58
|
stala se mi stejna vec este kdyz sme chodily zabaky jak se tankoval mob tak nejdriv masaznik kill a pak teprv na tanka ( i kdyz sem byl svlecenej a bez vsech spellu ) ale nak sem necitil potrebu to resit na foru proste priste to zas killovalo nekoho jinyho |
masaznik/templ/MDK |
|
|
chariot
New Member
111 Posts |
Posted - 17/03/2006 : 18:21:44
|
Jen technicka myslium ze by bylo spravedlive pro vsechny jim dat jedno rare na opravy padlo kolem 30 rare surovin mozna i vic. Tenhle raid byla vyjimka co se dropu tyce nikdo netusil ze se to bude popovat ktak casto a s tolika dropama. vyjadruji jen svuj nazor. |
†Magna venit nulli sine magno fama labore† aneb bez prace nejsou kolace |
|
|
Dr.Krychlin
Moderator
654 Posts |
Posted - 18/03/2006 : 00:45:04
|
quote: Originally posted by chariot
Jen technicka myslium ze by bylo spravedlive pro vsechny jim dat jedno rare
Já si to nemyslím. (Je to taky jen můj skromnej názor )
Za opravy po skoro každým raidu dám 50gp+ a nevidím důvod, proč by to tentokrát mělo být jinak.
Rare sice padlo víc, mno a? Všichni měli šanci si nějaký vybidovat za minimum bodů nebo popř. časem koupit z banky za pár šušňů...
Jinak tato debata je stejně bezpředmětná, protože se několik rare po raidu vybidovalo. |
Imaziel
|
|
|
Shelaida
New Member
342 Posts |
Posted - 19/03/2006 : 08:51:32
|
quote: Originally posted by chariot
Jen technicka myslium ze by bylo spravedlive pro vsechny jim dat jedno rare na opravy padlo kolem 30 rare surovin mozna i vic. Tenhle raid byla vyjimka co se dropu tyce nikdo netusil ze se to bude popovat ktak casto a s tolika dropama. vyjadruji jen svuj nazor.
Mno v podstatě to tak bylo. Kdyby si každý bidnul jeden po 25 bodech tak jsme na tom nastejno s bodama a každý by měl RARE. Jenže on ho někdo nechce a ten má body toho co chce - jednoduchý tzn. chceš rare, biduj |
|
|
Topic |
|