Author |
Topic |
Kar-Chee
Junior Member
960 Posts |
Posted - 07/03/2006 : 23:23:55
|
quote: Originally posted by Demawend
Paladiny nemame radi
Tak jedte human fightera a az bude mit nejakou zbran na max tak ho multiclassnete na clerika. |
Planetside 2, Diablo 3 |
|
|
Kar-Chee
Junior Member
960 Posts |
Posted - 07/03/2006 : 23:37:45
|
quote: Originally posted by Black
Sice tomu vubec nerozumim ale videl bych to takhle
Noe - full heal(support) cleric Black - wizard Dorion - rogue Temper - paladin (jestli muze byt tank tak proc ne) Dema - fight/barb (bud max dmg nebo tank) Mil - bard nebo ranger
Bard v tomhle složení nic moc. Rogue ability má rogue lepší, wiz ability má wiz lepší, itemy může používat rogue, stealth má rogue, CHA má pala. Jediný co zbývá sou jeho songy a to by byla pěkná nuda ho hrát.
Ranger se mi taky nelíbí. Stealth má rogue, léčit může pala a clerik a to líp. A vždy mi přišlo jednodušší zabít, než ochočit.
Je nutno dodat, že obecně chovám antipatie k mixed classům
|
Planetside 2, Diablo 3 |
|
|
Noe
Moderator
2217 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 01:02:36
|
tak jsem nakonec udělal tenhle build: human clerik 14 STR 12 DEX 13 CON 8 INT 17 WIS 8 CHA ale moc to nekritizujte, už jsem z toho měl bolehlav
|
Noe
|
|
|
brutus
Average Member
1833 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 08:30:51
|
quote: Originally posted by Kar-Chee Bard v tomhle složení nic moc. Rogue ability má rogue lepší, wiz ability má wiz lepší, itemy může používat rogue, stealth má rogue, CHA má pala. Jediný co zbývá sou jeho songy a to by byla pěkná nuda ho hrát.
Ranger se mi taky nelíbí. Stealth má rogue, léčit může pala a clerik a to líp. A vždy mi přišlo jednodušší zabít, než ochočit.
Je nutno dodat, že obecně chovám antipatie k mixed classům
To jsme dva :) Mam pocit ze snad vzdycky jde dosahnout lepsiho vysledku rozumnym multiclassem :) (a vecna skoda ze uz neni human-dualclass.... muj Fighter -> Wizz se Staff of Magi prosoloval skoro celej BG2 :D |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
|
|
Kar-Chee
Junior Member
960 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 10:36:20
|
quote: Originally posted by brutus muj Fighter -> Wizz se Staff of Magi prosoloval skoro celej BG2 :D
To ses pripravil o love story s Imoen nebo s tou vílou
|
Planetside 2, Diablo 3 |
|
|
Kar-Chee
Junior Member
960 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 10:38:12
|
quote: Originally posted by Noe
tak jsem nakonec udělal tenhle build: human clerik 14 STR 12 DEX 13 CON 8 INT 17 WIS 8 CHA ale moc to nekritizujte, už jsem z toho měl bolehlav
Asi takhle bych ho jel ja. Mozna bych ta narval jen sudy cisla kvuli bonusum (con/wis). Ale jinak peknej build |
Planetside 2, Diablo 3 |
|
|
Noe
Moderator
2217 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 11:11:57
|
quote: Originally posted by Kar-Chee Asi takhle bych ho jel ja. Mozna bych ta narval jen sudy cisla kvuli bonusum (con/wis). Ale jinak peknej build
no s sudejma číslama to nešlo postavit a kdybych dal 18 do WIS přišel bych o 3 důležité body. 17 WIS jsem dal proto že už na 2 levelu je enchant co dává clerikům +1 WIS takže jsem se k bonusu za 18 WIS dostal velmi brzy. 13náctý bod do CON byla jediná rozummná volba z mýho pohledu kam hodit samostatný zbývající bod. |
Noe
|
|
|
Herbicid
Junior Member
885 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 11:23:03
|
Hrajete teda v EU nebo v US?
