Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - Raidy
 Kromusuv problem
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Raady
New Member

396 Posts

Posted - 27/03/2006 :  11:53:25  Show Profile Send Raady a Private Message
Bohuzel jsem az s odstupem casu zjistil, ze Kromus mel, a pravdepodobne i nadala ma, nejaky problem ohledne lootu jistych fabled kalhot a ze se o me u nekolika lidi v tomto ohledu vyjadroval dost nevybiravym zpusobem. Byl bych rad, kdyby kdokoliv bude mit v budoucnu nejaky problem s moji osobou, aby se obratil primo na me a zdrzel se podobnych nechutnosti. Samozrejme to vyzaduje urcitou odvahu, kterou Kromus zrejme postrada a proto vyuzil radeji jednodussi cestu pomluv za zady. Osobne takove chovani povazuju za vrchol zbabelosti a podlosti.

Druha vec je, ze ani moc nechapu, v cem je vlastne jeho problem.

Cleos aka Toodle Noodle <Pohodari> - Everquest II (Nagafen)
Cleos <Temp> - Age of Conan (Fury)
Sir Zotikus Alexius <Mor do Kuli> - Everquest II (Runnyeye) - retired

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 27/03/2006 :  12:12:33  Show Profile Send Atronach a Private Message
O jake kalhoty se jedna?
Projdu si chat log z daneho raidu.

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Raady
New Member

396 Posts

Posted - 27/03/2006 :  12:30:25  Show Profile Send Raady a Private Message
quote:
Originally posted by Atronach

O jake kalhoty se jedna?
Projdu si chat log z daneho raidu.

Konkretne se jedna o Greaves of Unholy Might (http://dkp.imperium.cz/loot.aspx?id=917).

A log si projit muzes, ovsem pochybuju ze to tam najdes pokud neevidujes veskerou komunikaci na serveru, vcetne soukrome.

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 27/03/2006 :  12:41:03  Show Profile Send Atronach a Private Message
Myslel jsem to, ze ten loot byl pro tebe ok, nic jineho hledat nehodlam.

Je to pouze pro me info abych vedel vubec o cem je rec.

Nic vic nic min.

Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 27/03/2006 :  13:28:11  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
No ja si predevsim myslim, ze by se k tomu mel vyjadrit Kromus.
A pokud se veci maj tak jak psal Zotikus, tak by se panacek mel chytit za rypak a verejne se tu omluvit a davat si pozor na pusu co kde rika a koho pomlouva

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 27/03/2006 :  18:59:34  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message
quote:
Originally posted by Raady

Bohuzel jsem az s odstupem casu zjistil, ze Kromus mel, a pravdepodobne i nadala ma, nejaky problem ohledne lootu jistych fabled kalhot a ze se o me u nekolika lidi v tomto ohledu vyjadroval dost nevybiravym zpusobem. Byl bych rad, kdyby kdokoliv bude mit v budoucnu nejaky problem s moji osobou, aby se obratil primo na me a zdrzel se podobnych nechutnosti. Samozrejme to vyzaduje urcitou odvahu, kterou Kromus zrejme postrada a proto vyuzil radeji jednodussi cestu pomluv za zady. Osobne takove chovani povazuju za vrchol zbabelosti a podlosti.

Druha vec je, ze ani moc nechapu, v cem je vlastne jeho problem.

Heh nadhera a proto to musis tahat na forum... Ta vec je z meho pohledu uzavrena a nemam proc se dal vyjadrovat. A kdyz ti to udela vazne dobre tak jo, omlouvam se.

P.S.: Kuzmo, rypak si muzes drzet ty a laskave nekomentuj vec ktera se te vubec netyka.

Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired)
Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired)

Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating)
Modgud, EVE online (retired)
Go to Top of Page

Raady
New Member

396 Posts

Posted - 27/03/2006 :  20:16:14  Show Profile Send Raady a Private Message
quote:
Originally posted by Kromus
Heh nadhera a proto to musis tahat na forum... Ta vec je z meho pohledu uzavrena a nemam proc se dal vyjadrovat. A kdyz ti to udela vazne dobre tak jo, omlouvam se.

