Author |
Topic |
airvash
New Member
107 Posts |
Posted - 07/12/2005 : 18:50:27
|
kwebs co takhle psat vsechny tve posty do jednoho prispevku?
za B) taky se asi nekdy vratim... nekdy... mno... let it be... |
Airvash - CzA !!!Rovnost, volnost, bratrstvi, rebelie!!! SWG: Eclipse (retired)
Airvash - Zdechliny !!!Feel the power of the shadow!!! WoW:Drak'thul (retired) Airvashka - The Genesis, Carpe diem ally! LA2:Gustin |
|
|
Kwebs
Starting Member
73 Posts |
Posted - 07/12/2005 : 19:42:01
|
Vadi to snad tolik? Tak radsi budu drzet hubu abych tady nedostal po tlame |
SWG - Eclipse | CzA | Wayen Torr | Jedi Kinght | CL90 SWG - Eclipse | BoH | Ayiena Torr | Scout trooper sniper | CL74 |
Edited by - Kwebs on 20/12/2005 16:44:19 |
|
|
Kwebs
Starting Member
73 Posts |
Posted - 19/12/2005 : 07:10:47
|
Tedka se z novými hráci rozbil pytel |
SWG - Eclipse | CzA | Wayen Torr | Jedi Kinght | CL90 SWG - Eclipse | BoH | Ayiena Torr | Scout trooper sniper | CL74 |
|
|
Dreik
New Member
363 Posts |
Posted - 20/12/2005 : 20:36:58
|
quote: Originally posted by Kwebs
Tedka se z novými hráci rozbil pytel
ono je SOE ma v pytlich??? |
Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
|
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 21/12/2005 : 09:52:15
|
quote: Originally posted by Dreik
ono je SOE ma v pytlich???
ne, soe je ma u prdele.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 21/12/2005 : 17:06:17
|
akohu ty jsi na tom asi hodne spatne psychicky kdyz me pomlouvas na CZE kdyz uz ani nehraju co? Njn trotlik co nedostal perlu A jeste predskolackym stylem ta Lady Valarian vypada jako krizeny natekly prase krizeny s konem a carmaxem. Chapal sem to 2 dny po tom, ale mesic co uz nehraju a porad jsi to neprekousnul, to uz hranici s komplexy |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
Edited by - Carmax on 21/12/2005 17:09:56 |
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 21/12/2005 : 17:16:49
|
quote: Originally posted by Carmax
akohu ty jsi na tom asi hodne spatne psychicky kdyz me pomlouvas na CZE kdyz uz ani nehraju co? Njn trotlik co nedostal perlu A jeste predskolackym stylem ta Lady Valarian vypada jako krizeny natekly prase krizeny s konem a carmaxem. Chapal sem to 2 dny po tom, ale mesic co uz nehraju a porad jsi to neprekousnul, to uz hranici s komplexy
Ja zadny komplexy nemam a nepotrebuju neco prekousavat sem v pohode a psychicky vyrovnanej a na tu perlu sem davno zapomel az budu potrebovat odbornou pomoc vyhledam ji sam dik za upozorneni jinak ted se hraje dobre skoda ze uz se nemam skym hadat. |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 21/12/2005 : 18:11:27
|
quote: Originally posted by Akoh Adi
akohu ty jsi na tom asi hodne spatne psychicky kdyz me pomlouvas na CZE kdyz uz ani nehraju co? Njn trotlik co nedostal perlu A jeste predskolackym stylem ta Lady Valarian vypada jako krizeny natekly prase krizeny s konem a carmaxem. Chapal sem to 2 dny po tom, ale mesic co uz nehraju a porad jsi to neprekousnul, to uz hranici s komplexy
Ja zadny komplexy nemam a nepotrebuju neco prekousavat sem v pohode a psychicky vyrovnanej a na tu perlu sem davno zapomel az budu potrebovat odbornou pomoc vyhledam ji sam dik za upozorneni jinak ted se hraje dobre skoda ze uz se nemam skym hadat.
tak mi vysvetli proc tam furt zminujes me? Neni to poprve cos neco takovyho rekl. Dela ti to dobre navazet se do nekoho kdo se nemuze branit (protoze tam neni)?Ubozacku.. |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
Edited by - Carmax on 21/12/2005 18:14:21 |
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 21/12/2005 : 18:23:11
|
Ja zadny komplexy nemam a nepotrebuju neco prekousavat sem v pohode a psychicky vyrovnanej a na tu perlu sem davno zapomel az budu potrebovat odbornou pomoc vyhledam ji sam dik za upozorneni jinak ted se hraje dobre skoda ze uz se nemam skym hadat.
tak mi vysvetli proc tam furt zminujes me? Neni to poprve cos neco takovyho rekl. Dela ti to dobre navazet se do nekoho kdo se nemuze branit (protoze tam neni)?Ubozacku..
