I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
Uz jsem se dival na ofic stranky a v pohode, kolik je mesicni poplatek ? (hral jsem to naposledy pred rokem) a zvazuji ze bych rozsiril rady :)
ak hras v EU a platis z EU, tak 17.61 USD/mesiac
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
Tak a jeste jeden dotaz - zapomel jsem USERNAME a taky PASSWORD - takze da se s tim jeste neco delat? (mam pouze CD-KEY ktery je vytisteny na navodu u hry) . . . :(
A kde se daji stahnout (jestli jeste) offline UPDATE soubory ke hre at to pak netaham jenom pres ten jejich update.. .
Tak a jeste jeden dotaz - zapomel jsem USERNAME a taky PASSWORD - takze da se s tim jeste neco delat? (mam pouze CD-KEY ktery je vytisteny na navodu u hry) . . . :(
A kde se daji stahnout (jestli jeste) offline UPDATE soubory ke hre at to pak netaham jenom pres ten jejich update.. .
Najed si na na ofic forum http://forums.station.sony.com/swg/, uplne nahore je link pojemnovany sign in/change user. Naskoci logovaci okno a v jeho dolni casti mas linky pro sklerotiky. Stahnout offline je logicky protimluv. Bud si musis vytrpet sosani pres launchpad, nebo pokud mas nekoho v okoli s SWG, tak ti to muze vypalit a ty to potom jenom zkopirujes.
Kdyz jsme u toho tak by se tu od vas nekdo mohl schopit a napsat o povolanich na nase ceske stranky .
Tak co ktery dobrovolnik se hlasi? Hmm nikdo odpovim si sam. Takze zase budou mit cesi bobek .
Promin, o tech sajrajtech co tam pridali s NGE psat nehodlam, staci ze mi nuti za ne hrat. Good luck se schanenim nekoho, kdo by o tom psat chtel, ale takovych nadsencu jako ty uz moc nezbylo.
Kdyz jsme u toho tak by se tu od vas nekdo mohl schopit a napsat o povolanich na nase ceske stranky .
Tak co ktery dobrovolnik se hlasi? Hmm nikdo odpovim si sam. Takze zase budou mit cesi bobek .
Promin, o tech sajrajtech co tam pridali s NGE psat nehodlam, staci ze mi nuti za ne hrat. Good luck se schanenim nekoho, kdo by o tom psat chtel, ale takovych nadsencu jako ty uz moc nezbylo.
vytříbený negativní postoj vyšlechtěný SOE
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
pokud to ale napíšeš přímo takle útočným tónem tak se ti na to každej vyprdne i ten kterej by třebas i něco napsal. No když to vidíš a podáš takle tak se ti opravdu asi nikdo nenahlásí :) A hlavně článek by to byl dlouhodobej, pokud ti ale jde jen o opsání titulků v select proffesion tak to ti klidně napíšu(podobně se dělalo to původní frencisovo iglu (doslovnýma překladama textů ve hře nebo na jinejch stránkách)). Ale článek by šel udělat tak za 9 měsíců, vždy hrát měsíc za jednoho panáka a pak napsat co to je za opičárnu. Nějaký krátkodobý oťuky nejsou ono, Nebo aby každej kdo má nějaký povolání napsal jaký má a jak se mu to hraje, co to umí a tak. pak to sem postnul a stačí to jen překopírovat a upravit a jeto.
No klidne by pro zacatek stacilo napsat to zakladni co maji i na oficialnich strankach. Jinak to dlouhodobe rozepisovani je taky dobry napad, ale nema to kdo delat. Leda ze by jsme kazdeho hrace poverili tim ze jednoho dne napise jak se mu hraje za jeho povolani .
Leda ze by jsme kazdeho hrace poverili tim ze jednoho dne napise jak se mu hraje za jeho povolani .
přesně tohle sem napsal, takže z moci vaší gildy to zadej jako úkol :-) snad tam máte disciplínu
disciplína ... v imperiální armádě? když nad nima nestojí Vader, tak se ve službě flákaj, hrajou WoW, hulej a za děvkama lezou
ja bych klidne neco napsal ale po me by to musel nekdo opravit a pokud by slo jen o prelozeni toho co maji na ofic strankach tak to muzu zkusit jak budu na dovolene (pokud nebudu moc plavat) ale budete si muset opravit chyby
Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game Darkfall - Suspend EVE - Suspend PoTBS - suspend TR - suspend AOC - Fury - Suspend SWG - To uz je hodne dlouho :-) UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech
No klidne by pro zacatek stacilo napsat to zakladni co maji i na oficialnich strankach. Jinak to dlouhodobe rozepisovani je taky dobry napad, ale nema to kdo delat. Leda ze by jsme kazdeho hrace poverili tim ze jednoho dne napise jak se mu hraje za jeho povolani .
