Author |
Topic |
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 28/10/2006 : 07:54:16
|
Nezvedli to? Mam pocit ze letecky to byvalo 8$ |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 28/10/2006 : 09:35:47
|
Blaznis? Jenom poslani Unleashed Figurky (ma pod kilo) me z USA prijde na 25-35 dolaru. |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 30/10/2006 : 09:28:11
|
Registered Air Mail (For International Orders) US$7.90 for up to 3 Jewel Case CD-ROMs, or US$16.49 for any number of CD-ROMs (up to 1kg in weight) (This is about 10 Jewel Case CD-ROMs or 3 Boxed CD-ROMs)
ja tam vidim 8$ at delam co delam |
|
|
Quartax
Junior Member
764 Posts |
Posted - 30/10/2006 : 10:03:23
|
quote: Originally posted by Almych
Registered Air Mail (For International Orders) US$7.90 for up to 3 Jewel Case CD-ROMs, or US$16.49 for any number of CD-ROMs (up to 1kg in weight) (This is about 10 Jewel Case CD-ROMs or 3 Boxed CD-ROMs)
ja tam vidim 8$ at delam co delam
já tam vidím že za 8 jsou max 3 cdčka :-) edit: a tohle vypadá větší edit2: a když toho objedná víc tak to bude ta těch 17. a ještě omezené jedním kg |
Quartax Xarys - SWG.Eclipse
|
Edited by - Quartax on 30/10/2006 10:06:43 |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 30/10/2006 : 10:36:17
|
podle me to vemou jako jednu pixlu a poslou za 8$ |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 30/10/2006 : 22:45:28
|
Co znamena jewel case? To vemou krabici od hry a manual, hodi to do kose a CDcka ti poslou jenom v plastove krabicce? Pak jo, to by poslani 3 mohlo byt 8dolaru.
Nevim, kde ctes ty udaje, pokud na americkem serveru, tak mozna, akorat ty obvykle nezasilaji software k nam - ja jedu pres www.cdromshop.com, kteri na tohle dlabou a tam je cena jak jsem napsal. Pokud tim myslels, ze na nekom chci vydelat, tim ze mu narazim postovne, tak to ne - naklady delim podle aktualni ceny.
Tady je odkaz primo na ty ceny: http://www.cdromshop.com/cdshop/shipping/ship.html#outsideusandcanada |
Edited by - Drizzt DoUrden on 30/10/2006 22:48:28 |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 30/10/2006 : 23:30:58
|
ani ve snu jsem te nechtel narknout z toho, ze chces na nekom vydelat
ctu to na www.cdromshop.com, kdyz si neco vyberes a pak das checkout, tak tamsi vybiras zpusob dodani a tam je i 8$, platil jsem takhle SWG i JTL a oboje dorazilo v origos krabici a za 8$ za cca tyden. |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 01/11/2006 : 11:48:13
|
Takze lidi, na muj dotaz to zaradili do nabidky, je to tam ted k dispozici na preorder, takze kdo to bude chtit, v patek budu objednavat - do te doby mi sem napiste, kdo to opravdu chcete (vic nez pet kousku brat nebudu, na to nemam dost penez na uctu, cena u nic vychazi na 37.61 USD - nevim, pri prepoctu to pise 937 Kc, podle me by to melo byt kolem 836). Kouknete sami: http://www.cdromshop.com/desc/p.023272810184.html
Cenu samozrejme rozdelim podle aktualnich nakladu (vypis z kreditky deleno poctem kusu hry). Samozrejme vezmu to nejlevnejsi mozne postovne, i tak by to tady mohlo byt snad zacatkem prosince.
