Author |
Topic |
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 08/12/2006 : 22:43:03
|
Mno, trochu zpozdene, uz je vsechny mame. Ale snaha se ceni. |
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 13/12/2006 : 08:35:05
|
Vim ze to sem nepatri ale je tu spousta skalnich fanousku teto skvele hry tak to sem hodim. Clanek z Tiscali Games:
Můžeme se těšit na Fallout MMORPG? Z Falloutu bude onlinovka. Nadšenou zprávu tohoto znění dnes mnozí přepapouškovali, ale realita je krapet odlišná. Ať už si pamatujete nebo ne, že vydavatel Interplay de facto zkrachoval, resp. prodal práva na singleplayerové RPG Fallout 3 Bethesdě a poslední roky splácí dluhy a paběrkuje, varovná světélka v hlavě by se měly rozblikat po přečtení celého dokumentu předloženého americké komisi pro burzy cenných papírů (U.S. Securities and Exchange Commission), která má mimojiné za cíl chránit investory od pochybných projektů. A jedním takovým, pro který se nyní hledají peníze, se nám právě zdá být tento podnikatelský záměr (čili nic zatím existujícího) o Fallout MMORPG - z postapokalyptického světa po padesátileté válce zakončené nukleární katastrofou.
Jeho vývoj má údajně začít už příští měsíc a hra se rozběhnout v létě 2010, přičemž veškeré náklady by se vyšplhaly na 75 milionů dolarů, což někomu může trochu připomínat Bourův Peprnet. Stejně přemrštěně působí předpoklad získání milionu platících hráčů hned za první rok provozu a návrat investice do tří let. Kde se to sebevědomí v Interplay bere, ptáte se? V loajální základně 350 tisíc skalních fanoušků Falloutu a v celosvětovém součtu 13 milionů aktivních předplatitelů všech onlinovek (k červnu 2006), jejichž řady se za poslední rok více než zdvojnásobily. Coby konkurenci pro sebe Interplay vnímá jen NCSoft, WebZen, Shandu a Blizzard, ale podobných záměrů, jako má on, vznikají desítky.
Pravda, masivně multiplayerové online hry jsou považovány za nejrychleji rostoucí odvětví zábavního průmyslu. Jenže mnoho firem se už spálilo a po vystřízlivění si uvědomilo, že ani naklonování World of Warcraftu není zárukou komerčního úspěchu. Načež své kdysi ambiciózní projekty, na základě praktických zkušeností se slabým zájmem hráčů, raději zrušily ještě před startem nebo je po pár měsících nabídly zdarma (naposledy Archlord). zdroj: Bluesnews |
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 13/12/2006 : 12:28:29
|
quote: Originally posted by Akoh Adi
Vim ze to sem nepatri ale je tu spousta skalnich fanousku teto skvele hry tak to sem hodim. Clanek z Tiscali Games:
Můžeme se těšit na Fallout MMORPG?
Nemůžeme. Už autoři Falloutů říkali, proč nemůže vzniknout úspěšné mmorpg na toto téma. Důvod je jednoduchý a smrtelný... tato hra je o atmosféře a 1M 12ti letých fracků řvoucích "gimi yo equip" tuto atmosféru zaručeně pohřbí :((
Možná, pokud by běželo několik serverů 18+, případně ještě více +, tak možná?
pardon za OT. |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 13/12/2006 : 15:35:25
|
Moje oblibene video z epizody 2 na téma profese: bounty hunter
http://www.youtube.com/watch?v=5Gh-tKgMs2Y
Jinak MMORPG fallout by byla bomba!!!
|
Edited by - Jorssk on 13/12/2006 15:40:04 |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 13/12/2006 : 20:00:19
|
Trochu mimo mísu, ale dneska jsem byl v Intersparu a meli tam kolekce her, ktere me zaujaly.