Jen se vztekej vybij si zlost ulevi se ti jinak to co sem napsal to bylo takova chvilkova vzpominka na tvy chovani tak to na co sem myslel se prevedlo na klavesnici no sem vedel ze se to dozvis pac vetsina impu sou bonzacci jako Paja napriklad.Reknu to takle to chce klid a nohy v teple ber to trochu s humorem ja sem se do tebe nechtel navazet a jak pises ze to nebylo poprvy tak to nejak nechapu krome naseho staryho sporu o blbou perlu sem o tobe nic nikdy nerek. tecka smitec |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 21/12/2005 : 18:34:31
|
tak mi vysvetli proc tam furt zminujes me? Neni to poprve cos neco takovyho rekl. Dela ti to dobre navazet se do nekoho kdo se nemuze branit (protoze tam neni)?Ubozacku..
Jen se vztekej vybij si zlost ulevi se ti jinak to co sem napsal to bylo takova chvilkova vzpominka na tvy chovani tak to na co sem myslel se prevedlo na klavesnici no sem vedel ze se to dozvis pac vetsina impu sou bonzacci jako Paja napriklad.Reknu to takle to chce klid a nohy v teple ber to trochu s humorem ja sem se do tebe nechtel navazet a jak pises ze to nebylo poprvy tak to nejak nechapu krome naseho staryho sporu o blbou perlu sem o tobe nic nikdy nerek. tecka smitec
ja se nevztekam jsem naprosto v klidu jen tohle delaji naprosti ubozaci. A nevim co tim chovanim myslis? Ty ses urazil jak 10ti letej fracek tak se spis zamysli nad sebou. Urazil ses po tom, co jsi za 5 minut nedokazal lootnout draka (pritom ja jsem se v klidu podival, ze tam byla premium perla ) tak nevim nevim. A btw, rekl jsi toho o me vic, tak nekecej |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
Edited by - Carmax on 21/12/2005 18:35:46 |
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 21/12/2005 : 20:15:00
|
Jen se vztekej vybij si zlost ulevi se ti jinak to co sem napsal to bylo takova chvilkova vzpominka na tvy chovani tak to na co sem myslel se prevedlo na klavesnici no sem vedel ze se to dozvis pac vetsina impu sou bonzacci jako Paja napriklad.Reknu to takle to chce klid a nohy v teple ber to trochu s humorem ja sem se do tebe nechtel navazet a jak pises ze to nebylo poprvy tak to nejak nechapu krome naseho staryho sporu o blbou perlu sem o tobe nic nikdy nerek. tecka smitec
ja se nevztekam jsem naprosto v klidu jen tohle delaji naprosti ubozaci. A nevim co tim chovanim myslis? Ty ses urazil jak 10ti letej fracek tak se spis zamysli nad sebou. Urazil ses po tom, co jsi za 5 minut nedokazal lootnout draka (pritom ja jsem se v klidu podival, ze tam byla premium perla ) tak nevim nevim. A btw, rekl jsi toho o me vic, tak nekecej
Neminim se s tebou opet hadat o kravine a moc dobre vis ze toho draka sem nemoh lootnout pac sem se snazil utyct pred dalsima dvema co po me sli a vyt dobe byl loot celej pojebanej:) a nejsem urazenej a nic o tobe nerikam |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 21/12/2005 : 21:48:51
|
jj taky se uz o tom nechci hadat jen bych rad kdyby sis podobne pripominky nechal priste. Dekuji |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 22/12/2005 : 08:52:28
|
jj taky se uz o tom nechci hadat jen bych rad kdyby sis podobne pripominky nechal priste. Dekuji
Beru na vedomi hrajes uz WoW? |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 22/12/2005 : 09:20:03
|
jj taky se uz o tom nechci hadat jen bych rad kdyby sis podobne pripominky nechal priste. Dekuji
Beru na vedomi hrajes uz WoW?