|
|
|
Miky
Moderator
947 Posts |
Posted - 01/11/2006 : 12:42:07
|
Vezmu si to jednou, jak sme se domluvily. |
Wyndia Creel - Tarkin server
|
|
|
Zoltanus
Starting Member
26 Posts |
Posted - 02/11/2006 : 08:53:49
|
Zravim, pokud jeste zbyva nejaka ta krabice do tech avizovanych peti, tak bych jednu chtel taky. |
Zoltanus Hrobnik-Rodian-smuggler-swg Danargus-orc-shaman-WoW Hrobnik-TR-sapper Zoltak-assassin-AoC Zoltak-pasák squigů-WHO Sergej Hrobnik -rifleman-Fallen Earth |
Edited by - Zoltanus on 02/11/2006 08:56:15 |
|
|
riddle
Moderator
776 Posts |
Posted - 02/11/2006 : 09:19:49
|
velice pekny....dej te mi vedet jestli by bylo jedno volne mistecko na priobjednani.. dik |
EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim" Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim" Essmeralda - WOW |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 02/11/2006 : 19:28:12
|
Takze zatim sou 4 krabice - Koudy, Unioner, Zoltanus, Enni. Jeste jedno misto. Nevim, jak se rozhodla moucha, kdyztak to pate vemu pro ni / nepochopil sem, jestli i Almych chce jeden kousek nebo ne. |
Edited by - Drizzt DoUrden on 02/11/2006 19:31:01 |
|
|
riddle
Moderator
776 Posts |
Posted - 02/11/2006 : 20:51:42
|
super, uz se tesim |
EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim" Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim" Essmeralda - WOW |
|
|
Sagger
Ci-ua-ua
925 Posts |
Posted - 03/11/2006 : 07:33:00
|
Kdybys nasel jeste jedno misto, tak bych jeden kousek bral |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 03/11/2006 : 08:21:16
|
Nechci diky |
|
|
WanargiMort
Junior Member
831 Posts |
|
Yurekk
Junior Member
503 Posts |
Posted - 03/11/2006 : 10:25:53
|
Wanargi mám pocit že je to jen PS2/Xbox only . |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 03/11/2006 : 11:00:31
|
PS2 a GameCube only |
Edited by - Almych on 03/11/2006 11:00:46 |
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 03/11/2006 : 19:49:12
|
Tak objednáno 5 kousků hry, 205 USD (zatím je tam jenom základní poštovné 16USD do jednoho kila, možná se to ještě zvedne mírně, podle aktuální váhy krabic se hrou). Pak sem napisu aktualni cenu, kolik mi to strhlo z účtu (platil jsem MasterCard, neměly by tam být žádné extra poplatky, jako v případě PayPalu, tam by si účtovali 5% k ceně). Doufejme, že dodrží cenu hry (u předobjednávky bylo uvedeno kolem 37.6 USD, starwarsshop to prodává za 39.99 USD) |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 12/11/2006 : 13:35:05
|
Všichni, kdo se zajímáte o SW a historii Star Wars - asi nejlepší chronologie zpracovaná ke všemu, co k SW patří - jsou tam roky a události, co se v kterém roce stalo, včetně narození hlavních postav, komiksů a knížek, které se v tom daném roce odehrávají.
Já osobně si to jdu vytisknout, tohle za to stojí.
http://www.mts.net/~arphaxad/chronosw.html |
|
|
riddle
Moderator
776 Posts |
Posted - 13/11/2006 : 13:02:49
|
pekny.. :) |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 13/11/2006 : 14:42:06
|
Takže, kdyby někdo chtěl, mám doma už ty figurky, o kterých jsem předtím psal - podle výpisu z účtu mi to strhli poměrem 42,86Kč za libru, cena jedné figurky byla (včetně podílu na poštovném) 19,29 libry, tedy 827Kč za figurku. Jo a jedná se o nové vydání ve válcové krabici (proti původním verzím je figurka uvnitř už sestavená, takže se dá vystavit přímo v tom průhledném válci.
