Sem postujte zajímavosti o Star Wars Expanded Universe, zajímavostech, které kde vyšly, obchodech, kde se dá něco zajímavého pořídit - myslím že to bude dost lidí zajímat.
(pokud to teda ctěným moderátorům nepřipadá jako offtopic - pokud ano, dejte vědět včas, ať se může diskuse přesunout jinam)
Jinak cena jednoho odznaku je půl libry, poštovné při 10 odznacích je 3 libry, při 20 odznacích 6 liber.
Když jsem to počítal, tak při objednávce 20 odznaků v ceně 16 liber (včetně poštovného) to vyjde na 35 Kč za odznak. Samozřejmě se nejedná o licencované produkty, pak by ta cena byla kolem 300 Kč za odznak.
V současnosti mi jde jedna zásilka, obsahující 10x SW 012, 5x SW 011, 3x SW 013 a 2x SW 014, ale jsou už všechny zamluvené. Pokud někdo bude chtít další odznaky, určitě se dá udělat další objednávka (berou Paypal, jsou velice ochotní).
Sice tuším, že to nebudou žádné Rolexky, ale zase moc lidí nepřihazuje, takže se dají opravdu vyhrát za 1 penny. Ovšem počítejte s poštovným 10 liber za 1 kus - jde to taky až z Japonska.
Všichni si vzpomínáte na figurku Bosska, kterou tady kdysi prodával Jorssk (ano, ta s "hovínkama").
Pro vás, kteří byste chtěli něco pěkného na monitor, poličku, nebo třeba na okno, tady je seznam super dokonalých Star Wars Unleashed figurek. Výška je asi 17-20 cm, detaily jsou dokonale propracované, materiál tvrdý plast.
Cena je doporučená v USA 15 dolarů za kus, ovšem většina jich zmizí z obchodů během pár týdnů a ceny se pak šplhají do závratných výšin. Postavičky jako Chewbacca, Padmé Amidala, nebo Jedi Luke Skywalker se již nedají sehnat, a když, tak za řádný příplatek. Doporučuji nákup na e-bayi, ceny v kamenných obchodech se mohou vyšplhat až na 75 euro dokonce i za nevzácnou postavičku (případ Jorsskova Bosska). Ale zase na e-bayi dávejte pozor na vysoké poštovné, kterým se na vás občas prodejce zahojí - pokud byste nakoupili příliš zalevno.
Vyplati, Kotobukiya vyjde na e-baiy na 39 GBP a postovne na 12 GBP, tj. 51 GBP, coz v prepoctu prijde na nejakych 2100-2200 Kc.
Mají příšerně neodolatelnou nabídku, mají snad všechno, o čem sběratel sní, dokonce i AvP šachy... Jdu si objednat na zkoušku Deluxe McFarlen Serie 3 set, když to vyjde, tak půjdu i do Kotobukiye...
Vyplati, Kotobukiya vyjde na e-baiy na 39 GBP a postovne na 12 GBP, tj. 51 GBP, coz v prepoctu prijde na nejakych 2100-2200 Kc.
Mají příšerně neodolatelnou nabídku, mají snad všechno, o čem sběratel sní, dokonce i AvP šachy... Jdu si objednat na zkoušku Deluxe McFarlen Serie 3 set, když to vyjde, tak půjdu i do Kotobukiye...
zajímalo by mně, co se s těma figurkama dá dělat. Když Ti takhle příjde domů za 2 litry nová figurka, rozbalíš ji, trochu pomacáš, jestli s něčím jde hýbat, pohýbeš s tím a postavíš ji do vitríny. Pak se na ní práší, chodíš kolem ní a občas se na ni podíváš. Jde s ní dělat ještě něco dále? Pak by mně ještě zajímalo, co na to manželka? Ví, že v tom máš tolik prachů? Já bych to měl asi v jednom kuse na talíři.
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
To je sberatelstvi vis? Nekdo sbira znamky, nekdo karticky, nekdo figurky...je to proste hobby vis. Krom toho mit doma sveho hrdinu a sahnout si na nej, alespon ve zmensene podobe je dobry pocit . A tem figurkam pribyva casem hodnota.