Jestli v EU tak na kterym serveru?
Vim, blba otazka, ale potrebuju to vedet protoze akorat cekame na balicek 6ks z Engl. Tak chcem vedet na kterj server jit, nebo jestli je "urceni CZ-EU" serveru na nas :) |
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
|
|
|
Temper
New Member
336 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 11:36:36
|
quote: Originally posted by Herbicid
Hrajete teda v EU nebo v US? Jestli v EU tak na kterym serveru?
Hrajeme na US serveru Mabar. |
|
|
Noe
Moderator
2217 Posts |
Posted - 09/03/2006 : 14:47:38
|
No jelikož to DDO fakt vypadá čím dál tím líp a zábava jde víc a víc nahoru (jak se celkem všichni z naší grupy shodují) a jelikož Milamber vůbec nekomunikuje tak máme zřejmě jedno místo v grupě volné, pokud by někdo ze starých harcovníků měl zájem si zahrát tuhle hru, spojte se s někým z nás (Demawend, Noe, Black, Temper, Dorieon). Každopádně podmínka je aby to byl někdo koho známe z jiných her.
|
Noe
|
|
|
Milamber
New Member
398 Posts |
Posted - 09/03/2006 : 17:28:32
|
No staci aby si nekdo z vas zapnul icq .Icq dostal ode me Black Tya Riditko,mylne jsem si myslel ze to bude stacit.No snad to nejak dopadne Kdo zase vymyslel MDK<?boha fakt husty Co treba PvP-prstvprdeli celkem stejnej blabol jako mdk ne |
|
|
Noe
Moderator
2217 Posts |
Posted - 09/03/2006 : 17:49:36
|
quote: Originally posted by Milamber
No staci aby si nekdo z vas zapnul icq .Icq dostal ode me Black Tya Riditko,mylne jsem si myslel ze to bude stacit.No snad to nejak dopadne Kdo zase vymyslel MDK<?boha fakt husty Co treba PvP-prstvprdeli celkem stejnej blabol jako mdk ne
No to je dost, už celkem dlouho je zde založený forum na to aby jsi sis toho všimnul hehe
Kdy začneš hrát? |
Noe
|
|
|
Milamber
New Member
398 Posts |
Posted - 10/03/2006 : 12:45:35
|
No tak za nejakejch 15 hodinek to bude doma |
|
|
Milamber
New Member
398 Posts |
Posted - 11/03/2006 : 10:25:44
|
Tak jak dneska se hraje?Co rikate na 2 clerika?D&D jsem nikdy nehral budu potrebovat lehkej help mam v tom dost chaos Skoda ze nepouzivate icq |
|
|
Noe
Moderator
2217 Posts |
Posted - 11/03/2006 : 12:03:52
|
Tak jak dneska se hraje?Co rikate na 2 clerika?D&D jsem nikdy nehral budu potrebovat lehkej help mam v tom dost chaos Skoda ze nepouzivate icq
jasan hraje se dnes akce je od 13 do 19 hodin z mýho pohledu by druhý clerik byl velmi dobrá volba možná třeba i dualclass clerik/sorcerer
Každopádně rozchoď do tý 13 hodiny Ventrilo ať to můžeme probrat ingame.
nastavení ventrila: ip adresa: 194.228.243.93 port: 3784 sekce: DDO heslo: papouch
|
Noe
|
|
|
Milamber
New Member
398 Posts |
Posted - 11/03/2006 : 17:29:20
|
Tak to bohuzel ,od 13v sobotu nemuzu chodim na fotbal, pronajatou telocvicnu mame do zacatku kvetna ,hrat muzu tak od 15-16 a to nestiham pivoVentrilo neznam v zivote jsem to nepouzival ale sehnal jsem si instalacku a do toho mi odjela kredytka do prahy a bez ni nejde acount aktyvovat jak jsem prave zjistilTakze parada .Pocitam ze k tomu Venntrilu je potreba mikrofon co. |
|
|
Kar-Chee
Junior Member
960 Posts |
Posted - 12/03/2006 : 10:28:37
|
Pocitam ze k tomu Venntrilu je potreba mikrofon co.