http://www.rebelscum.com/swsaga/sw02unlvaderloose.jpg (1 kus) http://www.rebelscum.com/swsaga/sw03unllukefront.jpg (1 kus)
|
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 15/11/2006 : 11:24:05
|
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden
Takže, kdyby někdo chtěl, mám doma už ty figurky, o kterých jsem předtím psal - podle výpisu z účtu mi to strhli poměrem 42,86Kč za libru, cena jedné figurky byla (včetně podílu na poštovném) 19,29 libry, tedy 827Kč za figurku. Jo a jedná se o nové vydání ve válcové krabici (proti původním verzím je figurka uvnitř už sestavená, takže se dá vystavit přímo v tom průhledném válci.
http://www.rebelscum.com/swsaga/sw02unlvaderloose.jpg (1 kus) http://www.rebelscum.com/swsaga/sw03unllukefront.jpg (1 kus)
Vydrzej ty figurky pad z policky? |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 15/11/2006 : 13:40:54
|
pri jejich cene sem to nezkousel - ale snad jo, neni to porcelan, ale tvrzeny plast. Jinak v tom plastovem valci, nevim, jestli by to prezil ten valec, figurka uvnitr urcite. |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 15/11/2006 : 16:25:53
|
quote: Originally posted by Akoh Adi
Vydrzej ty figurky pad z policky?
chces chystat pasti na spolubydlici? |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 15/11/2006 : 16:48:57
|
Si je tam prilep vterinakem a nebudou ti padat . |
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 15/11/2006 : 18:23:47
|
quote: Originally posted by Carmax
quote: Originally posted by Akoh Adi
Vydrzej ty figurky pad z policky?
chces chystat pasti na spolubydlici?
Proc ne staci pod urcitou vec nastrazit mensi naloz a smerovat vybuch tak aby se dana vec neposkodila. |
|
|
Miky
Moderator
947 Posts |
Posted - 16/11/2006 : 00:15:26
|
Případného zloděje nabodne okolo letící Vader na bakelitové kladlo. |
Wyndia Creel - Tarkin server
|
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 16/11/2006 : 12:51:57
|
quote: Originally posted by Unioner
Případného zloděje nabodne okolo letící Vader na bakelitové kladlo.
Nekde sem cet o super autu. Priblizi se zlodej autak ho varuje kdyz se do nej pusti a neprestane tak mu da mensi elektrickej vyboj a kdyz ho ani to neodradi tak dole na podlaze sou takovy sikovny dvojity macety a ty se diky stlacenymu vzduchu vymrstej a useknou mu hnaty. |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 16/11/2006 : 14:31:03
|
Jo a pak te zazaluji za ublizeni na zdravi, dostanes pet let natvrdo a nikdo se nebude ptat, ze ten hajzlik chtel ukrast tvoje auto. Podobne jako u toho manika, ktery si podomacky delanou pasti chtel chranit svoji chatu proti vykradeni - kdyz to zranilo zlodeje, tak vinny je ten, co chtel jenom chranit svuj majetek. Ja bych takovym parchantum sekal okamzite ruce, stejne kradou jenom proto, aby meli na chlast a na cigarety (jine je to u lidi, kteri ukradnou chleba v obchode, protoze maji hlad).
Jinak podobne auto bylo tusim v Robocopovi 1, ale tam to zlodeje zrovna usmazilo. |
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 16/11/2006 : 17:01:11
|
Jo a pak te zazaluji za ublizeni na zdravi, dostanes pet let natvrdo a nikdo se nebude ptat, ze ten hajzlik chtel ukrast tvoje auto. Podobne jako u toho manika, ktery si podomacky delanou pasti chtel chranit svoji chatu proti vykradeni - kdyz to zranilo zlodeje, tak vinny je ten, co chtel jenom chranit svuj majetek. Ja bych takovym parchantum sekal okamzite ruce, stejne kradou jenom proto, aby meli na chlast a na cigarety (jine je to u lidi, kteri ukradnou chleba v obchode, protoze maji hlad).
Jinak podobne auto bylo tusim v Robocopovi 1, ale tam to zlodeje zrovna usmazilo.