Jen at ostatni vedi kdo je co zac. Narozdil od tebe jsem ti dal moznost se vyjadrit. Ze jsi ji nevyuzil je tvoje vec.

A tu naprosto vynucenou omluvu sis mohl usetrit.

Go to Top of Page

lunal
Moderator

149 Posts

Posted - 28/03/2006 :  09:23:22  Show Profile  Visit lunal's Homepage  Send lunal an ICQ Message Send lunal a Private Message
quote:
Originally posted by Raady
A tu naprosto vynucenou omluvu sis mohl usetrit.

Proč? Alespoň jsem pochopil že "neplácáš do větru", ale že něco takového opravdu proběhlo.

Teď se začneme pomlouvat. Super :(
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 28/03/2006 :  09:32:32  Show Profile Send vtmar6n a Private Message
Možná by to vyřešilo pár tellů mezi Váma dvěma a nemusíte to tu rozmazávat jak malý. Ale proti gustu... :D

Exhumus - 70 neurotik / 70 švadlenka / 44 tink
Tyfus - 32 mystík / 31 ármorer
Wellkey - 38 klaďas / 30 klenot
Gonad - 16 deflorer / 70 nadbytečník
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 28/03/2006 :  10:59:24  Show Profile Send Atronach a Private Message
quote:
Originally posted by vtmar6n

Možná by to vyřešilo pár tellů mezi Váma dvěma a nemusíte to tu rozmazávat jak malý. Ale proti gustu... :D

tak nejak...

Zacina to pomalu vypadat tak, aby se clovek bal neco bidnout aby ho nekdo neoznacil za tunelare protoze nekomu se to hodi vic, pripadne proto ze jsem treba vynechal jeden raid a tim padem si je urcite vic zaslouzi 'za zasluhy' nekdo jiny.

...

Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 28/03/2006 :  12:11:25  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
quote:
Kuzmo, rypak si muzes drzet ty a laskave nekomentuj vec ktera se te vubec netyka.

To se kamarade pletes a rypak drzet nebudu.Vzajmene pomlouvani lidi ve spolupracujici CZ/SK komunite se me tyka.

At se ti to libi nebo nelibi, porad sem clenem guildy a jednim z jejich zakladatelu. Sem jeden z tech, co zacali raidovat a pro spolupraci CZ/SK lidi na RE sem toho udelal taky dost. Takze budu komentovat a vyjadrovat se k prasackemu chovani kohokoliv, pokud s tim nesouhlasim a nelibi se mi to.

A jak sem z tve odpovedi pochopil, tak mel Zot pravdu. Byl bych rad, kdyby mel kdokoliv s cimkoliv nejaky problem, aby to rikal narovinu a hned dotycnemu a bud si to vyrikali a nebo radsi drzeli huby a nepomlouvali nekoho za zady. Je to sprosty a nefer.... a jestli mate problem s tim rikat narovinu neprijemne veci, tak taky radsi mlcte.
Nevim jak ostatni, ale na takovehle lidi nemam moc pekny nazor.
Dost mozna proto ze me nedela problemy rict kdekomu narovinu co si myslim a co mi vadi, at se mu to libi nebo ne.

Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 28/03/2006 :  12:53:11  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
Jediny co me tak napadlo, ze by te mohlo omlouvat, ze neznas vlastne jako raidovaci nOOb poradne pravidla a citil ses dotcen, pak bych pochopil tve pohnutky (pomluvy za zady jsou i tak neomluvitelne)

Doporucil bych vsem poradne nastudovat JAK pravidla, kde je vse jasne. Ostatne tenhle problem je koukam i ohledne Atomicze v jinem topiku.

Proste lidi co na raidy chodej, maj body a chtej lootovat, maj na to stejne pravo jako kdokoliv jinej ve stejnem postaveni.
Takze bud date body za vec co chcete a vybidujete si ji. Zajem mate, ale nemate tolik bodu a nebo zajem nemate a nebidujete.

Vsem muze bejt putna, jestli ma nekdo 5 fabled kalhot, nebo 5 fabled tunik. Ma na ne body, muze je pouzivat a vybiduje si je, ma to na to svate pravo a je to tak v poradku.