v sobotu zacnu muzem spolu mam taky lvl 15 |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 22/12/2005 : 13:07:29
|
Beru na vedomi hrajes uz WoW?
v sobotu zacnu muzem spolu mam taky lvl 15
Ja tam ted aspon tejden nebyl a pocitam z kdyz to ted zapnu budu stahovat nakej velkej patch jesi to uz zabalili do vanocniho havu. Spis ted kosim krayty a vydelavam se Sherkarem |
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 12/02/2006 : 13:20:08
|
Tak co Airvashi jak to vidis se svym navratem pokud si dobre pamatuju rikal si ze po Vanocich se vratis ale nerek si po kterych. |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 13/02/2006 : 12:26:57
|
Tak co Airvashi jak to vidis se svym navratem pokud si dobre pamatuju rikal si ze po Vanocich se vratis ale nerek si po kterych.
jo, hrat s airvashem je parada, skoda ze v SWG patril k rebel scumu.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 13/02/2006 : 21:41:16
|
quote: Originally posted by JerzeeG
Tak co Airvashi jak to vidis se svym navratem pokud si dobre pamatuju rikal si ze po Vanocich se vratis ale nerek si po kterych.
jo, hrat s airvashem je parada, skoda ze v SWG patril k rebel scumu..
Tak mu ve WoWku telni az ho uvidis aby se tu objevil a neco napsal on uz sem vubec nechodi:) |
|
|
hlubik
Starting Member
58 Posts |
Posted - 17/02/2006 : 19:49:06
|
jj asi tak..v podnelok mi maju dorucit SWG: Total Experience a ked bude emboska tak si dokupim obi wana + dokupim ramku aby som mal aspon 1.5 GB (to snad bude musiet stacit)
a dovtedy precitat nejake navody pre total noobov :D |
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 14/03/2006 : 08:48:11
|
quote: Originally posted by hlubik
jj asi tak..v podnelok mi maju dorucit SWG: Total Experience a ked bude emboska tak si dokupim obi wana + dokupim ramku aby som mal aspon 1.5 GB (to snad bude musiet stacit)
a dovtedy precitat nejake navody pre total noobov :D
Kuvaa kde sou ty dva(ROBERION,AIRVASH) co si me jako uplnyho noobika vzali do parady.Uz se konecne vratte |
|
|
airvash
New Member
107 Posts |
Posted - 14/03/2006 : 14:10:40
|
ze bych prisel dnes postrilet par impiku nad endor? :) |
Airvash - Zdechliny !!!Feel the power of the shadow!!! WoW:Drak'thul (retired) Airvashka - The Genesis, Carpe diem ally! LA2:Gustin |
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 15/03/2006 : 08:36:44
|
quote: Originally posted by airvash
ze bych prisel dnes postrilet par impiku nad endor? :)
A fofrem voe nebo me selze pistole. |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 15/03/2006 : 10:31:10
|
A fofrem voe nebo me selze pistole.
(+1) |
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 15/03/2006 : 15:16:28
|
quote: Originally posted by SNowie
A fofrem voe nebo me selze pistole.
(+1)
Ty se moc nesmej a taky pospichej nebo ti vyrabuju barak. |
|
|
airvash
New Member
107 Posts |
Posted - 18/03/2006 : 20:42:09
|
oni nam ty baraky este stoji? |
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 18/03/2006 : 22:22:00
|
oni nam ty baraky este stoji?
Nevim jak si to zaridil Rob ale o ten tvuj se stale staram ja mam preci admina. |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 19/03/2006 : 02:30:54
|
Proc by nestaly? Maintanence je vypnuta. |
|
|
airvash
New Member
107 Posts |
Posted - 19/03/2006 : 11:40:48
|
hohoho, mazec... jinak jak to vypada? ja 25.5 maturuju a pak bych se prisel asi podivat, protoze budu mit hafec casu... da se to hrat? je to horsi/Lepsi nebo jak? :) |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 19/03/2006 : 19:14:33
|
hrat se to da urcite, se stavem tesne po NGE se to neda srovnat |
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 19/03/2006 : 21:04:50
|
hohoho, mazec... jinak jak to vypada? ja 25.5 maturuju a pak bych se prisel asi podivat, protoze budu mit hafec casu... da se to hrat? je to horsi/Lepsi nebo jak? :)
Je to rozhodne lepsi.Uvidis sam:) |
|
|
Kwebs
Starting Member
73 Posts |
Posted - 21/03/2006 : 08:24:59
|
Sry ale Modem je pooooooooooořad na raklamačce a už mam absták dohral sem vsecky hry co mam v kompu |
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 29/05/2006 : 09:45:44
|
hohoho, mazec... jinak jak to vypada? ja 25.5 maturuju a pak bych se prisel asi podivat, protoze budu mit hafec casu... da se to hrat? je to horsi/Lepsi nebo jak? :)
Tak co jak dopadla matura? Uz se chystas na navrat potrebujem te jako senatora. |
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 30/05/2006 : 16:31:21
|
Almychu a Akhe dneska je zasedani CZA ukazte se jakozto jediny aktivni. |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 31/05/2006 : 14:14:40
|
Almychu a Akhe dneska je zasedani CZA ukazte se jakozto jediny aktivni.