mozem napisat tradera architekta...ale nebude to okamzite (: a nebude to ani po cesku (neovladam vasu gramatiku)
btw...don't worry...bude to neutral kapitalista zijuci len pre profit, takze nebudu s nim frakcne problemy (:
bohuzel i takovi hlupaci existuji necapu jak nekdo nerozumi slovensky
Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game Darkfall - Suspend EVE - Suspend PoTBS - suspend TR - suspend AOC - Fury - Suspend SWG - To uz je hodne dlouho :-) UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech
quote:Originally posted by SNowie disciplína ... v imperiální armádě? když nad nima nestojí Vader, tak se ve službě flákaj, hrajou WoW, hulej a za děvkama lezou
Hele, moucho , nepomlouvej - ve sluzbe se sice flakam, ale WoW nehraju a nikdy nebudu a nehulim a lezu maximalne za Werehammie nebo za Gabinou, pripadne0 za Vcelickou (Jorsskinu uz jsem vzdal)
quote:Originally posted by SNowie disciplína ... v imperiální armádě? když nad nima nestojí Vader, tak se ve službě flákaj, hrajou WoW, hulej a za děvkama lezou
Hele, moucho , nepomlouvej - ve sluzbe se sice flakam, ale WoW nehraju a nikdy nebudu a nehulim a lezu maximalne za Werehammie nebo za Gabinou, pripadne0 za Vcelickou (Jorsskinu uz jsem vzdal)
Tak divam se na Account Information a chci se zeptat co znamena to Account Open Until July 4, 2006 ? Pokud do te doby nezaplatim tak se zrusi kod a ja si budu muset koupit znovu hru abych se pripojil nebo je to neco jineho?
A jeste nikde jsem nevidel kde by se dala zmenit kreditni karta pro zaplaceni . . . to se objevi az kdyz budu chtit zaplatit?
Subscription Name Star Wars Galaxies Subscription Period 1 month Account Status Canceled Enabled Features Star Wars Galaxies Star Wars Galaxies: Jump To LightSpeed Star Wars Galaxies: Episode III Rage of the Wookiees Orig. Purchase Date June 29, 2005 Account Open Until July 4, 2006
A jeste nikde jsem nevidel kde by se dala zmenit kreditni karta pro zaplaceni . . . to se objevi az kdyz budu chtit zaplatit?
chod na http://www.station.sony.com, prihlas sa so svojim prihlasovacim menom a helsom ako cez launchpad (hore je polozka "sign in")
potom hore klikni na polozku "my account"
tam vyber polozku "my subscriptions Billing Star Wars Galaxies" a klikni na "view/edit" (tu by si mal tiez vidiet, ci mas nieco zaplatene, na ako dlho, pripadne ci mas este volny mesiac...)
tam klikni na "edit subscription" (uplne dolu)
potom oznac "credit card" a klikni na "continue"
nasledne si vyber obdobie, za ktore chces platit, klikni na "continue" potom akceptuj vseobecne podmienky a si na stranke, kde vyplnas udaje o kreditke
da sa to aj cez launchpad, ale som v praci, kde nastastie nemam swg (:
chod na http://www.station.sony.com, prihlas sa so svojim prihlasovacim menom a helsom ako cez launchpad (hore je polozka "sign in")
potom hore klikni na polozku "my account"
tam vyber polozku "my subscriptions Billing Star Wars Galaxies" a klikni na "view/edit" (tu by si mal tiez vidiet, ci mas nieco zaplatene, na ako dlho, pripadne ci mas este volny mesiac...)
tam klikni na "edit subscription" (uplne dolu)
potom oznac "credit card" a klikni na "continue"
nasledne si vyber obdobie, za ktore chces platit, klikni na "continue" potom akceptuj vseobecne podmienky a si na stranke, kde vyplnas udaje o kreditke
da sa to aj cez launchpad, ale som v praci, kde nastastie nemam swg (:
Diky za info(ten vypis ktery jsem uvedl nahore je totozny - jen to nezodpovedelo moji prvni otazku co se stane po 4.cervenci Account Open Until July 4, 2006 - pak se zrusi jen ucet nebo se zablokuje CD-KEY a ja si budu muset koupit nove baleni hry abych mohl hrat?
