Author |
Topic |
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 14:26:24
|
Tolkien tu už není, aby na to dohlédl ... a Jackson vměstnal do omezené metráže filmů maximum, určitě to mohlo dopadnout daleko hůře, je to jedna z nejlepších, možná nejlepší natočená fantasy, takže Hobita nemohl do rukou dostat nikdo lepší |
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 15:04:58
|
Film nebude nikdy lepší pro toho kdo četl knihu. V knize si to každý vykreslí podle své fantazie. Třeba fantazie Jacksona vypadá přesně jako ve filmu, tak proč ho za to kritizovat, každej to má v hlavě jinak. já jsem knihy nečetl, a filmy mi připadaj výborný. |
jůůz d fóós |
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 15:07:03
|
a neodpustím si trochu rýpnout
to moderator : není toto náhodou topic o SWG ?? nemazal tu náhodou někdo před nedávnem politicky laděné příspěvky s vysvětlením, že toto je SWG forum ?? |
jůůz d fóós |
|
|
Miky
Moderator
947 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 15:09:51
|
quote: Originally posted by Kravka
to moderator : není toto náhodou topic o SWG ?? nemazal tu náhodou někdo před nedávnem politicky laděné příspěvky s vysvětlením, že toto je SWG forum ??
|
Wyndia Creel - Tarkin server
|
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 16:32:03
|
to moderator : není toto náhodou topic o SWG ?? nemazal tu náhodou někdo před nedávnem politicky laděné příspěvky s vysvětlením, že toto je SWG forum ??
tohle je topic o tom, co zajímá moderátora - tj SW, SWG a zjevně i tolkien seznam se možná rozroste |
|
|
Miky
Moderator
947 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 17:07:18
|
quote: Originally posted by SNowie
tohle je topic o tom, co zajímá moderátora - tj SW, SWG a zjevně i tolkien seznam se možná rozroste
/agree...musim konstatovat, ze mas sakra pravdu. |
|
|
|
Genagen
Junior Member
589 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 17:17:36
|
Film nebude nikdy lepší pro toho kdo četl knihu. Nechci rozebirat okamziky, kdy predloha stala za kulovy a film se povedl. Zajimavy jsou spis dila, kde jak kniha tak film byly velmi vysoko. Neni treba chodit daleko - treba Spalovac mrtvol :-) |
Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 21:53:58
|
Jak jsem mel vedet ze se o tom rozjede takovadle debata, tady to porad mlcelo. Tak sem jsem hodil jen nejakou zajimavost aby byli lidi nasrani .
Na druhou stranu kam to mam postnout aby jste to vsichni videli? Planuju na SWG.cz forum kde by sme mohli probirat vse co nas zajima. a mohli si tam cpat do podpisu obrazky a ruzne picovinky Pokud uz jste jsi to vsichni precetli tak to deletnu. |
Edited by - Jorssk on 22/11/2006 21:55:31 |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 23:31:36
|
Dalsi forum bych nezakladal. Klidne tu muze byt topic o cemkoliv, ktery nebude moderovany a vsichni budou spokojeni. |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 06:38:56
|
Navíc původně tenhle topic byl Otazky, odpovedi a vlastne jakykoli pokec. Az pozdeji k tomu nejaky mamlas pridal to ".. o SWG" |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 07:28:45
|
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden
Navíc původně tenhle topic byl Otazky, odpovedi a vlastne jakykoli pokec. Az pozdeji k tomu nejaky mamlas pridal to ".. o SWG"
ten mamlas byl Black |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 24/11/2006 : 14:23:23
|
Jinak v novym 146 levelu je v novinkach muj mensi clanek o swg . |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 24/11/2006 : 14:38:29
|
Jo cetl jsem ho, celkem usel. |
|
|
Quartax
Junior Member
764 Posts |
Posted - 24/11/2006 : 14:44:56
|
quote: Originally posted by Jorssk
Jinak v novym 146 levelu je v novinkach muj mensi clanek o swg .
pro ty u kterých se level pro velký zájem neprodává oscanovat a někam postnout :) |
Quartax Xarys - SWG.Eclipse
|
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 24/11/2006 : 15:41:49
|
quote: Originally posted by Quartax
Jinak v novym 146 levelu je v novinkach muj mensi clanek o swg .
pro ty u kterých se level pro velký zájem neprodává oscanovat a někam postnout :)
/agree |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
|
Olusriel
Junior Member
836 Posts |
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 24/11/2006 : 22:29:20
|
quote: Originally posted by Olusriel
quote: Originally posted by Almych
http://img01.picoodle.com/img/img01/6/11/24/f_7520889647a9.jpg
jorsk se rozhodl, že se svou pomateností znemožní před více lidmi, než jen ve zdejší uzavřené společnosti ..
