Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - Raidy
 Nabor do RAFu
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Terudit
Moderator

185 Posts

Posted - 14/05/2006 :  15:55:43  Show Profile  Send Terudit an ICQ Message Send Terudit a Private Message  Reply with Quote
Protože dozrává doba, kdy levelově dorůstají noví hráči, a zároveň i nastala doba, kdy chceme doplnit RAF, vzniklo náborové fórum.

Co je RAF?
RAF je raidovací skupina složená s českých (a slovenských) hráčů. V současné době kvůli našim levelům chodíme T6 raidy, časem se určitě (spolu s rostoucím levelem hráčů) dostaneme i k T7. Raidovat chodíme 1-2x týdně. Není problém začít raidovat pravidelně 2x nebo 3x týdně, vše se odvíjí od zájmu a počtu lidí.

Co nabízíme?
Nabízíme především zábavu a pro lidi, kteří nikdy neraidovali, i úplně nový pohled na hru. Nabízíme zajímavý loot, ke kterému se jinak než raidováním de facto nedostanete. Nabízíme něco málo zkušeností, něco málo znalostí a samozřejmě i hodně zábavy.

Co očekáváme?
Hlavní je ochota hrát, ochota alespoň občas se přizpůsobit a schopnost brát ohled na ostatní. Bez toho na raidech neuspějeme. Navíc k tomu všemu očekáváme ještě loajalitu. Chceme být (víc než) dobří a fluktuace členů směrem k jiným raidovacím skupinám/guildám nám bere nejen hráče, ale zároveň i oddaluje možnost nám všem vyrazit do těžších a zajímavějších zón. Každý hráč se počítá a odchod každého hráče je nenahraditelnou ztrátou.

Koho přijímáme?
Kohokoliv, kdo se dorozumí česky/slovensky, je ochotný akceptovat naše pravidla a splnit naše očekávání. Nemáme omezení classama. Holt nás bude polovina paladinů :-) Minimální level je v tuto chvíli 50 (očekáváme ale snahu o rychlý růst).

Pravidla a současné složení RAF
Pravidla DKP

Punik
Starting Member

8 Posts

Posted - 14/05/2006 :  16:01:39  Show Profile Send Punik a Private Message  Reply with Quote
Taxe hlásím. Čerstvá padina, ještě mi z prstů kape krev. Ale rostu rychle, jsem na stereoidech, tak bacha na tryskomyš! Aspoň než mě nerfnou, mrzáci...

Fundamental - hrdý (ex)guild leader PvP guildy Pohodari, server Nagafen, EQ2.
Go to Top of Page

tempest
New Member

229 Posts

Posted - 14/05/2006 :  22:09:44  Show Profile  Send tempest an ICQ Message Send tempest a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Punik

Taxe hlásím. Čerstvá padina, ještě mi z prstů kape krev. Ale rostu rychle, jsem na stereoidech, tak bacha na tryskomyš! Aspoň než mě nerfnou, mrzáci...

nejak jsem tohodle topicu nepochopil kdo a na jakym lvl se hlasi?
Go to Top of Page

lunal
Moderator

149 Posts

Posted - 14/05/2006 :  22:38:34  Show Profile  Visit lunal's Homepage  Send lunal an ICQ Message Send lunal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tempest
nejak jsem tohodle topicu nepochopil kdo a na jakym lvl se hlasi?

To je v poho, my to vime :)
Go to Top of Page

razorek
New Member

head

204 Posts

Posted - 15/05/2006 :  00:13:45  Show Profile  Visit razorek's Homepage  Send razorek an ICQ Message Send razorek a Private Message  Reply with Quote
Taky se hlasim - Shay - Fury zatim 54 lvl
muzu chodit pravidelne v nedeli vecer, pres tyden pouze obcas, kvuli praci

Meder [] - Necromancer (AoC)
Shay [Rytiri Lva] - Fury/alchemist (sleeping EQ2)
Bucho [The Dale Vanguard] - Burglar (LOTRO)
Meder - Mage (inactive WoW)
Shay [Dread Return] - Priest (WoW)
Gankenstain [Dread Return] - Rogue (WoW)
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 15/05/2006 :  10:20:21  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
Tak ja muzu taky, jsem take cerstva padesatka, ale hraju co to da, muzu snad vzdycky po predchozi domluve a pujdu s vama rad
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000