Vsechny byly za 250 Kc a byly to napr:
Commandos 1+2+3 UFO Aftermath + AfterShock Vietcong + datadisk a asi 7 dalsich, ktere me tak uz moc neoslovily. Kdo je nema, docela dobra volba jak je sehnat vsechny (kdybych nemel originalku Commandos 1 a 2, tak bych do toho sel, stejne tak UFO uz lezelo v kosiku - ale pak jsem narazil na slevnena SW Lega, tak putovalo zpatky do pultu |
|
|
appfis
New Member
101 Posts |
Posted - 13/12/2006 : 21:56:47
|
neni to ta spešl edice co ji prodavaj taky na Xzone??? uvažoval sem o Mafii ale asi ne |
Appfis - Smuggler, Ace neutral Pilot - Eclipse - Bohemian Mercenaries Slunicko sedmitecne - Trader - Eclipse - Bohemian Mercenaries |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 14/12/2006 : 00:30:59
|
Je to, maji v ni i Star Wars: Lego hru. |
Edited by - Jorssk on 14/12/2006 00:34:50 |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 14/12/2006 : 09:49:00
|
quote: Originally posted by appfis
neni to ta spešl edice co ji prodavaj taky na Xzone??? uvažoval sem o Mafii ale asi ne
pokud si Mafii nehral, tak si to urcite kup. Pro me je to jedna z nejlepsich her co jsem kdy hral. |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 14/12/2006 : 10:44:41
|
Defko, jedna z nejlepsich her co si kdy hral je swg . A uznej ze to neni pravda, vydrzelo ti dyl nez mafia . |
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 14/12/2006 : 11:00:29
|
quote: Originally posted by Almych
neni to ta spešl edice co ji prodavaj taky na Xzone??? uvažoval sem o Mafii ale asi ne
pokud si Mafii nehral, tak si to urcite kup. Pro me je to jedna z nejlepsich her co jsem kdy hral.
To nemuzu nic jinyho nez jen potvrdit Mafia nema chybu urcite si ji kup.V mym zebricku her je druha tesne za Falloutem 1,2. |
|
|
Miky
Moderator
947 Posts |
Posted - 14/12/2006 : 11:20:34
|
pokud si Mafii nehral, tak si to urcite kup. Pro me je to jedna z nejlepsich her co jsem kdy hral.
To nemuzu nic jinyho nez jen potvrdit Mafia nema chybu urcite si ji kup.V mym zebricku her je druha tesne za Falloutem 1,2.
Ja ji dostanu od Ekiho k vanocum, deda mraz me to vykecal. |
Wyndia Creel - Tarkin server
|
|
|
Eki
Moderator
123 Posts |
Posted - 14/12/2006 : 14:39:32
|
presne tak, deda mraz uz hraje a wyndie dostane mafiu pod stromecek, jinak nevim nevim jorssku, pro je mozna mafia nekdy lepsi nez swg |
EQ2 LOTRO SWG |
|
|
Miky
Moderator
947 Posts |
Posted - 14/12/2006 : 15:05:55
|
quote: Originally posted by Eki
presne tak, deda mraz uz hraje a wyndie dostane mafiu pod stromecek, jinak nevim nevim jorssku, pro je mozna mafia nekdy lepsi nez swg
/cheer |
|
|
|
appfis
New Member
101 Posts |
Posted - 14/12/2006 : 16:06:00
|
jezisi chlapci ste blazni??? mafii sem dohral 7x jedne z nejlepších nejlepší her co sem hral, dokonce s promakanym přiběhem.....ještě dnes ukapne slza když si vzpomenu na Tomuv zavěrečný proslov |
Appfis - Smuggler, Ace neutral Pilot - Eclipse - Bohemian Mercenaries Slunicko sedmitecne - Trader - Eclipse - Bohemian Mercenaries |
Edited by - appfis on 14/12/2006 16:07:41 |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 14/12/2006 : 16:44:50
|
to jo, Mafia je supercool dohral jsem to tak 10x a parkrat i extremni jizdu... Tak promakanej pribeh je v hrach malokdy |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 14/12/2006 : 17:02:05
|
jezisi chlapci ste blazni??? mafii sem dohral 7x jedne z nejlepších nejlepší her co sem hral, dokonce s promakanym přiběhem.....ještě dnes ukapne slza když si vzpomenu na Tomuv zavěrečný proslov
My nejsme blazni ty ses blazen a v Mafii sem te videl:) Kdyz sem jel dat auto ze zavodiste na upravu k Lucasovi a na moste stala sanitka a na zabradli si stal ty a chtel skocit uz nevim jak si dopad pac kdyz sem jel zpatky tak uz si byl bud v blazinci nebo lezel nakymu zralokovi v zaludku. |
|
|
appfis
New Member
101 Posts |
Posted - 14/12/2006 : 17:30:55
|
quote:
My nejsme blazni ty ses blazen a v Mafii sem te videl:) Kdyz sem jel dat auto ze zavodiste na upravu k Lucasovi a na moste stala sanitka a na zabradli si stal ty a chtel skocit uz nevim jak si dopad pac kdyz sem jel zpatky tak uz si byl bud v blazinci nebo lezel nakymu zralokovi v zaludku.