JJ a taky sluchátka nebo reprobedny |
Planetside 2, Diablo 3 |
|
|
ehivar
Junior Member
530 Posts |
Posted - 13/03/2006 : 13:32:29
|
Ahoj.
Tak ze jsem se pripojil o vikendu. Udelal jsem si Rogue na serveru co se tu nekde na foru zminoval, ze na nem hrajete. Byvam tak odhadem 3x tydne a neco o vikendech. Ve hre jsem jako LER |
|
|
Dorion
Starting Member
52 Posts |
Posted - 15/03/2006 : 12:35:19
|
quote: Originally posted by ehivar
Ahoj.
Tak ze jsem se pripojil o vikendu. Udelal jsem si Rogue na serveru co se tu nekde na foru zminoval, ze na nem hrajete. Byvam tak odhadem 3x tydne a neco o vikendech. Ve hre jsem jako LER
A hrajes EU nebo US verzi? A na kterym serveru? |
-= WoW -- Ghorm, Exxar =- -= UO -- Dorion & Glam Gallas [retired] =- -= DDO -- Dorion [retired]=- |
|
|
ehivar
Junior Member
530 Posts |
Posted - 21/03/2006 : 15:02:41
|
Hraju nejspis US verzi na serveru mabar. |
|
|
Noe
Moderator
2217 Posts |
Posted - 04/04/2006 : 15:34:04
|
Hraju nejspis US verzi na serveru mabar.
Pokud hraješ a máš-li s námi chuť hrát tak někoho z nás tellni ve hře - naše jména ve hře: Noe Milamberus Temper Dorion Demawend Adrienne
jsme ted 4-5 level.
měly by jsme být online ve středu 5.4. od cca 18-23 hodin
|
Noe
|
Edited by - Noe on 04/04/2006 17:12:39 |
|
|
Wardocan
Tarutaru maniak
458 Posts |
Posted - 27/05/2006 : 13:14:32
|
quote: Originally posted by Noe
Hraju nejspis US verzi na serveru mabar.
Pokud hraješ a máš-li s námi chuť hrát tak někoho z nás tellni ve hře - naše jména ve hře: Noe Milamberus Temper Dorion Demawend Adrienne
jsme ted 4-5 level.
měly by jsme být online ve středu 5.4. od cca 18-23 hodin
Pokud stale hledate jeste nekoho na tento server tak bych se hlasil. Ty a black me znate z SWG , Dema si me bude pamatovat z Daocu a snad vsici ze srazu. Stale mam nekde u Demawenda ci Arrayi ty butele na vino, ktery vam tak chutnalo |
|
|
Noe
Moderator
2217 Posts |
Posted - 28/05/2006 : 09:16:40
|
Zdavím Wardocane :) Bohužel v tuto dobu máme všici cancelnutý accounty. Nějak se nám nedařilo se sejít častěji než jednou za 14 dnů v full grupě a to nemělo smysl. Bez alespoň 5-členné grupy nemá smysl DDO hrát. |
Noe
|
|
|
Wardocan
Tarutaru maniak
458 Posts |
Posted - 29/05/2006 : 14:01:44
|
Kurnik to je skoda, ze uz se neschazite. Kdyby jste uvazovali o tom reactivovat ucty dejte mi vedet. |
|
|
Black
Moderator
2371 Posts |
Posted - 29/05/2006 : 16:41:17
|
Pokud bychom se sesli alespon 2tydne v 5ti tak klidne reaktivuju. |
Black |
|
|
Wardocan
Tarutaru maniak
458 Posts |
Posted - 30/05/2006 : 20:24:46
|
u me v tom problem nebude , budu moc kdykoli pokud se to nebude krizit s raidem v EQ |
|
|
Topic |
|