Jinak me na to manzelka nerika nic pac zadnou nemam a kdybych mel tak by si mohla zkusit do toho neco kafrat a uz by to vickrat neudelala. Nesnasim zensky ktery se mi pletou do konicku a rikaj ze je to chujovina, ja se jim taky neseru do jejich zalib. Koudy je na tom asi stejne jako ja.
Priority se s věkem mění chlapci, užívejte výhod "single" života dokud to jde :)) Ženské totiž ovládají takové mind triky že budete koukat a silácké řeči typu "to by jen zkusila" se změní na "ano zlato, jistě že to všechno vyhodím abych vytvořil místo na žehlící prkno"
Jo jo, hezky si po svatbě udělejte fotku vytrínek, kolik zabírají figurky a kolik porcelánový šrot od "maminek, babiček, kamarádek, milenců..." a uvidíte, jak se ten poměr bude časem měnit :)))
Jo jo, hezky si po svatbě udělejte fotku vytrínek, kolik zabírají figurky a kolik porcelánový šrot od "maminek, babiček, kamarádek, milenců..." a uvidíte, jak se ten poměr bude časem měnit :)))
tak co, hammie, kdypak zas zacnes hrat?
Až nebudu dávat holou pěstí rány za 9 :) Až budu moci bojovat i v něčem jiném než pyžamku.. až opraví i nemounty, až na mě nebude padat bike, pokaždé když ho vytáhnu, až nebudou krávy létat po obloze.. atd.. jo a až přidají ten content..
tak co, hammie, kdypak zas zacnes hrat?
Až nebudu dávat holou pěstí rány za 9 :) Až budu moci bojovat i v něčem jiném než pyžamku.. až opraví i nemounty, až na mě nebude padat bike, pokaždé když ho vytáhnu, až nebudou krávy létat po obloze.. atd.. jo a až přidají ten content..
lol frajeri ja si myslim ze jakou si kdo sezene manzelku tak takovou ma. Jestli jste si sehnali jen putku, ktera nerespektuje vase zajmy tak je to holt vase blbost .
lol frajeri ja si myslim ze jakou si kdo sezene manzelku tak takovou ma. Jestli jste si sehnali jen putku, ktera nerespektuje vase zajmy tak je to holt vase blbost .
Holt než se uvážu, musí akceptovat mé koníčky, a já budu akceptovat její. Ještě nevím, kde skončím, ale docela mi bude vyhovovat mít malou místnůstku, kterou si přetvořím na SW sbírku skladiště/muzeum :o) (takže musím hledat nějakou s vlastním domkem).
Holt než se uvážu, musí akceptovat mé koníčky, a já budu akceptovat její. Ještě nevím, kde skončím, ale docela mi bude vyhovovat mít malou místnůstku, kterou si přetvořím na SW sbírku skladiště/muzeum :o) (takže musím hledat nějakou s vlastním domkem).
Mám tam Kroniky 1-4 (včetně dvou dílů Draků Letního Žáru), Předehry 1-3, Legendy 1-3, Příběhy 1-3, Příběhy II 1 (tuším že Vláda Istharu) a ještě je tam Procitnutí Mága. Ty další knížky jsou Planina Ledového Větru 1-3, Maztica 1-3, Moonshae 1-3 a nalevo Dračí hrob a pád Magie (Dungeons and Dragons) - první díl jsem nesehnal. Úplně nalevo jsou čtyři díly Temného Meče. Takže myslím, že by to mělo být vše, co u nás zatím vyšlo (teda doufám)...
Mám tam Kroniky 1-4 (včetně dvou dílů Draků Letního Žáru), Předehry 1-3, Legendy 1-3, Příběhy 1-3, Příběhy II 1 (tuším že Vláda Istharu) a ještě je tam Procitnutí Mága. Ty další knížky jsou Planina Ledového Větru 1-3, Maztica 1-3, Moonshae 1-3 a nalevo Dračí hrob a pád Magie (Dungeons and Dragons) - první díl jsem nesehnal. Úplně nalevo jsou čtyři díly Temného Meče. Takže myslím, že by to mělo být vše, co u nás zatím vyšlo (teda doufám)...