kecaaaaaaš sis mě všiml???? tak to potěší |
|
|
Miky
Moderator
947 Posts |
Posted - 14/12/2006 : 23:37:19
|
SUPER HYPER MEGA EXTRA UBER COOL ZALEZITOST. |
|
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 14/12/2006 : 23:54:02
|
quote: Originally posted by Unioner
SUPER HYPER MEGA EXTRA UBER COOL ZALEZITOST.
Unionerovi z toho grindu uz totalne jeblo |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
Miky
Moderator
947 Posts |
Posted - 15/12/2006 : 12:53:46
|
quote: Originally posted by Carmax
Unionerovi z toho grindu uz totalne jeblo
no lol, ani ne. |
|
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 15/12/2006 : 15:05:04
|
Nerikej ze tobe by nejeblo kdyz bys lital kolem osmi postav. Uz ty posledni jmena tech dvou ukazujou svy Prcinka a Brkoslavice no proste rofl. |
|
|
Miky
Moderator
947 Posts |
Posted - 15/12/2006 : 15:39:35
|
Nerikej ze tobe by nejeblo kdyz bys lital kolem osmi postav. Uz ty posledni jmena tech dvou ukazujou svy Prcinka a Brkoslavice no proste rofl.
Ale hlavne, ze me to bavi. |
|
|
|
appfis
New Member
101 Posts |
Posted - 15/12/2006 : 16:00:05
|
Nerikej ze tobe by nejeblo kdyz bys lital kolem osmi postav. Uz ty posledni jmena tech dvou ukazujou svy Prcinka a Brkoslavice no proste rofl.
Ale hlavne, ze me to bavi.
ale tak nema se to přehanět že |
|
|
Miky
Moderator
947 Posts |
Posted - 15/12/2006 : 16:30:01
|
Budliky, budliky, budliky. |
|
|
|
appfis
New Member
101 Posts |
Posted - 15/12/2006 : 17:21:44
|
Budliky, budliky, budliky.
je to stebou špatny unionerku zanedlou budeš sedět v kolečkovim křesle na sobě budeš mit župan a budeš si slintat na bradu, hold zařna budoucnost |
|
|
Miky
Moderator
947 Posts |
Posted - 15/12/2006 : 18:12:03
|
LOL, no nic sranda musi bejt. |
|
|
|
appfis
New Member
101 Posts |
Posted - 15/12/2006 : 19:02:21
|
ja jsem pro každou srandu |
|
|
Miky
Moderator
947 Posts |
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 18/12/2006 : 19:20:57
|
Nevim kam to napsat, dnes nejspis nestihnu zasedani rady. |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 18/12/2006 : 22:16:41
|
pise se to quartaxovi na mail |
|
|
Quartax
Junior Member
764 Posts |
Posted - 18/12/2006 : 22:19:16
|
nebo muzes poslat poštovního holuba :) pokud si nesplete server tak dorazí :)
|
Quartax Xarys - SWG.Eclipse
|
|
|
Toppan
Starting Member
93 Posts |
Posted - 18/12/2006 : 23:47:26
|
Tak kdo dneska koukal na chudaka Lucase, jak mu Murphy vyfouknul kolotoč? |
SWG - Toppan Starwalker - Dark Jedi master - IHC - Eclipse "MUHEHEHEHE" (pauza) SWG - Walentine - Bounty Hunter - IHC - Eclipse (pauza) WoW - Topan - Tauren Druid - Thunderhorn WoW - Toppan - Orc Hunter - Thunderhorn "1st Lokian Stormtroopers don't die... They can only go to hell and regroup." |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 19/12/2006 : 07:06:55
|
ja to videl, a sel jsem rovnou do prace, tudiz nejspis brzo umru |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 20/12/2006 : 09:27:46
|
Nejak zapomeli na Matrix online ten je na tom daleko hur nez SWG... |
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 20/12/2006 : 14:25:58
|
quote: Originally posted by Jorssk
Nejak zapomeli na Matrix online ten je na tom daleko hur nez SWG...