chtel bych videt, jak bys to napsal ty.. cisi z toho sice neobjektivnost a neskryvane nadseni pro hru, ale cist se to da. |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 24/11/2006 : 23:07:55
|
Ja pisu o SWG do levelu uz nejakou tu dobu jestli jsi si olusriel nevsimnul. Mel jsem tam dokonce rezenci na JTL a ROTW. |
|
|
Olusriel
Junior Member
836 Posts |
Posted - 24/11/2006 : 23:20:18
|
Ja pisu o SWG do levelu uz nejakou tu dobu jestli jsi si olusriel nevsimnul. Mel jsem tam dokonce rezenci na JTL a ROTW.
a ještě nejakou dobu psat budes.. o tom ani sekundu nepochybuju .. |
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
|
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 24/11/2006 : 23:40:13
|
Ja pisu o SWG do levelu uz nejakou tu dobu jestli jsi si olusriel nevsimnul. Mel jsem tam dokonce rezenci na JTL a ROTW.
píšeš dobře, jorssku |
|
|
Miky
Moderator
947 Posts |
Posted - 25/11/2006 : 13:23:57
|
Všechna čest, napsal jsi to pěkně. |
|
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 25/11/2006 : 13:39:43
|
Mno budu tam psat tak dlouho dokud bude o cem. Jsem jedinej jejich zdroj kterej opravdu hraje swg a muze jim s te hry davat reporty. Jinak by tam bylo same WoW. Ha, to urcite Score ani Doupe nema . Jo a obrazky jim tam posilam vlastni, takze na te fotce s HK je Bly.
Btw. vite ze dokonce Pevnost ode me opisovala casti meho clanku z levelu do sveho casopisu? A napsali tam o swg uplnou kravinu na konci pak jeste doporucovali WoW ze je lepsi . Ten dotycnej pritom swg nehral, jen splacal vsechny mozne clanky a to co slysel. Vysledek se rovnal nejvetsi blbosti. Psal tam treba ze na hracska mesta utoci mimozemstane kteri jim kradou jejich zasoby a oni to musi branit. Jeste dva mesice po precteni jsem mel chut jim neco napsat do redakce... |
Edited by - Jorssk on 25/11/2006 13:40:53 |
|
|
appfis
New Member
101 Posts |
Posted - 25/11/2006 : 18:14:28
|
to si jim napsat měl!! to sou autorsky prava atd. a taky lživé informace |
Appfis - Smuggler, Ace neutral Pilot - Eclipse - Bohemian Mercenaries Slunicko sedmitecne - Trader - Eclipse - Bohemian Mercenaries |
|
|
Hosty
Average Member
1177 Posts |
Posted - 26/11/2006 : 16:43:44
|
No mimozemstania co utocia na hracske mesta, atd. to je myslim v AO |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
|
Miky
Moderator
947 Posts |
|
Sidinus
Moderator
368 Posts |
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 06/12/2006 : 09:28:30
|
Zajimave...kdyz jsme uz u toho youtube videa, nevite nekdo nahodou jak bych nejake mohl postnout na swg.cz aby mi tam byla videt rovnou ta obrazovka s sipkou pro prehrani? U videa na youtube je sice na to odkaz co mam zkopirovat, ale kdyz to zkopiruju na stranky tak nic, zustane tam jen ten text. |
Edited by - Jorssk on 06/12/2006 09:45:17 |
|
|
appfis
New Member
101 Posts |
Posted - 06/12/2006 : 12:15:48
|
sidine : sry ale video je nuda nuda nuda 7 minut nudy pokud chci vidět naky screeny tak to si to mužu projet někde na galerii a ne na youtube :P + tve Zbohem mě docela překvapilo pišeme Sbohem |
Appfis - Smuggler, Ace neutral Pilot - Eclipse - Bohemian Mercenaries Slunicko sedmitecne - Trader - Eclipse - Bohemian Mercenaries |
|
|
Sagger
Ci-ua-ua
925 Posts |
Posted - 06/12/2006 : 17:22:29
|
To video je nahodou dost dobry, presne jsi to vystihl Sidine |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
|
|
Sidinus
Moderator
368 Posts |
Posted - 06/12/2006 : 19:46:20
|
quote: Originally posted by appfis
sidine : sry ale video je nuda nuda nuda 7 minut nudy pokud chci vidět naky screeny tak to si to mužu projet někde na galerii a ne na youtube :P + tve Zbohem mě docela překvapilo pišeme Sbohem
)
Výjmutí ze slovníku Styblíka : Z-Bohem - starolidové označení, Zbohu/Zbohy/Zbohami/Z bohta ,poslední rozloučení S-Bohem - storolidové označení.... ...........Označení pozdravu- rozloučení na delší dobu. |
Haven and Hearth follower |
|
|
Sidinus
Moderator
368 Posts |
Posted - 06/12/2006 : 19:47:05
|
sidine : sry ale video je nuda nuda nuda 7 minut nudy pokud chci vidět naky screeny tak to si to mužu projet někde na galerii a ne na youtube :P + tve Zbohem mě docela překvapilo pišeme Sbohem
Promin nikdo tě na to nenutil dívat, stejně by tě to asi nenaplnilo.Tak jako tak i kdyby jsi mne znal či nikoliv. |
|
|
Miky
Moderator
947 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 09:16:11
|
To je tak, kdyz se pan Kuzicka nudi a jednou za cas zacne postovat, no proste tragedie. |
|
|
|
appfis
New Member
101 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 10:41:23
|
quote: Originally posted by Unioner
To je tak, kdyz se pan Kuzicka nudi a jednou za cas zacne postovat, no proste tragedie.