Jo jestli ma nekdo odchozeno malo raidu a tudiz nema body, je jen jeho privatni problem. To ze uz nekdo ma neco fabled je asi tim, ze si to odchodil. Proste smula lidi co na raidy kaslali a ted by chteli vsechno honem honem... proste si pockaj.

Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 28/03/2006 :  13:40:17  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message
quote:
Originally posted by Kuzmik

Jediny co me tak napadlo, ze by te mohlo omlouvat, ze neznas vlastne jako raidovaci nOOb poradne pravidla a citil ses dotcen, pak bych pochopil tve pohnutky (pomluvy za zady jsou i tak neomluvitelne)

Doporucil bych vsem poradne nastudovat JAK pravidla, kde je vse jasne. Ostatne tenhle problem je koukam i ohledne Atomicze v jinem topiku.

Proste lidi co na raidy chodej, maj body a chtej lootovat, maj na to stejne pravo jako kdokoliv jinej ve stejnem postaveni.
Takze bud date body za vec co chcete a vybidujete si ji. Zajem mate, ale nemate tolik bodu a nebo zajem nemate a nebidujete.

Vsem muze bejt putna, jestli ma nekdo 5 fabled kalhot, nebo 5 fabled tunik. Ma na ne body, muze je pouzivat a vybiduje si je, ma to na to svate pravo a je to tak v poradku.

Jo jestli ma nekdo odchozeno malo raidu a tudiz nema body, je jen jeho privatni problem. To ze uz nekdo ma neco fabled je asi tim, ze si to odchodil. Proste smula lidi co na raidy kaslali a ted by chteli vsechno honem honem... proste si pockaj.

Nemas ani NEJMENSI poneti o cem mluvis (duvod moji reakce) tak te prosim po druhe zdrz se svych trapnych komentaru ktere jsou jenom placanim do vetra, diky.

Edit: Jestli te to zajima, kontaktni me ve hre, tady to dal rozmazavat nebudu.

Edited by - Kromus on 28/03/2006 13:45:35
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 28/03/2006 :  13:56:51  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
quote:
Nemas ani NEJMENSI poneti o cem mluvis (duvod moji reakce) tak te prosim po druhe zdrz se svych trapnych komentaru ktere jsou jenom placanim do vetra, diky.

Edit: Jestli te to zajima, kontaktni me ve hre, tady to dal rozmazavat nebudu.

Nejspis problem bude v tom, ze k tve smule vim presne o cem mluvim. Co se tyka placani do vetru, spis bych mluvil o tluceni hebicku primo na hlavicku a trapne na tom vsem je tvoje chovani a bohuzel i tvuj postej k problemu.... tak trosku detinsky.

A bavit se o tom nepotrebuju, ani to rozmazavat. Spis si myslim ze by ses k tomu mel postavit trosku dospele, chytit se za nos a uznat chybu.... misto osocovani druhych.
A duvod proc to Zot tahal na verejny forum, bude taky dost mozna to, aby si lidi udelali obrazek o svych znamych ze hry a s kym to vlastne hrajou.
Myslim ze je to prinejmensim dobrej duvod k zamysleni se a v cas se s tim pokusit neco udelat. Pokud se vsichni zacnou chovat podobne, tak se tim dobre vztahy v nasi herni komunite urcite neutuzi a to me mrzi

Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 28/03/2006 :  14:32:18  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message
quote:
Nejspis problem bude v tom, ze k tve smule vim presne o cem mluvim. Co se tyka placani do vetru, spis bych mluvil o tluceni hebicku primo na hlavicku a trapne na tom vsem je tvoje chovani a bohuzel i tvuj postej k problemu.... tak trosku detinsky.

A bavit se o tom nepotrebuju, ani to rozmazavat. Spis si myslim ze by ses k tomu mel postavit trosku dospele, chytit se za nos a uznat chybu.... misto osocovani druhych.
A duvod proc to Zot tahal na verejny forum, bude taky dost mozna to, aby si lidi udelali obrazek o svych znamych ze hry a s kym to vlastne hrajou.
Myslim ze je to prinejmensim dobrej duvod k zamysleni se a v cas se s tim pokusit neco udelat. Pokud se vsichni zacnou chovat podobne, tak se tim dobre vztahy v nasi herni komunite urcite neutuzi a to me mrzi

Vis kulovy... kolikrat to mam jeste zopakovat?

Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 28/03/2006 :  14:35:28  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
quote:
Vis kulovy... kolikrat to mam jeste zopakovat?

Kolikrat chces. Stejne si tim nepomuzes, protoze o tom vim vic nez si myslis

Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 28/03/2006 :  14:50:53  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message
quote:
Kolikrat chces. Stejne si tim nepomuzes, protoze o tom vim vic nez si myslis

Ne, jenom si myslis ze neco vis, informace mas pouze od Zota a spol... jak muzes objektivne soudit? Vyjadrujes se k veci o ktery mas pouze polovicny informace takze tvuj nazor je UPLNE irrelevantni... Jakym pravem se k tomu tady vubec vyjadrujes nebo me soudis? Trosku si to srovnej o cem vlastne mluvis.

Btw, kdyby do toho rejpal Zot, tak to plne chapu, i kdyz duvod, proc to dela notorickej posthunter jak ses ty, je mi jasnej taky.

Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 28/03/2006 :  15:11:56  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
quote:
... jak muzes objektivne soudit? Vyjadrujes se k veci o ktery mas pouze polovicny informace takze tvuj nazor je UPLNE irrelevantni...

Ja se pouze vyjadruju k tomu, ze se mi nelibi tvuj styl vyjadrovani. A uz vubec se mi nelibi, ze ty (poprvde sem s tebou nahral dost a necekal sem to od tebe) se snizujes k vecem, jako je pomlouvani a nadavani na spoluhrace dosti nevybiravym vulgarnim stylem a to za jejich zady. Asi nemas na to jim to rict na rovinu.
quote:

Jakym pravem se k tomu tady vubec vyjadrujes nebo me soudis? Trosku si to srovnej o cem vlastne mluvis.

Ja te tu vubec nesoudim. Kazdej si te muze posoudit sam a zaujmout k tomu vlastni postoj. Ja osobne se lidem, kteri me vulgarne pomlouvaj za zady vyhybam kilometrovym obloukem. A to se tyka predevsim realneho zivota... o to vic to mrzi pri zabave ve hre ze?

Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 28/03/2006 :  15:14:29  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
A vubec.... az sem Kromus postne dalsi sebeobhajujici topik o tom ze nic nevim, loknete to nekdo. Debata je to o hovne a nechci bejt napadenej za to, ze sem cenzor a nepripoustim nazory druhe strany. Diq

Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 28/03/2006 :  15:14:50  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message
quote:

quote:
... jak muzes objektivne soudit? Vyjadrujes se k veci o ktery mas pouze polovicny informace takze tvuj nazor je UPLNE irrelevantni...

Ja se pouze vyjadruju k tomu, ze se mi nelibi tvuj styl vyjadrovani. A uz vubec se mi nelibi, ze ty (poprvde sem s tebou nahral dost a necekal sem to od tebe) se snizujes k vecem, jako je pomlouvani a nadavani na spoluhrace dosti nevybiravym vulgarnim stylem a to za jejich zady. Asi nemas na to jim to rict na rovinu.
quote:

Jakym pravem se k tomu tady vubec vyjadrujes nebo me soudis? Trosku si to srovnej o cem vlastne mluvis.

Ja te tu vubec nesoudim. Kazdej si te muze posoudit sam a zaujmout k tomu vlastni postoj. Ja osobne se lidem, kteri me vulgarne pomlouvaj za zady vyhybam kilometrovym obloukem. A to se tyka predevsim realneho zivota... o to vic to mrzi pri zabave ve hre ze?

Co tak me vazne kontaktovat ve hre a vyrikat si to? Tohle stejne nikam nevede.

Go to Top of Page

Klattu
New Member

462 Posts

Posted - 28/03/2006 :  15:22:26  Show Profile Send Klattu a Private Message
Ja to locknu, myslim uz vsichni rekli co chteli...

Klattu, Runnyeye, EQ2
Klattu, Eclipse, SWG
Klattusun, Atlantean, AO
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,1 seconds. on eygor Snitz Forums 2000