Souhlasim stebou a v Robocopovi to bylo a udalo to znej peknej skvarek. |
|
|
Quartax
Junior Member
764 Posts |
Posted - 16/11/2006 : 18:43:24
|
Jinak podobne auto bylo tusim v Robocopovi 1, ale tam to zlodeje zrovna usmazilo.
kradou že mají hlad hmm ale ten kdo krade na chlast má žízeň a ten kdo krade na cigára má absťák tak co snima hlad je vlastně taky absŤák ne a chleba je ta největší droga (někde jsem o tom četl článek) |
|
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 16/11/2006 : 18:52:18
|
No ale kdyz se nenajis tak chcipnes kdyz nebudes kourit tak je to ok, a to same s chlastem. |
|
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
Posted - 16/11/2006 : 22:18:07
|
quote: Originally posted by Jorssk
No ale kdyz se nenajis tak chcipnes kdyz nebudes kourit tak je to ok, a to same s chlastem.
kdyz nebudes chlastat=pit, tak zemres driv nez hlady |
SWG, Europe-Farstar - Drom, Losos, Efiss, Casia' - R.I.P. SWG |
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 17:17:04
|
Takže, pro všechny, co si u mě zamluvili tu kolekci Best of Star Wars. Právě mi přišel mail, že to bylo odesláno. Jakmile mi přijde výpis, tak řeknu i přesnou částku, kterou si strhli (mělo to být 205 USD, tak uvidíme, jak to přepočítali - nechci na tom vydělávat, pro každého jen skutečné náklady plus podíl na poštovném z Kanady a co bude stát poštovné k vám (pokud si to přijedete vyzvednout osobně, tak to poslední odpadá, jsem z Uherského Hradiště) - měli bychom se vlézt do tisícovky (v přepočtu to bylo 37 USD, oni tam měli uvedených 937 Kc, ale mě to vyšlo podle současného kurzu kolem 814Kč bez poštovného (asi jim to přepočítává podle pár roků starého kurzu) - důležitá je celková částka a ta byla placena v dolarech.
Takže mi na mail lordvader@email.cz posilejte svoje adresy (nebo treba cizi, proste kam to chcete poslat) - melo by to tady byt do 7-9 dnu, doufejme, ze se to nezdrzi na celnici a doufam ze k tomu na celnici nenapari clo a DPH.
To Quartax: si delej srandu z plasteliny... |
Edited by - Drizzt DoUrden on 23/11/2006 19:54:09 |
|
|
Quartax
Junior Member
764 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 19:03:54
|
Takže, pro všechny, co si u mě zamluvili tu kolekci Best of Star Wars. Právě mi přišel mail, že to bylo odesláno. Jakmile mi přijde výpis, tak řeknu i přesnou částku, kterou si strhli (mělo to být 205 USD, tak uvidíme, jak to přepočítali - nechci na tom vydělávat, pro každého jen skutečné náklady plus podíl na poštovném z Kanady a co bude stát poštovné k vám (pokud si to přijedete vyzvednout osobně, tak to poslední odpadá, jsem z Uherského Hradiště) - měli bychom se vlézt do tisícovky (v přepočtu to bylo 37 USD, oni tam měli uvedených 937 USD, ale mě to vyšlo podle současného kurzu kolem 814Kč bez poštovného (asi jim to přepočítává podle pár roků starého kurzu) - důležitá je celková částka a ta byla placena v dolarech.