Nesnaz se to hodit na neco jinyho proste vitezem je SWG. |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 20/12/2006 : 14:40:26
|
http://www.mmorpg.com/showFeature.cfm/loadFeature/1034
vyhlaseni nejhorsich pocinu v oblasti MMO, SWG bezkonkurencne vyhralo
jako naprostý souhlas s výsledky, pravda je, že až na grafiku je to prostě hrůza ... a most shameless developer 77% SOE ... /agree /agree /agree /deepbow proč jim to lucas nevezme, vždyť zhanobili jméno StarWars jako nikdo |
Edited by - SNowie on 20/12/2006 14:43:38 |
|
|
Miky
Moderator
947 Posts |
Posted - 20/12/2006 : 14:46:54
|
quote: Originally posted by SNowie
http://www.mmorpg.com/showFeature.cfm/loadFeature/1034
vyhlaseni nejhorsich pocinu v oblasti MMO, SWG bezkonkurencne vyhralo
jako naprostý souhlas s výsledky, pravda je, že až na grafiku je to prostě hrůza ... a most shameless developer 77% SOE ... /agree /agree /agree /deepbow proč jim to lucas nevezme, vždyť zhanobili jméno StarWars jako nikdo
Doplnim "jako nikdo pred tim". |
|
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 20/12/2006 : 14:59:35
|
já bych to vyřešil jednoduše - bye bye SOE, welcome EMUdevs |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 20/12/2006 : 15:04:58
|
No nevím, některé hry i od Lucasarts byly docela shitky - viz. napr Rogue Squadron, Battle of Naboo, ty arkady byly uplny vysmech vesmirnym simulatorum. Treba litani v SWG se trochu vic blizi legendarnimu a uzasnemu X-Wingu a Tie Fighteru - i kdyz jenom blizi. Ale u SWG bych to bral jako velke plus. Takze ne vse SOE uplne zrmsilo, treba napad lootu dilu, jejich spojovani a vytvareni lepsich soucastek se sanci ze z toho vypadne cast planku na Firespray, je super. Ale zase nedoladili system misi, ktere jsou nekdy stereotypni a nudne - oproti datadisku k X-wing vs. Tie Fighter: Ballance of power. Tam se v nekterych castech hry o cloveka skoro pokousel infarkt. |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 20/12/2006 : 15:21:53
|
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden
No nevím, některé hry i od Lucasarts byly docela shitky - viz. napr Rogue Squadron, Battle of Naboo, ty arkady byly uplny vysmech vesmirnym simulatorum. Treba litani v SWG se trochu vic blizi legendarnimu a uzasnemu X-Wingu a Tie Fighteru - i kdyz jenom blizi. Ale u SWG bych to bral jako velke plus. Takze ne vse SOE uplne zrmsilo, treba napad lootu dilu, jejich spojovani a vytvareni lepsich soucastek se sanci ze z toho vypadne cast planku na Firespray, je super. Ale zase nedoladili system misi, ktere jsou nekdy stereotypni a nudne - oproti datadisku k X-wing vs. Tie Fighter: Ballance of power. Tam se v nekterych castech hry o cloveka skoro pokousel infarkt.
on také Jump To Lightspeed přestál pokusy SOE prakticky beze změn, staré SWG také nebylo špatné |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 20/12/2006 : 16:02:39
|
Akoh - ja se na nic hodit nesnazim. Oni tam ani Matrix online nebo Sims Online nemaj. A to jsou prave ty MMOPRG ktere jsou na tom nejhur.
Jinak pokud o tom hlasovali lidi tak se nedivim, ostatni MMORPG jsou fantasy a vetsina lidi je privrzencem fantasy nebo jim svet SW nic nerika.