to vas teda moc neni |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 31/05/2006 : 21:22:14
|
to vas teda moc neni
Tak akorat. |
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 01/06/2006 : 21:47:08
|
Halooooó Airvashi. |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 02/06/2006 : 11:11:36
|
Halooooó Airvashi.
lol |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
optick
Starting Member
2 Posts |
Posted - 29/06/2006 : 09:54:30
|
to vas teda moc neni
Tak akorat.
no co ani malo ani moc proste dva :) |
|
|
Kana
New Member
109 Posts |
Posted - 05/07/2006 : 02:24:39
|
to je tak malo rebelu? |
Dr.Shadow WILDHAMMER undead rogue |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 05/07/2006 : 07:13:44
|
rebelu by bylo celkem dost, kdyby si novacci neudelali vlastni guildu -EHC- |
|
|
Kana
New Member
109 Posts |
Posted - 07/07/2006 : 17:58:20
|
takze EHC je ceska guilda? a este kolik je v CZA aktivnich hracu? |
Edited by - Kana on 07/07/2006 17:59:05 |
|
|
Dreik
New Member
363 Posts |
Posted - 07/07/2006 : 23:48:47
|
quote: Originally posted by Kana
a este kolik je v CZA aktivnich hracu?
|
Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
|
Edited by - Dreik on 08/07/2006 10:12:55 |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 08/07/2006 : 16:18:51
|
quote: Originally posted by Kana
takze EHC je ceska guilda? a este kolik je v CZA aktivnich hracu?
ja, akoh, akhemar, alty nepocitam |
|
|
Gedrex
Starting Member
16 Posts |
Posted - 18/07/2006 : 13:35:40
|
quote:
ja, akoh, akhemar, alty nepocitam
jeste Aeido :) proste vetsina cechu co jsou od A |
Gedrex as. Irrataki Abela(SWG - Infinity) as. Irrataki Abela(SWG - Eclipse) as. Aeido Mai-Shre(SWG - Eclipse)
GW - DNA, EVE - GenealogyCZ, Gedrex CZ
|
|
|
Kana
New Member
109 Posts |
Posted - 18/07/2006 : 14:01:11
|
pekny samy Ačka |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
|
Gedrex
Starting Member
16 Posts |
Posted - 25/07/2006 : 14:23:15
|
juuuuu!!!!! ze bych do toho sla? |
Gedrex as. Irrataki Abela(SWG - Infinity) as. Irrataki Abela(SWG - Eclipse) as. Aeido Mai-Shre(SWG - Eclipse)
GW - DNA, EVE - GenealogyCZ, Gedrex CZ
|
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 15/08/2006 : 08:05:22
|
Ted se asi tak dva tejdny neukazu pocitam tak od stredy nebo ctvrtka delame novou kuchyn,hajzlik a koupelnu a nepude me delsi dobu proud tak si to beze me uzijte a sbirejte FP. |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 07/09/2006 : 17:24:15
|
v sobotu 9.9. odjizdim na 14 dni do Rumunska, takze pokud neco tak na Akoha (snad se uz objevi) nebo Akhemara |
|
|
Dreik
New Member
363 Posts |
Posted - 07/09/2006 : 19:01:06
|
quote: Originally posted by Almych
v sobotu 9.9. odjizdim na 14 dni do Rumunska, takze pokud neco tak na Akoha (snad se uz objevi) nebo Akhemara
do rumunska ? tkato hodne stesti ... |
|
|
|
Topic |
|