Takže mi na mail lordvader@email.cz posilejte svoje adresy (nebo treba cizi, proste kam to chcete poslat) - melo by to tady byt do 7-9 dnu, doufejme, ze se to nezdrzi na celnici a doufam ze k tomu na celnici nenapari clo a DPH.
kua 937 USD to je ale mastná hra :-) |
|
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 23:11:05
|
koudy rika se si delej prdel s plasteliny ne srandu |
|
|
Quartax
Junior Member
764 Posts |
Posted - 24/11/2006 : 08:21:39
|
koudy rika se si delej prdel s plasteliny ne srandu
vona taková Ynteligentní plastelína je taky pěkně mastná :-) a je jí víc druhů takže když mi jí koudák pošle tak si z toho klidně prdel udělám :-) |
|
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 24/11/2006 : 09:59:16
|
quote: Originally posted by Quartax
vona taková Ynteligentní plastelína je taky pěkně mastná :-) a je jí víc druhů takže když mi jí koudák pošle tak si z toho klidně prdel udělám :-)
jj yinteligentní plastelína rulez |
|
|
Quartax
Junior Member
764 Posts |
Posted - 24/11/2006 : 10:48:47
|
quote: Originally posted by SNowie
vona taková Ynteligentní plastelína je taky pěkně mastná :-) a je jí víc druhů takže když mi jí koudák pošle tak si z toho klidně prdel udělám :-)
jj yinteligentní plastelína rulez
hele ty seš nějakej suterén co že víš jaký Y tam napsat ? |
|
Edited by - Quartax on 24/11/2006 10:50:20 |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 24/11/2006 : 11:30:22
|
jj yinteligentní plastelína rulez
hele ty seš nějakej suterén co že víš jaký Y tam napsat ?
si piš, že jsem suterén!!! da best !!!1!1!1!oneoneone |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 24/11/2006 : 12:32:19
|
Nojo, mouchy.... |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 26/11/2006 : 18:06:32
|
hele na gamezone uz prodavaji forces of corruption!
http://gamezone.funstore.cz/product_info.php/cPath/21_30/products_id/4997
Empire at War je stejne nesmysl :) |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
Edited by - Carmax on 26/11/2006 19:13:12 |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 26/11/2006 : 20:14:14
|
quote: Originally posted by Carmax
hele na gamezone uz prodavaji forces of corruption!
http://gamezone.funstore.cz/product_info.php/cPath/21_30/products_id/4997
Empire at War je stejne nesmysl :)
hele to s tím torentem bylo lepší
to jo ale jeste by me za to nekdo zabanoval :)))) |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
Edited by - Carmax on 26/11/2006 20:14:52 |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 26/11/2006 : 21:13:29
|
Carmaxi, prave sis zablokoval svou poznamkou pristup ke zbytku Hvezdne brany... |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 26/11/2006 : 23:39:27
|
Carmaxi, prave sis zablokoval svou poznamkou pristup ke zbytku Hvezdne brany...
clovek uz nemuze ani vyjadrit vlastni nazor na naprostou demenci vyvojaru pri navrzich a tvorbe map, ktery jsou maly, nudny a bez jakyhokoliv napadu, bitvy, ktere maji se star wars spolecneho asi jen tolik, ze na jedne strane jsou stormtrooperi a na druhe rebelove (vazne, kdo videl, ze na hothu bojuje na kazde strane 15 jednotek? ) a na konec kampane za imperium, kdy muzu Death Starem znicit vsechny planety a dokoncit tak hru behem kolika, 30 minut? Asi si vyvojari uvedomovali, ze ty pozemni bitvy nikoho nebavi, tak nam to aspon urychlili Jediny, co je tam fakt povedeny, jsou ty vesmirny bitvy. Tezko uverit tomu, ze v tom maji prsty stejni lidi, co udelali Command & Conquer. U kazdyho dilu od Red Alert 1 jsem dohral obe kampane a pak si jeste dloouho hral jen tak skirmishe, tady jsem to vypl po tom, co jsem dohral (nebo ke konci spis dosimuloval ) kampan za imperium a uz jsem to od te doby nikdy nezapl.. Vlastne jo, jednou jsem si rekl, ze me to treba chytne za rebely, kdyz tam bude nejakej pribeh... Nechytlo.. |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
Edited by - Carmax on 26/11/2006 23:47:04 |
|
|
Topic |
|