Co jsem si vsiml za posledni dny, tak jsou servery zase o neco plnejsi. Medium serveru, pribyva...
Jinak tyhle vsechny kecy jste tu uz rikali, porad omylate dokola to co se vam na SWG nelibi a krytizujete SOE. Uz me to fakt nebavi ani nezajima, slysel jsem to jednou a to mi staci. Pokud nemate opravdu neco zajimaveho na reseni tak radsi mlcte. |
Edited by - Jorssk on 20/12/2006 16:12:53 |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 20/12/2006 : 16:26:37
|
quote: Originally posted by Jorssk Jinak tyhle vsechny kecy jste tu uz rikali, porad omylate dokola to co se vam na SWG nelibi a krytizujete SOE. Uz me to fakt nebavi ani nezajima, slysel jsem to jednou a to mi staci. Pokud nemate opravdu neco zajimaveho na reseni tak radsi mlcte.
nas taky nezajimaji obsahy knizek ktery jsi prave precetl a porad nam to sem seres |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
Hosty
Average Member
1177 Posts |
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 20/12/2006 : 17:10:18
|
quote: Originally posted by Jorssk Jinak tyhle vsechny kecy jste tu uz rikali, porad omilate dokola to co se vam na SWG nelibi a kritizujete SOE. Uz me to fakt nebavi ani nezajima, slysel jsem to jednou a to mi staci. Pokud nemate opravdu neco zajimaveho na reseni tak radsi mlcte.
nas taky nezajimaji obsahy knizek ktery jsi prave precetl a porad nam to sem seres
... Jorssku to byly reakce jen na (možná provoktaviní, ale určitě pravdivý) průzkum |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 20/12/2006 : 18:33:07
|
Lidi, mám prosbu - odešlo mi napájení k routeru, na výstupu má 5V 2.0A, můj poskytovatel netu, od kterého to mám koupené, je neschopný mamlas, pls poraďte mi kde něco podobného sehnat, odkud by se to dalo objednat (nejlíp přes internet). Případně nějaký AC/DC adaptér s regulovaným napětím (teď mám od známého půjčený Evolution 1400mA Universal PWM Regulated AC/DC Adaptor, ktery zvlada 1,4, 3.0, 4,5 a 6.0V při 1,4A. Ono to na tom jede, ale po svátcích ho budu muset vrátit. Hledal jsem přes google, ale zaboha nemůžu žádného prodejce na to najít. Poraďte, pls. |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 21/12/2006 : 09:20:26
|
co je to za znacku a model? |
|
|
Quartax
Junior Member
764 Posts |
Posted - 21/12/2006 : 09:27:03
|
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden
Lidi, mám prosbu - odešlo mi napájení k routeru, na výstupu má 5V 2.0A, můj poskytovatel netu, od kterého to mám koupené, je neschopný mamlas, pls poraďte mi kde něco podobného sehnat, odkud by se to dalo objednat (nejlíp přes internet). Případně nějaký AC/DC adaptér s regulovaným napětím (teď mám od známého půjčený Evolution 1400mA Universal PWM Regulated AC/DC Adaptor, ktery zvlada 1,4, 3.0, 4,5 a 6.0V při 1,4A. Ono to na tom jede, ale po svátcích ho budu muset vrátit. Hledal jsem přes google, ale zaboha nemůžu žádného prodejce na to najít. Poraďte, pls.
určitě nějakej conrad to mít bude, nebo GM electronic. |
Quartax Xarys - SWG.Eclipse
|
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 21/12/2006 : 10:06:38
|
SNowie - Jak jsem jiz psal, nemaji tam vsechna MMORPG, takze jsou informace nekompletni a nemuze se to povazovat za pravdivy pruzkum. Krom toho SWG vybocuje s ostatnich MMORPG, stejne jako treba Matrix Online. U techto her zustavaji jen jejich fanousci ostatni magori si to mydlej ve fantasy hrach pac jsou vsechny temer stejne a vedi do ceho jdou. A prave tito lide hlasovali... |
Edited by - Jorssk on 21/12/2006 10:06:58 |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 21/12/2006 : 11:51:50
|
lol |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|