quote:Originally posted by Vlada Diky za info(ten vypis ktery jsem uvedl nahore je totozny - jen to nezodpovedelo moji prvni otazku co se stane po 4.cervenci Account Open Until July 4, 2006 - pak se zrusi jen ucet nebo se zablokuje CD-KEY a ja si budu muset koupit nove baleni hry abych mohl hrat?
Nezruší ti cdkey. jen ti mohou po 3 měsících smazat postavu (ale asi to moc zatím nedělají) Nic znova platit nebudeš muset. Jen když si necháš nastavený platby z karty a tam nebudeš mít peníze tak ti účet zamknou a budeš muset se domlouvat přes podporu.
Tak a ted jsem v prdeli :) normalne jsem se pripojil do hry a hral jsem . . . a pritom jsem naposledy zaplatil cca srpen lonskeho roku , jak to mam chapat?
tohle jsou jeste jednou ty udaje co mi to pise :
Owning Station Account meistercz Subscription Name Star Wars Galaxies Subscription Period 1 month Account Status Canceled Enabled Features Star Wars Galaxies Star Wars Galaxies: Jump To LightSpeed Star Wars Galaxies: Episode III Rage of the Wookiees Orig. Purchase Date June 29, 2005 Account Open Until July 4, 2006
????
A jeste k povolanim - ma smysl brat Officer nebo je lepsi vzit Commando - s ohledem na PvP a taky ucast pri akcich mesta Bohemia (a Squad platoon) :)
Tak a ted jsem v prdeli :) normalne jsem se pripojil do hry a hral jsem . . . a pritom jsem naposledy zaplatil cca srpen lonskeho roku , jak to mam chapat?
no dokud si necancelnes subscribtion, tak si hra asma strhava prachy !!
Taky míváte takovej absťák, jako já teď? Jeden den bez SWG je prostě moc. Potřebuju si prostě šlehnout další dávku Imperiální zábavy A to všechno kvůli pitomý bance... Grrrrrrrrrrrrrrrrrr
SWG - Toppan Starwalker - Dark Jedi master - IHC - Eclipse "MUHEHEHEHE" (pauza) SWG - Walentine - Bounty Hunter - IHC - Eclipse (pauza) WoW - Topan - Tauren Druid - Thunderhorn WoW - Toppan - Orc Hunter - Thunderhorn "1st Lokian Stormtroopers don't die... They can only go to hell and regroup."
quote:Originally posted by Eagle to vazne nektery lidi neumi quotovat?
Představ si, že některý lidi quotovat umí... Jen se taky občas stane, že někomu blbne net, neveme to heslo a při návratu to vyhodí jen to quote bez přidanýho textu... A pak jsou tu taky lidi, co do všeho jenom kecaj... Asi se ti nic podobnýho nestalo, co?
SWG - Toppan Starwalker - Dark Jedi master - IHC - Eclipse "MUHEHEHEHE" (pauza) SWG - Walentine - Bounty Hunter - IHC - Eclipse (pauza) WoW - Topan - Tauren Druid - Thunderhorn WoW - Toppan - Orc Hunter - Thunderhorn "1st Lokian Stormtroopers don't die... They can only go to hell and regroup."
quote:Originally posted by Eagle to vazne nektery lidi neumi quotovat?
Představ si, že některý lidi quotovat umí... Jen se taky občas stane, že někomu blbne net, neveme to heslo a při návratu to vyhodí jen to quote bez přidanýho textu... A pak jsou tu taky lidi, co do všeho jenom kecaj... Asi se ti nic podobnýho nestalo, co?
nestalo ... ja kdyz do vseho kecam tak je tam pro me ten text tak nejak zasadni :)
Tak jsem vcerejsi vecer stravil hranim a zda se mi ze hracu v SWG nejak ubylo - hral jsem na servru EUROPE-CHIMAERA a potkaval jsem strasne malo hracu - ve srovnani s lonskym rokem. (pohyboval jsem se na ruznych planetach a mestech a vsude prazdno) a taky jsem se dival ze nektere veci v Markech uz nefunguji.