¨ sed doma na prdely s nakou nemoci a nemit k temu grafiku na kere rozjedeš minimalně Neverwinter Nights 2 nudil by ses taky + postuju tyhle sračky taky proto abych měl lěpší pocit že mam vic postu |
|
|
Miky
Moderator
947 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 12:00:40
|
Potez panbuh hodiny v tom pripade. |
|
|
|
Sidinus
Moderator
368 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 16:18:15
|
Tak nějak |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 23:28:07
|
George Lucas po dlouhé době opět promluvil o svých plánech s chystanými seriály Star Wars. Ačkoliv tvrdil, že na přípravě nezačne dřív jak v roce 2007, pro server MTV.com přiznal: "Už máme natočeno pár epizod z nového 3D seriálu." Lucas slibuje, že 3D seriál bude navazovat na animované Clone Wars. Bude se i nadále odehrávat mezi Epizodou II. a III., uvidíme prý znovu úžasné bitvy a staré známé charaktery. "Už to bude ovšem něco jiného, než animovaný seriál, jehož autorem byl Genndy Tartakovsky, řekl Lucas. "Bude to něco, co v televizi ještě nebylo."
Zatím není známo, kolik bude mít seriál epizod, či jak dlouho bude jedna epizoda trvat. Je také jisté, že dabingu se zúčastní Anthony Daniels, představitel C-3PO.
Natáčení hraného seriálu ještě nezačalo. Lucas plánuje začít někdy na konci roku 2007, pokud všechno vyjde podle plánu. Prozradil také, o čem seriál bude - hlavně o vedlejších postavách, jako byli např. piloti Tie-Fighterů nebo rebelové, kteří se třeba jen mihli všemi šesti filmy. "Žádný příběh o dvojčatech Skywalkerových!" popřel Lucas všechny fanouškovské dohady. Odmítl i spekulace, že by hraný seriál točil kolem mladého Hana Sola. "Žádné hlavní postavy. Hraný seriál bude o lidech, kteří "byli ve Star Wars", ale nebyli hlavními postavami. O těch bude právě chystaný 3D seriál." vysvětlil George a fanoušci doufají, že hraný seriál nebude psát jen on sám. :)
(prevzato z cswu) |
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
|
appfis
New Member
101 Posts |
Posted - 08/12/2006 : 09:32:39
|
jedině dobře |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
|
Miky
Moderator
947 Posts |
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 08/12/2006 : 10:54:49
|
quote: Originally posted by SNowie
http://www.youtube.com/watch?v=DttxKIA_AxU
už nad tím přemýšlím asi 10 minut ... co to tu ku*va dělá? (i když teda trailer zajímavej )
a kde to mám ku*va dát když zatím žádný inteligent neudělal topik "Cokoli vás napadne" ...klidně sticky... |
jůůz d fóós |
Edited by - Kravka on 08/12/2006 10:56:17 |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 08/12/2006 : 12:03:21
|
No ja bych ten tvuj odkaz mel stejne smazat, jasne sem vysvetloval ze kdyz davate odkaz napiste tam i na co ten odkaz je. Nekteri lidi maji pomalejsi net, a nebudou cekat pul hodiny nez se jim neco nacte, aby pak zjistili ze je to nejaka blbina. |
|
|
Miky
Moderator
947 Posts |
Posted - 08/12/2006 : 12:32:00
|
No ja bych ten tvuj odkaz mel stejne smazat, jasne sem vysvetloval ze kdyz davate odkaz napiste tam i na co ten odkaz je. Nekteri lidi maji pomalejsi net, a nebudou cekat pul hodiny nez se jim neco nacte, aby pak zjistili ze je to nejaka blbina.
Smarjaaaa |
|
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 08/12/2006 : 13:02:57
|
quote: Originally posted by Unioner Smarjaaaa
Smarja Jozef, Jorssk ma pravdu Jinak Jorssku byt tebou bych nic nemazal, nebo zase smazes celej topic |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
Edited by - Carmax on 08/12/2006 13:03:45 |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 08/12/2006 : 15:24:58
|