Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vanguard
 Vanguard General
 Cestovani mezi kontinenty
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

stoupa101
New Member

253 Posts

Posted - 16/01/2007 :  13:12:38  Show Profile Send stoupa101 a Private Message  Reply with Quote
Jak je to s prsouvanim. Nikde sem nenasel zadny teleport, akorat sem v chatu videl tisice dotazu a par lidi reklo na molu a stichly. Kdyz budeme chtit hrat s pravidelnou grupou v Qalii a ja budu chtit High Elfa, za jak dlouho se k nim muzu pridat? Mam na mysli lvl, popr penize.
Jsou nekde ty teleporty nebo fungujou jen lode a jak jezdej.

RIFT: Stoupa * Ceska Legie * Steampike PvE EU * Weaponsmith * Male Dwarf Guardian

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 17/01/2007 :  07:00:28  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stoupa101
ja budu chtit High Elfa, za jak dlouho se k nim muzu pridat? Mam na mysli lvl, popr penize.

Prosel jsem do pristavu na lvl16 a mozna by to slo i o neco niz. Pravda...mel jsem questoveho kone.

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 17/01/2007 :  08:03:17  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
Za Dark Elfa je asi nejblizsi teleport smerem - Hator Zhi, 500m na vychod a pak smerem na Lomshir a z Lomshiru podel pobrezi na severo vychod. Pokud by to byl low, resp lvl 1+ tak tech 500m na vychod je plny aggra, mozna by to slo hned za branou odbocit na sever, ale tam nevim jestli tam neco je. Mozna by pak mel problem za Lomshirskou plazi, jsou tam lvl 9,10 kraby/zelvy (aggrujici), ale tam jsem to az tak nezkoumal, treba by se dalo projit, popripade plavat.

AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired
VG:Willma - retired
EQII:Willma
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 17/01/2007 :  08:34:33  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

[quote]Originally posted by stoupa101
ja budu chtit High Elfa, za jak dlouho se k nim muzu pridat? Mam na mysli lvl, popr penize.

s High Elfem se v pohodě dostaneš do qualie na 1 levelu :)
Jdi pěšky do Hlavního elfího města Le Nurae (nebo jak se jmenuje) cestou po skalách (levá cesta do města) je to kousek ... tam je v Arcane části města teleporter (Gate Minstrel), který tě teleportne do přístavu přímo k místu odkud vyplouvá loď na Kojan (ted místo lodě tam stojí další teleporter). V Kojanu vystoupíš z lodi (nebo tě tam hodí teleport) opět kousek od místa odkud vyplouvají lodě (nebo je teleport) do Qualie přímo do Khalu.

Krom cesty ze startovní lokace do Hlavního elfího města je to celé bez agra a ten kousek cesty není problém se agru vyhnout.

Stejně tak se dá dostat do Qualie i za Trpaslíky ale tam to chce aspon 5 level (na 5 jsem to prošel) a dávat bacha na agro ... jedna smrt ti dokonce v jedný zóně ušetří velký kus cesty (v zoně hned následující po trspasličí startovní zoně). Zbytek je cesta přes území 10-20 lev. ale při troše opatrnosti a obýhání se to v pohodě dá.

Stejně tak se dá dostat s Thestra Humanem do Qualie ... opět doporučuji tak 5 level (na 5 jsem to prošel).

Noe

Edited by - Noe on 17/01/2007 08:36:13
Go to Top of Page

Wardocan
Tarutaru maniak

458 Posts

Posted - 17/01/2007 :  13:54:13  Show Profile Send Wardocan a Private Message  Reply with Quote
Vubec bych se nebal toho nepresunuti , opravdu je to nekdy na viice nez na hodinu pri releasu mozna na dele , jestlize nebudou teleporty, ale v pohode i na lv 1 se to da projit skoro vsude. Vcera jsem tak napr. s tim barbarem Varanjara , ci jak se jmenuje, cca za hodinu dosel z jeho startovni lokace az do khalu. Je to jednoduche resit pres to, ze kdyz zazonujete do nove zony ( chunku ) tak proste vyhledat nejblizsiho moba a nechat se zabit a takhle porad dokola, Tusim to bylo 4 zony, takze 3 x zabiti a jsem bud v pristavu nebo nekde kde je neco jako gate master si jak se to tam u nich jmenovalo a pak uz jen cekat na lodicky. Diky tomu, ze nemas na lv 1 az 6 zadny postihy, muzes se takhle prosmrtovat az k vytouzenemu pristavu
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 20/01/2007 :  15:11:45  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
snazim se dostat z Kojanu, jsem v nejakem pristavu ale nevidim zadnou lod? Ty lode priplouvaji v nejakme intervalu?

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 20/01/2007 :  15:16:28  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demawend

snazim se dostat z Kojanu, jsem v nejakem pristavu ale nevidim zadnou lod? Ty lode priplouvaji v nejakme intervalu?

Zatím jsou místo lod teleporteři. Nech se teleportnout na další Kojan ostrov pokud už tam nejsi (ten největší vpravo dole na něm) tam jsou 3 nebo 4 mola - to nejsevernější je do Khalu (je tam beta teleporter)

Noe

Edited by - Noe on 20/01/2007 15:17:04
Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2784 Posts

Posted - 21/01/2007 :  02:52:02  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
minulej tejden sem se lodi dockal po cca 40min...

Dorlas
TESO
CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent
UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 23/01/2007 :  11:31:46  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Tak obecně k cestování, trochu jsem si hrál.
Původodně jsem si myslel, že bude dost problematický začít hrát v nějaký grupě z jiných ras.
Ale vzhledem k tomu, že cesty jsou až na výjimky bez agra, a dá se po zazónování smrtí přesunout o notný kus dál je to docela pohoda.
Od High elfu k lesser giantum (http://vgmap.awardspace.com/map/thestra/ je to Leth Nurea do Halgaradu) je to cca na 7 minut s tremi umyslnymi smrtmi.

Takze se staci dohodnout kde se parta sejde, a pak dobehnout/doumirat k pristavu a sup na sraz, klidne na levelu 1.

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page