Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Quest na změnu profese
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Mik_czech
Starting Member

79 Posts

Posted - 16/10/2006 :  13:34:34  Show Profile  Send Mik_czech an ICQ Message Send Mik_czech a Private Message  Reply with Quote
Ahoj...

Nevíte jak se jmenuje quest za FP, který změní profesy - např. z trouby na dirge? Změní se jen profese nebo i city?

Diky :)

L2,WoW,AO,VG,EQ2,AoC,WAR,Rift,nyní SW:TOR

Dr.Krychlin
Moderator

Inquisitor

654 Posts

Posted - 16/10/2006 :  14:43:09  Show Profile Send Dr.Krychlin a Private Message  Reply with Quote
Jo Betrayal jde a u neutrálních classů můžeš zradit FP a v Havenu si opět vybrat FP, ale všechny specky se resetují na Apprentice I. Začíná tuším WFP nebo EFP už nevim... jinak ty questy jsou dost dobře udělaný, jen místy pruda a získávání fakce z5 je už čistá pruda...

Imaziel

Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 16/10/2006 :  23:10:08  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
No nedelal jsem ho, ale vypada to ze v kazdy mestsky casti byl nekdo kdo mne premlouval ke zrade (100% v SFP) ... dokonce ve FP i z rad milice... zradci hnusny ;)

Exhumus - 70 neurotik / 70 švadlenka / 44 tink
Tyfus - 32 mystík / 31 ármorer
Wellkey - 38 klaďas / 30 klenot
Gonad - 16 deflorer / 70 nadbytečník
Go to Top of Page

Mik_czech
Starting Member

79 Posts

Posted - 17/10/2006 :  13:06:43  Show Profile  Send Mik_czech an ICQ Message Send Mik_czech a Private Message  Reply with Quote
Mno hledal sem hledal ale nenalezl :(

Go to Top of Page

Kaz
Moderator

901 Posts

Posted - 17/10/2006 :  13:13:56  Show Profile  Send Kaz an ICQ Message Send Kaz a Private Message  Reply with Quote
V EFP by mela byt v hospode dole zenska, vleze se dverma a vlevo pod schodama myslim, ma nad hlavou brko ze zada Q

EQ2: Morigu <Pohodari> Fae |Conjuror| Nagafen
R.I.P.
Vanguard: Kazgoroth <MdK> Dark Elf |Necromancer| Gelenia
EQ2: Kazgoroth <MdK> Erudite |Warlock| Runnyeye
Go to Top of Page

Xantus
Moderator

504 Posts

Posted - 17/10/2006 :  13:20:08  Show Profile  Send Xantus an ICQ Message Send Xantus a Private Message  Reply with Quote
popis prvního questu je tady http://eq2.ogaming.com/db/quests/ListeninginforQeynos.php

dole v příspěvcích je popis dalších questů. Osobně jsem to nedávno dělal s jedním ze svých altů a jde to celkem v pohodě. Byl to lvl 26 assassin. Jenom pak získávat faction s Qeynosem je pěkný opruz a proto je můj altik stále ještě assassin a ne už ranger, protože jsem na dodělaní ještě neměl čas....

PS: Jestli si teda dobře pamatuju, tak jsem výše zmiňovaný quest dostal on nějakého npc v Longshadow Alley...
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 17/10/2006 :  15:37:35  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xantus
...
PS: Jestli si teda dobře pamatuju, tak jsem výše zmiňovaný quest dostal on nějakého npc v Longshadow Alley...

Zkus ještě EFP hospodu na mole. Myslim že i tam mi ten quest někdo vnucoval.
Já se chytnu na každý peříčko a neznámý jméno questu - kdyby mi to někdo neřek tak zradim ani nevim jak ;)

Go to Top of Page

stoupa101
New Member

253 Posts

Posted - 17/10/2006 :  17:49:33  Show Profile Send stoupa101 a Private Message  Reply with Quote
quote:
kdyby mi to někdo neřek tak zradim ani nevim jak ;)

Nastesti v ten nejdulezitejsi moment zrady tam vyskoci okno, ktere informuje o zruseni vsech neappre1 kouzel. :o))

RIFT: Stoupa * Ceska Legie * Steampike PvE EU * Weaponsmith * Male Dwarf Guardian
Go to Top of Page

Xantus
Moderator

504 Posts

Posted - 18/10/2006 :  08:41:14  Show Profile  Send Xantus an ICQ Message Send Xantus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stoupa101

Nastesti v ten nejdulezitejsi moment zrady tam vyskoci okno, ktere informuje o zruseni vsech neappre1 kouzel. :o))

A ještě k tomu tam musíš znovu napsat jméno charu a ještě tam je i další varování o nevratnosti při přijmutí toho questu.... přehlídnout a zradit omylem jde opravdu těžko
Go to Top of Page

Mik_czech
Starting Member

79 Posts

Posted - 18/10/2006 :  09:25:47  Show Profile  Send Mik_czech an ICQ Message Send Mik_czech a Private Message  Reply with Quote
Mno ja chci zustat FP :) snad to pude...

Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 20/10/2006 :  13:34:42  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mik_czech

Mno ja chci zustat FP :) snad to pude...

Nene, už sis jednou tenhle post přečet, tim si souhlasil se zradou, na žádný varovací okno tím pádem už nemáš nárokr a v hromadě textu v logu si toho ani nevšimneš ;)

Go to Top of Page

Mik_czech
Starting Member

79 Posts

Posted - 30/10/2006 :  10:33:18  Show Profile  Send Mik_czech an ICQ Message Send Mik_czech a Private Message  Reply with Quote
Tak zdara probehla... Jsem v tom podzemnim meste...Ale pozad my nebylo nabidnuto zmenit profesy :( ...Delam questy na ziskani FP zpet... Ale stale mam troubu :( :(

Go to Top of Page

Danculus
New Member

156 Posts

Posted - 31/10/2006 :  13:39:58  Show Profile Send Danculus a Private Message  Reply with Quote
no to budes mat na vyber az ked dokoncis! betrayal
este tesne pred dokoncenim tak posle k dvom npc podla tvojho výberu, jedno trubica,druhe dirge
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000